Bazıları benim gibi minyon seviyor ama bazıları da çocuksu buluyor ve istemiyor. Bir topuklu herşeyi çözmez mi yani? 🤪😂😅🫠
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yıl1,90 erkek boyunu önemsiz kılacak dezavantajlara sahipse mesela tipsizse, fakirse, iki lafı biraraya zor getiren bir moronsa 1,60 değil 1,50 kızla da sevgili olur hatta evlenir. Çünkü o adamın seçenekleri sınırlıdır
Ama 1,90 olup da karizması fiziği yerinde parası pulu, iyi bir işi olan adam kusura bakma da seni ancak tek gece bedava düdüklemek için alır. Çünkü üst ligde oynayan bir 1,90 erkeğin 1,70-1,80 bandındaki manken gibi hatunlar arasında çok iyi seçenekleri olacaktır.
50 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılYani siz sevdikten sonra sevdiğiniz adamın sizden 30 santim yüksek olması çok büyütülecek bir şey değil. önemli olan sevgiyi paylaşmak :) Ama özellikle çok uzun boylu olsun diye arıyorsanız o gereksiz olur. Unutmayın ki Sevgilinin de eşin de hayırlısı hayırsızı olur. Uzunu kısası değil. :)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAşırı boy farkı var ama seversen ayrı tabii 🥰 eski erkek arkadaşım 192 boyundaydı.
Ben boy farkına takılırken o bu durumu seviyordu özellikle daha kadınsı buluyordu birazda cinsel yönden ufak tefek olmam daha cazip geliyordu 🤦♀️
Dışarıdan bakanlar kısmı ise tatlı bulanda oluyordu, kıskanç düşünce sahibi insanlarda oluyordu ama en çok goy goy konusu oluyorduk 😀🤦♀️
19 Yorumla
Cevap sahibi1 yılşu an ki erkek arkadaşım 1.75 tatlım 😉
Cevap sahibi1 yıl@Lazjoker toksit halini çekemem birini istiyorsan zihniyetini düzelt sana en büyük tavsiyemdir.
Cevap sahibi1 yıl@Gloria3 ben birini istiyorum demedim ve reddedilmeniz ise ifade biçiminiz, önyargılı ve sığ zihniyete sahip olmanız 🤷♀️ tavsiye kendinizi geliştirin boy problem değil!
Cevap sahibi1 yıl@Gloria3 soruyu soran ben değilim farkına varmanız dileğiyle 😀
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
50
Cevap
39Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı.
u 1 yılkendi kararınızdır...
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yıl
1.90 adam 1.85 kiz istesin en güzeli.
12 Yorumla- 1 yıl
Hayırrr
- 1 yıl
Neden?
1.85 im. Yemekte kimyon yatakta minyon derdi rahmetli dedem. Hep dinlerim onu
14 Yorumla
Soran1 yıl😃😇 ama cılız olmucak hem iri geniş omuzlu hem uzun olacak 🤪
Aynaya bakmadan Rus kadınlarını isteyen erkeklerin isteği kadar doğru bir istek.
21 YorumlaAile & Toplum konusunda 608 cevap paylaştı. istemen normal ama boy takıntısı yapman saçma 1,70 biride senden uzun sonuçta aranızda fazla boy farkı olması hoş durmaz bence
00 Yorumla
1 yıl160 lık manita candır. benimkisi 170 ama memnun değilim. yedek olarak bir tanede 155 be 160 arası bulacağın
09 Yorumla- 1 yıl
@Asyasya10 neden
- 1 yıl
Amcayi ne ciddiye alıyorsun 45 yaşında ahi gitmiş Vahi kalmış bol keseden sallıyor işte 😂
- 1 yıl
@Tükendimçok2 gelip dayıyı bir dene istersen😀😀😀
pes etmeyesin - 1 yıl
Valla bu zamanda yaşamak istemiyorum ya 2010 larda senin yaşındaki adamlar haciya vs gitme planı yapıyordu ne hale geldik
- 1 yıl
@Tükendimçok2 senin yaşındakiler de çoktan dördüncü çocuğu büyütmüştü o zamanlar. böyle sitelerde gezinipte babası yaşında ki adamların uçkuruyla ilgili yorum yapmayan edepli kızlar vardı
- 1 yıl
Doğru diyorsun amca ,😂 cidden babam yaşındasin jdjsjs
- 1 yıl
@Tükendimçok2 tabiki baban yaşındayım. senin yaşındakileri yolda gördüğümde başını okşayıp harçlık veriyorum
İsteyebilirsin niye istemeyesin minyon un tadını almamıştır onlar o yüzden çocuksu buluyordur boş ver sen
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 676 cevap paylaştı. Boy takıntısı olan erkek ve kadınları asla anlamıyorum
10 YorumlaGayet doğal. Kucağına yakışırsın öyle erkeğin
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 937 cevap paylaştı. Topuklu her şeyi çözmez. Yanlış anlama ama cidden aradaki boy farkı çok olunca kötü görünüyorlar
11 Yorumla
1 yılYo çok doğal minyon seven erkeklerde var bulursun
00 Yorumla
1 yılKendi düşüncen ve isteğin, neden yanlış olsun ki.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 404 cevap paylaştı.
1 yıl180 iyi gider de daha uzunu çok sırıtmaz mı
00 Yorumla
1 yıl170 im 190 sevmiyorum ben aşırı uzun Max 185 olsun
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıl1,70 ve 1, 80 boyundaki kızlarla 1,70 civarı boyu olan erkekler taş mı yesin?
Boyu boyuma huyu huyuma uygun olsun diyeceksin hayırlısını isteyeceksin.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 783 cevap paylaştı.
1 yılsen minyon degilsin normalsin minyon dedigin 1 56 altı olur
00 Yorumla
1 yılAt hırsızı tipliler manken gibi kadınlar istemeyi biliyor sende isteyebilirsin tabi
01 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hadi bee 2 santimle kacirdik iyimi kısmet değilmiş ne diyem
00 YorumlaYanlış değil bence sonuçta dediğin gibi genelde 1.90 erkekler minyon kadın sever
01 Yorumla
1 yılDoğru hak ediyorsun 1.60 lar 1.90 istesin 1.50 ler 1.80 istesin 1.40 Lara kalalım biz 1.70 lerde
00 Yorumla
1 yılKarşılıklı aşk ve güven varsa karşılıklı çekim varsa boy farketmez.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılÇözmez o topuklu 30 cm topuk bile seni kurtarmaz gülünç durursun
01 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı.
1 yılYazın iyi olur aşko, kavak ağacı gibi altında gölgelenirsin
01 Yorumla- 1 yıl
@tortitotilla
1.75 erkek asla iyi olmaz değil mi?
Aile & Toplum konusunda 340 cevap paylaştı. Devlerin aşkı büyük olur 😂olabilir knk istiyebilirsin hdbf
09 Yorumla
1 yılBence böyle ergence düşünce yapılarını bırakın senle aynı boyda ve senden kısa olmadığı sürece sıkıntı olamaz zaten aşık olduğun zaman 1.90 olmalı diye bekleyemezsin gereksiz düşüncelere kapilmissin klasik 16,17 yaş
11 Yorumla- 1 yıl
@Paramparcabiekiz464
Ama erkek 1.80 den kısaysa asla kızlar aşık olmazlar değil mi
Gizli Üye(18-24)1 yılAbla ben 167 yim 180 istiyorum sen biraz ucmussun sksnskns
29 Yorumla
Cevap sahibi1 yılSen 160 olan bu kiza daha yakinsin
- 1 yıl
Ama 1.75 i direkt reddedesin değil mi? Lafa gelince kadın erkek eşittir kadınlar erkeklere muhtaç değildir dersiniz ama ilişkiye gelince erkek dediğin en az 1.80 olacak kadını koruyup kollayacak kadına güven verecek dersiniz. Hani kadın erkek eşitti kadınlar erkeklere muhtaç değildi. Fosssss tatlısu Feministleri.
Cevap sahibi1 yıl@Lazjoker olm her kadın feminist mi? Ve 175 le de gayet okayim
Cevap sahibi1 yılDedi kafasinda insanlarin senaryosunu kurmaktan baska bir ise yaramayan şahıs
Cevap sahibi1 yılBiri seni uzmus ve sen herkesin ayni oldugunu dusunuyorsun yani? Bu daha acinasi bence
Gizli Üye(30-35)1 yılbu senin gönlüne kalmış, kimi seveceğini gönlün seçer buna biz ne diyebiliriz? kim kimi severse sevsin kimseye laf düşmez ki..
02 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıl1.75 erkeği direkt reddedersin ama değil mi?
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHayır doğru, ben de kısa boylu kız severim.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılTopuklu çözer dedikleri 10, 15 cm fark. Senin bahsettiğin farkı tabure çözer.. 🤣
01 YorumlaNasıl buldun Allah aşkına yaa 😂😂170 boyum var sevgilimle aramda 5 cm var allahım yaa😂😂😂ablamın boyu 150 eniştem 185 ablam onun göğsüne geliyor demekki aşk engel tanımıyor 😅😅
03 Yorumla
1 yıl160 da çok kısa değil aslında bence yani ideal bence kadınlar için benim 5. sınıfta erkek olan bir arkadaşım vardı boyu 130lardaydı
01 Yorumla- 1 yıl
@adimtunaamakizim
1.75 boy erkek için kısadır ama değil mi
Uzun boylu erkek her kizin hakki ya benim boyum 1.65 bana gelenlerin hepsi ayni boydaydi cok uzucu
04 Yorumla- 1 yıl
@xxtrue3xx
Eminim hepsinde reddetmişsindir?
Lafa gelince kadın erkek eşittir kadınlar erkeklere muhtaç değildir dersiniz ama ilişkiye gelince erkek dediğin en az 1.80 olacak kadını koruyup kollayacak kadına güven verecek dersiniz. Hani kadın erkek eşitti kadınlar erkeklere muhtaç değildi. Fosssss. Tatlısu Feministleri. - 1 yıl
@Lazjoker ahahaha birileri kudurmuşşş evet hepsini reddettim paşam, kadınların bir kriteri var diye: uzun boylu olması , erkekler nasıl deliriyor nasıllll siz beş yüz tane kriter sayarsınız şeyimizin rengine kadar biz bir uzun boy deriz kudurursunuz. Kadına kollayıp guven vercek tabi ilişkinin dinamikleri budur zaten ya ne olacaktı. Demek ki baya reddedilmişsin 1.50 boyunla
Ya kriteri boş ver bence adam olsun önce kdkdkd çocuk buluyosa direk bulsun kendine sen böyle çok güzelsin❤️
03 Yorumla
1 yılErkeklerin çoğu kısa boylu sever nedenini ben de çözemedim hiç 😂
00 Yorumla
1 yılBoy farkını sen ve seni sevecek olan partnerin sorun etmiyecekse neden yanlış olsun
00 YorumlaYa ülkede uzun boylu erkek az onu da uzun boylu kızlara bırakın be😅
01 Yorumla
1 yıl1.60 Boyka 1.90 çocuk seni evire çevire ziiiiiikkkkr
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
s 1 yılUzun oglanları bize bırakın ya
314 Yorumla- 1 yıl
@Lazjoker daha uzunum, 2 metre er🧁 istiyorum
- 1 yıl
@Lazjoker 160 olmadıgıma ve olamayacagıma göre? Olmayan seyler hakkında varsayımlar yapmayı bırak ufak oglan ve tedavi ol
- 1 yıl
@Lazjoker 1 60 bile değildir bu böyle yorum yaptığına göre knka max 155
- 1 yıl
@OldAynasız oldie seni keserim nxjdjdnndd
- 1 yıl
Bak işte yedirmedi doğruları söyleyince djdhdjdh
- 1 yıl
@Lazjoker ahahaha evet knka bunlar boyuna kac diyorda -5 sil
- 1 yıl
@OldAynasız dedi 170 lik oglan
- 1 yıl
Hayır 190 im ben djdhsssh
- 1 yıl
@OldAynasız hahahaha bunlar boyuna kaç diyorsa -20 sil
- 1 yıl
Sksbsjsbjdhdsj komik şey
Hahahahah olabilir, uzunlar gelir şimdi 😂😂
21 Yorumla- 1 yıl
@oliveeyes
Lafa gelince kadın erkek eşittir kadınlar erkeklere muhtaç değildir dersiniz ama ilişkiye gelince erkek dediğin en az 1.80 olacak kadını koruyup kollayacak kadına güven verecek dersiniz. Hani kadın erkek eşitti kadınlar erkeklere muhtaç değildi. Fosssss. Tatlısu Feministleri.
1 yıl181 im ama 190 sana bi tık büyük olmaz mı 😅
02 Yorumla
Soran1 yılOlmaz bence yaa çekim gücü yüksek oluyor 😛😂😂
- 1 yıl
Yani Bilmiyorum ama bence sen boyuna göre birini bulsan daha iyi 😅
Değil kızz aferiin sana 😂
16 Yorumla- 1 yıl
@Rojinn35
Lafa gelince kadın erkek eşittir kadınlar erkeklere muhtaç değildir dersiniz ama ilişkiye gelince erkek dediğin en az 1.80 olacak kadını koruyup kollayacak kadına güven verecek dersiniz. Hani kadın erkek eşitti kadınlar erkeklere muhtaç değildi. Fosssss. Tatlısu Feministleri.
1 yılDeve ile cüce olmak için mi 😅
11 Yorumla- 1 yıl
@00eftelya00
Dedi ve 1.75 erkeği kısa diyerek reddetti
- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılIstemeyenin bi yuzu kara 😅🤣
11 Yorumla- 1 yıl
@wkertenkele
Abla ben 166yim 180 yeter bana
00 YorumlaKanka sizin fanteziniz ya, siz bilirsiniz
00 Yorumla
1 yılUzak mesafe ilişkisi sağlıklı olmuyor.
00 YorumlaAsıl istemezsen yanlış olur tatlım. :D
05 Yorumla- 1 yıl
@zey2x
Lafa gelince kadın erkek eşittir kadınlar erkeklere muhtaç değildir dersiniz ama ilişkiye gelince erkek dediğin en az 1.90 olacak kadını koruyup kollayacak kadına güven verecek dersiniz. Hani kadın erkek eşitti kadınlar erkeklere muhtaç değildi. Fosssss. Tatlısu Feministleri.
Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Yanlış mı bilemem ama mantıksız
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Kendini neden ürün gibi anlatmışsın
00 Yorumlaİsteyen istediğini ister herkesin kendi kriteri
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 421 cevap paylaştı.
1 yılDeğil bende 154 halimle 180 istiyorum 😄
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılTopuklu alt üstü 5 cm yükseltsin be oda zor yürürsün🤣
00 YorumlaMerak etme hepsi bayilihor minyonlara
01 Yorumla- 1 yıl
@esraxzq1
Gizli Üye(25-29)1 yılBenim boy 160 sevgilim 188 ben buldum sıra sizde👅
04 Yorumla
Soran1 yıl1 kişi oldu 190 sadece 🥲 aslan gibi kocam olsun istiyorum 👍🤣😒
Cevap sahibi1 yılReddetmezdim
Gizli Üye(25-29)1 yılHer minyonun hayali. Şaşırdık mı?
15 Yorumla
Cevap sahibi1 yılYoo ben demiyom abi
Cevap sahibi1 yıl1.50 liklere söyle onu, deve sevici onlar
Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. ben arada o kadar boy farkı sevmem
01 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 915 cevap paylaştı.
1 yılBen de ferrari istiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAltinda fistik ezmesi olacaksan gel
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBoyunuz iyi
Seveniniz çok olur00 Yorumla- Devamını Gör (29)
Devamını Gör(74)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası