KızlarSoruyor tarafından bu yıl 7.si düzenlenen Yılın Enleri anketlerinde, toplamda 547.894 kişi oy kullandı ve anket sonuçlarına göre "Yılın En İyi Çıkış Yapan Oyuncusu" Kardeşlerim dizisindeki performansıyla Su Burcu Yazgı Coşkun seçildi! 😍

Oynadığı rolleri büyük bir gerçeklikle hayata geçiren, yayınlanan her bölümle sosyal medyada kendini konuşturan, hayran gruplarının sayısı günbegün artan, şimdiden geleceğin yıldızları arasında dedirten, ustaları aratmayan oyunculuğuyla ekranda yıldızları parlayan oyuncu seçilen Su Burcu Yazgı Coşkun oyların %54’ünü alarak birinci oldu.
Star ışığıyla doğmuş dedirten, ekranda göründüğü an ışığı ekran ayarlarıyla oynatan, yeteneğiyle sonraki işi ne olacak hep merak ettiren oyuncu Su Burcu Yazgı Coşkun'u tebrik ediyor, genç oyuncunun başarılarının devamını diliyoruz! 💗
Oyuncumuzdan ödülüyle gelen teşekkür fotoğrafı da gecikmedi! 💗

Anketin sonuçlarını görmek için buraya tıklayabilirsin! 💐
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Güzel bir seçim olmuş, Su Burcu Yazgı Coşkun aldığı ödülden dolayı tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum. bu tarz anketler görmeyi seviyorum. Oynadığı rollerde gerçekten çok başarılı bir şekilde canlandırıyor. geleceği parlak gözüken oyunculardan umarım ileride daha çok projelerde görebiliriz kendisini.
#selamgençlik 🍀🍀
⭐ Kardeşlerim dizisi son zamanlarda benim de dikkatimi çekmişti çok doğal oyunculuklar ve konu da kasmıyor. Su Burcu' yu tebrik ediyorum doğallığını beğeniyorum evet böyle devam etsin. ⭐😎😎
#tubasueda 🍀🍀
Gerçekten hak etti. Bir kere bile kırmızı odada ki rolünü izleseniz zaten anlarsınız bu yıl pantene parlayan ve partneriyle birlikte en iyi çift ödülünü de aldı. Yolu açık. Çok doğal , çok samimi. Her zaman üstüne katarak ilerliyor. Böyle doğal, yetenekli , önü açık gençlere fırsat verilmeli. Yıldızın daha da parlasın Yazgı ileride daha güzel projelerde göreceğiz seni eminim🌟🤍
Tebrik ederim özellikle kırmızı odadaki rolü çok ağlamıştım hak ettiğini almış başarılar🥰
Gerçekten seveceğim bir kızla güzel bir oyunculuğu var tebrik ediyorum
Tebrik ederim ama anketteki diğer seçeneklere bakınca ilk 3 sıralamam da yok kendisi.
Su anki dizisinden once kirmizi odada izlemistim cok iyiydi gercekten daha iddialı projelerde olmali bence herkes bu yetenegin farkina varsin
Ayyy hayırlı olsun darısı Benim Gibi Yeni üyelerin başına 😅😅
çıkışı nasıl bilmiyorum ama oyunculuğu vasat bence
Tebrik ederim su burcu yazgı coşkun
Tebrik ederim kendisini bravo
Devrim özkanın yanına bile yaklaşamaz bu
Şimdiki ünlüleri hiç tanımıyorum hepsi klon gibi
Saçma. Torpillidir. Sürekli ağlayarak konuşan biri sürekli.
kızın rolü öyle ne saçma bir yorum bu senaryoda ne yazıyorsa onu oynuyor sonuçta
Rolune degil lafim oyunculuguna ve bu rolu almasina
senin ayberci ya da susamcı olduğuna yemin edebilirim biliyor musun ancak onlar böyle kuduruk yorum yapar çünkü oyların %54 aldı neresi torpil sen canım mısın
Oyuncu o ne rol olursa oynayacak hep mutlu karakteri mi oynaması lazım daha saçma bir şey duymamıştım 😃
Çok iyi bir seçmmis ya (!)
Genç oyuncumuza başarılar diliyorum.
Çok zayıf biraz yemek yesin
Ksye yakıştıramadım gerçekten
tüm siteye sordu ve onlar böyle bir karar vermiş senin fikrinin ne önemi var?
İstediğin yere şikayet et
kapınıza mahkeme kağıdı geldiğinde de aynı cesareti bekliyorum sizden hakimin karşısında da böyle konuşabilirsiniz umarım
Hahaha 😂 ayy yapma şunu bak korkuyorum
korksan iyi edersin :)
Ayaklarım titriyor şu an
titresin titresin
Tebrik ediyorum çok yetenekli biri
Tatlı kız başarılardilerim🥰
Doğru demiş katılıyorum nett
bu mu? Abi siz ciddi misiniz mjdskhfdjs
Eminim burayı bile bilmiyordur bu
teşekkür için fotoğraf paylaşmış? nasıl bilmiyor sırf olumsuz yorum yapmak için yazmışsın ya
Ayıp olmasın diye paylaşmıştır
Yoksa böyle bir site olduğunu bildiğini düşünmüyorum
bu kadar emin konuşmanız çok yanlış ödül alan herkes fotoğraf paylaşıyor zaten onlarda mı siteyi bilmiyor oluyor objektif olmanızı öneririm. Bilinmeyen daha yeni popüler olmaya başlayan bir site olsa anlarım ama değil oldukça popüler ve bilinen bir site kaç yıldır olan bir site azıcık mantklı olun lütfen.
Tamam knk