Neden elestiriyorsunuz. Özellikle uzun kadınlar ve kısa erkekler saldırıyor. Ben istediğimi beğenirim. Kısa erkekler ölsün demiyoruz sonuçta. Sadece beğenmiyorum. 1.80cm in altındaki erkekleri. Bu yüzden bana saldırma nedeniniz ne anlamıyorum. Ne zaman bir ortamda 180 cm altı istemediğimi söylesem saldırıyorlar. İşin güzel tarafı her zaman da istediğim oluyor. 175 bir erkek bana teklif edemiyor genelde. En düşük 180-185 erkek gelip beni buluyor zaten. Şu kısa erkekler ile uzun kadınlar kıskanmasa daha güzel olacak.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
İstemek hakkın ama böyle bir sınır koyarak öncelikle karşına çıkan belki de çok çok iyi ve hatta oldukça çekici erkekleri daha farkına bile varmadan elemiş oluyorsun, yani müthiş fırsatları kaçırıyor olabilirsin.
Adam 1.65'tir mesela ama 1.80'lik adamda yaşayamayacağın şeyleri sana tattırabilecek niteliktedir, hatta tipi falan çok iyi olsa bile sen kendini şartladığın için bu tip adamları fark etmeden eliyor olabilirsin. 1.60 - 1.70 arası Tarkan tipli, çok zeki, kıvrak ve esprili bir adam çıksa karşına belki de fark etmeden sadece boyu daha uzun diye o kısa adamın yarısı etmeyecek adama gideceksin.Yani kısacası senin ne istediğine kimse karışamaz, herkes her şeyi isteyebilir ama bu tip ölçüler, sınırlar koyarak hayatına girebilecek güzelliklerin ihtimallerini azaltıyorsun.
03 Yorumla
Soran1 yılBenim zevkim bu erkekler bir sürü şey istiyor ben bir boy istemişim çok değil
- 1 yıl
Beni yanlış anlamışsın, boy isteme demiyorum, boya takılma diyorum, boya takılıp boy dışında müthiş özellikleri olan adamı kaçırabilirsin diyorum.
Yani olay boy değil benim anlattığım şeyde, herhangi bir şeye takılıp kalırsan gözünün önünde ki bir çok fırsatı ve güzelliği göremezsin, yaşayabileceğin güzel şeyleri kaçırırsın.
İstediğin boyda olup süper özellikleri olan erkek çıkar umarım karşına ama bütün güzel özelliklere sahip olup istediğin boyda değil diye karşına çıkacak oldukça iyi bir adamı kaçırma diyorum yani :) - 1 yıl
Aynen 100 şey istiyonuz boyu uzun olsa başka şey isticeniz yok kardeşm öyle
En İyi Cevaplar
1 yıliṣ istemekle bitmiyor ki ama bence bunu istemek olmasından daha gülünç. Benim kız kuzenim 1.72 boyunda hep kendinden uzun erkek isterdi evlendiği erkek 1.75. Baṣka bir arkadaṣım 1.65 hep kendinden uzun erkek isterdi kendiyle aynı boyda bir erkekle evlendi. Baṣka bi arkadaṣ 1.52 boyundaydı kendine uygun birini isterdi eși 1.90. Hatta inanmayacaksın ama bizim bi akraba erkek adam 1.55 boyunda karısı 1.70 😃 yani olay istemekle bitmiyor kim ise nasibin o olacak. Sevgililik için söylemiyorum o zaten laylaylom herkes bi bunu deneyim bide bunu deneyim diyor 😆 Ama benim bi tanıdıkta senin boyunda o da illa 1.80in yukarisinda istiyor takıntılıyım diyor ama yüz güzelliği ve tipi bence o istediği manken tipli çocukları kaldıracak tipden değil açık soylemek gerekirse insan birazda kendini bilmeli. Adam kıvanç tatlıtuğ gibi sende yanında fino köpeği gibi kalırsan ne anlamı var ki bence gülünç. Bunuda sana 29 yaṣında söylüyorum biraz kriterlerinizi mantıklı sıralasanız ve insanları sadece boy kilo oranına göre seçmeseniz daha iyi olacak bence.
benim boyum 1.53 mesela benim öyle aman aman boy kriterim yoktu açıkcası ama çokta kısa istemiyordum yani 1.65 falan istemiyordum bide çok uzun istemiyordum yani 1.80i geçmesin diyordum yoksa çok kötü görüntü çıkıyor bence.
Benimde genelde 1.80 1.90 erkek çıkıyordu karșıma hani boyu geçtim ama kafa olarak anlașamıyorduk. Șimdi 1.74 boyunda biriyle görüṣüyorum hayat görüṣümüz hobiler fobiler vs. uyumlu. Yani hiçte adama boyun ṣöyle böyle diye laf söylemedim hatta takılmadım bile çokta yakıṣıklı birisi. O yüzden bence sen ilk önce anlaṣmaya bak derim.
44 Yorumla
Soran1 yıl1.75 erkek dünya ahiret bacımdır valla
- 1 yıl
Allah senin cezanı versin başka bir şey demiyorum
- 1 yıl
O zmn evde kaldın kardeşim
- 1 yıl
Aittir git kardeşm
yani sonuçta zevk bu eleştirilmez. Benim boyumda kısadır ama minimum 1.75 erkeği beğenirim.
Ama şimdi boy konusunda aşağılarmış gibi ıyy istemem öyle boyu kısa adam falan dersen elbette kendin nesin? Aynaya baktın mı? Diye karşılık alırsın. Bence sen egoist bir şekilde bunu dile getirdiğin için etrafından tepki alıyorsun.00 Yorumla
I-ı hakkın değil tabi.
Şaka yahu. Elbette en doğal hakkın. Toplumumuz ne zaman bu saçmalıkları bırakacak hala merak eder dururum. Benden uzun da vardı, kısa da. Farklılıkları için alay etmek, beğenmemek, insanın psikolojik problemlerinin belirtisidir. Yok gözünün üstünde kaşı var, yok şu, yok bu. İnsanın en büyük düşmanı, her zaman ve yalnız kendisidir. Bırakın bunları ve size bunu yapanları bir kenara, kendi kuyularında kalsınlar. Hayatınız sizin, doğru yaşamaya çalışın...
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Herkesin ideal bir partnerde aradığı özellikler farklıdır ve bu tamamen kişisel bir tercihtir. Senin boy konusunda belirlediğin bir kriter var ki bu da gayet doğal. 🌟 Ancak unutma ki insanlar fiziksel özelliklerine göre değil, karakterlerine ve sana nasıl hissettirdiklerine göre değerlendirilmeli. 😊 Herkesin bir partnerde ne aradığına kendi karar verme hakkı var, ancak bu konuda düşüncelerimizi ifade ederken empati kurmak, başkalarının duygularına saygı göstermek önemlidir. Sonuçta, herkesin seçim yapma özgürlüğüne saygı göstermek gerekir. Yeni yılda belki de daha anlayışlı ve empatik olmayı hedeflemek iyi bir karar olabilir. 🎉 Anlayış göstermeyen insanlar motivasyonunu düşürmesin! Pozitifliğini koru. 💫
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
88
Cevap
122Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı.
1 yılUzun olunca ne oluyor ki anlamadığım asıl nokta bu benim benim boyum mesela 1.75’e yakın ama ben 1.80 santimin üstünde bir erkek istemiyorum şu anki sevgilim mesela uzun ve bu durum benim hoşuma gitmiyor
213 Yorumla- 1 yıl
Hoşuna gitmiyorsa niye sevgili oldun şov yapıyorsun yani 1.80 üstü istemesen 1.80 altı biriyle olurdun boş farklıyım şovu yapma
- 1 yıl
Ya siz iyi misiniz boyu 1.90 olan bir erkek 1.55 kızı niye istesin, bu çok düşük bir ihtimal, kız istiyorda, bakalım erkek kızı isteyecek mi
- 1 yıl
@ece_gurbuz 1.91 arkadaşımın sevgilisi 1.55 diyeceklerim bu kadar
- 1 yıl
Fiziksel olarak pek tatmin edici durmuyor
- 1 yıl
Görünüşe hitap etmiyor bir kere fiziğe ters
- 1 yıl
Ayrıca adamın genetiğini bozuyorsun çocuğu uzun olacakken senin yüzünden kısa olacak belki
- 1 yıl
@ece_gurbuz senin bunları demen bir şey değiştirmez yalnız 1.50 ler 1.80 1.90 larla olmaya devam ediyor
- 1 yıl
Sonra TC toplumunun genetik neden leş
- 1 yıl
@ece_gurbuz çok haklısın herkesin boyu boyuna işte şu an 1.90 erkek viral oldu diye özentiler
Soran1 yıl@Bitik_kızz 1.83 ten kısa sevgilim olmadı valla kimse boyu boyuna olmak zorunda değil
- 1 yıl
@ece_gurbuz yürü be zeki biri çıktı sonunda
- 1 yıl
@Dıamondface kendi ezikliğini hemcinsini eleştiren birinden törpülemeye çalışıyorsun kendin kısasın ve karşı cinse saldıran bir kadına sorunun sizde olmadığını iddia eden birine destek vererek çocukların uzun olmayacak. Kadının boy genine faydası yok Türk erkekleri genelde cüce çocuklarda cüce
- Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı.
u 1 yılklasik tr kızı işte. sizin kararınız.
00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılBoyum 1.80 fakat benim tercihim boyu boyuma huyu huyuma uygun olanı.
Hak olayına gelirsek 1,70 ve üzeri boydaki kızların hakkına göz dikmiş oluyorsun 👍 1.80 boyunda bir kız ne yapacak? Uzun boylu kızlar taş mı yesin?
1144 Yorumla- 1 yıl
Milletin ekmeğine göz dikme. 😜
- 1 yıl
@Rtyunsss Tamam ama sen 1.55 boyunla yanında 1.85 bir erkeği gezdirirsen 1.70 boyundaki kızlar sana nazar eder. İlişkin rezil olur. Malum kadın kadının kurdudur, benden söylemesi yoksa siz bir birinizi beğenip kabul ederseniz diğerlerine mutluluk dilemek düşer. Bu arada hayatında varsa uzun boylu biri mutluluklar dilerim.
- 1 yıl
@Rtyunsss Kıskanan mutluluk dilemez bu bir ikincisi farklı frekanstayız ve rica ediyorum işine bak sen bana laf yetiştirme 👍
- 1 yıl
@Rtyunsss Tamam neyse ne 👍
Teşekkür ediyorum ve lütfen uzatma - 1 yıl
@Rtyunsss Uzatan sensin hem benim cvbima gelip hemde beni kendi cevabımda uzatma diyorsun?
- 1 yıl
@Rtyunsss Sizi engelli bahçemdeki diğer üyelerle kumda oynaya davet ediyorum.
- 1 yıl
@snaçkır0 Elbette şimdi tutup tüm 1.55 boyundaki kızlar 1,80 üzeri erkek isterse uzun kızlar ne yapacak? Bu tür şeyler kısmet elbette ama insan biraz boyu boyuma huyu huyuma hayırlısi demeyi bilmeli 👍
Soran1 yıl@snaçkır0 O da sizin sorununuz banane size acıyıp zevkimi mi değiştirim :d
- 1 yıl
Millete karışma kim kimi istiyosa alsın 😂😂 kızların tercihi neyse o zevklerine karışma
- 1 yıl
@KelebekBlossom Tamam isteyen istediğini alsın bir şey demiyorum fakat 1,55 ler 1,80 üstünü alırsa uzun kızlar olsun mü?
- 1 yıl
Niye karışıyorsun kader senin elinde mi uzun adam seçmiş sevmiş almış zorla mı kız koynuna hayatına giriyor zorla mı
- 1 yıl
Ben anlamıyorum böyle dert etmenizi
- 1 yıl
Bırakın insanları kim kimi seviyosa alıyorsa alsın uzun kızı dert etme uzun adam kısa kızı istiyor zorla mı uzun kızla yatircan
- 1 yıl
Çocuk yapan kar var ve çok mutlular niye dert ediyosunuz karışmayın insanlara kim kimi seviyorsa istiyorsa alsın
- 1 yıl
@Kawasaki_Ninja zaten 180 üstü olup 155 kıza bakacak erkek bırak ne yapıyorsa yapsın başkalarının tercihleri bizi ilgilendirmez
- 1 yıl
@KelebekBlossom Öncelikle ben kimseye karışmıyorum herkes sevdiğini alsın diyorum fakat kısa boylu kızlar özellikle çok daha fazla uzun erkeklere bakıyor ve sonuç hüsran oluyor diyorum 👍 bu tür ikili ilişkilerde denklik önemli diyorum neresini anlamadın? Sağlıklı ve mutlu aynı zamanda ömürlük olması gereken bu ilişkiler evlilikle bitmeli o yüzden boyu boyuma huyu huyuma uygun olsun diyoruz. Yoksa benim ne haddime kimin kiminle evlenip kimin kimi seveceğine karar vermek 👍
Nasip kısmet işlerinde öyle ya da böyle en sonunda hepimiz dengimizle ömür geçirmiş olacağız. - 1 yıl
@__Kerem ben uyurken yine yorum yapılmış uyandım gördüm milletin tercihini eleştiri yapmanız sinirimi bozuyo kim kimi istiyorsa alır zorla mı uzun uzunla s. cek bu niye sizin derdiniz oldu yok uzun kıza erkek kalmıyormuş ne saçma sapan düşünce kim kimi seviyorsa istiyorsa onu alır zevklerine karışmayın milletin kıskançlık hasetlik ya uzun adam istiyorsa kız da hoşuna giderse sevmişse alır sizin için zevkini niye red etsin ne iğrenç bencil düşünce inşallah başınıza gelsin ama kimse yüzünüze bakmasın
- 1 yıl
Bunda denklik yok boyun denlikle alakası yok yaş uyumu eğitim desen anlarim çok bencil kıskançlık hasetlik içindesin
- 1 yıl
Senin için kimse zevkini değiştirmeyecek kız kısa belki eksik yanını bu şekilde tamamlamış hissediyor belki korunmuş hissediyor boşuna nefesini tüketme herkes istediği ile olacak kız uzun istiyor erkek de kısa istiyorsa olacak
- 1 yıl
Sinir çöktü sabah uyandım nefret ediyorum bencil düşüncelerden baskı dan zorla istediğini direden insanlar dan karışma milletin zevkine sen git uzun al diğer adam kısa istiyorsa alır dert etme
- 1 yıl
@KelebekBlossom Dert ettiğim yok, ikincisi sen dert etmişsin bir şey yazıyorum 3 ayrı mesajla aynı şeyleri tekrar edip duruyorsun... Tamam kim kimi alıyorsa alsın yeter ki uzatma 👍
- 1 yıl
Offf sizide engelliyorum madem sen uyurken yazılanlandan şikayetçisin hiç yazmayacaksın böyle kaos olabilecek olaylara karışmayacaksın sabahın köründe tek tek 4 5 yorum yapıyorsun nasıl bir kafadır erkeğe bile kıskanıyorsun yazıyorsun neyi kıskanıcak size ne söylenirse neden kıskançlık algılanıyor bir olgunlaş eminim reşit bile değilsin
- 1 yıl
@snaçkır0 ayy çok da umrumuzda engel atman canım şey bende sana engel atıyorum haber ne veriyorsun akılsız atacaksan atarsın engel
- 1 yıl
Dert eden baskı yapan sensin farkında değilsin manipülasyon yaparak diyorsun ki kısa kizlar uzunlar dan vazgeçin uzun adamlar uzun kızların olacak Millet senin için neden zevkini değiştiriyir alan veren memnunsa bu sanaa niye dert oluyor bı kaç kez daha gördüm hep aynı tarz yaziyosun ben uzunum uzun alcam isterim kısa kizlar uzun kızlara bırakın hep aynı kafadasin baski yapma istyrn istediğini alır karisma
- 1 yıl
@KelebekBlossom Sen benim yazdığım şeyleri mi takip ediyorsun?
- 1 yıl
Hayır denk geldiğin de görüyorum üstelik boyun da uzun değil 190 ve üstü uzun boylu orta boysun kadın 160 normal erkek de de 180 orta normal
- 1 yıl
@KelebekBlossom ben uzun boylu yum demiyorum ki zaten, boyu boyuma huyu huyuma uygun olsun diyorum. Bir Eşeğin Başına Gelebilecek En Kötü Olayları İçermektedir! ↗
Bak bu benceyi oku lütfen, Kıssadan hissenin olduğunu düşünüyorum. - 1 yıl
Hayır at gözlüklü bı insanın bencesini okumak istemiyorum bencil birisin senin zevkini sorgulayan yok ama sen milletin zevkini sorgulama hakkını kendinde bulabiliyorsun öyle mi vay be sen konuş dur isteyen herkes istediği ile ilişkisi olur her yorumda aynı şeyler yazmakdan yorumlamış ya neyse seni Kale alan yok
- 1 yıl
@KelebekBlossom Kale almadığın halin buysa birde alsan kim bilir neler yaparsın =))
- 1 yıl
Yav ne kastınız kısa boylu adamları s*kleyen zaten yok. Çok meraklıysanız hepiniz uzun boylu adamın haremine girin siz de rahatlayın bizde
1 yılBoyum 180-185 arası net bilmiyorum ve 155 biriyle olma ihtimalim uzayda herhangi bir alet olmadan nefes almak gibi bir şey. Yanımda çocuk gibi duracak biriyle nasıl beraber olayım? 155 biri maksimum 165 erkekle olmalı bence, tabii 190 olup 155 sevenler de var o ayrı konu.
40 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 341 cevap paylaştı. Ne kıskançlığı ya, Allah vermiş ama 1.55 çok kısa
Erkekler bize bakıyor diyorsun da erkekler Rus kadınlarına da bakıyor ama bi tanesi bile kısa boylu değil 🤷🏻♀️
Yeğenimde 1.50 ve 1.80 boy seviyormuş. Deveyle cüce mi olmak istiyorsun, boyuna yakışacak uygun olanlara bak dedim.14 Yorumla
Soran1 yılYeğenin 1.90 birini bulsa da kudurtsa keşke seni
Soran1 yılBulamıyorum hepsini 1.60 lar kapıyor demiyor da :d
Gizli Üye(18-24)1 yılUzun olup kısa seven de çok var, 190 eski sevgilim 170 üstüne kadın demem diyordu. Alan memnun veren memnunsa ele de bk yemek düşüyor. Kısa erkekler öfkeden, uzun kadınlar kıskançlıktan kuduruyor genelde
13 Yorumla
Soran1 yılCidden öyle ya
- 1 yıl
Ablacım kendine niye gizli üye olarak yorum yapıyon sakatmisin
Cevap sahibi1 yıl@Dıamondface soran ben degilim manyak misin
Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. Erkekler olarak biz ilk kriter olarak boya bakmayız. Güzelse, çekiciyse, zseksi ise, güler yüzlü ise, zeki ise, candan ise... Boya bakmadan bunlara bakarız. Ben 1.84 üm bugüne kadar hiç boya takılmadım. 1.52 sevgilim de oldu, 1.81 de. Ne olumlu ne de olumsuz değil.
00 Yorumlaİstemek hakkın kimse de buna itiraz edemez.
Benim boyum 1.80 hatta daha uzun gösterdiğimi söylerler.
Fakat ben de öyle erkek gibi çok uzun boylu kızları çekici bulmuyorum.
Bir kızın en fazla 1.73 - en kısa 1.60 olması daha hoş geliyor benim gözüme.
Hafif ayva göbekli, dolgun, geniş ve yukarı kalkık kıvrımlı kalçalı, kalın bacaklı, balık etli kadınlar çok çekici.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAfedersin ama, sen nasıl bir mnyaksn ya. Bu kadarını da hiç görmemiştim😂 Absürt olur yani, senin boyundakilere bakman en uygunu. Hem noluyo boyu uzun olunca. 3-5 cm bile hesap ediyorsan hele daha da tuhaf hele bu durum😊 Doğru bir ruh hastlıkları hekimine görünmen iyi olur.
01 Yorumla
Soran1 yılTamam o zaman sen kısa erkeklerle ol çok akıllıysan
Gizli Üye(45 üstü)1 yılValla onu beşi bilmem, benim bir arkadaş var 1,75, kendi boyuna uygun adam bulamadığı için bana (1,58) be benim gibilere gıpta ile bakıyor. Senin işin kolay, ben boyuma uygun adam bulamıyorum diyo, boyunun uzunluğunun kendini rahatsız ettiğini saklamıyor. Hadi kızlar sizde itiraf edin, kadında uzun boy pek avantajlı değil işte 😅
03 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl1.58 boyum
Soran1 yılCidden erkekte kısa boy nasıl dezavantajsa kızlarda da uzun boy öyle
Cevap sahibi1 yılAynen canım
1 yılHakkın tabiki buna kimse karışamaz. İnsanların ağzına düşmüş yok 150liler 80 isteyemez 90 isteyemez diye. İnsanların ideal tipine herkes saygı duymak zorundadır
10 Yorumla
1 yılKardeşim istemek herkesin hakkı ona bişey diyemem lakin yakışıyor musunuz hayır soda şişesi ile açacak gibi gözüküyorsunuz ayrıca böyle düşünmek için de uzun kadın ya da kısa erkek olmaya gerek yok
12 Yorumla
Soran1 yılOff bu kadar kıskanmayın ya
- 1 yıl
😁yazık
1 yılSiz kısa boylu kızlar sitede “ 1.80 altı erkekler erkek mi?” diyorsunuz ve biz uzun kızlar kıskanıyoruz. Öyle mi? 😹😹 Komikmiş. Neyinizi kıskanalım yani? Sana mı sırf uzun erkekler denk geliyor da kıskanalım?
12 Yorumla
Soran1 yılNe zaman kısa bir kızı uzun erkekle görseniz çıldırıyorsunuz bırak :d
- 1 yıl
😂😂😂😂Kendini öyle avutmaya devam …
🤣🤣 yarası olanlar saldırıyor demekki ben 1.85 boyum kısa uzun ayırt etmem bize merhametli olsun yeter
50 Yorumla
1 yılBiliyor musun en çok senin hakkın. Hatta zaten 1.80 üstü erkeler 1.55-1.60 kızları beğeniyorlar. Eleştiren kızlar uzun boylu erkekler minyon kızlardan hoşlanıyor diye kıskandıkları için eleştiriyorlar
114 Yorumla- 1 yıl
@sevimmmmn size de iyi akşamlar
- 1 yıl
@sevimmmmn size vereceğim tavsiye uzun boylu erkekler tarafından tercih edilmediğinizi ve eziklik psikolojinizi bu kadar belli etmemeniz yönünde. Kendinize duyduğunuz kişisel saygınız için bu şart çünkü siz kendinize saygı duymazsanız kimse gelip size saygı duymaz 😅😅
- 1 yıl
@sevimmmmn Evet, 1.60 boyunda bir kız olarak uzun boylu erkekler tarafından tercih edildiğim doğrudur. Sizin şu an gelip laf atacak ve kendinizi düşürecek kadar çıldırma sebebiz yani :)
- 1 yıl
@sevimmmmn yazdığın şeylerin ekran fotosunuz alıp paylaştım. Hakkında neler dediler bir görsen keşke 😅😅 Kıskançlığını bu kadar belli etme herkes anlıyor 😅
- 1 yıl
😅😅😅😅😂😂😂😂
- 1 yıl
.
- 1 yıl
@sevimmmmn dhjfkdkd yorumları okuman için engeli kaldırıp profilimi actım (çünkü profilime bakacağını biliyordum dbdjjd ) eğer hepsini okuduysan söyle tekrar engelleyeceğim seni ama bak hepsini oku ona göre fjjdjdjdj
1 yılDüz mantık bakarsak sende 1.55 boyunda kadın olarak , 1.80 boyunda güzel genetiği olan erkeğin genetiğini bozmuş oluyorsun. O adam en kısa 1.72 - 1.73 boyunda kadınla evlense ürese belki de çok daha iri ve fizikli çocukları olacak.
114 Yorumla- 1 yıl
@Rtyunsss alakası yok iki tarafın ortalaması oluyor anne kısa ise çocuklar 190 olacak iken 175 180 de kalir
- 1 yıl
@Rtyunsss Sadece erkekten gelen tek şey bebeğin cinsiyetidir. Kadın zaten bebeğe banko X kromozomu koyar , erkek yanına 50/50 şansına X kromozomu koyarsa bebek kız , Y kromozomu koyarsa bebek erkek olur. Bunun haricindeki bütün özellikleri sizin gen havuzunuzun ortalaması olacak 1.55 boyundaki kadın 1.80 boyundaki erkeğin ortalamasını düşürür. Tamamen hurafe bir söylem kullanıyorsun.
- 1 yıl
Aynen öyle biyoloji terk bilgisi ile gelmiş boyu erkekten alır diyor😂😂
- 1 yıl
@SUPLEXPOWER sen kısa olduğun için hazmedememen kısa kadınları hedef alman, kendini yüceltmek isteyip boy genini kadınada atman doğal ama gerçekler bu heryerde yazar boy geni babadan gelir bunu kabullensen iyi olur gerçekler senin için zor olacak yoksa acı acı öğrenirsin
- 1 yıl
Ve uzun olan erkeğin çocukları zaten uzun olur çünkü babadan gelir boy annenin boya katkısı yok. Tanıdığım çoğu uzun erkek kısa kadınla evli ve erkekten dolayı boyları uzun çünkü baba uzun sen uzun değilsin diye bunu suçlusu kadın değil sorunu kendinde ara @SUPLEXPOWER
- 1 yıl
@Tükendimçok2 ay sen zaten yalnızlıktan şekilsizlikten tercih edilmeyen uzun ezk birisin 😂😂 boşuna heveslenme tatlı uzunlar bizi tercih ediyor kurdurabilirsin hiçbir faydan yok boy geninden çocuğa zeka anneden gelir ama sende IQ’da yok ahahhaha ilkokul terk bilgilerini de al kaybol şimdi hoştt
- 1 yıl
@Rtyunsss Ben 1.76 normal bir insanım konunun benimle ne alakası var. Kimseyi de hedef aldığım falan yok bir sürü şey yazmışsın hepsi birbirinden cahilce biraz biyoloji öğren. Okul gerekmez elinin altında internet var.
- 1 yıl
Şöyle bir yaşına göz attımda kuvvetle muhtemel okumamış internetten kafasına göre saçma sapan şeylere inan kuruntu yapan birisin. Okumayıp internetten biyoloji öğrenecek kadar cahil birisin bütün doktorlar boşuna okul okuyor otursun senin gibi internetten gen araştırması yapsın. O küçük kafanı çok yorma sen nasıl olsa kadın uzunda olsa çocukların kısa olacak senin yetersiz boy genine sahipsin daha fazla sızlanma hadi
- 1 yıl
@Rtyunsss Hiç uğraşamam , deliye öğüt vereceğine tamam sen haklısın.
- 1 yıl
@Rtyunsss Emredersin komutanım.
Güzellik & Bakım konusunda 544 cevap paylaştı. Hakkın elbette ama anlamadığım şey gül dururken, papatya dururken, oksijen deposu çam ağaçları dururken kavak ağacını seçmek neden? Üstelik sadece uzun boylu olma kriteri inanılmaz saçma. Karakter? Tip? Bunlara ne oldu?
00 Yorumla
1 yılNeden karşı çıkıyoruz biliyor musun düzgün bir ilişki tutturmak enerji uyumu zaten zor bir de bunların üstüne 170 boyla kendimizden azıcık uzun birini bulmamız sayenizde imkansızlaşıyor😅😅
01 Yorumla
Soran1 yılE banane bundan sizin için zevkimi mi değiştirim ne saçma
1 yılBi söz vardır davul bile dengi dengine diye kısa kızlar kusura bakmasın ama cidden evlatlık gibi duruyorlar 180 boy bile sana fazla mesela çok kısasın çünkü. 170.75 olur sana nedir bu aç gozluluk anlamıyorum uzun kızlara gelince genelinde boy takıntısı yok hatta çoğu kendiyle aynı boyda erkekle veya kısa erkekle oluyor😂
03 Yorumla- 1 yıl
Uzun kızların kısa erkeklerle olma sebebi uzun erkekleri kısa kızların kapması yoksa uzun kızlar da uzun erkek bulunca daha kısa erkeğe bakmıyor
Soran1 yılBen zaten bana uzun kalanı istiyorum :d uzun kızların kıskançlığı yoruyor
- 1 yıl
he herkes seni kıskanıyor zaten ölüyorlar uzun erkekler kısa yellozla değil bizimle çıksın diye.
- Güzellik & Bakım konusunda 788 cevap paylaştı.
1 yılDeğil. Bırak da uzun boylu erkekleri +170 cm kadınlar alsın. Sonra bodur bebeler doğuruyorsunuz, ülkenin boy ortalaması düşüyor.
30 Yorumla
1 yılBoyla alakası yok ya bence aşık olduğun zaman boy falan umrumda olmaz ben 163 boyundayim genelliklee 180 ve 185 arası erkek isterim boyuma göre 190 boyunda erkekkk gelse ben yok derim mesela çünkü fazla fark oluyor arada ama o beni seviyosa bende onu seviyorsam boyu umrumda olmaz ve kimsede karışamaz buna
125 Yorumla- 1 yıl
Karışmim karışmim diyorum ama bir dediğin bir dediğini tutmuyor aşık olunduğunda boy falan umrumda olmaz diyosun fakat 180 185 arası erkek isterim yazmışsın
- 1 yıl
Benim dmek istediğim şu ztn ben genelde 180 boyundaki erkeklere ilgi duyuyorum belirlediğim kriterler var ama bu uymayadabilir bişey olurda 175 bynda biri gelip bana aşık olsa bende ona olsam umrumda olmaz boyu hayat yani bu hersey olabilir sonuçta hiç ummadığın tipim değil dediğin birine bile aşık olabiliyosun
- 1 yıl
@snaçkır0 boş yapma
- 1 yıl
@snaçkır0 bana bak insan gibi medeni konusucaksan konuş smk aqli konuşucaksan defol ahıra hayvanlarla muhattap ol daha iyi onlar anca senin dilinden anlar
- 1 yıl
@snaçkır0 ben senin gibi küfür mü ediyorum şu söylediğin laflara bak o laf atığın çocuk bile senden daha efendi daha düzgün burada sokak çocuğu varsa oda sensin kardeşim kusura bakma verdiğin cevaplardan sonra birde kız olucaksn erkek yapısı gereği bencil olabilir fakat kız dediğin kibar hanımefendi duygusal olmalı senin yaratılışın farklıysa bilemem tabi orası ayrı
- 1 yıl
Erkek dediğinde sizin gibi ağzı bozuk pasaklı pisliğin teki oluyor heralde övünün kendinizle efendi gibi konuşacak insanlar değilsiniz kaba saba boş yapma diyorsun sana demediğim halde sen neyin kafasını yaşıyorsun la bir daha da cevap vermiyorum kudur ne kadar kuduruyorsun köpüklerin sal her yere
- 1 yıl
@snaçkır0 beni tanımadan böyle yargıya vardığın için seni tebrik etmiyorum sana yazmamın nedeni tüm yorumlarını okudum hepsinde boş yapmışsın ayrıca kızn zevkine müdahale etmişsin neyse vermede zaten muhattap olma iyi akşamlar
Gizli Üye(25-29)1 yıl1.75im. 1.72lik gayet güzel sayılabilecek bir kızla konuşmuştum o bile boyuma bir şey demiyor hatta beğeniyorken senin gibi yerden bitmeleri asla ciddiye almadım her türlü boydan bile eziksiniz akkxjwosjsk biz manken gibi uzun kızlardan devam senin gibi cüceleri zaten beğenmiyorum. Uzun kızlar candır onlar 1.80 üstü de isteyebilir zaten hakları ama senin 1.60lık erkeğe bile kısa deme hakkın yok her türlü yerden bitmesin biz en azından genel olarak ortalamadayız
216 Yorumla- 1 yıl
Helal olsun sana
Cevap sahibi1 yılTeşekkür ederim ama işte böyleleri yüzünden artık özgüven problemi çekmeye başladım ne diyim bilmiyorum
Soran1 yılHahahha eziğe bak bir de kızla konuşmakla övünüyor anlıyorum o boyla sadece onu yapabilirsin çünkü
Cevap sahibi1 yılEn azından senin gibi bir hobbit bir sismanla değil uzun ve zayıf biriyle birlikte oldum. O kız senin yüzüne bile tükürmezdi boşa gitmesin diye ki bende tükürmem boşa gider
Cevap sahibi1 yılBurada tanışmıştık artık yoktur tabi burada olsa sana sağlam haddini bildirirdi insandan bozma hobbit seni
Cevap sahibi1 yılBu arada asıl ezik sensin. Gerçekten aşağılık kompleksin olmasa burada beğenmediğin kişileri sebepsiz yere kötülemezsin. Kuyruğuna fazla basmışlar belliki ağlıyor musun kardeş?
Cevap sahibi1 yılSen o boyla araba bile kullanırken zorluk çekeceksin hatta hiç kullanamayacaksın bizde senin gibilere hava atmaya devam edeceğiz aşağılık kompleksli tipik türk ezik tatlısı seni uzun kızlara bakın da insanlık öğrenin az
Cevap sahibi1 yılSeni zamanında boyundan dolayı aşırı ezmisler yazık lan sana hayatın nasıl geçiyor senin? Hadi beni anca senin gibiler sosyal medyada beğenmiyor seni gerçekte de kimsenin beğenmediği belli ondan bu isyanların
Soran1 yılYa kıyamam çok mu sinirlendin sen 😂
Cevap sahibi1 yılSenin gibi 1.53lük ezik için sinirlenir miyim bir düşün bakalım? Manken gibi kızlar bile bana bir şey diyemezken senin gibi birine anca haddini bildirir geçerim. Ki senin gibi biriyle cinsel amaçla bile takılan erkeğe dahi erkek denmez anca yokluktan geberiyor denir
Cevap sahibi1 yılGit biraz süt iç ben en azından Türkiye ortalamasıyım sen kadın ortalamasında bile değilsin ki senin gibi hobbitlere bakan bir erkek bile görmedim hayatımda
Cevap sahibi1 yılSenin gibi kaç kişinin gerçek hayatta özgüvenini mahvettim gururdur benim için
Soran1 yılHahahah nasıl da kudurmuş ya ard arda yazıyor bir de ha bu arada o 172 kız nerede şimdi:d
Cevap sahibi1 yılİnsanlar birlikte olur ve anlaşmazlık yaşanır bir şey olur vs ayrılır. Kafan ona da mı çalışmıyor oe
Cevap sahibi1 yılKuduran ben değilim sonuçta gerçek hayatta üstünden geçmediğim kalmadı. Senin gibi hobbitler hariç tabi sizlerde ayrı eziklik var bu şekilde dışa vuruyorsunuz
Cevap sahibi1 yılVe aşırı çirkinsiniz
Güzellik & Bakım konusunda 317 cevap paylaştı. Ya durun bi bücürükler boyum 170 sizin yüzünüzden uzun erkek bulamıyoruz
22 Yorumla
Soran1 yılSizin için zevkimi değiştiremem kusura bakmayın
- 1 yıl
Ahahahah ya komikti bucuruklerr
1 yılisteyen istedigini isteyebilir yani. seninle birlikte olmak isteyenler düşünsün bunu da. bende kısa kiz sevmiyorum. tercihlerime de yansiyor
20 Yorumla
1 yılKezban olduğun için saldırıyorlardır muhtemelen. Bir insan sadece boya bakarak tercih edilmez. Dış görünüşü etkileyen bir sürü faktör vardır. Adam yakışıklıdır fittir vs. Ayrıca 155 cm isen zaten çoğu erkek senden uzundur. Senden uzun olmasını isteyebilirsin fakat 180 cm üzeri olacak takıntısı çok aptalca benden söylemesi
00 Yorumla
1 yılYürü kız arkandayım😅😅 Benim boyum da 1.55. Sanırım kısa olduğum için uzun erkekler daha çekici geliyor
02 Yorumla
Soran1 yılKeşke buna uzun kızlarla kısa erkekler kudurmayı bıraksa
- 1 yıl
Herkesin zevki aynı olacak diye bir şey yok ki! Laf etmenin anlamı yok
Boy pos güzellik gelip geçici. Önemli olan kafaların uyuşması
31 Yorumla- 1 yıl
Çok doğru
Gizli Üye(18-24)1 yılE uzun isteme diyen yok. 170 erkek senin için uzun zaten sen bizim boyumuza göre uzun olan erkeklere neden göz diktin biz mi olmak istiyosun 😂
16 Yorumla
Soran1 yıl170 erkek bana göre de uzun değil canım en kısa sevgilim de 1.83 tü ağlayabilirsin
Cevap sahibi1 yılHaha ben 178 im senin 183 benim gözümün görmeyecegi biri kıskanmaktan bahsediyor hâlâ 😂 iki yer cücesi takılın napak
- 1 yıl
tamam abla sevgilin olsa böyle konuş mazsınbu kadar sallama
Gizli Üye(25-29)1 yılİstediğin kişiyi uygun görmekte haklısın 180 de isteyebilirsin 190 da. Boy farkı çok veya az olmuş önemli değil kişiler birbirini istedikten sonra. Sadece seninde dediğin gibi 180 altı erkeklere erkek değiller gibi konuşan kızlar itici oluyor.
10 YorumlaHakkın tabi ki neden biliyomusun kadın boy lâ falan değil kalitesi tarzı ile kendisini ortaya koyar asilliği ile bu tarz şeylere takılma
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 432 cevap paylaştı.
1 yılDegil niye hakkın olsun 1.80 üzerine sordunmu 1 55 istermisiniz diye
11 Yorumla
Soran1 yılSordum istiyorlarmış
1 yılBenim eleştireceğim konu erkekte boy kıstasının ilk sırada olması bir kadın için bence yeterince üzücü.
10 Yorumla
1 yılYani kim nasıl mutluysa öyle olsun ama boynun tutulur 🤣
20 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 442 cevap paylaştı.
1 yılHakkın tabi ki. Bunlar kişisel tercihler. Kendinizi bir başkasının kalıbına sokmayın. İçinizden ne geliyor ise onu istemek hakkınız.
00 Yorumla
1 yılKimseyi elestirmiyorum istekleri konusunda. Herkes her şeyi isteyebilir. Milletin sözlerine bu kadar takılıp mutsuz olmayın ya
00 Yorumla
1 yılDeğil ablası. Sizin yüzünüzden ortada uzun boylu erkek yok. 175 boyum var 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
02 Yorumla
Soran1 yılBenim sorunum değil bu
1 yıl180 üstü de seni istiyorsa mutluluklar. İnan senin hayatın beni pek ilgilendirmiyor. İlgi ve zevk meselesi vesselam.
00 Yorumla180 altı bir erkekle evleneceksin 😂 bunu yaz bir köşeye.
insan istemediği ile sınanır.
00 Yorumla
1 yılBiz kıskanmıyoruz isterse 2 metre sevgilin olsun görünce de yargılamam da neyinize güveniyorsunuz onu sorguluyoruz sadece.
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kadın hakkı olmaz, Hakkı erkek ismidir.
Ayrıca senin hakkını ben biliyorum ama neyse... 😈😉
00 Yorumla
1 yılHakkın kardeşim isteyebilirsin sorun yok. Nasipse olur değilse 1.65 bile olsa o senin nasibindir.
03 Yorumla
Soran1 yıl1.65 ne ya o boydaki erkek bacımdır
- 1 yıl
İyi o zaman bacı bacı yaşarsınız ne diyim sjdjdkd
- 1 yıl
O zaman abla suttur olup gide bilirsin
Şu yer cücesi nin laflar bak ya
- Güzellik & Bakım konusunda 594 cevap paylaştı.
1 yılherkes her şey isteyebilir de sayılara bu kadar takılmak sağlıklı gelmiyor
01 Yorumla
Soran1 yılZevk sadece
Sen de eksik olanı tamamlamı bence gerekli bir istek bu 😀
10 YorumlaBen de kısa boylu kız istemiyorum. Haklısın kanka. Benim boyum 150, 180 olsun istiyorum.
10 Yorumla
1 yılTercih meselesi bence bende 1.95 im kısa kadın severim.
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 400 cevap paylaştı.
1 yılEvet hakkın. 183 boyum var ve 160-150 kadınlar hoşuma gidiyor.
00 Yorumla
1 yılboyu uzun olanların artısı ne mesela yazarmısın ikna edici bişey yaz bizde sinerji yapalım
04 Yorumla- 1 yıl
Abi büyük olunca kendilerini güvende hissediyolarmış lan adam korkaksa boyu bi boka yaramaz
- 1 yıl
cesaret boyda değil yürektedir kızlar bunu anlamıyor
- 1 yıl
Aynen abi anlarlar bir gün tek cesareti kavga etmek sananlarda var cesaret soğukkanlı olmaktır ve her işine yansır
- 1 yıl
ayrıca neden kavgaya hazır halde bir sevgili hayatı yaşayalım ki
yani bunun anlamı şu ben nasılolsa boylu poslu osuruklu bir sevgilim var onun yanında ggötüme bir tayt geçirrim aammımda yumurta gibi çıkar biri laf atar yürürse sevgilim döver yahu sen insan gibi giyin kimse yürümeye cesaret etmesin davetiye çıkarma sevgilin olacak osurukluda birilerini döverim hevesiyle dayak yemek zorunda kalmasın olay bukadar basit dostum
Gizli Üye(36-45)1 yılBenimde boyum var 1.79 ama kimse bakmiyor boy olsun dersiniz parasi yok para olsun dersiniz tipi yok tipi var derseniz huyu iyi degil 😂😂😂
01 Yorumla
Soran1 yıl179 diyorsan max 174 sün
Hakkın arkadaşım bizim rızkımızı hep siz yediniz zaten 😅😅
00 Yorumla
1 yılBurada ağladığına göre epey içerlemişsin. Seni kim n'apsın
00 Yorumla
1 yılEleştirilmenin sebebi karakterden önce saçma sapan bir boy takıntısı olman
00 Yorumla1.70 boyumla yanımdaki 1.92 sevgilimin yanında kısa kalıyorum diye bana laf söyleyenleri buraya yönlendirmek isterdim remfolekmfkmff boy farkının ideali 20 cm olsa sana 1.75 yeter canım kflkemefeee
03 Yorumla
Soran1 yıl1.75 yetmez canım en kısa sevgilim de 1.83 dü senin idealin 20 cm ama benim idealim 30 cm
- 1 yıl
Senden ayrılma sebebini anladım
Güzellik & Bakım konusunda 1b cevap paylaştı. İstemek en doğal hakkın ama onun da seni istemesi lazım
00 Yorumla
1 yıl183 üm bende kısa kızları seviyorum kimsenin ne düşündüğü umrumda değil kendi mutluluğuma bakarım
00 Yorumla
1 yılMilleti takma.. Canın neyi isterse o... Önemli olan karşındakinin bu boy meselesini takmaması
00 Yorumla
1 yılHakkin olmaz mi tabi ama gözün çok yükseklerde olmasin 1.90 gibi 😂😂
00 YorumlaBenimde param yok ferrari istiyorum
Tabi ki senin de hakkın00 Yorumla
1 yılBen de 1.90 ım ama 1.65 altında kızlardan hoşlanıyorum. Normal yani
00 YorumlaBiraz kötü duruyor ama bacım ya. Nasip tabii
00 Yorumla
1 yılİnsanları fiziksel görüşüyle kıyaslayamaz sın babanın boyuyla kıyaslayalım
00 Yorumla- Devamını Gör (150)
Devamını Gör(195)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz