Neden eleştiriyorsunuz. Özellikle uzun kadınlar ve kısa erkekler saldırıyor. Ben istediğimi beğenirim. Kısa erkekler olsun demiyoruz sonuçta. Sadece beğenmiyorum. 1.80cm in altındaki erkekleri. Bu yüzden bana saldırma nedeniniz ne anlamıyorum. Ne zaman bir ortamda 180 cm altı istemediğimi söylesem saldırıyorlar. İşin güzel tarafı her zaman da istediğim oluyor. 175 bir erkek bana teklif edemiyor genelde. En düşük 180-185 erkek gelip beni buluyor zaten. Şu kısa erkekler ile uzun kadınlar kıskanmasa daha güzel olacak.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)1 yılÖncelikle bu hak etmek veya etmemekle alakalı bir şey değil. Sevgi ve aşk tipe/ bedene bakarak edinilen şeyler değil. Bu yüzden bir insanı daha tanımadan ben şu boy istiyorum diye kendini önyargıyla şartlandırması yanlış. Yoksa sen 150 iken 190 boyundaki bir insanla aşık olmuş olsan, gönülleriniz birse bundan kime ne? Yanlış olan kendinizi boy, tip, para gibi şeylere şartlandırıp insanlara ön yargıyla yaklaşıp Aşk'ı bunlarda aramanız...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılNormal yani. Kadının kısası minyonu güzeldir bana da uzun kadınlar çekici gelmiyor.
Erkeksi geliyor. Uzun kadınların minyonları kıskandıgını düşünüyorum. Çünkü minyonların minicik ayakları küçücük bebek gibi yüzü oluyor. Geç yaşlanıp, cıvıl cıvıl oluyorlar.
Ben: 163 üm.00 Yorumla
1 yılÖff 1.65 erkek olarak okurken ağlayasım geldi ya😢😢😢
Abla biz bunu zaten biliyoruz.
Senin yaşında gidip 1.65 erkekle aşk yaşayacak değilsin ya. 1.80 ve üstü olacak tabi ki.
Ama evlilik zamanı bulabilir misin meçhul.
00 Yorumla
1 yılNiye taktın ki bu kadar boya. Günün birinde 180 bir erkek çıkar ama hiç anlaşamazsınız belki de. Ben de 185 im ve kısa kızları isterim ama 153 de çok kısa ona bakarsan
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23
Cevap
51Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
1 yılİstersen 2 metre de isteyebilirsin, bu senin tercihindir ve kimseyi alakadar etmez..
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
1 yılDeğil. Dış görünüşe, fiziksel özelliklere önem veren biriysen önce kendine bi bakacaksın. Ortalama, hatta ortalamanın altında bir tipi olan biri önce aynaya bakmalı. Ortalamanın altındaki tipiyle karşı cinsi yeteri kadar güzel/yakışıklı değil diye elemekle, 153 cm boyuyla 180 cm altındaki erkekleri elemek arasında fark yok. Ayrıca, insan boyuna göre seçilmez. İlişkide 30 cm boy farkı mı olur? Sen boy konusunda bu kadar takıntılıysan, dışarıdan görenlerin de "bu boy farkıyla çok uyumsuz bir çiftsiniz" deme hakkı olur, buna da tahammül edeceksin.
10 Yorumla
1 yılNeden olmasın boyun kısa diye bir şey istemeye hakkın yok mu? Herkesin beğendikleri ve tercihleri var yanı.
52 Yorumla- 1 yıl
👏👏Güsel yorum
- 1 yıl
@Tadic32fireee teşekkür ederim düşüncem bu
1 yılYahu şunu anlamıyorum. Şimdi istediğini sevebilirsin ve sevdiğin insan da seni severse zaten kime ne? isterse çocuk 190 olsun. Ama bazı hemcinslerim kısayken 190 altına bakmam kafasına girince çok sinir oluyorum. Aynı şekilde bazı keko erkeklerin de güzel kız sevdası var. Ya abicim önce bi kendi tipine bak bakalım. Herkes dengi dengine takılmalı
424 Yorumla
Soran1 yılKısa kızın uzun erkek istemsinde sorun yok kızlar için boy bir kriter değildir kızın boyu kısadır ama yüzü iyidir o zaman uzun birini istemek hakkı isterse 2 metre bile isteyebilir
- 1 yıl
Ne yapacaksınız kız deve cüce mi oynayacaksınız?
Soran1 yıl30 cmli boy farkları gayet tatlı duruyor bunu kısa kızlar da uzun erkekler de söyler 153 boyumla en kısa sevgilim 185 ti :d
- 1 yıl
askım bilmiyorum ya kişiden kişiye değişir tabi.. sana tatlı gelen bana gelmez diyelim. Umarım birbirinizi seveceğiniz bi ilişki yaparsın. Gerisi hikaye :)
Soran1 yılEvet uzun kızlar böyle çiftleri hoş bulmuyor ama uzun erkeklerin de tercihi kısa kızlar :)
- 1 yıl
Erkekler böyle yalan söyler çünkü ortada pek uzun boylu kadın kalmadı fgngfm. Erkekler uzun boylu kız sevmese ruslara falan bakmaz diye düşünüyorum. Hepsi tamamen kandırmaca. Milletin ne dediğine bakmayın
Soran1 yılUzun boylu kız var gayet özellikle z kuşağında bir sürü 1.70 li kız var ama yine de uzun erkekler kısa kızlarla oluyor :d
- 1 yıl
Onlara yazılmadığını sana düşündüren ne ki? yarım saattir uzun kadınlara olan bi sinirin var kanka ben de kısayım ama bu tavrın çok komik duruyo yani fgdkfd eminim ilk onlara gidip geri çevriliyorlardır
Soran1 yılUzun boylu erkek bulamayan uzun boylu kız olduğun çok belli :d ve hayır onlara yazılmıyor yazılsalar zaten kendiler sevgili olurlar hepsi bize uzun erkek kalmadı diye ağlıyor :d
- 1 yıl
Uzun boylu kadınlar sadece boy beklemiyor çünkü :) farklı kriterleri de var insanların. Toksik ya da uyuşmayan huyları olan uzun boylu erkekleri napsın ki.. Birkaç kriteri vardır insanların. Ayrıca ister inan ister inanma 160 bi kadınım nkdkfndf
- 1 yıl
@busearig ya ergen ve kandırılıyo ya da ağam bizimlen eğlenir
Soran1 yıl@busearig Tamam bacım git sen cüce erkeklerle sevgili ol o zaman
- 1 yıl
Cüce erkek diyip seninde cüce olman peki Skshsgskshsteoeidy
- 1 yıl
tatlım demekki senin sevgililerin boyu uzun ama at hırsızı gibi bişeymiş yoksa 1.50 boyunla 1.90 adam sana bakmaz bacağı kadarsın
- 1 yıl
1.50 bacak kadar boyunla 1.70-1.75 erkeğe cüce diyosun ahajhahahajja
Soran1 yıl@Bildhdhsjsg Uzun erkek bulamayan uzun kızın ağlaması
Soran1 yıl@meliissimsek07 170-175 erkeklerle sen ol istersen
Soran1 yıl@meliissimsek07 Yoo sevgililerim ortalama üstü tiplerdi sen da baya kudurmuşsun 1.90 sevgilisini 1.50 kıza kaptıran kız vibe ı var sende
- 1 yıl
Yav bu gerçek kız değil kız kılığını girmiş incel bir erkek yazış biçiminden anladım
- 1 yıl
@Morgenshtern Ya bana da öyle geliyo.
1 yılHakkın Max 1.65 ama işte ülkede erkeklerin yokluk durumuna, kadınların da boya tapma olayına bakılınca, birbirini tamamlıyor
32 Yorumla
Soran1 yıl1.65 ne ya topuklu giysem aynı boyda olurum hakkım 1.80+ canım
- 1 yıl
Allah bizi khezolardan muhafaza etsin
1 yılBegenebilirsin asko sorun yok, uzun kizlarin bazilari cekemedigi icin salliyor cunku uzun erkekler minyonlari secebiliyor bu da zorlarina gidiyor. Kisa erkekler de laf eder ama begendigin o zaten :)
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yıl1.80'lik erkek de seni istedikten sonra üçüncü şahıslara halt etmek düşer. 😏
20 Yorumla
1 yılYa görüyorum el ele tutuşup yürüyorlar baba çocuğunu gezdirmeye çıkarmış gibi duruyor o kadarı da jdidjdudjjd
246 Yorumla
Soran1 yılOff şu uzun kızların kudurması da sıktı
- 1 yıl
Yok be 163üm ben de uzun değilim. Kısa kızlara tatlı oluyor diyorlar sen istisna mısın ne bu tepki kdjdjddjkdjd
Soran1 yıl@şappidişippo hiç şansın yok ya 175 erkeği beğenmiyoruz 165 i düşünemiyorum
- 1 yıl
Doğru mu @MadamNesli
- 1 yıl
Ben 175 185 arası diyorumm. Seni görünce niye midem bulansın yani o tepkiler sinir bozucu kızların tepkileri onları boş veerrr.
- 1 yıl
Hmm ama çıkmazsin da bu boyda biriyle
- 1 yıl
Topuklu giydiğimde benden azıcık uzun olsun yeter diyorum. 165 boyundaki birinin yanında nasıl topuklu giyeyimm?
- 1 yıl
Ee giyme sen de
- 1 yıl
@şappidişippo beğenen olur merak etme
- 1 yıl
Bana da olgun erkek genç baba kız gibi geliyor
Soran1 yıl@Tesettürlübirkız 165 adamı da beğenen olmaz ya
- 1 yıl
Beni kimse beğenmez
- 1 yıl
@şappidişippo beğenirler
- 1 yıl
Sen beğenir misin bu boyda birini
- 1 yıl
@şappidişippo ben evliyim yaşım da 30
- 1 yıl
Beğenirdim benim boyumda kısa
Soran1 yıl@Tesettürlübirkız Kocan 1.80 üstüdür umarım
- 1 yıl
187
Soran1 yıl@Tesettürlübirkız İyi iyi 175 cüce erkekle olsan üzülürdüm hiçbir kız 1.80 altı erkekle olmamalı
- 1 yıl
@Tesettürlübirkız 170 olsa adamla evlenmezdin aq bir de 165 adama boş avuntu veriyorsun kendin kısa olduğun halde 187 adamla evlenmişsin
- 1 yıl
@Karakamyon ondan önceki sevgilim 170 ti ve tesadüf oldu boyu için evlenmedim
- 1 yıl
@Tesettürlübirkız he he tesadüfmüş önceki sevgilim 170 miş hepinizde aynı hikayeler 170 i 187 yi bulunca bıraktın herhalde
- 1 yıl
Erkekler her türlü kısmet bulur
- 1 yıl
@Tesettürlübirkız Boş yapıyorsun kısa erkeğe kısmet falan yok en boya bakmam diyeniniz bile 190 adamlarla oluyor 180 adamlar bile kız bulamıyor sizin bu uzun boyculuğunuz yüzünden
- 1 yıl
Alakası yok o beni beğendi ben onu değil
- 1 yıl
@Tesettürlübirkız Hepinizde aynı hikayeler 170 olanla niye ayrıldın peki
- 1 yıl
Boyunuzla siz barışık değilseniz biz ne yapalım ya kızı rahat bırakın bi
- 1 yıl
@madamnesli bizim boyumuzla bir derdimiz yok siz uzun olmayanı erkekten saymıyorsunuz boş yapma
- 1 yıl
Uzun kısa ne fark eder önemli olan karakter
- 1 yıl
@Tesettürlübirkız Bunu diyip hep uzunlarla oluyorsunuz
- 1 yıl
@Karakamyon o zaman erkeklerde hep çıtır istiyor
- 1 yıl
@Tesettürlübirkız Öyle bir şey yok
- 1 yıl
@Karakamyon 40 yaşındakiler bana abla diyor burada
- 1 yıl
@Tesettürlübirkız Ama yalnız kalmamışsın birini bulabilmişsin
- 1 yıl
@Karakamyon e yani
- 1 yıl
@Tesettürlübirkız Kısa erkek mevzusuna yaş olayını örnek göstermek boş yani
- 1 yıl
@Karakamyon yooo çok alaka 40 lık dayı bile 20 lerde kız buluyor sizde bulursunuz
- 1 yıl
Ayrıca önemli olan boy değil zeka zekanı kullan sende
- 1 yıl
@Tesettürlübirkız 20 lik bulan 40 lık dayıların ya boyu uzun ya parası var :d ayrıca şu olay boy değil boşların da çok sıktı olay zekaymış eminim eşin de aptalın tekidir bize olay zeka dersiniz uzun boylu diye aptal heriflerle olursunuz
- 1 yıl
@Tesettürlübirkız Zekadan bahsediyorsun da önce de da ayırmayı öğren bence :d
- 1 yıl
@Karakamyon ben boş yapmıyorum bana saldırmak için yer arama
- 1 yıl
Ben eşimle boy için evlenmedim eşim de çok zeki
- 1 yıl
@Tesettürlübirkız Kesin öyledir puhahahahah
- 1 yıl
@Karakamyon kardeşim benim eşim şu an kanser sana mı laf mı anlatçam
- 1 yıl
@Tesettürlübirkız Vah vah çok üzüldüm
- 1 yıl
@Karakamyon terbiyesiz
Aşk İlişkileri konusunda 358 cevap paylaştı. Kardeş sende çok uzun istiyon beya 165 falan olsam yine dicem tamamda 153 boylan 180 üstü istiyosun sokakta sen cüce o dev dolaşcakmısınız fark çok dikkat çeker valla ama sen bilirsin 180 üstü erkekte sana bakarmı bilmem
03 Yorumla- 1 yıl
165 boy ile sence 180 erkek uyumlu mu?
- 1 yıl
@laramutlusun yani bence uyumlu zaten genel olarak kadınlan erkek aynı boyda olmazki gir boy ortalamasına bak erkekler daha uzun aralarında 15 cm olması sorun olmaz kadınlan erkeğin ama soruyu soran arkadaş baya kısa kalıyor 153 bide 180 de değil 180 üstü istiyor
1 yılTercih meselesi isteyen istediğiniz seçer Ben 1.62 boyundayım ama uzun erkekler çok korkutuyor dev gibi oluyorlar boyum yetişmediği için sinir oluyorum 😂
10 Yorumla
1 yılHakkın tabi ama 183 boyundayım hiç böyle bir düşüncem olmadı kadınlardaki şu boy yasasının hortmalasida çok anormal bir hal aldı. Ülkedeki erkeklerin boy ortalaması 180 nin altında sanki kıtlık var. Ataların meşhur sözü vardır Devedede boy var ama esseklerin arkasindan gidiyor. Zeki ve sahiplenme duygusu taşıyan erkekleri tercih etmenizi tavsiye ederim.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 378 cevap paylaştı. Öyle seviyorsan öylesini al kız kendine kime ne 🤣🤣 biri buna laf yapıyorsa onun kim olduğunu söyle bunu sana söyleyene sonrada bu isteğinin onu ne kadar bağladığını bir sorgulat derim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 719 cevap paylaştı.
1 yılrenkler ve zevkler tartisilmaz sana guzel gelen baskasina gelcek diye bir sey yok baskasina gore yasamayi bırakın
10 Yorumla Eleştirenler hep kısa erkeklerdir:) tabiki hakkın erkekler tiplerine bakmadan o kadar şey sıralıyor sonuçta
11 Yorumla- 1 yıl
Bencede uzun erkek minyon sever bu gerçek bir çekim.
1 yılKizlar uzun erkek ister sende uzun erkek istiyosun ama sorun şu 170 de senin için uzun zaten kendine gel bücürük 😂😚
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılbi buçuk adana kebap kadar boyun var millete salça oluyorsun yorumlarda :D Herkes en iyisine denk gelir merak etme :D
10 Yorumla
1 yılkısmetinde kim varsa oda olur ya 170 olsun 180+ . ama secim senin eger mutlu olamicansa 180+ olsa nolur olmasa nolur)
00 Yorumla
1 yılboyum 1.91, 1.53 bir kadınla da sevgili olabilirim. Boya takılmıyorum. Kimsenin de takılmaması lazım.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
1 yılKul kaderini yaşar bahtında Ne Çıkarsa Düşmez Kalkmaz Bir Allah Unutma Sakın Evlat...
Müslüm Gürses...00 Yorumla 185 boyundayım, 153 biriyle olmazdı sanırım kısa kalırdı yanımda fazlaca
015 Yorumla
Soran1 yılKompleksli 175 olduğun çok belli :d
- 1 yıl
Rodus bakıyorsun kızın diğer yorumlara olan cevaplarına.. kendisiyle uyuşmayan erkekleri kısa diye suçlamış. Uyuşmayan kızları da uzun olmakla suçlamış. Bu ruh hastasının teki fdmkfdmd
- 1 yıl
@yinemigüzeliz1 Evet garip bir şekilde gereksiz takıntı yapmış, istiyorsan da olumsuz bir şey diyen herkesi suçlamazsın ki
- 1 yıl
böyle bi konuda özgüvensizlik yapıp kompleks yapmaya ne gerek var bilemedim gfjkdfk kendi kendine delirdi. isteyen istediğiyle birlikte olur yani
- 1 yıl
kesinlikle...
- 1 yıl
Olley be ben 160tım meğer uzun boylu bi kızmışım!!! Yaşasın diyorummmmm
- 1 yıl
Kız 155 de değil 153 gddgffdkdffgfdfklşdfkvmmcvklmkbbcölk
- 1 yıl
Çocuk şubeyi arayabilirler doğrusu
- 1 yıl
Bu soruyu soran gerçek bir kız değil kız kılığına girmiş incel bir erkek
Aşk İlişkileri konusunda 806 cevap paylaştı. Hayallere kelepçe vurulmaz ama ne kadar bulursun o tartışılır
10 YorumlaElbette hakkın da önce şu aşağılık kompleksinden kurtulman lazım
00 Yorumlahakkın tabi 1.80 üzeri erkek seni isteyecek mi birde o var :D
00 YorumlaSen bilirsin istediginle sevgili olabilirsin
00 Yorumla
1 yılsen 1.80 üstü istiyorsun o 1.80 üstü de seni istiyorsa burada hiçbir sorun yoktur bana göre.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. 2 de isteyebilirsin, isteme hakkı sınırsızdır ama ne kadarını alabilir insan o belirsiz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEmin ol isteklerin kararların vs kimsenin umrunda değil ne istediğinin ne düşündüğünün bir önemi yok başkaları için. Takıl kafana göre.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılİstemende bir sakınca olduğunu düşünmüyorum senin kararların sonuçta hah. Yeter ki uzun erkekler seni istesin.
00 Yorumla
1 yılya kardeşim hadi 170+ kızlar istiyor uzun erkekte sana ne oluyor bacak kadar boyunla senin için 1.60 erkek bile uzun topuklu giyince aynı olursunuz ahakhahahah
11 Yorumla- 1 yıl
😂😂
Gizli Üye(30-35)1 yılen güzeli ben de minyon seviyorum galiba boyum uzun.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 29,2b cevap paylaştı.
1 yılklasik tc kızı işte kendinde olmayan herşeyi, ister
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılTabiki hakkın sen b. ok bile olsan şarap kadehinde bir b. oksun 🤣
00 Yorumla Sen alsan alsan basını alırsının bu gidişte :)
00 Yorumla
1 yıl1 65 ten sonrası aynı olmuyor mu senin için
01 Yorumla
Soran1 yılOlmuyor
1 yılBarfiks çekecek başka bi yer bul
10 Yorumla
1 yıl1.50 boyu var türlü türlü huyu var
10 Yorumla
1 yılcok da umrumuzda bacım ya
10 Yorumla
1 yılİsteyen istediği yapsın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 342 cevap paylaştı. Paraşüt almayı unutma 😀
00 YorumlaHakkın, senin de zevklerin var sonuçta
00 Yorumla
1 yılİste bu senin zevkin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılAynen canım istediğini seçersin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılDegil hakkin yok
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yıl1 metrelik erkek neyine yetmiyor?
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılKuzeni sana yollayacam onla oynarsin :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılMinyon kızlar çok çekici
00 YorumlaBen de öyleyim yaa
11 Yorumla
Soran1 yılHem kız hem erkek kısaysa olmuyor ya 1.75 erkekle olsam hobbit çifti gibi gezeriz ama uzun biriyle olunca tatlı duruyoruz
Ben 170 evde kaldık o zaman
06 Yorumla
Soran1 yılHiç şansın yok üzmek istemem ama gerçekler bu
Soran1 yılTipin ortalama ama boydan kaybediyorsun
Soran1 yılKısa erkeğin diğer özelliklerinin bir önemi yok
1 yılÖyle bir hakkın yok
08 Yorumla
Soran1 yılTamam 175 erko
- 1 yıl
Yazılı bir kanun değil bu erkeğin boyuna bakıp seçmeyin kalbine bakın
Soran1 yılKalbe de bakıyoruz hem boy olacak hem kalp
- 1 yıl
Oldu kısa erkekler napsın gitsin mi ülkeden
Soran1 yılYalnız yaşasınlar onlar da napalım
- 1 yıl
Uzun kızlar napıcak mesela sen 153 boyun var kızın boyu 185 onlar ne olacak senin istediğin boydaki erkeği onlar hak ediyor
Soran1 yıl185 kız mı olur ayrıca uzun erkekler de kısa kızları seçiyor bu yüzden uzun kız uzun erkek hakeder diye bir olay yok
- 1 yıl
Heee heee senin dediğin olsun
1 yılSana uzun yok
10 Yorumla
1 yılDert etme biz uzunlar kısa severiz 😉
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 512 cevap paylaştı. Komik🤣🤣🤣
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
1 yılbeğenmye devam
00 Yorumla
1 yılEvet hakkın
00 YorumlaHakkın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 14,6b cevap paylaştı.
m 1 yılDegik
00 Yorumla
1 yılBende çok şey istiyorum ama olmuyor
00 YorumlaHakkın elbette
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılDeğil
00 Yorumla Tabiki değil
00 Yorumla- Devamını Gör (14)
Devamını Gör(59)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri