Evlendiniz calismiyorsunuz kişisel ihtiyaçlarınız için kuaför alışveriş gezme vs vs için para istemeye çekinir misiniz? Ya beyler siz Eşiniz istemeden para bırakır misiniz?
Cevabın nedir?
en guzelı adam cep harclıgını alacak yanına.. bırde kredı kartını.. al hatun bu parayla gecındır evı dıyecek maası verecek.. hıc o hallere dusmeyecek ne erkek nede kadın.. akıllı kadın 5 10 senede arsa alır arttırararak.. o adamın aldıgı maas ıkısının maasıdır aslında fazla soze gerek yok.. sen ben olmamalı bız olmalı!
115 Yorumla- +1 yıl
Kadinin aldigi maas ta ikisinin maasi degil mi
- +1 yıl
O zaman tamam
- +1 yıl
@İdealADAM var onlardan hala eminim
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 661 cevap paylaştı.
+1 yılEşlerde ev işlerinin personelidir.
Kendin için istediğini din kardeşin içinde istemedikçe hakiki mümin olamassın.
İsrafa kaçmadığı, bilinçli harcadığı müddetçe istediğini imkanlarım nispetinde veririm.
Aksi olursa :
Yeteri kadar veya az bir fazlası kadar para veririm.30 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılöalışmıyorsam + varlıklı değilsek
kuaföre gitmem kokoş Masraflı bir karı değilim.
alışverişe vs onla giderim
evlilğin ilk zamanları para isteyemez insan
ama yıllar geçtikçe yüzsüzleşiyor insan
'' para koy sabah şunu alacam204 Yorumla- +1 yıl
sen de calıs o zaman
Ben Babamdan bile istemiyorum artık.
Sırf o durumu yaşamamak için gücümün yetdiği sürece çalışmayı düşünüyorum inşallah :))
Bu kadar yıl boşu boşuna okumuyoruz dimi. O diplomayı süs diye evin duvarına asmayacağız ya :D422 Yorumla- +1 yıl
O diploma ile sen git bagda üzüm ağacınin diplerink çapala:)
- +1 yıl
Bir ara öyle diyordun ya
- +1 yıl
Bugün sınavım kötü geçti.
Bağda çapa yaptirdilar...
Bunu sen demiştin Azeri çirkini:) - +1 yıl
Sorana bildir gidiyor sürekli
Istersen içeride konuşalım... - +1 yıl
... bildirim*...
- +1 yıl
Hahahaha
Sen cirkini yahşi olarak okusaydin ya:))
Soran+1 yılSorun değil bildirim rahatça konusabilirsiniz :)
- +1 yıl
Evet
Diğerini kspatti âdil olmayan moderatörler... - +1 yıl
Aradığım birisi var.
Bulup iki cift laf sokmadan ks yi bırakmaya niyetim yok
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
133
Cevap
138Cevap
+1 yılBen calismiyorum şu an eşimden istememe gerek kalmiyor para birakiyor veya var mi diye sorar hep neyine utanayim.. ama verdigi paranin hesabini yapan, lafini yapan nereye harcadin? Napican tarzi kelimeler duysam agrima giderdi oyle adamada eşim demem ben zaten
21 Yorumla- +1 yıl
Asalak kari git calis o zaman utanmio musun
+1 yılSevgilim çalışmama karışmıyor ama evlendiğimz zaman olmaz diyor ben evlendıgımız zmnda calısırım babamdan almaya utanıyorum ondan hayatta isteyemem o yuzden calısırım ama bana ben istemeden para bırakırsa ihtıyaclarım için ozmn sorun olmaz ama calısmak en iyisi tek kişiyle olmuyor bu devirde
10 Yorumla
+1 yılEvli değilim ancak eşim çalışmıyorsa eğer cüzdanına her zaman para bırakırım. Bu az ya da çok olur bilinmez. Maddi duruma göre değişir. Ama ben ne kazanıyorsam hepsi ikimizin. Sonuçta o parayı kendimi ve eşimi mutlu etmek için kazanacağım. Feda olsun ona
31 Yorumla- +1 yıl
Hazira konma yok caliscak
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlendiysem zaten eşime bakmakla yükümlü olmuş olurum.
Çalışmazsa elbette bakarım, giyimine, bakımına zaten bu erkeğe düşün görevdir.
Ama çalışan bir hatun ise zaten ihtiyaçlarını karşılar ama bu sefer erkek olarak hediyeler alınır, özel hissettirilir yani.
Ayrıca babamın kuaför olması da bir çok yönden tasarruf sağlayıcı bir etken yani erkek olarak :D42 Yorumla- +1 yıl
yüküm değil hüküm kardeşim
Cevap sahibi+1 yıl@EgoistTavşann aynen teşekkürler.
Kişilik & Karakter konusunda 648 cevap paylaştı. Alanla satan bilir güzelle yatan bilir
o kızı koynuna almayı biliyorsan her sabahta başucuna parasını vermeyi bileceksin
Bu demek olmuyorki eşimin saçma sapan gereksiz tüm ihtiyaçlarınıda ben karşılacağım herşeyin bir sırası ve sınırı vardır30 YorumlaHayat müşterektir. Tabi günümüzde bu pek geçerli değil. Geleneksel olarak kafası çalışan erkekler kazandığı parayı kendisinin zanneder. Parayı bireyin değil ailenin kazancı olarak gördükten sonra sorun yok. Kadınlarıda es geçmiyorum bu konuda, para kazanınca triplere giren çok kadın tanıyorum.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle çalışan bir eş istiyorum zaten. Parasına ihtiyaç duyduğum için ya da aile bütçesine katkısı olması için değil tabi ki. Ama olur da çalışmazsa ben zaten paranın heralde bir 3/4 ünü falan veririm ona. Biz pek anlamayız para yönetiminden :D O para bende kalırsa o ayın sonu gelmez ^^ Hatun halletsin işte :)
00 Yorumla
+1 yılhic cekinmem, para ver herif derim D: sonra banka hesaplarinin kontrolunu ele gecirdim, isteme derdim kalmadi. sonucta ortak hayat paylasiyoruz. Ama hanimlar, evde oturmayin calisin ise yarayin eve destek saglayin. okulum bitsin bende hemen calisacagim
03 Yorumla- +1 yıl
sende olsa sen verır mısın pekı herıfıne
- +1 yıl
@bebekyuzluu85 tabiiii bir hayat paylasiyoruz biz aramizda para konusunun lafi bile olmaz... Hesaplarimiz bile ortak
- +1 yıl
Him o zaman iyi peki esinin yaninda gegirme falan okdu mu hic:))
niye istenmesin veya niye bırakmayalım çıkarken sorarsın ihtiyacın var mı yok mu diye çok içine kapanık utangaç ise masanın ustune bırakırsın parayı ihtiyacın olursa diye kalsın der geçersin
20 Yorumla
+1 yılEvlendiğimde çalışmayı düşünüyorum zaten kendi gelirim olacağı için öyle bir durum yaşamam sanırım ama varsayalım çalışmayacağım çekinmeden isterim sonuçta her şeyi beraber yaşamak, paylaşmak için evlendik ki benim istememe gerek kalmadan bırakmalı sonuçta gelirim olmadığını biliyor ve ihtiyaçlarımızın farkında.
06 Yorumla- +1 yıl
Sen de calis esin calismazsa sen ona para birakir misin peki
- +1 yıl
Ben zaten çalışacağımı belirttim soruya göre yaptım farkındaysan iyi oku bir zahmet ve geçici ve zorunlu bir durumsa evet bırakırım ama keyfi birşeyse çalışma isteği yoksa postalarım tembel, ekonomik özgürlüğü olmayan adamla işim olmaz.
- +1 yıl
Tm o da zorunlu durumduysa birakirsa isi ne dusunursun
- +1 yıl
Peki tembellik kadina yakisio mu sence
- +1 yıl
Ya arkadaşım cevabıma dadandın Yor yapma artık çalışkan bir kadın bul kendine sen de Allah Allah
- +1 yıl
Yorum diyecektim
Gizli Üye(30-35)+1 yılIstemeye baslarda cekinsemde sonradan cekinmem galiba ama acikcasi Böyle bir duruma gelmemek icin de calisirim, düsünsene alisverise gidiceksin askim bana para versene sonraki Gün askim sinemaya gidiceksin askim bana lara versene Sonraki Gün arkadaslarla bar'a falan hayatim kizlarla biraz takilicaz parat verirmisin vs bir zaman Sonra adam da bikar sen'de.. Buyüzden oku.
13 Yorumla- +1 yıl
O zaman calisin uretin yatmayin
Cevap sahibi+1 yıl@ersanbaslarr kafanda var galiba? ️Sanki yan gelip yatin yazdimda Böyle bisey diyosun.
- +1 yıl
Ben genel icin dedim
Çalışmıyorsam o istemediği için çalışmıyorumdur kesin, o yüzdende onun zaten düşünüp bırakması gereki.. İstemektende çekinmem tabi bir süre sonra sonuçta aileyiz artık, sen ben değil biz olacak
15 Yorumla- +1 yıl
sen onun ıstegıyle mı hareket edıyosun kendı kararın yok mu senın
- +1 yıl
Benim kendi isteklerim düşüncelerim olduğu gibi karşımdaki adamında olacak ve ben tek başıma bir hayat kurmıcam, ikimiz olacaz o yüzden yeri geldiğinde onun yeri geldiğinde de benim isteklerim ön planda olacak.. çalışma konusunda ise çok ısrar etmem, istemiyosa vardır bir düşüncesi sonuçta evliliğim benim egomdan daha önemli olacaj o yüzden arkadaşım şuanda kendi düşüncelerimin kararlarımın isteklerimin olup olmadığını görmüşsündür.
- +1 yıl
İkiniz emek vereceksiniz iste tek elden para kazanmak olmaz
- +1 yıl
Peki senin calismani istiorsa kendi calismak istemiorsa buna ne dersn
+1 yılgeçici işsizlik denen bir olay vardır, işten çıkmışsınızdır ve yeni bir iş bulana kadar bir süre açıkta kalacaksınızdır. bu durum herkesin başına gelebilir ve eşlerin anlayışlı olup para kaynaklarını bölüşmeleri gerekir.
Hatta siz ondan istemeden size kendiliğinden para vermesi gerekir. aynı şey eşinizin başına da gelebilirdi sonuçta.
çekinmenize gerek yok.00 Yorumla
+1 yılkişiden kişiye değişiyor bu mesela ben isteyemiyorum bırak eşimi annemden ve babamdan da istemezdim. şu an evliyim çalışıyorum da fakat işten ayrılmamı gerektiren sebeplerim var ve ayrılamamamın en büyük sebebi de eşimden maddi anlamda bir şeyler isteyememem :)
00 YorumlaPara Bırakmak Olmaz, Ne O Harçlık Verir Gibi. Evde Belirli Bir Kasa Olur, İhtiyaç Kadarı Ve Diğer Harcamalar İçin Oradan Alınır. Para Bırak Evdeki Üstünlüğü Temsil Eder, Halbuki Üstünlük Değil Hayata Karşı İki Yoldaş Olmak Gerek. Tabi Bu Benim Düşüncem..
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 426 cevap paylaştı.
+1 yılşimdi nasıl annen babandan isteyebiliyorsan evlenince de eşinden isteyebilirsin o da senden isteyebilir hayat müşterek ama para hesabı yaparak evlenilmemesi gerek
21 Yorumla- +1 yıl
esın de senden ısteyebılır dımı bencıl deılsındır umarım sen de
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılUtanirim hep kendi ayaklarimin ustunde durdugum icin ama erkeginde karekterine bagli utanmami sahiplenici bir karekterine evin reisiyim dusuncesine sahipse onu kirmamak icin egosunu oksamak icinde utandigimi caktirmazdim ,)
gizli yaziy kusura bakmayin yoksa mesaj geliyor yoksa buna gerek duymazdim01 Yorumla- +1 yıl
Reis nedir ya gecin bu isleri bu devirde her ikisi de calismali bu zorlukta
+1 yılKarı koca arasında boyle konularda utangaçlik olmamasi lazim zaten cunku erkekte bilir kadinin ihtiyaclari oldugunu hatta erkegin esi calismiyorsa o demeden dillendirmeden parasını birakması gerekir hani durumu cok kotu degilse olmasi gereken budur
30 Yorumla
+1 yılEsim calismiyorsa maas kartim onda olur ben ondan para alirim sonucta kisisel ihtiyaclar disinda ev ihtiyaclarini da o benden daha iyi bilecektir.
60 Yorumla
+1 yılniye çekineyim kocam o benim.. Ama ben kendi ayaklarım üzerinde duracağım için onun parasına puluna pek ihtiyacım olacağını düşünmüyorum zaten
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Onun düşünüp bırakması gerekir ayrıca maaşı üstünde mi dolaşıyor bu adam şu kadar alıyorum felan derim
11 Yorumla- +1 yıl
sen gıt calıs belescı
eşimin maddi geliri iyiyse tabiki uygun bir zamanda isterim ama asla ısrar etmem. utanılcak ne var ki
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkoynuma alıp kadınım derken iyi. o işte bir bütün olurken iyi. sonuçta eşim herhalde verecem para. bunda utanılacak birşey yok. sadece harcamayı akıllı yapar olur biter. ha, yok yapmadı, kanepe , çekyat, oda kapıları , bardak çanak , elektrik kabloları, su tesisatı, havlu , nevresim takımları, oturur bunları yer bir sonraki ay başına kadar.
10 Yorumla1- bir adam kadınına para istetmemeli.
2- Oldu ki adam unuttu ve bırakamadı kadının işi var o gün ve parası yok, kadında çekinmeden eşine bunu söyleyebilmeli.
Karşılıklı.30 YorumlaAlirken dusunecekti kocamin parasini catir catir yiycem tabi leyn :)
111 Yorumla- +1 yıl
senın ak ben belescı hazır yıyıcı ıns senın paranı yerler asalak
- +1 yıl
erkek calıscak dıye kural mı var srfsz gıt calıs asalak belescı hazır yıyıcı senın su lafın bıle karakterını ortaya koyuyo
- +1 yıl
sen nesın pekı hazır yıyıcı asalak senden daha karakterlıyım yobaz karı
- +1 yıl
haha sızın gıbı koca parasına goz dıkenler cok namuslu dımı
- +1 yıl
erkekler de sana yedırmeye razı deıl merak etme mal
- +1 yıl
sız paraya tamah edenler evlılıgı cok hakedıyosunuz dımı
- +1 yıl
Sizin gibiler de koca parasina tamah eden asalaklar kari parasi yiyenlere b*k atiosun da koca parasi yiyenler ne b*k acaba
+1 yılevlenmişim kasa bir olmuş benim herşeyim onun onun herşeyi benim
10 YorumlaÇalışmamı istemiyorsa bütün ihtiyaçlarımı karşılayacak hiçte çekinmem isterim.
13 Yorumla- +1 yıl
Sen asalak misin kendi ihtiyacini karsilayamio musun
- +1 yıl
Peki o calismayip senin calismani isterse naparsin
Utanırım ben babamdan para isteyemiyorum, oyüzden kesinlikle çalışırım.
10 Yorumla
+1 yılBen eşim istemeden bırakırım her istediğini alırım zaten çalışmak para içindir gerek yok benim çocuklarımın annesi olucak kadını yorgun görmek istemem kendini bana adasın ben bakarım ona
10 Yorumla
+1 yılkesinlikle isteyemem utanırım..
ailemden bile para istemeye utandıgım için erken yaşta çalışmaya başladım kocamdan nasıl istiyim20 Yorumla
+1 yılUtanmam ama 15 yıl sonra cocuguma sorduklarında annem ev hanımı demesini istemem.
24 Yorumla- +1 yıl
Sana bagli bu
- +1 yıl
Onun için cabalıyorum zaten @ersanbaslarr
- +1 yıl
İs hayatinda basarilar dilerim :))
- +1 yıl
Tesekkur ederim size de :) @ersanbaslarr
Kişilik & Karakter konusunda 10,8b cevap paylaştı. yatakta utanılmazken para ısterken mı utanılır? bence ıstenmezse utanılcak bır durum olur
40 YorumlaAynen kadinin elinde bir maasi olmasi gerek kesinlikle
10 YorumlaBen utanirim istemeye. O yuzden meslegimi elime almaya calisiyorum.
10 YorumlaCalisirim ben parami kazanirim evelallah kimseye muhtacligim olmaz ins ;)))
30 Yorumla
+1 yılDogrusu ben ne calis diyorum ne isteme diyorum kralice gibi yasatiyorum sansizim o baska, ustelik aileme yedirip icirmekden gurur duxuyorum, huzur mutluluk olsun gerisi ne yazar
00 YorumlaYa para bırakmak nedir yani? Benim karşımdaki eşim mi çocuğum mu? Varsa bir ihtiyacı alsın para mı kart mı artık ne işine gelirse. Birde hergün para bırakma kla uğraşamam yani. :)
03 Yorumla- +1 yıl
calıssın kazansın sen de al ondan para o zaman yok ole yan gelıp yatmak
- +1 yıl
mesele yapan var ama ıste
utanmak değil kuaför gereksiz alışveriş abartılı gezme masrafları olan biri değilim eğer ihtiyacım varsa söylerim gerçi benim söylememe gerek kalmaz sonuçta hesaplar bir mantığıyla yürür
011 Yorumla- +1 yıl
Sen de calis o zaman belesci
- +1 yıl
ben hazırcılara sınır oluyorum senle alakası yok anladn mı
- +1 yıl
tm pardon ya bısı sorabılır mıyım
- +1 yıl
sence evlılıkte esının yanında gegırmek falan normal mıdır sen yapar mısın
- +1 yıl
Sordum sen de sole:))
- +1 yıl
Bir
ne bu ya , sen o evin hanımımısın, gündelikçisimisin , para istemek ne demek, eve giren para ortada durur ihtiyacı olan alır ve karşılar.. bu soruyu sormakla nasıl bir feodal kafa olduğunu anlattın, senin sırtına çok semer vurulur, hayat ortaktır
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 459 cevap paylaştı. Annesi kiz kardesi ablasi olan erkekler aliskin zaten...
İhtiyaclari zaten karsilar kendi erkegin.
Kuafor vs gidecek tabi 'o bir kadin;)'10 Yorumla
+1 yılErkek dediğin; kadınına bunu söyletmemeli.
Kadın dediğin; erkeğine bunu söylememeli..72 Yorumla- +1 yıl
+1 👏👏
- +1 yıl
Eyv.
Kişilik & Karakter konusunda 476 cevap paylaştı. Evlenince herşey ortaktır. Çalışan kişi ki bu bizim toplumda genelde erkeklerdir eşine ihtiyaçlar için para bırakmalıdır. İkiside çalışıyorsa parayı ortak kararla gerekli yerlere harcamak gerekir.
00 Yorumla
+1 yılEvlenen erkek tabi ki eşinin ihtiyaçlarını karşılaması gerekiyor, sonuçta eşi bir ev hanımı. Ama bu harcama konusu kişilerin aylık kazançlarına göre olmalı. Çünkü evin diğer masrafları da var.
01 Yorumla- +1 yıl
Esi calissin eli ayagi yok mu onun ev hanimiymis
+1 yılUtanmam cunku zaten sevgiliyken o konulari asmis oluruz bence.
20 Yorumla
+1 yılBen niye onun eline bakim ki elim ayam tutuyo cok sukur calisirim
22 Yorumla- +1 yıl
Helal olsun ya keske herkes senin gibi olsa
- +1 yıl
Bu yetististirilme seklinden kaynaklaniyor
Not babamin evinde calisiyorsam esimin evindede calismam gayet normal
+1 yılErkek Adam Hanımını Düşünür, İşe Gitmeden Parayı Bırakır
40 Yorumla
+1 yılHemde nasıl çekinirim, Para da bırakırım, Hatta onun parasını da ayrı bırakırım, tabi gücümüze göre.
10 Yorumla
+1 yılEşim dünyada çekineceğim son kişi bile olmayacak... fakat her şeye rağmen ayaklarımın üzerinde inşallah duracağım...
10 YorumlaBenim olan herşey eşimindir de cüzdanı bırakır giderim
40 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 309 cevap paylaştı. Şöyle yaparım :D Yorgan niyetine :D
37.media.tumblr.com/.../...2aVfs91ricsrso1_500.gif30 YorumlaEvlenince işten çıkma durumum olacaksa
hiç evliliğe adım atmam.
Bir kadından para isteyecek de değilim.10 Yorumlaparaya ihtiyacım olursa isterim.
10 tl ile haftalarca idare eden biriyim.20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. eee sende evi temizliyorsun, yemek yapıyorsun, onu seviyorsun ve hayatınızı birleştirmişsiniz. para istemekten mi utanılacak.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılçalışmadığım sürelerde eşim genelde harçlık bırakırdı, unutursa söylerdim. Utanacak bir şey yok ki.. biz oluyorsun bir süre sonra.
00 Yorumla Utanirdim ilk zamanlar ama o kendiliginden vermese istemedigimde kizsa sevirnirim bunlar yapmasa gozumden duser
03 Yorumla- +1 yıl
Sen calis kazan sen ona verir miydin o calismasa
- +1 yıl
İste bu supersin
ben para kazanabilicekken çalışmayıp eşim den para istemek beni utandırır. ama eşim istemiyor ve durumumuz iyi ise çatır çatır isterim.
01 Yorumla- +1 yıl
O da senden istesin o zaman
Gizli Üye(36-45)+1 yıl@ersanbaslarr ve @bebekyuzluu85 sanki bu siteyi kullanmakta ki tek amaçları kadın kesinlikle çalışmalı düşüncesini yaymak ve bu soruya cevap vermek ilginç buldum tüm yorumları okuyunca. Her ikisi de 1xper şansa bak...
07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılVe soruya cevap verecek olursam ister çalışırım ister çalışmam evime çocuklarıma bakarım buna kocam karar veremez. Calismazsam da para istemeye utanmam evlilik bu bir olmak böyle bişey normal olan bu
- +1 yıl
evlılık bu deıl evlılık hayatın ortaklıgıdır sen yan gelıp yatmak ıcın mı evlenıyosun kocan calıssın sen yat oh ne ala memleket tam tersı sen calıssan kocan yatsa hosuna gıdeer mı
Cevap sahibi+1 yılKocam yemek yapar çocuk dogurur onlara bakarsa ben çalışır eve ekmek getiririm hiç sorun değil
- +1 yıl
ole dıyosan sorun yok
- +1 yıl
cocugu nasıl doguracak cocuga bakacak dıyorum o zaman da kabul mu
Cevap sahibi+1 yılHadi kadın doğurdu erkek baktı desek o çocuğu nasıl emzircek illa anne müdahale edecek gece uykusuz kalacak birde o halde ise gidecek zor yani kadının yükü çok fazla olacak para ise gidip parayi vermek ile de kurtaramaz bence erkek
- +1 yıl
sut anne var sut anne emzırır ne olacak hem omrun boyunca mı emzırcen belırlı sure emzırcen zaten o surede dogum ıznı verılıyo
+1 yılBen simdiye kadar ailemden bile nerdeyse para istemedim biraz cekinirdim galiba yani istemezdim o birakirsa alirdim gibi geliyo. .
01 Yorumla- +1 yıl
calıs sen de bırak esın alsın kabul mu
Kişilik & Karakter konusunda 6,2b cevap paylaştı. Hamilelik zamanı çalışmıyorum diyelim Neden utanıyım eşim sonuçta Aylık bir miktar isterim ona göre sürekli istiyip durmak bana göre değil
03 Yorumla- +1 yıl
sen de verır mısın esın ıstedıgınde
- +1 yıl
Nie tum kadinlar senin gibi olamio ya
+1 yılEvlendikden sonra isden ayrildim. Fakat esim cok anlayisli ek kredi kartini elime tutusturup, canim ne istersen alabilirsin dedi. Ben aliyorum o oduyor. Evden sikildigim icin evden is yapiyorum
04 Yorumla- +1 yıl
kım dedı sana ısten ayrıl dıye
- +1 yıl
Kendisi istedi isten ayrilmami. Biliyorum oda biliyor. Bu zamana kadarda odedi
- +1 yıl
Ersanbaslar esim isttedi isten ayrilmami bende seve seve kabul ettim. burada bayanlara asala diye hakret edemezs terbiyesiz asalak sensin senin gibilerine denir. Bayan calisip evi gecindirmek zorunda dehildir. Seni sikayet edecegim tahammul edilecek bir insan degilsin cahilin tek8sin
- Devamını Gör (211)
Devamını Gör(256)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Evlenince çalışmazsanız eşinizden para istemeye utanır mısınız?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler