AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
140Cevap
bırakmam. sağlığı yerinde ise çalışmak zorunda. hayat müşterek, bana bir şey olursa kimseye muhtaç kalmaması için çalışması kendi parasını kazanması gerekir, hazıra alışmamalı
nickinin başında bir yerinde DEMİR olması gerekiyor. Bu yorumdan sonra :D
ıste bu super yorum tabı calıscak yok ole belese
Ya babadan istemek kolay da kocadan koyar gibi bilmem pasaklı dolaşırım isteyemediğimden gururumdan :D
Birakmak lazım zaten sadece nikahi bakmakla evlilik olmaz
Tabiki bırakırım.
O benim eşim yani diğer yanim.
Kim için çalışıyoruz ki sonuçta...
Bırakırım niye bırakmayım? Ne için çalışıyoruz sonuçta
Evlendikten sonra işten çıkma ihtimalim olacaksa evliliği düşünmem zaten.
Kadından da para almam.
Çalışmayan kadını ne yapam evde başımın etinimi yesin mühim olan para değil zamanını doldurabilmesi.
Şu ana kadar çalişiyordum ama artık çalişmiyorum eşim maasını olduğu gibi bana veriyor zaten;)
Adam gibi konuş çalişiyordum zaten amaaartık çocuğum var ve çalişamiyorum dedim dimi
cocugun varken de calısamıyo musun? evde oturmakla mı anne olunuyo sadece cocugunun gelecegıne yatırım yapmakla mı
tam tersı baba baksın cocuga evde baba nıe bakmıyo ya o zaman sen calısıp ev gecındır kabul eder mısın pekı
Ederim niye etmiyim ama çocuklar anne sevgisine muhtaçtır para sorun değil ki geçincek baskasina muhtaç olmıycak kadar olsun yeter
he cocuklar baba sevgısıne muhtac kalsın o olur ama anne sevgısıne kalmasın sız hep kendınızı dusunun zaten baba sevgısı nolacak pekı
sen ısıne donecek mısın pekı bu devırde cocuk buyutmek zor tek maasla sen de calısman gerek
Hayır donmiycem tek maaş yetiyor eşimde istemiyor çalışmamı
oh ne guzel kadın olmak varmıs be calısma yat oh ne guzel
sen calısmayı sevmıyosun herhalde
Niye sevmiyim seviyorum ama çocuğumu kimseye guvenip emanet edemem biraz daha az harcarim evde otururum herkes halinden memnunsa sorun yok
kutsal olan evde oturup yedırmek deıl ama kutsal olan cocugunun gelecegıne yatırım yapmak bunu da unu5tma
Çocuğumun geleceğini senden iyi düşünürüm merak etme zaten geleceğini garantiliyorum ki bu kadar rahatim dimi maddi açıdan zorluk çeksem zaten rahat rahat oturamam evde gider çalişirim ama sıkıntı çekmiyorken neden çocuğumu baskasina emanet edeyim
ben çekinmem çünkü ben zaten evlenince maaşımı dire eşime teslim edicem calışsamda çalışmasamda ondan alıcam
isteyemem heralde ya çok gücüme gider esimin eline bakmak
Çekinirim belli bir süre.
Gerçi çalışmayı düşünüyorum.
Eşime kesinlikle para bırakırım + ihtiyaçlarıda olursa eşim sonuçta çekinmesini gerektiricek bişe yok ki bu çok doğal yani
Para istemem esimin kendi dusunmesi lazim bu durumu
Sen calis kazan o zaman
Soruya gore cevapladim :D tabikide evlenince caliscam
Him peki esinin yaninda gegirmek osurmak normal midir sence sen yapar misin
Bunlar cok ayri konular
Nirmal mi sence
Çalışmayan eş istemiyorum artık.. "Kene"lerden bıktım..
Supersin tabi caliscak
ben utanmam eşimin benim masraflarımı karşılayacak parası varsa isterim yoksa da çalışırım :)
Sen gurursuz musun kizim kendi ihtiyacini kendin karsilayamio musun
sana noluyo kocam mısın
Senin elin ayagin tutmuo mu kizim kendi masrafini karsilayamio musun kocan sana bigazdan atla dese bogazdan mi atliycan
ne alakası var yazdığımı görmedin sanırım parası varsa isterim yoksa çalışırım demişim adam zenginse eğer neden çalışıp kendimi yoruyum
Sen zenginsen o da calismasin o zaman hasbama bak ya calismsk zor mu gelio
kelimelerine dikkat et zenginim tabi isterse çalışmaz gezeriz sen de g*t gibi bizi izlersin ordan şimdi * git
İnsan gibi konus ln
Ak senin
Ben cekinirim istemeye. Okula giderkende babamdan harclik isteyemezdim :) kendi dusunup birakmali :)
Sen calis kazan o zaman
Ben zaten çalışıyorum yillardir canim. Calismami istemeyen birisiyle evlenirsemki durumu yazdim zaten ;)
Sen kendi kararini veremio musun canim
Sen niye bana taktin cnm? Evlilikte kararlar ortak verilir. Ben asgari ücretle çalışıyorum. Esim durumumuz iyi calismana gerek yok kizinla evimizle ilgilen derse neden calisayim. Ha eger ben bir ogretmen ya da bankada memur gibi bisey olsaydim bir kariyerim olsaydi calisirdim ve esimde bisey demezdi. Orta yol bulunurdu yani. Ama asgari ucrete sigortasiz calismaktansa evimin kadini olup çocuğumla kaliteli zaman gecirmeyi tercih ederim ben. Sana da saygi duymak düşer. Laf yetistirmek değil.
Utanmak çok saçma olur eş sonuçta birlikte bir hayat paylaşıyosunuz ve onun gorevi artık sizin yuvanıza para getirmek
Asalaklık değil bu kadında otueur evinin işini yapar cocuguyla ugrasır
sen de calıscan yok ole yagma asalak
Ersanbaslarrr isin gucun yok muda burada bayanlara asalak diye hitap ediyorsun terbiyesiz. Nasil bir zihniyettesin sen cahil asil asalak senin gibilerine denir
Nisaperihan okuz sana benzrr kadinsin die ayricaligin mi var senin calis demekle ezmenin ne alakasi var alin teriyle calismak mi zor gelio sana mal
Kadin ev gecindiremez mi eli ayagiyok mu kadinin da
Hazir yiyici asalaktir senin gibiler evet calisin uretin o zaman kadin erkek esit diosunuz calisin o zaman
Kendi ihtiyacini kendin karsila utanmaz sakat misin sen sen zengin olsan kocan calismasn zaten paraniz var kabul eder misin onu
Bu tamamen hayat tarziyla alakali. Bekarlik doneminde calismaya alismissan, esinden para istemeye utanabilirsin.
Ben cok cekinirdim, ailemden bile isterken utaniyorum ben
utanmam derdim de çalışıp kendi paramın tadını aldıktan beri utanmam diyemiyorum artık. aslında utanmaktan çok rahat harcayamamak olur.
utanma kalktı artık nakit para mı istenyor ki kredi kartı istiyorlar para vermemiş gibi oluyor plastik bir kart istiyor eee alırkende nakit gitmiyor çek karttan çeeekkk babanın evinde de böyleydi :D
Babamdan isterim, eşimden istemem sanırım kişisel ihtiyaçlarım için birşey. Bilmiyorum yanlış düşünüyor muyum ama isteyemem. Büyük ihtimalle çalışırım. Allah korusun, istemek durumunda bırakmasın.
calıs tabı
Aşırı utanırım
Sonuçta illaki bir dönem çalışıp bu ekonomik rahatlığa alışmış olucam.
Çalışmazsam iyi hissetmem sanırım varsayalım ki çalışmadım eşimden para isteyemem
Hayr. Calismiyosam o istemediği icinidr. onun haricinde zaten calisirm
sen onun ıstegıyle mı hareket edıyosun kendı kararın yok mu senın
Var! Ama sadakat olmassa hcbisey de olmaz
olmaz da calısman gerek bu devırde ıyı sız de dıyın erkege calısmayın o da calısmasın o zaman
Ya hayr bak, eşinin durumu yeterlidir. Belki de başka sebeplerden çalışmak istemiyordur. Kadınlar mesleğini eline alır ama evlenince çalışmayabilir bu gayet normal. Hani derler ya kendi ayaklarının üzerinde durman lazım herhangi bir boşanma olayında filan. Neden herşey kötü üzerine kuruluyor anlamıyorum. Belki de kadın çalışmasa bile gayet mutlu olacaklar. Tabiki eşi izin verir kadın çalışmak ister bu bambaşka bir olay
Sen yatmaya gelmedin dimi tabi caliscan isterse cok zenhin olsun erkek te calismasn o zaman kadinin durumu superse onu da kabul edin o zaman
Sen sakat olmadigin halde calismiosan asalaksindir kusura bakma sakat degilsen calisman lazm erkege nie baski yapiosunuz o zaman calis die
Bak haddini asiyosun. Sanane be. Benim durumum iyiyse tamam calismasn. Ama kadınlar için değil bu çalışmak istek meselesidir. Her insan icin. Bu benimle esim arasinda ki bir sey. Kimseyi alakadar etmez
Eğer evlendiysek para istemeye cekinmeyecek kadar yakından tanışmış olur beni.
Belki Cok rahat istiyemem ama calissam iyi olur ama hersey ortak olmali
Evlendiğin erkek adam ise kadınına para istetmez zaten
Ben eşimin her ihtiyacı karşılar zorda kalmasını istemem
utanırım ben para isteyemem babamdan para isterken utanıyorum ben kocamdan nasıl para isteyeyim
Seni ibret alsinlar
bırakırım konusu bile olmaz çekinmesine gerek yok sonuçta benim eşim güzel olcaksa benim için güzel olcak onun ihtiyacı benim ihtiyacım
Makbul olanı eşinin gün içinde ne kadar masrafı ihtiyacı varsa o söylemeden bırakmaktır. Adamın maddi durumu iyi değilse de oldukça vermesi lazım :)
niye utanasınki artık berabersiniz ve para alabilirsin sadece ilk zamanlarda cok almamaya dikkat et
Utanmam sonuçta hayatımı birleştirmişım ama durumumuz iyi değilse çok cekınırım isterken
sen de gıt calıs o zaman
Evlendiniz çalışmıyorsunuz diyo soruyu dikkatli oku;)
bu soruyu ıkı taraf ıcın de mı sordu acaba :D
Beyler siz eşiniz istemeden bırakır mısınız dediğine göre :)
ıkı taraf ıcın de dusun o zaman tek taraflı dusunme
İki taraf içinde geçerli bu ayrıca ben eşimin benden para istemesine fırsat vermem çalışırsam paramı ortaya koyarım onda olur sonuçta erkek olarak evi onun yönetmesi gerekiyor bana göre.
bu yorumunu begendım kadın dedıgın bole olur :)
ama calıscan tabı elın ayagın tutuyosa dımı
Çalışmak tercihim zaten ama eşinin çalışmasını istemeyen erkeklerde var öyle bir durumda çalışmam
Sen esine mi baglisin kendi kararin yok mu senin
Evet evlendikten sonra eşime bağlıyım herkes kendi başına buyruk yaşayacaksa neden evlenıyosun
Evet evet evet 5 yildir evliyim ve utana sikila isterim
Ben sormadan alıyorum artık:)
calısın asalaklar sızı
Asalak sensin. Zaten calisan kadin esinden para isteyemez sadece gerektigi durumlarda olur bu.
Sakat gilsen caliscan tabi hazir yeme devri bitti
babamdan utanıyorum ondan da utanırım heralde ekonomik özgürlük gibisi yok
Hayır utanmam bana bakmak ihtiyaclarımı karsılmk zorında
Terbiyeni takın
Senin kac tane hesabın var 3mu 4mu @KızlarSoruyor lutfen bu vatandasla ilgilenin hem 3 -4 tane hesabı var hemde insanlara komple yorumlardan da belli oluyo kaba rencide edici yorumlar yapmaktadır gereginin yapılmasını istiyorum
Utanirim. mumkunse hesabim olsun oraya her ay belirli bir sey yatirsin. zaten cok masrafli biri degilim. kuafore 6 ay da bir giderim. kiyafete dunya para yatirmam.
Kendin calis kendin al sakat misin sen
Gerizekali, calismiyor olursam eger. merakli degiliz evde yatmaya. bosuna okumadik.
İyi o zaman da bole deme:(
ben istemeden bıraksın bir zahmet :)
sıgarasız bırakmasa oda yeterli :)
utanılcak ne var anlamadım yabancımıyız para bırakırım tabi
calıssın kazansın hasbam
neden istesinlerki zaten eşleri maaşı onlara verecek
ben hepsini ona verip lazım oldukca ben isterdim D: yuvayı dişi kuş yapar
Ben katiyen isteyemem, onun düşünüp bırakması gerekir.
Bu sebepten de kadın çalışmalı
Dozunu kaçırmadığı sürece tabiki bırakırım ama ben karşılıklı çiftlerin çalışmasından yanayım iyi güzel bir yaşam istiyorlarsa çalışmalılar
Kesinlikle utanırım ve istemem de zaten öyle bir durum olsa hata yaparda evlenirsem yani :) o bıraksın düşünüp..
arabanin bile az yakani makbul kadin da az harcasin.
saka l*n vurmayin:-) neden evleniyoruz ki. istesin canim onun.
kadın da calıssın o da sdana para bıraksın olur mu
arkadas saka diyoruz hala ciddiye alan var:-)
isterse calisir ama parasini almam alsam da geri oderim illa. ayrica da lutfen daha kadin bile olmayanlar benimle benim icin pazarlik yapmasin:-)
nıe onlar senın parana goz koyuyo ama sen de goz koyucan paralarına ıste
al iste hatunlara ozenen 2:-)
yavrum, ben parada glzu olanla evlenmek istemem zaten. ben bende gozu olani isterim.
benim kastettigim ihtiyac. deger ile ihtiyacin arasindi farki bilmeyen uzak dursun.
ben kısasa kısas dıyorum yoksa paradan banane kımsenın parasında gozum olmaz
evlilikte herkesin gorevi var. jhem suc mu islemis ki kisas olsun. ben calisir para getiririm o evi temiz tutar yemek yapar ki baktigimizda onun isi daha agir.
ayrica o da para getirsin dersek onun parasi kotu gune kalir. bana bir sey olursa ortada kalmaz.
ayrica o da paragetirmeli derse ben de yemek yapmaliyim ha yaparim ama her gun yapmak istemem:-)
ev ısı hıc agır deıl katılmıyorum herseyı makıneler yapıyo onun gorevı bunun gorevı dıye bısı yok hayat musterektır ben yemek yapayım evı temız tutayım o calıssın nıe ben calısmak zorundayım ya ben ev ısı yapayım o zaman madem cok zor
hergun temızlık yapılıyo sankı gecın bu ıslerı bu devırde tek maasla olur mu bu pahalılıkta
kardesim sanki benim karim sen olacaksin sana ne ya:-)
mesele sadeceyemek yapmak camasir utulemek mi.
cocugum oldugunda ben iste karim iste cocuga kim bakacak?
bakici.
goruyorum bakicilarin ne ettigini. bana para lazim degil ki. para lazim olsa zaten dukkan acarim 5 milyar gelir yaparim meslek dolu bende:-)
sizin hayatiniz para kazanmaya adapte olmus ama unutmacok paran varsa cok harcaman olur,
mesele para deıl mesele hayatın ortak ıdame ettırılmesı anladn mı ıstersem 10mılyar kazanayım kadının bı ugrası olmalı anladn mı tembel bırını ıstemem yanı
cocuga da anane babaanne dede bakabılır ılla bakıcı bakacak dıye bı kural yok kresler var bı de artık ısyerlerının actıgı
tamam yavrum sen al karini calistir cocugunun kresine maasi gitsin, ustune aksam geldiginde senden yorgun bir kadin bul. ha bir de cocugu, a iyi davraniyorlar mi korkusu.
ben paranoyagim arkadas cocugumu kimse korkutmamali. eski kafaliyim oldu mu. 4 cpcuguz biz annem han gi birimizin cpcugu ile ilgilensin.
ayrica niye evleniyorum ben. evimde duzen olsun gelen giden belli olsun,
ben evlenecem karim calisacak yemege ayri cocuga ayri temizloge ayri ya da hepsine tek kadin tutaca, aylik1200 vercem belki dsaha da fazla. krese gondercem ora ayri bela.
kirsin dizini evde dursun para ise para. musterekse musterek ne yani gece ben onu goturunce o da ba a strapon dayasin mustereklikse:-)
ananesı babaannesı bakar cocuga karın dogum yaptıgfında kadın dogum uzmanı ıstemıycen o zaman kadının calısmasına karsıysan
hep de bunu derler ama kadin dogum uzmanlari da erkek cikar.:-)
yaw kardesim senin bendd gozun mu var da yazip duruyon bas git. sanki her aldigimiz kadin da kadin dogum uzmani. 1200 liraya sekreterlik yapiyor iste.
evet dorusu bu kadın dogum uzmanı dıne gore de kadın olmalı hanı hep dını katıyosunuz ya ortaya
kadın uretmesın mı kendısını gelıstırmesın mı
din?
yavrum senin kafan mi iyi:-)
din konusan mi oldu,. kadin doktorunu konusan sendin, ben de dedim, neden bu kadar calisan kadin var erkek dogum doktoru neden cikiyor diye
yavrum senin benle tartismaya ne aklin ne fikrin yetmez. benim de senin yazdiklarini okumaya harcayacak netim yok. bas git kendi bokunla oyna sen.
istemeye cekinirim oyle bir durumda babamdan bile istemem o verir ama gerek kalmaz calisicam kendi parami harcarim
gerçekten ihtiyaç olan bir harcama yapacaksa tabiki veririm bir erkek olarak benim görevim ama kadında ihtiyaç olduğunda para istemeli lüzumsüz harcamalar yapmamalı
kadın da calıssın para kazansın yok ole tek taraflı
olabilir ama benm için gerek yok çalışmasına eşimin intermetten günlük 100 $ para kazanınca hatta daha fazla
O melek ruhlumu utandırıcak hiç bişey yapmam. ki bildiğiniz gibi biraz odun olabiliyoruz :P olurda gözümüzden kaçarsada burdan yazıyorum utanma lütfen :)
Esim dedigim kisiyle herseye paylasırım o soylemesede ben para veririm her halinden belli eder zaten
Ben sırf bunun için işimi elıme almadan evlenmeyi düşünmüyorum
evin ihtiyaclarının yanı sıra kışısel ıhtıyaclar ıcın ayrılan butceden sormadan alıp harcamalı...
Ben istemeden cüzdanıma koysun ben isteyemem çünkü.. Çalışmak şart
evet utanırım kısa ve net. o benden istesin sıkıntı değil ama bir erkek olarak utanırım.
gecim zor olur eger calısmıyorsa sartları kabul etmeli ya da zengin koca ile evlenmeli
Evliyim ve sırf o duruma düşmemek için çalışmaya devam ediyorm ve edicem ;)
ıste aradıgım yorum buydu tebrıkler kadınlar ıbret alsın senı
Teşekkürler
bısı sorucam esının yanında gegırdın mı hıc :))))))
Hiç yemin edebilirim öyle şeyleri kaldıramam babam bile bir kere yanımda gaz çıkardı rezil ettm onu :)
İyi de hic gegirmedin mi yalnizken:))
Yok :)
İlginc :))
Çalistirmiyorsa mecbur vericek utanilacak bisey yok
Bogazdan atla dese bogazdan mi atliycak
@ersanbaslarr evet begenemedin mi?
Töbe... Adamın altına yatmakdan utanmıyosam para istemekden neden utaniyim? Vercek tabi!
Evi kim geçindircek einstein?
sen calısamıyo musun eınsteın elın ayagın yok mu eınsteın
hazır yemek yok eınsteın sen de calıs ortaya parayı koy eınsteın anlamadın mı dedıgımı eınsteın
La bir kes olm benim fikrim bu!!! Gött
eig budur:-)
Ben babamdan isteyemiyorum umarım ev hanımı olmaamm
olma tabı calıs kazan
bayankurukafa diyorki öyle para istemektense çalışmak en iyisi
helal olsun hazırcı gurursuzlara ıyı kapak
bayankurukafa diyorki evde iki kişi emek vermeli tek elden olmaz.
Bayankurukafa super dio
Hazir yiyicilere iyi cevap verdi bayankurukafa
bayankurukafa diyorki teşekkürlerr