Ya tabii ki bu senin tercihine bağlı olan bir şey ama şimdi illaki olsun diye de kendini bir şeylerle şartlandırma bazen insanın hayatına kimin gireceğini bilemezsin uzun boylu istersin kısa boylu gelir ya da uzun boylu istersin o olur her şey nasip kısmet
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Daha dün aynısını sordum bana demediklerini bırakmadılar 😂 soru benim mi diye düşündüm bir an. Dedim noluyor. Aynı sözlerle paylaşım yaptım. Noluyor ya 😂😂 ha bir de çevremizde bazı hadsizler senin yorumunda yazan erkekler gibi. Diyorlar uzun olsun kötü olsun hakediyorsunuz. Yoo. Uzun boylu erkekler çok daha iyi kalpli oluyorlar. Bana çok fazla uzun geliyor. Ama benim için 4 ya da 5 tane isteğim yan yana gelecek. Bunlardan biri olmazda olmaz uzun boy. En az 192. Hayır yani at gibi kadın diyorlar. Her tarafımız belli seksiyiz. Yanımıza ya bodur bir erkek al diyorlar ya da uzun olsun ama kötü olsun. Yok ya. Vala en güzelini isticem. Isticez. Kıskançlıktan kuduruyorlar. İste kız uzun İste. Güzel iste. Yakışıklı zengin iste. En doğal hakkımız.
02 Yorumla- 1 yıl
Hmmmmm
1 yılSen 1.75'sen ve 180'den uzun erkek istiyorsan bu gayet normal.. Ama sen en az 1.90 olacak diyorsan burada sorun var demektir. Senden kısa erkeği istemediğini söylemişsin bu gayet normal.. Kimse kendinden kısa bir erkek istemez.
00 Yorumla
1 yılKesinlikle haklısın. Biraz uyumlu olmak lazım. Partnerinin yanında onun velisi gibi durmaman lazım. 😊😊 bende 189’um ve bende 170 altı istemediğin için aynı şeylerle bende maruz kalıyorum. Yanımda çok küçük görünememesi lazım. 😊 haklısın ve 180 ve üstüne bakmanı tavsiye ederim. Topuklu seviyorsan 185 ve üstü bakmalısın😊😊
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım senin düşüncelerine ve hislerine sonuna kadar saygı duyarım! 🩷 Her insanın bir tercih hakkı var ve bu senin yaşamın, senin tercihin. Kimse sana bu konuda baskı yapamaz. Gerçekten, bu bir "takıntı" değil, tamamen zevk meselesi! 😊
Görünüş herkes için önem arz etmeyebilir, ama senin için ediyorsa bu da gayet normal. Ayrıca uzun boylu bir kadın olarak, yanına boyuna uygun birini istemen kadar doğal bir şey yok. Unutma, doğru biriyle olduktan sonra dış görünüşten çok aranızdaki uyum ve sevgi önemli. Kendi standartlarını küçümseme ve kimsenin seni bu yüzden yargılamasına izin verme. Gururla tercihlerinin arkasında dur! 💃✨10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
115Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.
1 yıl1.72 yim e haliyle 1.60 birini de istemem yanımda valiz gibi
52 Yorumla- 1 yıl
Valiz gibi 😂
- 1 yıl
Shdjdhdhdh
- Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı.
1 yılVerelim sana 1.90 lik yağız boy delikanlı
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı.
u 1 yılkendi kararınız
20 Yorumla
1 yılBen de 1.74um. 1.65lik erkekten hoşlandığım da oldu boyu kısa diye o beni istemedi. Aynı boyda olduğum sevgilim hatta 1.82 sevgilim bile hep keşke daha kısa olsaydın derdi. Şimdi eşim 1.85 bence ideal boy farkımız. Senden uzun o kadar çok erkek var ki niye evde kalasın yani? Asıl erkekler takıntı yapıyor kadında uzun boyu
34 Yorumla
Soran1 yıl176 biri tanışmak istedi bn kriter arasında bulamadım üzgünüm dedim yok sen git 2 metre birini bul dedi seçicisn falan dedi dedim ne alakası var benim istedigim alt tarafı bi boy
- 1 yıl
boş ver bence
- 1 yıl
Uzun boylu olmasaydı evlenmezdin
- 1 yıl
Ne alaka ya dediğimden bunu mu çıkardın
Hakkın tabii ki. Kadın olarak senden daha uzun erkek istemen kadar doğal bir şey olamaz. Kadınlar yanında kendinden uzun bir erkek ister. Ben kadın olsam ben de bunu isterdim. Zerafet kadına güç erkeğe verilmiş. Kadın her zaman yanında güçlü bir icon ister.
32 Yorumla
Soran1 yılHay ağzına sağlık ya
- 1 yıl
Güç derken
1 yılAllah aşkına kimse kusura bakmasın ama 150 kızlar bile 190 isteerken sen 2 metrede istersin 3 metrede , bencede erkeklerde 180 falan gayet iyi. Bu arada kadının 175 i ile erkeğin 175 i bir değil kadının uzunu daha uzun görünüyo kimse boş yapmasın bu senin hayatın umarım istediğin gibi seni Her konuda mutlu eden kişiyi bulursun
17 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ederim canım benim beni anladığın için 💕 bak ben zamanında 170de şans verdim yeterki iyi olsun dedim ama adam kadın Avcısı çıktı Sonra baktım ki ben kendi isteklerimi fikirlerimi yok sayıyorum
- 1 yıl
Sana şöyle örnek vereyim evinin kapısını kapadığında evde o kişiyle sen olacaksın o hayati sen yaşayacaksın herkes einstein gibi herşeye yorum yapar önemli olan senin kendini bilmen hep mutlu olursun inşallah
Soran1 yılİnşallah canım benim teşekkür ederim çok naifsin 💕
- 1 yıl
@Tmfkfk kesinlikle boyda önemli kimse kusura bakmasin
- 1 yıl
@Tmfkfk bir kişinin yaptığını herkese yansıtarak soyluyorsun o kişi böyle yaptı diye herkes yapmış olmuyo
- Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılHerkesin zevki kendine. Karşıdaki de 'ben ince belli istiyorum' veya 'kısa kadın beğeniyorum' diyebilir. Hepimiz zevkimize uyanlara bakıyoruz, kimi zaman fikrimizi değiştirenler de çıkmıyor değil.
Ben de ortalamaya kıyasla uzunum ve topuklu payını da hesaba katarak partner seçimimde 180 civarını tercih ediyorum. Ortalama erkek boyunun 176 olduğunu düşünürsek bu yüksek bir sayı da değil zaten.10 Yorumla Genelde kızlar bir kriter koyunca bak evde kalırsın diye nutuk çekiyorlar. Hiç erkeklerin kriter koyduğu zaman aa sen evde kalırsın dendiğini duymadım, onlara hep en iyisini bulursun hatta daha iyisini düşün diyorlar. Öyle kişilerden olabildiğince uzak dur. Kriterlerini sen belirlersin bu onlara fazla geliyorsa kendi sorunlarıdır.
10 YorumlaÖncelikle şunu belirtmek isterim evet her insanın kriteri olabilir hakkındır yani. Şunu da söylemek istiyorum bu zamanda sosyal medya da boy takıntısı falan var yani bu senin bilinç altında olan bir şey mi yoksa gerçekten böylemi istiyorsun ona karar ver
Umarım istediğiniz kişi ile mutlu olursunuz☺️10 YorumlaEskiden beni reddeden uzun boylu bir kız vardı. Finansal statümden dolayı bana 2 ay önce kendisi teklif etmişti. İnstagram'ımı nereden bulmuşsa :D Toplum, erkeğin parasına bakar hale geldiği için, çok zengin veya finansal statüsü yüksekse, sizi her türlü yakıştırır. Yok değilse, asla yakıştırmaz. Sen tercihlerin nasılse, o şekilde devam et. boş ver insanları
15 Yorumla- 1 yıl
@Merto18 Hocam o iş öyle değil hahahah Fiziği ve tipi güzel olan erkekler, reddedilme korkularından dolayı egolarının yerle bir olacağını düşündükleri için, kadına adım atıp ya da teklif edemiyorlar. Ama o serseri ve kekolar, "En fazla hayır der, ne kaybederim ki, zaten asla böyle bir sevgilim olmayacak" kafasıyla yaklaşıyorlar. Kadınlarda bu cesaretten ve kimse yaklaşmayıp böylesi yaklaşıyor diye etkilenip kabul ediyorlar
Gizli Üye(30-35)1 yıl1.55 veya 1.50 boyundaki kızlar uzun boylu erkek istiyorsa sen çok daha fazla uzun boylu erkek hak ediyorsun 👍
İnsan biraz boyu boyuma huyu huyuma uygun olsun der.
