+1 yılKadınlar çekinmez ama bir çok erkek gurur meselesi yapar. Şayet ben, katiyen para istemem. Zaten yüksek gelirli birisi olmadan da hayatta evlenmem. Evlenmeye karar verdiğimde ise, eşim memur olur ve o da bende para istemek zorunda kalmaz. Çünkü memur maaşları, cidden iyi.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 494 cevap paylaştı.
+1 yılDinimize görede kültürümüze görede erkek evli olduğu eşine bakmakla yükümlüdür. İhtiyacın varsa utanmadan isteyebilirsin utanması çekinmesi olmaz bu işin
30 Yorumla
Cekinirim
00 Yorumla
Ben sen olmaz evlilikte biz olur
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 265b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır çekinmem
00 Yorumla
+1 yılÇekinmem. Onun parası benim param, benim param onun parası artık
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 361 cevap paylaştı. Biraz cekinebilirsin ama alışırsın düşünceli eş lazim benimki param bitmeden çarşıya çıkacaksın diye paramı koyar cüzdanımda 11 bin limiti olan kredi kartım var o yüzden düşünceli adam şart
24 Yorumla- +1 yıl
Cimri olmamali
- +1 yıl
Bana hep cimri erkekler denk geldiği için ben ayrıldım. Hepsi çok cimriydi ya çok itici. Ben cimri erkeklerin kadına değer verdiğini asla düşünmüyorum.
+1 yılZaruri bir şey için cekinmem. Sonuçta benim rizkim ona geçiyor. Keyfi şeyler için çok beklentide olmam.
02 Yorumla- +1 yıl
Peki swn calisiyor musun
- +1 yıl
Evet.
- Aşk İlişkileri konusunda 871 cevap paylaştı.
+1 yılHiç istememe gerek kalmamıştır çünkü daha ben demeden göndermiştir hesabıma ve hep böyle evde de rutin olabilicek giderler için hep bir miktar vardır😉
01 Yorumla
+1 yılBu zamana dek hep kendim kazandım hep benim param vardı. Birbirimize destek de olurduk eşim ile beraber, ama evlenince başka bir yere taşındık o memur benim ise bir işim yok yeni bir yer zor oluyor. Para istemeye çekiniyorum isteyemiyorum, isteyemem. Kendi param olmasına çok alışkınım. Neyse ki benim istememe gerek kalmadan o veriyor. Bana kalsa asla isteyemem hala kendime mağazadan bir şey alamıyorum benim param değil diye. Çok zor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 617 cevap paylaştı. Sevgilimin çekinmemesini isterim benim param onun parası
13 Yorumla- +1 yıl
Hayir karin evlensen
- +1 yıl
Peki
+1 yılİsteyemm sanırım kendi paramı keneim kazanmam lazim
03 Yorumla- +1 yıl
Peki cocugun olsa hala calisir misn
- +1 yıl
Çocuk biraz toparlanana kadar çalışmam ama önceden birikimim olmadı lazım evin ihtiyaclarini tabi ki o karsiliycsk çocuğuna da o bakacak maddi olarak ama ben kendim için para istemem
- +1 yıl
Bnde öyleym ya biz niye böyle yabanci olarak görüyoruz kocayi yani evli degilm de yinede
Aşk İlişkileri konusunda 905 cevap paylaştı. ben zaten kendim çalışıcam yazılımcılar iyi kazanıyor istemem zor durumda olmadıkça lazım olursa onada veririm
00 Yorumla
+1 yılBende isteyemem. Ama kendi düşünmesi lazım.
03 Yorumla- +1 yıl
Sen calisiyor musun
- +1 yıl
şu an evli değilim. Çalışıyorum ama
- +1 yıl
Kendi parasini kazanan biri zor kocadan ister, tabi onun maddi durumuna bide eli acikligina bagli
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bizde aileden gelme aliskanliktir evde sürekli para olur. Kadın hiç bana para ver demez. Her zaman bol miktarda parası olur.
00 YorumlaYaaa ben çekinirimmm diye sırf bu yüzden evlenemiyorum ya birde şey var aldatılmayı göze alamam diye korkuyorum
01 Yorumla- +1 yıl
İşin yok mu? Mesleğin?
Evlilikte hayat müşterektir. Ben tek çalışırım. Eşim istediği gibi para harcar. O da para kazansa ben ne çekincem
00 Yorumla
+1 yılBen alamam evladım. Gelmişim 57 yaşına sürüm sürüm sürünüp istemeyenlerdendim ama artık yüzsüzlüğü ele aldım
02 Yorumla- +1 yıl
sizin gibi birine ihtiyacım var
- +1 yıl
@gözdenilay neden?
Çalışırım istemem gerekiyorsa evden iş yapar satarım
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılBen çekinmem şahsen nereye kadar kibar olucam
10 Yorumla
+1 yılÇekinmemesi gerek ayrıca istemesine gerek yok karşı taraf in bunu düşünüp size vermeli
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Benim olan her şey onun da oluyor onun da aynı şekilde düşünmesini isterim o yüzden sorun yaşamam.
10 Yorumla
+1 yılÖyle direk istenir mi canım, kendi kendine vermesini sağlicaksın ksksks
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı.
+1 yılEşim çalışan biriydi böyle sorun olmadı. Ama ev hanımları istemeli
00 Yorumla Neden çekiniyorum ki eşim sonuçta o da gelip benden para isteyebilir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 718 cevap paylaştı. Evlendiğinde senin paran benim param olmamalı bence
00 Yorumla
+1 yılİstiyorum isterim de oda ister çekinerek biryere gelemezsiniz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 474 cevap paylaştı.
+1 yılKoca parası yemem. Zorda kalırsa O benden isteyebilir ama
10 Yorumla
+1 yılÇocuk olduğu zaman nasıl ona bakmak ile yükümlüyse evlendiğiniz zamanda sana bakmakla yükümlü. (kişisel görüşüm)
10 Yorumla
+1 yıl“Zengin bi koca bulsamda şu hayattan kurtulsam”diyerek girdiysen o eve merak etme hiç utanmazsın... ama kimseye eyvallahım olmaz benim diyerek duruyosan ayağının üstünde, utanmaya hiç gerek yok... zaten istemezsin... kapiş😂
011 Yorumla- +1 yıl
Saçma bir yorum saygımız var her görüşe ama kadın çalışsa oda faturalara vs öder ev ikisinin evi ama erkeğin kadın istemeden vermesi veya ödemesi lazım evin birtakım giderlerini burada asıl tema alışveriş çılgınlığı yapan kocasının parası için onla evlenen materyalist varlıklar değil bu sebepten yanlış pencereden bakmışsınız diyebilirim size;)
- +1 yıl
Kadın erkek eşitliği diye kavram var. madem eşitiz, faturada eşit kesilecek... hem eşitlik dersen, hem pozitif ayrımcılık dersen o hiç olmaz.. benim pencerem doğruda senin işine gelmemiştir😁
- +1 yıl
İşime gelmemelik bir durum yok ben ailemden kalanı dahi veririm ki verdiğim d oldu eşime çünkü bilirim ki o böyle kafalara girmez sen ben hesabı yapmaz ben sadece olması gerekeni söyledim.!
- +1 yıl
Olması gereken dediğin şey şudur;anlatayım hemen... kadın olsun erkek olsun farketmez... dünyada bi kanun, insanda bi tabiat var. herşeyi ödeyen, herşeyde söz hakkı bulur kendinde.. ben olmasam yürümez havasıda cabası.. ben bir erkeğim ve şunu söylüyorum. bir kadın herşeyden önce eğitimini tamamlamalı, ekonomik bağımsızlık bugün kadının en büyük sorunu. hala senin mantığınla bakıldığı için Türkiye de bugün kadın cinayeti zirvede, şiddet zirvede.. iş yok, eğitim yok, gelir yok... tabiki bu kadın şiddete katlanır. ama seçeneği olsa (ki o seçenek benim penceremde mevcut) ayakları üstünde durabilse, geliri olsa , emin ol ne o dayağa katlanır, nede sonundaki cinayete.. eğitim şart hemşerim.. söz konusu kadın ise olmazsa olmaz... bunun adı sen ben meselesi değil zaten;mesele kocanda olsa babanda olsa ananda olsa kimseye muhtaç olmama meselesi... şimdi penceremden bi daha bakarmısın?😂
- +1 yıl
Valla ben 13-14 sene yönetici olarak çalıştım eşim için kariyerimi çöpe attım ve bir kez temcit pilavı gibi ortaya koymadım pişman mıyım hayır kendimi bir çok alanda geliştirdim 1 üniv 2 yaptım müdanam yok zaten aileden görmüş bir insanım koca evinde gören biri değilim belki eşim bunu da bildiği için yapımı asla istememe mahal vermez ki istemem bilir😉
- +1 yıl
@avicenna90 allah mutluluğunu daim etsin ama hala yanlış yerdesin. ben bu yorumu senin adına yapmadım zaten. öyle algıladın madem o zaman şunu söylemek isterim. herkes senin gibi hayatın kaymaklı tarafında yaşamıyo maalesef.. anladım ki çok söz etkili değil. uzun lafın kısası şu arkanda ailen olmasa o zaman napardın. o yaslandığın dağlara kar yağabilir. işsiz, eğitimsiz bir kadın olsaydın napardın. yorumu kendi üzerinden yapma, ülkede yaşayan bütün hemcinslerin üzerinden yaparsan çok daha iyi olur..
- +1 yıl
İnsan kendini her daim yetiştirmeli bunda hem fikirim eşimin ve ailemin durumu kötü olsa da ben kariyerime kaldığı yerden rahatlıkla devam ederim şahsım adına çünkü kendime çok şey kattım olduğum yerde saymadım herkes de öyle olmalı hastalık var sağlık var ülke ekonomisi orta da 3 üniv mezunu iş buluyor sürekli yenilenen bir insan olmak lazım✌🏻
- +1 yıl
@avicenna90 bendeki davul ayrı çalıyo sizdeki zurna ayrı söylüyor. tok açın halinden anlamaz denilen durumun içindeyiz şu an. benim anlamanız için benim yürüdüğüm yolda yürümeniz gerekir. siz çok ayrı bi dünyada yürümüşsünüz belli. şartlar eşit olsaydı o yoluda gösterirdim size. şu anda ordan görmeniz çok zor...
- +1 yıl
Ne saçma bir yorum 😡
- +1 yıl
Muhattap olmamak en iyisi bir öyle yazmışsınız bir böyle saçmalık bu yazdığınız ben her insanı anlarım kendimden zorluk da hastalık da gördüm bu ne peşin hüküm ne absürt bir yorum iyi günler 😡
- +1 yıl
@avicenna90 ben size bi saygızlık yaptığımı düşünmüyorum aksine saygı duyuyorum. kendini yetiştiren kimseye minnet etmeden ayakta duranı, cinsiyetine bakmadan alkışlarım. ailenizin bu konuda ki desteği de aşikar. size anlatmak istediğim durum şu , ülkemizde insanların hepsi aynı şartlarda yaşamıyo. biri aldığı ekmeği bol bulup çöpe atarken, diğeri imkansızlık nedeniyle çöpü karıştırıp ekmek arıyor maalesef. insanın başına ne gelecek hiç kimse bilemez. çok güvendiğiniz eşiniz veya aileniz bir kazada yok olabilir. elinde bir mesleği olan eğitimi olan kişi canı sağ olduğu sürece kimseye eyvallah etmeden yine yaşar. ama bu kişi koca parasıyla veya aile desteği ile yaşıyosa bunlar bittiğinde her şey biter. eşiniz size para verebilir vermelide. bunda da hemfikiriz. size en başında da söyledim. çok yapan çok konuşur diye. belki şimdi yoktur ama bi gün mutlaka olur. bu herkes için geçerli.. insan yaptığı iyiligi hiç unutmaz hep konuşur. ama yapılanı çabuk unutur. mesele çok üniversite bitirmekte değil. mesele kendini yetiştirebilmekte. kendinizi yeterince bilgili bulabilirsiniz. başkasının halinden anlamdıktan sonra diploma sizin sadece duvardaki övünç kaynağınız sayılır. kızmak küsmek yok. münazara sayılır bu.. siz “eğitimli”bir kadınsınız. eleştiriye açık olun lütfen 😉
Bu hayatta dibine kadar yararlanabileceğim tek para kocamın parasıdır bunun aksini düşünmeyin bile kızlar
12 Yorumla- +1 yıl
Neden
Yaa isteme olmasın ya o para orada olsun istememize gerek olmasın eşine bir kart cikarip bu senin kartın demeli daha ikidebir para da istemeye gerek yok
10 YorumlaHayır tabiki de nikah masasında ne deniyo "iyi günde kötü günde..." Evlilik birlik beraberliktir isticen tabi
05 Yorumla- +1 yıl
Çalışıyor musun aynı zamanda peki?
- +1 yıl
Evet. Ya sen?
- +1 yıl
Takip 😉
Karımdan hiç bir zaman para almam kendime yediremem
00 Yorumla
+1 yılBen calisiyosam cekinirim beni calistirmiyosa kendinin dusunup vermesi gerek zaten
00 Yorumla
+1 yılBorç alırım sonra veririm sevgilimde böyle yapmışlığım var 😀
00 Yorumla
+1 yılSen cekinir misin skskksk
01 Yorumla- +1 yıl
Galiba
+1 yılBaşka şeylerden de çekin o zaman.😂
04 Yorumla- +1 yıl
Cogu cekinyor bu arada cevaplar sasirtti, ben sandim ki hepsi istemez kendim calisirim dicek
- +1 yıl
Ne sandın boşuna zengin koca avcısı olmuyor millet😂
- +1 yıl
Ayn ya ben sok fjjf ama erkeklee bazisi gitskn calissn diyo
- +1 yıl
Bu zamanda erkeklerde zengin kadın avcısı😂
Yani bilemiyorum ki. Yalamadan bir şey diyemem
017 Yorumla- +1 yıl
Ne
- +1 yıl
Ben dedm ne diyor acaba yapamadan aklima geldi yasamak gelmedi 😂
- +1 yıl
Ooo bide ona bakim yani 😂
- +1 yıl
Vay dimi daha dün gibi
- +1 yıl
Naptin 30 gün
- +1 yıl
😂😂 hatirlamiyorm jfjjf
- +1 yıl
Yaaaaaa ayniyiz
+1 yılKoca parası yiyorum gayette memnunum jsjsj
10 Yorumla
+1 yılHayır nedenki çekineyim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 315 cevap paylaştı.
+1 yılÇekinecek bir durum yok
00 Yorumla
+1 yılZor durumda kalırsam ewet
00 Yorumla
+1 yılÇekinirim ben.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Çekinilecek bir durum söz konusu değil
00 Yorumla
+1 yılYooo bana ait dimi zaten
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılİstememe gerek kalmaz umarım
00 Yorumla Bir erkek olarak isteyemem. Çünkü Banka benim.:)
00 Yorumla
+1 yılhayat müşterekse neden çekineyim
00 Yorumla
+1 yılÇekinceksem neden kocam? 🤷🏻♀️😅
00 Yorumla
+1 yılVercek tabi calismiyosam karisiysam birakacak
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılCekinecek bir sey var mı
00 Yorumla Asla çekinmem, etiyle kemiğiyle benim o 😂
01 YorumlaBuna ihtiyacım olacağınu düşünmüyorum
00 Yorumla
+1 yılParasını yemek için evlenmiyor muyum zaten
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılBilmem evlenirsem öğrenirim
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılHayır niye çekineyim isterim bir güzelde yerim😋
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. O esin tutumuna bagli
00 Yorumla
+1 yılistemem ki gibi hissediyorum
00 YorumlaAyrı gayrı yok ikinizinde kesesi bir
00 YorumlaKartı bende olur 😂
00 YorumlaTabiki çekinirdim
00 Yorumla
+1 yılYio çekinmem 😄
00 Yorumla
+1 yılÇekinmem
00 Yorumla- Devamını Gör (11)