Evlendiniz çalışmıyorsunuz kişisel ihtiyaçlarınız için kuaför alışveriş gezme vs vs için para istemeye çekinir misiniz? Ya da beyler siz Eşiniz istemeden para bırakır misiniz?✍🏻💬
Evlenince çalışmazsanız eşinizden para istemeye utanır mısınız?
Kadınların eşlerinden para istemesi utanacak bir şey değil. Sonuçta para kazanıp evi geçindirme sorumluluğu erkeğe ait aslında. Ama günümüzdeki algıdan dolayı kadınlar eşlerinden para istemeye çekinir oldular. Öyle olmamalı ama işte..
Utanırım. Çünkü benim çalışma potansiyelim varken kendimi aciz hissederim. Ben bir bebek miyim? Bu adam bana bakmak için mi evlendi benimle? İhtiyacım olduğunda tabi isterim kendim de o isterse veririm ama çalışmadan istemek utandırır beni bana yakışmaz.
eşimin benden para istemesi utanılacak bir durum değil ki, bunuda ona asla yansıtmam. yani kendimden çok benim ona karşı sorumluluğum var, gereksiz harcama olmadığı sürece para, kredi kartı onun emrinde olur.
Tabiki de bırakırım ben onun cocuklarim icin calisiyorum zaten ama su var gereksiz yere para harcayanı asla sevmem zaten harcamayi bilecek kendisi calişsa bile farketmez para harcamasını bilmeyenden başta kendine sonra cevresine sonra başkalarina fayda olmaz