Para & Ekonomi Bu kadar da olmaz dedirten zamlardan bütçenizi en çok hangisi zorladı? (Sayfa 2) a ksAnket Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 1113 Bu kadar da olmaz dedirten zamlardan bütçenizi en çok hangisi zorladı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 24 kişi beğendi
Beşyıl Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl Seçmeye ve seçilmeye tam gaz devam türkiye sonumuz bu aynen devam at gözlüğünüz hayırlı olsun 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bunlar daha iyi günlerimiz 2023 seçimlerinde yine kazanırsa bu iktidar ülkeyi terk etmezsem namerdim. 0 1 Yorumla Milleplateaux +1 yıl Terk edebilsen muhtemelen şimdiye terk ederdin. Yorumla
ALevLeriNiçinde58 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Bütün her şey ama, gıdalar bilhassa çok fena... 1 0 Yorumla
u Luccᴀ Takip Et Master Yaş: 33 , eic 94% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 435 cevap paylaştı. Gıdaya gelen zamlar çok etkiliyor 0 0 Yorumla
ezicibaba01 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Bütün şıkalara basmam gerekte 1 tane oluyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Kuaförde fön + makyaj’a 130 tl bayıldım, anlayın hâlimi... 0 1 Yorumla AsabiÖküz +1 yıl Ayda kaç kez gidiyorsun Yorumla
Neslihürvicdanıhür Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 96% +1 yıl Gıdaya gelen zamlar özellikle un yağ şeker. 0 0 Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ben bir dürüm dönere 40tl verdikten sonra koptum 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 2,5b cevap paylaştı. En çok gıda erkilerdi galiba 0 1 Yorumla AsabiÖküz +1 yıl Orada nasil durumlarFiyat artışı var mi orada da Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Gıdaya gelen zamlar zorluyor gerçekten. 0 0 Yorumla
deskopzucker Takip Et Xper 7 Yaş: 125 , eic 100% +1 yıl Hepsine yuh diyorum. Kıtlıktan öleceğiz!!! 0 0 Yorumla
biradetmehmet Takip Et Master Yaş: 46 , eic 31% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 670 cevap paylaştı. herkesin ortak gideri gıda 0 0 Yorumla
CanerDiyeBiri Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Akaryakıt ve gıda bel bükecek gibi görünüyor. 0 0 Yorumla
Kerem_izmir Takip Et Bilge Yaş: 48 , eic 82% +1 yıl Her şey zorluyor artık eskisi gibi değil ülke 0 0 Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 873 cevap paylaştı. Akaryakıta gelen zamlar zorladı 0 0 Yorumla
xsarinx Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 639 cevap paylaştı. Bunların hepsi bizi zor durumda bırakıyor 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 628 cevap paylaştı. Gıdaya Gelen Zamlar Baya Zorluyor 0 0 Yorumla
kotuluklerkralıcesı Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl D şıkkı bakım önemli ama fiyatları çok artmış 0 0 Yorumla
Maestro81 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Bütçe mütçe zorlamaz beni zenginim sikinti yok 😎 0 0 Yorumla
lostblueberry Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl akaryakıta yapılan zamlar artık sıkmaya başladı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
71Cevap
Seçmeye ve seçilmeye tam gaz devam türkiye sonumuz bu aynen devam at gözlüğünüz hayırlı olsun
Bunlar daha iyi günlerimiz 2023 seçimlerinde yine kazanırsa bu iktidar ülkeyi terk etmezsem namerdim.
Terk edebilsen muhtemelen şimdiye terk ederdin.
Bütün her şey ama, gıdalar bilhassa çok fena...
Gıdaya gelen zamlar çok zorladı.
Gıdaya insan alamıyor artık
Çikolatalara hep zam yapmışlar://
Akaryakıt ve fatura zamları fena oldu
Gıdaya gelen zamlar çok etkiliyor
Elektronik ürünler abi...
Cevap hepsi.
Özellikle de elektronik.
Bütün şıkalara basmam gerekte 1 tane oluyor
Kuaförde fön + makyaj’a 130 tl bayıldım, anlayın hâlimi...
Ayda kaç kez gidiyorsun
cikolata fiyatlari cidden cok artti
Yemesek olmuyor aç kalınmıyor
Hepsine gelen zamlar hiç iyi olmadı
yemezsek açlıktan ölürüz yaw.
akaryakıta gelen zam demek her şeye zam demek aynı zamanda
Gıdaya gelen zamlar özellikle un yağ şeker.
Hepsi pahali ki hangisini secelim
Doğalgaz'a gelen zam zorladı
her şey pahalı ucuz bişi kalamdı ki
Akaryakıt ekmek, un tüp yağ
Ben bir dürüm dönere 40tl verdikten sonra koptum
En çok gıda erkilerdi galiba
Orada nasil durumlar
Fiyat artışı var mi orada da
Valla zorlamayan bişey kalmadı
Gıdaya gelen zamlar zorluyor gerçekten.
Bu ülkede hersey abarti zaten
Aslında hepsi denilebilir
Hepsine yuh diyorum. Kıtlıktan öleceğiz!!!
her şey pahalı gerçekten bence hepsi
Temel gıda yağ, un,çay, şeker vs.
herkesin ortak gideri gıda
Kıyafetler biraz üzdü beni..
Gıdaya gelen zamlar baya bir zorladı.
Akaryakıt ve gıda bel bükecek gibi görünüyor.
Her şey zorluyor artık eskisi gibi değil ülke
Doğal Gaz, elektrik, su faturaları zorladı. 😏
Babamı düşünüyorum ben ya vala
Akaryakıta gelen zamlar zorladı
Hepsi valla ayirt edemiyorum.
Gıdaya gelmeyeydi bari yaw😒 bu neeğ
Yaşamak zorluyor artık 😬
Gidaaaa el yakıyor🔥🔥🔥🔥
Bunların hepsi bizi zor durumda bırakıyor
Gıdaya Gelen Zamlar Baya Zorluyor
Alkol, mazot, elektrik, gida
D şıkkı bakım önemli ama fiyatları çok artmış