AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
140Cevap
Beni calistirmiyosa verecek zaten ayrıca bu devirde ise girmek çok zor inşallah çalışırım da. Çalışmak isteyip de iş bulamayanlaf da var
Sen onun lafiyla mi hareket edicen
Eşim sonuçta
Senin caliamani istio ve kendi calismio onane dersn
Bilmiyorum düşünmedim böyle bir şeyi
evliler arasinda senin benim olmamalı ama para kazanan çoğu kadın böbürlenir ve bunu gündeme getirir buda çok kırıcı oluyor
Benim eşim benden mi utanacak onun istemesine gerek yok ben bırakırım zaten erkek kadınına bakmakla yükümlü
Kadin calissin alsin sakat mi
@ersanbaslarr Tamam sen öyle yaparsın
Kadinlari hazira alistiran senin gibi yobazlar zaten
@ersanbaslarr Çalıştırmam diye bir şey söylemedim bu bir eğer çalışmıyorsa o süre zarfında ona bakmakla yükümlüyüm ki o benim eşim ve ona bakacak bir durumum da var bu benim hayatım senin hayatın çok umurumda değil istediğini yaparsın ayrıca yobazlık durumun iyi olmasına rağmen eşin çalışmıyor diye onun ihtiyaçlarını karşılamamak sa evet ben yobazım
Esin sakat olmadigi halde calismiosa asalaktir
Tabiki eşim olarak kabul etmişsek bir birimizi tabi destek olacağım eline ihtiyaçlarını karşılamak boynumuzun borcudur
nıe o kendı ıhtıyaclarını karsılayamıyo mu
Soru çalışmıyorsa diyor. Zaten çalışsa herald ihtiyaçların karşılaya bilir
İstemeden bırakırım tabi
ayrıca utanmasını da istemem eşim o benim..
senin param benim param diye birşey yok ne kazanıyorsam ikimizindir
kadın da calısıyosa o da ıkınızın mık
@ersanbaslarr evli degilmiyiz neyin ayrımı bu?
Yeni mi çıktı senin paran benim param olayı?
Paraya gerek yok cikaririm bir kart cak cak ceksin dursun ugrasmam nuray hitcem para şuraya git cem para
kendi ayaklarımın üstünde durmak daha iyi fakat herhangi bir sebepten çalışmıyor olursam benden önce düşünüp beni mahçup bırakmayacak şekilde vermeli
pekı erkek herhangı sebepten calısamıyosa ona da sen verır mısın?
Keyfi olamdigi müddetçe tabi ki de evlilik iyi gunde kotu gunde kavramiyla yasiyor
Ayni sey kadin icin de gecerli dimi
ama erkek kadına bakmakla yükümlü dinde ama simdi erkekler genelde çalışan bayanları tercih ediyor.
Kuaför çok gerekli değil bence ama onun haricinde isterse veririm tabi niye vermeyim niye utansın sonuçta o benim eşim sırtımdaki yük değil.
Ya kuaför için isterse :D
ben utanırım sanırım erkeğe yakışmaz :DD ama karım çalışmazsa utanmasına grek yoktur :))
Evlendiğiniz kişibunlar bile bile sizinle evleniyor size bakmak zorunda sizi cennetten alıp götürüyor baba evi bir cennettir o yüzden hiç uyanmaya sıkılmaya gerek yok
neden bırakmayayım utangaç olsa masanın üstüne bırakırım
Ben UTANIRIM isteyemem...
Ama eşim utanırsa kızarım :@
Zor bir Durum Bayan İçin Olabilir Ama Erkekler İçin Bence Olmamı Herkekler Çalışmalıdır
Nie bayanin ne ayricaligi var
O anlamda demedim yani erkek çalışmalı bayan ise isterse çalışır zorlamamak gerek tabiki durum zorsa ev masraflarına yardımcı olmalıdır
Utanmamalısın, evlenmişsiniz yuva kurmuşsunuz hatta sen demeden onun bırakması lazım.
sen de calıs sen de bırak alla alla sakat mısın sen
Ben onun için söylüyorum, ben evlenmeyi düşünmüyorum. Hem çalışmak zorunda değil evi çekip çeviren o! @ersanbaslarr
nıe degılmıs elı ayagı yok mu onun ya uf bırakın su sacmasapan dusuncelerı evı cekıp cevıren erkek olsun o zaman
evın neyını cevırecek ya para kazanın uretın gelıstırın kendınızı hazıra konmayın
Kolay sanıyorsun ev işlerini sanırım hahaha @ersanbaslarr
kolay tabı gecıcen o ıslerı camasırı makıne bulasıgı makıne yıkıyo yerlerı elektrık supurgesı temızlıyo ıyı madem ole kocan ev ısı yapsın sen calıs kabul mu
Evlenmeyi istemiyorum sıkıntı yok @ersanbaslarr
sen okuyo musun
isterim tabi doğumm izninde çalışamıcaz napcaz bakımsız mı olcaz
dogum ıznı ucretlı deılmı
hep bunu düşünmüştüm zaten çok utanirim ama alisinca isterken utanirmiyim bilemem
Calis o zaman
Madem calisalim ne soruyosun allah allah sen bulmussun çözümü. D d
Ben sormadm ki:))
Cozum bu calis isteme yalan mi
Pardon ben hic bakmadan cewap vermiştim ama eger sorsaydin oyle derdim iste. d. d. d
Aynen ama soruda caliscanmi demiyor iste dese derdim
Aynen peki iyi gegirir misin cnm:))
Herhalde utanilmaz ya neden utanilsin ki ama tabi kendi düşünüpte biraksa daha iyi olur
sen de calıs sen de para bırak nasıl fıkır
Soru evlenince çalişmazsaniz eşinizden para isteyebilirmisiniz sen ne saćmaliyorsun
Çalişmazsaniz diyor hem benim evleneceğim kişi benim çalismami zaten gerek duymuyor sana mi sorucam
senın ak ben asalak belescı
Ne diyosun sen ya benimle uğraşma
hazır yıyıcı kendı kararını kendın veremıyo musun sakat mısın sen
Sende akil yoksunu musun ben şuanda çalişiyorum zaten ama eğer evlenir eşim uygun görmezse bende farkli şekilde çalişirim sana mi sorucam
Sen buradaki herkese bulaşiyorsun gerizekali olduğunu anlamiştim zaten
hakaret etmeden konus ln embesıl beyın ozurlu
Beyin özürlüsü varsa o da sensin senin seviyene daha çok inemem sen bikere benim muhatabim değilsin git ağla bu kafayla yalniz ölüceksin
sızın gıbılerle yasamaktansa yalnız olmeyı tercıh ederım meraklı deılım sızın gıbılere
maaşını alırım her ay.5 tl bile eksikse hesabını sorarım. naptın die
senın ak ben serefsz para duskunu gıt calıs o zaman
çalışıorm zten mal
kes ln para duskunu mılletın maasında gozun mu var
MİLLET DEDĞİN benim KOCAM
senın maasında da kocanın gozu olsun o zaman
maasıyla mı evlenıyosun sen
Tabikide bırakırım bir kenara ama lazım olunca ister zaten ne sanki bana kağıt parçası için mi utanmaya sıkılmaya gerek yok
Dunyaya kadin olarak gelmek istemem ama turkiyede kadin olarak geleceksem dunyaya ustune para bile veririm :)
İstediği zaman o benim sorumsuzluk ve ilgisizliğimi gösterir tabikide istemeden komidinin üzerine bir miktar para bırakırdım.
Bn kesin utanırım istediğimde ters cvb verirse vay haline bn istemeden vermeli bir miktar ama kendimizi zor geçindiriyorsak istemem de bırakmasın da yani
Erkek olarak çalışmamız gerekiyor. onun dışında zaten o istemeden para bırakırım. Ama o diye biri yok :P
ee locanda istemesen başka kimden istiycen baskasından alırsan kocan demıycek mı nerden aldın
Eşim çalışmayan biri olsa hiç parasız bırakmam.. hayat bu sonuçta herşey ortak
Hard core odun olmasi lazim sen istemeden vermesi gerekir
bn çalısan bırıyımm bn babamdan almaya zorlanıyomm kocam daha kotu. s
Ben almam. Ama erkek kadınına bakmakla ihtiyaçlarını karşılamakla zaten yükümlü.
ya gec bu ıslerı kadın calıssın kazansın alla alla elı ayagı yok mu onların
Git l*n burdan yorumunu az ötede yap. Daha okuduğunu anlamıyosun gelmiş akıl veriyorsun önce soruyu 500 kere oku neyi sorduğunu anla ondan sonra git kendi görüşünün altında konuş.
helal olsun kardesim bu herif deminden beri bana da musallat oldu. :-) iyi cevap vermissin.
oyuzden okuyorum kımseye muhtaç kalmamak için yoksa babamda ben sana bakarm dıyor
para para dediğin nedir gülüm ben senin için işsiz kalmayı göze almışım
Utanma değilde onun eline bakmak istemiyorum hayat müşterek çalışmak şart :)
Ya tabi maddi durum farklı olabilir :) Ama ileri de eşimin çalışmasını istemiyorum o ayrı
benim esim elin adamlarinin icinde calisamaz kadinin yeri evidir ben bakarım evime
Eve onun icin para bırakırım sonucta senin icin güzell olmaya calısıyor bu hoş bişey o istemeden bırakırım :)
Utanacağım kişi eşim olamaz
Eşime feda olsun neyim varsa :))
En son yapacagim sey esimin benden para isteyecek duruma dusurmem olur kredi karti ve para surekli birakirm dikat edrim harcamalari gereksizse kisitlarim o ayri
istemeden de bırakırım
istemesini de söylerim
utamacağı ne var?
Tabiki bırakırım, maddi manevi neyim varsa hakkı olduğunu düşünüyorum.
neden utansın aksıne daha fazla ver dıye tutturur :D
Yeni yeni seyler cikarmayin erkek vermek zorunda tabi
Kadin da versin o nie vermio
Oyle gereksiz takintilarim yoktur esimden istemeyecemde kimden isteyecem?
Utanmak çok doğru bir kelime sayılmaz bunun için ama lüks harcamalar için birinin eline bakmak insanın yetersiz hissetmesine sebep olabilir.
butun aldigim maastan borclari odedikten sonra kendime bir 100 tl alir gerisini zaten ona bırakırım istedigi gibi kullansin
hazıra alıssın hasbam nıe calısmıyo
benim aldigim maas yeterli calismasina gerek yok rahatina baksin
Sana bisi olmayacagi ne malum peki kadinin maasi iyidir mesela aylik 10 bin aliodur o zaman kocasi da calismasn
utanılacak birşey yok eşiniz sonuçta gidip babandan istesen daha mı iyi ya tabi eşinden isteyeceksiin ya
İlk zamanlarda utanırım galiba. Fakat ben çalışsam ve o çalışmasa para bırakırım oda aynısını bana yapsa iyi olur yani o çalışıp ben çalışmasam. Zaten geçici bir süre içindir
ben şu an babamdan bile istemeye utanırken eşimden kesinlikle utanırım
Benden para isterse bu hiç hoşuma gitmez ben zaten gerek görürsem çıkarıp veririm.
calısmayan bir ese para bırakmak için istemesini beklemek avellikdir bence
calıssınlar o zaman sakatlar mı
Benım Param Onunda Parası Yanı Neden Utanıcaz Ki...
onun parası da senın paran dımı
Aynen...
neden utansın ki sonuçta aynı yastıga baş koymak için evlenecek.. parada istiyecek parada vericek..
Asla evi parasız birakmam az cok mutlaka vardir evde para
Utanmam o çalışsın ben yatım çalışmak Senn neyıne lazım Kazım gıt Aşşa derhal :)
evet tabiki utanirim got yaymak icin evlenmedim
Kesinlikle evet. o Yüzden çalışmama ihtimalim yok
keske butun kadınlar senın gıbı olsa be
Tabi bırakırım. Evlenmişim köle almadım onu.
Neden utanacaksın ki, karşında ki kocan...
çalışsın çalışmayan eş istemem.
Babamdan para isterken bile çekiniyorum.
alışkın değilim. İstemem heralde.