Alışveriş & Hediyeler Airfryer’dan önce yemek yapmak 🙅♀️ Airfryer’dan sonra 💁♀️ Sence, hayatımızda neleri değiştirdi? (Sayfa 5) Philips LatteGo Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2734 Airfryer’dan önce yemek yapmak 🙅♀️ Airfryer’dan sonra 💁♀️ Sence, hayatımızda neleri değiştirdi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 61 kişi beğendi
ÇıtırSavar Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Tek değişsen yemek kokusu olmayan kupkuru bir ev 0 0 Yorumla
phhml016 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 89% +1 yıl Çok kolaylık sağlıyor ve temizliği daha basit 0 0 Yorumla
Öylesineeeaçtım Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Airfrey güzelde pahalı alamıyoruz 0 0 Yorumla
Sözmuhendisii Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Ondan önceki hayat bol yağ ile yemek yapmaktı 😂 0 0 Yorumla
proofstriker38 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 91% +1 yıl İyikide almışım Çok işime yararı 0 1 Yorumla proofstriker38 +1 yıl Samimiyet ve deneyim hepsi bir arada! Buradaki cevabına aşık olduk, ayrıca +5 Xper kazandın! ❤️🔥 Yorumla
HakanUmraniye34 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 89% +1 yıl Tembel kadınların. makinesi 0 2 Yorumla istambulkizi +1 yıl Bunu artık adamlarda kullanıyor tembel adamlara göre bekar boşanmış yemek basit olsun işten gelince kullanan erkeklere de özel Airfery üzerine kadınlara özel yazmıyor herkes kullanıyor sen tencerede fırında pişirme devam et Yorumla HakanUmraniye34 +1 yıl @istambulkizi devam ederim ben aynen Yorumla
BirKiloNamus5 Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 42% +1 yıl Anneme aldım çok işine yarıyor kadının 0 0 Yorumla
pirpirella000 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Guzel bi paylasim olmuş tesekkűrler 0 0 Yorumla
endmuhh Takip Et Master Yaş: 33 , eic 31% +1 yıl tekim diye almadım. değmez dedim yani :D 0 0 Yorumla
bahane1 Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 61% +1 yıl Zamandan tasarruf ama fiyatta da güzeller yani 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Tava tencere adamdır philips abi 0 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Denemek lazım tabi önce almak lazım 😂 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 523 cevap paylaştı. yemekler daha iyi oluyor artık 0 0 Yorumla
TheLastOfMami Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Hayat hep kolaylaşıyor ama bu kötü gibi 0 0 Yorumla
restinerest Takip Et Master Yaş: 46 , eic 61% +1 yıl Denemedim ama Philips yaparsa güzel yapar 0 0 Yorumla
Salihydnxyz Takip Et Master Yaş: 24 , eic 83% +1 yıl Hem tasarruf sağlıyor hem de kolaylık 0 0 Yorumla
Gamsızkedersiz46 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 69% +1 yıl Faydalı bir paylaşım olmuş elinize sağlık 0 0 Yorumla
MmartKedisi Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl Almadım, hiçbir eksiklik hissetmiyorum. 0 0 Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et Master Yaş: 102 , eic 97% +1 yıl Philips ile çok şey değişmiş hayatımızda 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
288Cevap
Tek değişsen yemek kokusu olmayan kupkuru bir ev
Çok kolaylık sağlıyor ve temizliği daha basit
Airfrey güzelde pahalı alamıyoruz
Yağsız yemek az uğraş demek
Evet her gün kullanıyorum.
Lezzetsiz yemekler yapıyor
kesinlikle daha iyi bence
Ondan önceki hayat bol yağ ile yemek yapmaktı 😂
Ben yemek yapma stilimi değiştirmedim airfrey beni değiştirdi
Güzel şey tabii ki ama pahalı işte yoksa alınmaz mı!!!
Kullanmadım hiç ama istiyorum.
anneme hediye almayı düşünüyorum
İyikide almışım Çok işime yararı
Samimiyet ve deneyim hepsi bir arada! Buradaki cevabına aşık olduk, ayrıca +5 Xper kazandın! ❤️🔥
Evde yemek yapanlar için kolaylık...
Tembel kadınların. makinesi
Bunu artık adamlarda kullanıyor tembel adamlara göre bekar boşanmış yemek basit olsun işten gelince kullanan erkeklere de özel Airfery üzerine kadınlara özel yazmıyor herkes kullanıyor sen tencerede fırında pişirme devam et
@istambulkizi devam ederim ben aynen
Hiç olmadı ki bilmiyorum 🥺🥺
Airfryer kolaylık getirdi net şekilde
daha rahat artık kısa bir sürede yemeğimi yapıyorum
Bence aşırı kolaylık sağlıyor
Ne zamandır almak istiyorum tuh
Denemedim ama almayı düşünüyorum
Benim hiçbir şey değişmedi
teknolojinin iyi yonlerii
kesinlikle kolaylık getirdi
Kullanımı güzel 4 adet aldım
Kesinlikle hayatı kolaylaştırıyor