Yemek yapmayı sevmeyenlere bile çeşit çeşit yemekler yaptıran cihaz Airfryer, ondan önce hayat nasıldı hatırlayan var mı? 🤔
Her gün “bugün ne pişirsem?” diye düşünerek geçen o süre, fırının başında beklemeler ve karmakarışık bir mutfak… Bunlar geride kaldı, Airfryer ile zahmetsiz yemek pişirmenin kolaylığı geldi. 😍
Peki, Airfryer sence hayatımızda neleri değiştirdi?
Türkiye’nin ve Dünyanın 1 numaralı Airfryer markası Philips’in Rapid Air Teknolojisi ile minimum yağ ile maksimum lezzet hayatımıza girdi.
Lezzetli ve sağlıklı yemekler pişirmek hiç bu kadar kolay olmamıştı!

Herkesin ihtiyaçlarına uygun bir Philips Airfryer var, seninki hangisi?
💙 Philips Airfryer XXL
7.3L haznesi, 5 ön ayarlı pişirme programı ve dijital ekranı sayesinde 6 porsiyona kadar aile boyu yemekleri hızlı ve zahmetsiz pişirebilirsin.
💙 Philips 3000 Serisi Airfryer L ve Philips 3000 Serisi Airfryer
4.1L haznesi, 7 ön ayarlı pişirme programıyla 4 porsiyona kadar zahmetsiz yemek hazırlamanın keyfini çıkarabilirsin.
Philips Airfryer hayatını nasıl kolaylaştırıyor?
🍗🥩🥙 NutriU Uygulaması ile yüzlerce lezzetli tarife kolayca ulaşarak her gün “ne pişirsem?” diye düşünmekten kurtulursun.
💁♀️ QuickClean özelliği sayesinde ayrılabilir parçaları bulaşık makinesinde yıkayabilirsin.
🫰 Fırına göre %70’e varan enerji tasarrufu sağlar ve 1.5 kat daha hızlıdır.
👌 Sıcak tutma moduyla yemeğini 30 dakikaya kadar ideal sıcaklıkta bekletebilirsin.

Airfryer’dan önce yemek yapmak 🙅♀️ Airfryer’dan sonra 💁♀️ diyenlerin bir bildiği var. 😉
Airfryer ile senin hayatında neler değişti? Cevabını merakla bekliyoruz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
288Cevap
Airfryer ile yapılan yemekler doğru pişirme metoduyla hem sulu kalıyor, hem daha lezzetli oluyor. (bana göre)
Klasik fırınlara göre daha az enerji harcaması sebebiyle de ekonomik bir ürün. Daha az yağ ile lezzetli yemekler yapılabildiği içinde sağlıklı. Daha ne olsun? :))
Airfreyler insana zamandan tasarruf etmek ne demek onu en iyi şekilde öğretti gadası
Hem zamandan tasarruf ettik hemde az yağla harika lezzetli yemekler yaptık
aldın mı sonunda gadası
@Canselllqx yok daha
nordun gadasına Airfreyer almak için para topluyoruz herkes 1 TL atsın 😂😂
@Canselllqx aman burdan kimse bir kuruş dahi vermesin ben alırım
ben dahil mi 🥺
@Canselllqx seni dahil etmem sen başkasın
yaaa☺️
@Canselllqx öyle tabi
teşekkür ederim 🫶
@Canselllqx rica ederim
Enerji taarruflu ve az yağla zahmetsiz yemek pişirmesi güzel olur diye düşünüyorum.