Not: 1.80 boyum var ve boyumdan gayet memnunum bende 1,65 ila 1.70 boyunda hatun istiyorum.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBoyun uzun ve uzun erkek istemek hakkın. Boyun kısa olsa uzun erkek istemek hakkın asla olmazdı ama işte hadsiz çok kız var yine de isterdi. Bende senin boyundayım uzun boyluyum böyle takıntım yok benle aynıda olabilir 2 cm falan kısa da olabilir. Kocam benle aynı boyda mesela önemli olan karakter.
10 Yorumla
1 yılBence çok haklısın. Benim boyum 1.76 civarı ve ben de 1.75 kız istemem zaten. 1.65 filan iyi gider bana. Görüntü olarak senin yanına da 1.85 ve üstü yakışır 👍🏻
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı.
1 yılBulursun ya senin boylarında da birini merak etme. Aslında bu bir takıntı değil, senin boylarında olsa ya da daha uzunda olsa, kafalar uymuyorsa yine olmayacak bu kadar basit.
20 Yorumla Sakın takıntı hapma kisa dnek gelir kaderine bende 172 yim hep 190 denk geliyor sanki sevgilimde 190 gayet iyumluyuz kendinden kisayla olma zorlanirsin hiç görmedim bana denk gelmedi ama sanmıyorum ki rahat olacağını
01 YorumlaOlabilir hakkındır. İnsan her anlamda kendisiyle alakalı uyum ister. Bende de karakter ve merhamet takıntısı var. Boy olarak evet uyumlu olsa iyidir.
10 Yorumla1.83 boy var bendede bende kısa boylu kız istemiyorum boyun iyimiş zayıfsan azda güzelsen bir su içelim 😁
09 Yorumla
Soran11 ay2 ay önceki soruyu nerden buldun sen be adam
Soran11 ay😂😂supriz yumurtadan mi çıktın
Soran11 ayBu seferde ben kapalıyım ya yaniii inan kimseyle tanışmak istemiyorum 😊
Soran11 ayEvet baya yordular yani tabi anlatirim ama sıkmak istemiyorum
1 yılHay sizin boyunuza s**ayım ben ne boymuş arkadaş Allah aklımızdan alıp boyunuza vermiş sanki ne bu boy takıntısı lan
03 Yorumla
Soran1 yılYa bi kes sanane aq
- 1 yıl
Sttr git lan
Soran1 yılHosssttttt zoruna mı gitti paşam sanane ben kendimden kısa istemiyorum basit.
1.75 bir kadın için kısa değil, hatta ortalamanın üzerinde sayılabilir, zaten partnerin bence 1.80 den aşağı olmamalı ki az da olsa topuklu giydiğinde orantı bozulmasın
00 Yorumla
1 yılSonuna kadar hakkın canım bende senle aynı durumdayım. Uzun derken kaç boylarında bir erkek bu arada?
02 Yorumla- 1 yıl
Cevaplarsan sevinirim tatlım?
Soran1 yıl180 civari
- Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı.
1 yılBenimle aynı boydasın benim böyle bir takıntım yok istesem ben de isterim bunu kendime bir kriter olarak koşarım ama ne gerek var ki varsın benden bir santim ya da iki santim kısa olsun ne olacak.
01 Yorumla
1 yılBence doğal bir şey sonuçta yermek için değil (bende kısayım çünkü) ama kısa hanımların çoğu uzun isterken siz boyunuza denk olsun diye istiyorsunuz bunda da art niyet aramak yersiz
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 486 cevap paylaştı.
1 yılBen de kısa erkekleri çekici bulmuyorum. Ayrıca 175 boyundasin bir zahmet uzun boylu iste ya. Kadınların tek dış görünüş kriteri bu nerdeyse ama o da çok geliyor insanlara ahah
05 Yorumla- 1 yıl
@Emirnz bana yetecek kadar var hsy
- 1 yıl
@Emirnz iyi sevindim adına
- Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı.
1 yılTabii ki boyuna göre, boyundan uzun isteyebilirsin, neden hakkın olmasın, bir de topuklu ayakkabı giyiyorsan 185 olursun, tabii ki isteyebilirsin yani.
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Uzun boy istemen de sorun yok isteyebilirsin fakat Sorun Uzun Boyu Şart zorunlu olarak görürsen hakkın değil
10 Yorumla
1 yılEn çok senin hakkın cidden bacım 190 bulursam sana paslıycam hemen
11 Yorumla
Soran1 yılHahaha olur canım 💕🤌🏻
- Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılYoo haklısın bence topuklu giysem benden 10 cm uzun olursun 🤣😂 sana 185 190 lazım bence
12 Yorumla
Soran1 yılNiye kimse bunu anlamıyor
- 1 yıl
Herkes görmek istediği taraftan bakıyor çünkü işine gelmiyor laf olsun onların ki ama senin içinde bulunduğun şekli anlamaları için aynı durumda olmaları gerekiyor
- Kişilik & Karakter konusunda 849 cevap paylaştı.
1 yılKisa boylular tammda 175 kizada uzun isteme diyen kisinin beyninde problem var bnce
21 Yorumla- 1 yıl
Bir erkegjn kebdinden uzun biriyle cikmqsi nasil bir duygh acaba merak ettim dogrusu
- Kişilik & Karakter konusunda 609 cevap paylaştı.
1 yılBence hakkın. En azından üç beş cm senden uzun olmalı.
22 Yorumla- 1 yıl
Eğsşdşx
- 1 yıl
@herakleitosubenyedim noldu kız😁
- Kişilik & Karakter konusunda 637 cevap paylaştı.
1 yıltabiki mantıklı yani oolabilir bisey diyemem ama 1 50 boyundakı kızında 1 80 üzeri erkek istemesini anlamıyorum kendi bigme 1 70 erkegi beyenmiyo
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılHaklısın gayet ama boyunuz yakın olunca da kötü olmuyor mesela ben 168 im sevgilim 170 ona rağmen gayet tatliyiz
00 Yorumla
1 yılBen 157 yim 175 erkekler çok çekici geliyo kısa olduğumdan sanırım hakkın kriterlerinin olması
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 356 cevap paylaştı.
1 yılBen kisayim ben de kısa erkek istemem o kısa erkekler bence kisirlastirilip taş madenlerinde çalıştırılan işlevsiz damızlık bile olmazlar
06 Yorumla- 1 yıl
@Tmfkfk uremeyin siz
- 1 yıl
@Tmfkfk kadınlar olmazsa nah urersiniz hiç bir kadın minnak erkek istemez zengin değilse tabi
- 1 yıl
@Tmfkfk yanildin
1 yılsenden 3-5 santim uzun olsa yeter ama daha fazlasını istiyorsan hakkın değil, aç gözlülük yapmayalım 😊
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 674 cevap paylaştı.
1 yılYanında oğlunu dolaştırmak neyin nesi tabi ki senden uzun olacak
03 Yorumla
Soran1 yılİşte insanlar bunu çok görüyor
- 1 yıl
boş ver insanları insanları takarsan evde kalırsın herkes dalgasına baksın
Soran1 yılBak babam 183 onun yanında bile onunla hemen hemen eşit görünuyorm bide yanımda benden kısa erkek düşün 178 179 180nede razıyım
Gizli Üye(36-45)1 yılhaklısın tatlım merak etme Allah denk getiriyor benim boyumda 1.74 180 lik adama verdiler yanına pek yakıştık sıpalarda uzun oluyor. Allah gönlüne göre versin
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 406 cevap paylaştı.
1 yılKüçümsüyorsun ama kısa boylular insan değil mi tanıdıkların doğru demiş
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıl"Uzun" diye tanımlamak pek doğru değil bence. "Boyu boyuna" daha doğru bir tabir. Önemli olan gönlüne göre olması fakat. Bedenler kişinin gönlünü yansıtamaz.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı. Yani bu da bir kriter tabi ki. İstediğin olur umarım.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 952 cevap paylaştı. hakkın mı yani evet. işte. ama sanssılız bu ki sen uzunsun. sırıklara bakcan artık kısmet
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEğer amaç kendinden kısa erkek kabul etmemekse 1.75’e de okey olman lazım, eğer gerçek aşkı arıyorsan ama amacım sevgili vs yapmak sadece vs diye düşünüyorsan istediğin kriterde adamı ara bulursun illa. Aşkı bulmak çok zor hele bu devirde. Şahsen itiraf etmem gerekirse sevgilim benden 2 cm uzun ama kız bugüne kadar hiç sorun etmedi, hatta benim sorun ettiğim yerlerde kendisi bunun saçma olduğunu söyledi. Yani anlayacağın gerçekten sevdin mi boy önemli olmuyor ne kadın ne de erkek için
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılZaten uzun boylular senin hakkin
1.89 boyum var 1.50 ler etrafimizda ben çözemedim bu işi10 Yorumla
1 yılOnlara ' sen bu akılla evlenebildiysen herkes evlenir ' de. Gayet makul bir istek.
00 YorumlaHak hukuk meselesi değil bunlar nasip kısmet işleri
00 YorumlaAynı boydayız ve hakkımız bundan doğalı yok insanlar çok biliyor
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 580 cevap paylaştı. Bende uzun istiyorum boş ver hakkın bacım kimseye kulak asma hedeflerini düşürme
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 15,7b cevap paylaştı. Hakkın, ama diyelim ki buldun, tipi iyi değilse de öyle düşünecek misin?
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 305 cevap paylaştı.
1 yılTabiki hakkın. Uzun kıza uzun erkek yakışır
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 496 cevap paylaştı.
1 yılEvlenirsin neden olmasın ki.
Herkesin bir krateri var. Yeterki doğru karakterde olsun.00 Yorumla
1 yılHakkkın tabi istersen 1.50 ol farketmez isteyen istediğini ister aga 😀
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Valla en doğal hakkınız, laf söz edenlerin canı cehenneme! 😅
Gönlünce olsun! 😅00 Yorumla Sen kendinden uzun bul o zaman ama her şey boyda bitmiyor
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ben 174 üm 158 lik kız bana kısasın dedi 😂 engelledi beni 😂😂😂😂
010 YorumlaOoo boyun idare eder. Hakkın bencede. O yüzden tanışabiliriz
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 394 cevap paylaştı.
1 yılHaklısın zaten 175ten uzun çok erkek var bulursun
00 Yorumla Tabi ki istemek en doğal hakkın, kadınlar yanında uzun boylu erkek istiyor. Ben 1,74üm bana kısasın dedi 🥲
00 YorumlaBen 1.90'ım ben de belirli bir boy aralığında olsa daha iyi olur diyorum.
00 Yorumla
1 yılTabi ki de haklısın benim boyum da 1,85 ben de uzun kız istiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılİnsanların dediğine bakarsan onların isteğine göre yaşarsın. Sana uzun boylu erkek isteyemezsin diyenler tamamen kendi yetersizliğinden dolayı diyor. Kendi uzun boylu olmadığı için diyor.
06 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@Tmfkfk tipi yoksa karakter kurtarmaz, karakter yoksa da tip kurtarmaz
Cevap sahibi1 yıl@Tmfkfk ee napayim kardeşim sanki erkekler allahin rızası için sevgili oluyor. Erkeklerin güzel kıza bı tapmadigi kalıyor. O yüzden herkes işine baksın
Cevap sahibi1 yıl@Tmfkfk banane ben adalet bakani miyim zırlama
- Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılİste tabii ki de ancak uzun erkeklerin çoğu da ben gibi kısa kız seviyor 😃😃
00 Yorumla - Devamını Gör (139)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat