Bir ara bizim odaya alacaktıkta kupon yattı alamadık 🤕🤕
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Airfryer aldığımdan beri yemekler için çok fazla vakit harcamıyorum, benim için büyük kolaylık oldu. En sevdiğim tarif kesinlikle soslu tavuk, airfryer ile daha bir lezzetli oluyor 😍
Ramazan'da sağlıklı, hızlı ve lezzetli bir yemek yapmak için Airfryer oldukça pratik bir seçenek olabilir. Favori Airfryer tariflerinden biri, hızlı ve nefis bir atıştırmalık olan "Patlıcan Cipsi" olabilir.
Patates kızartması, kroket, soğan halkası derken geldik fast food'ların en sevilenlerinden burgeri yapmaya. Airfryer'da yapabileceklerinizin sınırı olmadığının en özel kanıtlarından biri o. En güzeli hamburger
Seni gündüz susatmiycak ve aç birakmaması icin et ürünlerknden uzak kal Örnek Yumurta ve ceviz gibi cerez ama tuzsuz Uzun zaman tok tutar ve zihnin yerinde ve yeterince demir ve minareler seni gün boyunca bünceni Sabit tutar
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Airfryer ile yapılan, tek beğendiğim yemek patates kızartması. Mutlaka başka yemeklerde güzel oluyordur ama denemedim pek
Modelini unuttum bizim evde mi airfryer vardı 6 gün kullandık çok iyiydi fakat 6 günden sonra yemeklerde bi tatsızlaşma vardı servise götürdük yaptılar düzeldi ve biz şu an hala onu kullanıyoruz
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Ben içinde ne yapıliyor bilmiyorum tam ama yengem içinden ıspanaklı rulo börek çıkardı onu gördüm hfhdhjdbd nasıl?
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Patates ve köfte kızarması airfryer’da çok hafif ve lezzetli oluyor
Patates ve tavuk fileto kısmını bir karıştırma kabının içine al az bir şey toz biber tuz karabiber ve tavuk çeşnisi ile harmanla bir kaç damla yağ ile gönder gitsin afiyet olsun
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Ben de şu an farklı bir marka var ama bu marka da ilgimi çekiyor
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Bu yemekler oldukça güzel ve tatlı birşeyler olması lazım
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Airfryer kullanmıyorum fakat tavuk seven birisi olarak denemek isterdim
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Henüz denemedim en kısa zamanda bir airfryer almayı düşünüyorum
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Şu anda düşünmüyorum belki ilerleyen zamanlarda olabilir
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bu güzel ve bilgilendirici paylaşımınız için teşekkürler elinize emeğinize sağlık
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
anneme sormam gerek yemek yapmayı bilmiyorum
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Kullanmıyorum hangi markayı alsam diye araştırıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
361Cevap
Çok güzel tarifler var da hangisini yapsam acaba 😄
Biz airfare kullanmıyoruz ama güzel ürünler hayatı kolaylaştırıcı ürünler için teşekkürler
Hayirli ramazanlar dilerim tüm iyi insanlara. Allah tüm iyi insanlara güzel yemekler nasip eylesin.
Benim favori airfryer tarifim soslu tavuk kanat
Cok pratik ve kullanisli kizartmalar ozellikle
Guzel bi paylasim olmuş tesekkűrler emeginize saglik
Biz daha bu cihazdan alamadık hala eski moda tencere tava devam 😂
Airfryer'in her hangi bir yemek favorimdir. Baş tacıdır
Airfryer bir tek ablamda var, o ne yaparsa en lezzetlisi odur 😊
Ben de philips'i yeni aldım. Gayet de memnunum
Bir ara bizim odaya alacaktıkta kupon yattı alamadık 🤕🤕
Airfryer aldığımdan beri yemekler için çok fazla vakit harcamıyorum, benim için büyük kolaylık oldu. En sevdiğim tarif kesinlikle soslu tavuk, airfryer ile daha bir lezzetli oluyor 😍
Ramazan'da sağlıklı, hızlı ve lezzetli bir yemek yapmak için Airfryer oldukça pratik bir seçenek olabilir. Favori Airfryer tariflerinden biri, hızlı ve nefis bir atıştırmalık olan "Patlıcan Cipsi" olabilir.
Philips kullanıyorum bende, gayet memnunum. XXL olanı ama eski model. Hızlı ve pratik yemek yapıyor.
Alsam mı diye çok düşünüyordum ve bu kadar övülen bir ürün olması beni buna daha çok teşvik etti
Patates kızartması, kroket, soğan halkası derken geldik fast food'ların en sevilenlerinden burgeri yapmaya. Airfryer'da yapabileceklerinizin sınırı olmadığının en özel kanıtlarından biri o. En güzeli hamburger
Seni gündüz susatmiycak ve aç birakmaması icin et ürünlerknden uzak kal
Örnek Yumurta ve ceviz gibi cerez ama tuzsuz
Uzun zaman tok tutar ve zihnin yerinde ve yeterince demir ve minareler seni gün boyunca bünceni Sabit tutar
Airfryer ile yapılan, tek beğendiğim yemek patates kızartması. Mutlaka başka yemeklerde güzel oluyordur ama denemedim pek
Modelini unuttum bizim evde mi airfryer vardı 6 gün kullandık çok iyiydi fakat 6 günden sonra yemeklerde bi tatsızlaşma vardı servise götürdük yaptılar düzeldi ve biz şu an hala onu kullanıyoruz
Ben içinde ne yapıliyor bilmiyorum tam ama yengem içinden ıspanaklı rulo börek çıkardı onu gördüm hfhdhjdbd nasıl?
Patates ve köfte kızarması airfryer’da çok hafif ve lezzetli oluyor
Patates ve tavuk fileto kısmını bir karıştırma kabının içine al az bir şey toz biber tuz karabiber ve tavuk çeşnisi ile harmanla bir kaç damla yağ ile gönder gitsin afiyet olsun
Ben de şu an farklı bir marka var ama bu marka da ilgimi çekiyor
Bu yemekler oldukça güzel ve tatlı birşeyler olması lazım
Airfryer kullanmıyorum fakat tavuk seven birisi olarak denemek isterdim
Henüz denemedim en kısa zamanda bir airfryer almayı düşünüyorum
Şu anda düşünmüyorum belki ilerleyen zamanlarda olabilir
Bu güzel ve bilgilendirici paylaşımınız için teşekkürler elinize emeğinize sağlık
anneme sormam gerek yemek yapmayı bilmiyorum
Kullanmıyorum hangi markayı alsam diye araştırıyorum
Tavuk güzel oluyor ama fan kokusu beni benden alıyor hiç sevmedim bu işi
Airfryer gerçekten hayat kurtarıyor, yemek yapmak kolay oluyor
Ramazanin bir gününde bile zamaninda orucumu acamadigimin stresiyle bu soruyu pas geciyorum
Airfryer de en iyi nuget yapılıyor çıtır çıtır bide az yağlı
Biz de aldık ve gerçekten çok iyi koku yapmıyor ve daha az yağ ile kızartma yapabiliyorsunuz çok iyi
Airfryer harika bişey aldığım günden beri sadece onu kullanıyorum ve sağlıklı yagsiz besleniyorum sayesinde
İçli köfte bence hem cok lezzetli hem de airfrey ile kolay yapılıyor iftar sofralarına lezzet katıyor
Tavuk göğsünün yanında kızarmış karnabahar tavuğun o suyu karnabahara çok güzel bi tat veriyor deneyin bence
İcat edenden emeği geçenden Allah razı olsun normal fırında yaptığın her şeyi hem daha sağlıklı hem daha pratik bir şekilde yiyebiliyoruz
abi patates kızartması mükemmel oluyor. Gerçekten yağsız kızartma hiç yememiştim. ancak yağsız patates kızartması gerçekten şahane oluyor.
Ben de kullanıyorum inanılmaz lezzetli oluyor ayrıca çok pratik bir kullanım sağlıyor zamandan tasarruf ettiriyor alınmalı diye düşünüyorum
Patates kızartması ve tavuk kızartması güzel oluyor herkese tavsiye ederim ben kullanıyorum memnunum
@Philips ürünü aldım ama kullanmak nasip olmadı daha görüşlere bakacak olursak en iyi kızartma ve tavuk oluyormuş denemek için sabırsızlanıyorum))
Philips Airfryer 7000 XXL ile mutfak deneyimimizi bir üst seviyeye taşıdınızAirfryer ile tavuk, patates inanılmaz lezzetli ve güzel oluyor.
Şambali tatlısı yapıyorum iftar yemeğinden sonra yiyorum çok güzel didiyor ama şerbetli tatlı olduğu için susatıyor
Yemek olsun. da ne olursa olsun
Zengin biri değilim. Sıradan mutfak aletlerimle yeterince yemek yapabilirim. Parası olan alsın kullansın.
her sey o kadar guzel oluyor ki tavuk, kofte tatlı hatta kestane bile aklınıza gelen her sey mukemmel oluyor
Tavuk patates mantar kabak ve patlıcan yuvarlak ya da kare kesip içine atınca biraz zeytinyağı çok az ama baharat ekle pişir
Mangal tadinda tavuk kanat en guzeli oh misss🥰
inşaALLAH aifer baada nasib olur arkadaşlarım yapıyo hep fenaaa oluyo lezzetli baya efendim
Philips tabii ki, tat bakımından da güzel yapıyor mutfakların bir numarası
Ben aldım çok memnun kaldım arkadaşlar hepinize öneririm
Patates kıxartması ya da tavuğu marine edip yapmak
Güzel bi ürüne benziyor Tabi sağlıklı mı onu bilemem
patates kızartması güzel bence ben çok severim lezizz
En favori Airfryer yemeğim köfte patates mmm
Gerçekten de yardımcı oluyor bu mutfak aletleri
boregı cok guzel yapıyor patates kızartmasınıda aynı zamanda bız cok sebiyoruz
Erkeklerdede harika bir ihtiyaç milföy yaptım yaaa!!!