⭐Fırının yeri ayrı airfryer da iyi⭐
Airfryer, yemek hazırlama rutinlerini dönüştürerek birçok açıdan hayatımızı kolaylaştırdı. Öncelikle, daha az yağ kullanımıyla sağlıklı yemekler pişirmemize olanak tanıdı. Bu da uzun vadede kilo kontrolü ve genel sağlık üzerinde olumlu etkiler sağlayabilir. Ayrıca, kızartma gibi geleneksel yöntemlerle karşılaştırıldığında daha az kokuya neden olması ve temizliğin daha kolay olması, kullanıcı deneyimini geliştiriyor. Bununla birlikte, hızlı pişirme süreleri sayesinde daha fazla zaman kazandırıyor ve günün yoğun temposunda pratik bir çözüm sunuyor. Sonuç olarak, Airfryer, sağlıklı ve pratik yemek pişirme konusunda bir devrim yaratarak birçok insanın yaşam tarzını olumlu yönde etkiliyor.
Airfryer gibi teknolojik gelişmeler yemek yapma sürecini büyük ölçüde kolaylaştırırken, aynı zamanda zaman ve enerji tasarrufu sağlar. Bu tür cihazlar, daha sağlıklı yemek seçeneklerini tercih edenler için yağ kullanımını azaltma imkanı sunar. Ayrıca, hızlı pişirme süreleri ve kolay temizlenebilirlikleri sayesinde kullanıcıların hayatında pratiklik sağlarlar. Bu tür küçük ev aletleri, modern yaşam tarzına uyum sağlayarak ev yemeklerinin daha erişilebilir ve keyifli hale gelmesine katkıda bulunur.
Airfryer piyasaya kendini çok iyi tanıttı. Gerçektende sağlık için yemek olayında güzel bir metot. Kullananlardan aldığım geri bildirim doğrultusunda bunu söylüyorum. Çok alma fırsatım oldu. Fakat hala alamadım. Aslında gereklilik konusunda kararsıs kaldığım için çokta üstüne düşmedim
Daha önce ne yiyormuşuz biz öyle tövbe estağfurullah. Bildiğin milattan önce ve milattan sonra gibi bir şey. Orta Çağ'ın kapıları kapandı evde. Büyük bir aydınlanma kazandık. Yemek yemek böyle bir şeymiş demek. Ah eski Romalılar keşke sizin de Airfryer'iniz olsaydı.
Ömrüm uzadı. Nasıl mı, mutfakta yemek için harcadığım zaman azalınca o artan zamanla diğer isteyip de yapamadığım şeyleri yapabilmeye başladım, resmen ömrüm zamanım vaktim bereketlendi. Bu hep Airfryer sayedinde oldu. İyi ki varsın Philips Airfryer ❤️😎
Kizartmada iyi değil
@Kahvetelvesi8 aslında haklısın. Hem karbonhidrat patates, hem de kızartma demek kızarmış yağ demek ve bu çok zararlı. 😅
Ben almadan önce çok kararsızdım ama sonra ani bir kararla aldım. şu an çok memnunum. Patates kızartması, tavuk ve et yaptım sonuç çok güzel ve hızlı. Ortalık batmadan ve yağın zararlı etkileri olmadan lezzetli yemekler yapabilmemizi sağladı. Bence herkes almalı.😇
geleneksel yaklaşımla bak bu o kadar değil ama kahve makinesi en az iki kişilik değilse daha çok yararsız. bir fincan zaten normal cezvede de pişiyor. ama yeni nesle kendini yemek pişirmeyi icad ettiğini düşündürüp onları fen labaratuvarında hissettirip sevdirdiği için airfryer'i takdir ediyoruz. patates kızartması bahane, çok leziz ciğer pişiriyor.
Sporcuyum, bana çok faydalı olduğu kesindir.
Hem yağ oranını istediğim gibi ayarlayabiliyorum hem de hızlı pişiriyorum.
4 yıldır 9650 model kullancisiyim. Nette söylenenlerin aksine kirlenme hala yok çünkü ben temizim...💪
Ekstradan fısfıslı yagdanlik aldım, müthiş ikili oldular.
Philips elektrikli aletler konusunda inanılmaz işler başarıyor. Özelliklr elektrikli süpürge konusunda marathon ile farklı bi boyut getirmişti. Çokta memnunuz kullanmaktan. Şimdi ise airfrey konusunda harikalar yaratıyor. Coğu markalar ile yarışa bile girmesine gerek yok. Kalite ve performans uygun fiyata gerçekten hakediyor her şeyi
Şundan bide ben alım evde yemek yapan yok belki işine yarar
Pek bir şey değişmedi. Enerji kosunuda tasarruf sağladığı konusunda verilerim yok. Ama son dönemde haklarında bir çok sağlıkta uzman kişilerin olumsuz görülşeri var. Kullanıp kullanmama konusunda kararsızım.
Pandemiyle birlikte yağ fiyatları bu kadar uçmasaydı airfryer hayatımızda bu kadar yaygın olmayacaktı. Hoş ben hala alıp kullanmadım çünkü çok fazla marka sektöre girdi günün birinde durma noktasına gelecek bu ürünler o zaman alabilirim.
Hiç ayfer kullanmadım ama elimden neredeyse her iş geldiği için tava kesme tahtası mutfak temizliği daha büyük zevk benim için işin içinde olmak daha güzel
Airfryer ile patates kızartmaları daha az yağlı ve çok daha sağlıklı oldu. Ayrıca Airfryer ile daha farklı neler yapıldığını öğrenince bu teknolojiyi daha çok sevmeye başlıyorsunuz.
Çokta ahım sahim bisi değil anneme almıştım patates kızartmasıni bile düzgün yapmiyo o yüzden yagda kizartiyom usendigimde sadece. Ona koyuyom dndndn
@Philips Airfelle bir çok şey değişti hayatımda saatlerce yemek pişirme derdinden bizi kurtardığı için Airfele teşekkür ederiz 😊
Seni de unutmadım @Philips sana da teşekkür ederiz 😊
Muhteşem bir kolaylık. Kısa sürede birçok yemek hazırlayabiliyorum. Özellikle hızlı yemekler için tercihim. Sağlıklı, hızlı ve pratik. Philips sahibiyim, bugün olmasa evde yine alırım.
Bana kattığı en güzel şey zaman, Yemeğim yanması kontrol ediyim acaba piştimi düşüncelerinden uzaklaştım ve büyük rahatlık, aynı zamanda daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum.
Airfry'ın temiz olmadığıyla ilgili kullanıcı videoları paylaşıldı. Milleti kendi reklamınıza slogan buldurmak için uğraşacağınıza ar-ge konusuyla ilgilenin.
Kişinin kendisine hakim olup olmaması ile ilgili. Ürünün çok pratik olmasının artısı ve eksisi kisiye bağlı. Abartırsa obeziteye kadar yolu var. Örneğin patates kızartmasını seven bir akrabam her aksam airfryda işi pratik sekilde hallettigi icin yaklaşık 10 kilo aldı. Buradan pay biçebiliriz.
Valla küçük bir fırın gibi , birde mikrodalga alacaktım gerek kalmadı bunun içine koyup kısa bir süre ısıtma bile yapıyorum. Hee çok lazım mı yooo olmasada olur ancak pratik kullanıyorum
arkadaşlar biz Philips xxl aldık asıru iyi ya yağsız tavuk kizarttik patates kizarttik yag kullanmadan daha birsuru tarif var. ekmek bile yapabiliyorsun içinde harika bişi
Airfryer ile yemekler yağ oranı az olduğu için hem sağlıklı hem de zamandan tasarruf sağlıyor. Ayrıca doğru kullanılırsa içi sulu , dışı çıtır pişiriyor.
2 defa deneyimledim çok pratik Amaaaa TÜRKİYE milleti böyle şeylerde Öğrendikten sonra uygulamak yerine uygulayarak öğrenmeye çalışıp soğuyor bu tarz Özelliği fazla olan elektroniklerden
Gayet kullanışlı ve pratik ayrıca yemeklerin tadını gayet iyi yapıyor tatlarinda değişme olmuyor Özellikle öğrenciler için harika bir alet mutlaka alınması gereken bir malzeme
Patates, tavuk kızartma, sosis vs. Gibi özellikle kahvaltıda yenen yiye konusunda aşırı işime yarıyor. :)
Philips airfryer kullanıyorum ve çok memnunum.
Teşekkürler.
Airfryer gibi modern mutfak aletleri, yemek yapmayı daha kolay ve daha hızlı hale getirirken, aynı zamanda sağlıklı yemek seçenekleri sunma konusunda da önemli bir rol oynar.
Ben Cosori kullanıyorum ve gayet memnunum valla Philips alacak paramız yok napalım çok pahalı ve gereksiz derecede lüks..
hmm mesela pilavı tencerede pisiriyorduk daha sağlıklı olsun diye pilav tenceresiyle airfryer aldık artık pilav pisirmiyoruz tesekkurler
Airfyer aldığımızdan beri tavayı kullanmıyoruz diyebilirim, kızartmalar hep airfyerda daha sağlıklı pişiyor
Henüz bu tip bir cihaz kullanmıyorum ama aklımda. Philips severek kullandığım markalardan biri. Yapılacaklar listemde beklemede 😉
Airfryer gerçekten yemeklerin daha lezzetli olmasını sağlıyor ama kalabalık bir aileye ne yazık ki yetmiyor boyutları büyük olsa keşke
Airfryer aldım ve hem kolaylık açısından hemde lezzet açısından çok büyük bir değişim yaşadım hayatımda
Airfryerlar insanların daha çok eğlenerek severek yemek yapmalarına vesile oldu ayrıca daha sağlıklı ve zamandan tasarruf.
Airfryer almayı düşünüyordum ama almayacağım onun yerine gaming kulaklık aldım artık cs de a' daki tavukların sesini b' den duyuyorum
Airfryer ile yapılan yemekler doğru pişirme metoduyla hem sulu kalıyor, hem daha lezzetli oluyor..
İki arkadaşım almış biri çok memnunken diğeri olmasa da olur diyor. Diyet yapanlar için birebir sıfır yağla pişiriyor.
Aşıırıı kullanışlı bir ürün bu ürün sayesinde valla patates köfte yemek diyette bile mümkün hemde sulu sulu güzel pişiriyor
Airfryer yemek yapma sürelerini kısalttığı için çok önemli bir alet
Ev dokluntusu bence. Ben cokta vav bulmuyrm bndekıde phılıps bu arada ii ok ama vaaav değil olay. Bu yazdıgım markadan bagımszdır
Airfryer acayip kolaylık elim ayağım oldu resmen iyi ki var. 😂
Üşengeç kadınların bir numarali makinası karşınızda airftyer üşengeçler seriisii
4.1 litereden 4 porsiyon çıkıyor 7.3 litreden nasıl 6 porsiyon çıkıyor o 1 porsiyonu kim yedi
Hayat kurtarıyor inan ki ben iş yerinde kullanıyorum muhteşem
Hızlı kek falan yapabiliyorum arada kumpir yapıyorum pratik
Ben hala sobanın airfryer kısmını kullanıyorum eski çağda kaldık 🙈
Hiç bişeyi değiştirmedi henüz kuru fasülye yapan bir ayfer yok
Kolaylık oldu üşenmeden yemek yapabiliyoruz 🧚🏼♀️
Hiç kullanmadım ben airfryer teşekkür ederim paylaşım için
Hiç bir şey değiştirmedi. Çünkü bizim Airfryer'imiz yok. Alamadık 🤷🏻♂️
Airfreyler çok kullanışlı olduğunu biliyorum ve istiyorum. Philips bana da gönder 🤣
Evimde yok kullanmadım ama partnerime hediye olarak güzel bir fikir bence
Daha az yağ ile daha güzel şeyler pişirebiliyoruz bence.
Bilemiyorum, bence pişme süresi kısaldı yemeklerin sadece
Asla bilemeyecegim. Ben ocakta yemek pişirmeye devam ediyorum:)
Zamandan tasaruf aynı anda farklı işler yapabilmek gibi bi secenek