Yeme & İçme “En iyi kahveyi kim yapar?” yarışmasına katıldın ama rakibin Baristina... Pes mi, devam mı? 🤔 (Sayfa 4) Philips LatteGo Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 3737 “En iyi kahveyi kim yapar?” yarışmasına katıldın ama rakibin Baristina... Pes mi, devam mı? 🤔 Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 74 kişi beğendi
Fatih2134 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 79% 5 ay Devam tabiki de en iyi kahveyi ben yaparım 0 0 Yorumla
bayanbilenn__ Takip Et Xper 7 Yaş: 18 , eic 100% 6 ay Ben kahveyi güzel yapamıyorum baristina kazanır 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 6 ay Şansımı derim yinede. En iyisi olsada yine bir şans vermelisin kendine 0 0 Yorumla
proofstriker39 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 97% 6 ay Devam tabi neden pes edeyim enniyieinide yaparım 0 0 Yorumla
TheVoidHunter Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 6 ay Katıldıysak yapacak bir şey yok, devam 0 0 Yorumla
sarıdilber Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 6 ay Biri kahve mi dedi hemen geliyor 0 1 Yorumla sarıdilber 6 ay Yorumla
İbrahimbarann Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% 6 ay Devam tabi geçerim onu kahve yapmakta 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 6 ay Kesinlikle pes değil, devam. Philips barista evde kendi kendimize barista olmamızı sağlıyord 0 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% 6 ay Rakip güçlü olunca kahve yapmak zorlaşıyor 0 0 Yorumla
Maykılevdeoturuyor Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 6 ay Önceliğimiz her zaman Philips olmalı 0 0 Yorumla
frambuazlıçilek Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% 6 ay rakipleri benim ben daha iyi yaparim 0 0 Yorumla
Paranoyak-Maan Takip Et Master Yaş: 33 , eic 88% 6 ay Pes ediyorum, ben kahve yapmaktan çok anlamam 0 0 Yorumla
reeLkullanıcı Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 97% 6 ay #PHİLİSP le devam mutfaklarımızın vaz geçilmezi. 0 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 6 ay Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Pes ederim 0 0 Yorumla
Rookiehill Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% 6 ay Biraz araştırma fırsatım olsaydı Devam ederdim 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 6 ay Yeme & İçme konusunda 451 cevap paylaştı. Evet Philips baska kahvede 0 0 Yorumla
masalimge Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 100% 6 ay Asıl marifet elinde yapmak makinede degil 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
281Cevap
Devam tabiki de en iyi kahveyi ben yaparım
Ben kendime yaparım kimse yapmasın
Sütlü kahveyi sevenler için güzel bir ürüne benziyor
Tabiki lattego yapar denemelisiniz
Yenmek mümkün mü? Devam diyorum.
evimdede kulandığım ürün çok verimli
Ben yaparım en iyisini hemde
Bu makine güzel kahve yapar eminim
Ben kahveyi güzel yapamıyorum baristina kazanır
Philips LatteGo ile her şey harika
Devam tabiki pes etmeyi sevmrm
Yeterki olsun makinemiz baristina
tabii ki devam sonuna kadar
Şansımı derim yinede. En iyisi olsada yine bir şans vermelisin kendine
ben yaparım tabi ki mükemmel
Pes ediyorum ben kazanamam jsn
Ben yapıyorum ağa makinede süper oluyor
Hiç denemedim yapmayi bilmem
en iyi kahveyi benim yapmadığım kesin
En iyi kahveyi baristina yapar
Sıradan birisi katılsa bile pes 😂
en iyisini annem yapar bence
Devam tabi neden pes edeyim enniyieinide yaparım
Katıldıysak yapacak bir şey yok, devam
Pek kahve sevmem o yüzden bilemem
Biri kahve mi dedi hemen geliyor
Ben Yaparım Severim Yapmayı
Ben yaparım 🥹😂😂 cezve ile
Devam tabi geçerim onu kahve yapmakta
Kesinlikle pes değil, devam. Philips barista evde kendi kendimize barista olmamızı sağlıyord
Philips bizim evimizde sıkça tercih ettiğimiz markalardan birisi.
Tabi ki ben yaparım 😂😂😂
Pesssjdjd sadece yudumlarım
Birbirinden güzel ürünler.
Bu serinin hangisin almak lazım?
Rakip güçlü olunca kahve yapmak zorlaşıyor
Kahve çok severim asla vazgeçmem
Önceliğimiz her zaman Philips olmalı
Barista tabiki kalpli malpli kanka
rakipleri benim ben daha iyi yaparim
Pes ediyorum, ben kahve yapmaktan çok anlamam
Tabii ki de makine ya da cezve
En iyisini ben yaparım bence
#PHİLİSP le devam mutfaklarımızın vaz geçilmezi.
Kahveyi güzel yapıyorum sevdiğim bir şey
Pes ederim
Biraz araştırma fırsatım olsaydı Devam ederdim
Devamm tabi kii sonuna kadar 🥳
Pes etmem yarışırım tabiki
En sevdigim kahve cappicino
Harika bi kahve bence bana en yakın dostum asli yapar
Evet Philips baska kahvede
Herkesin favori markası ayrı
Pes ediyorum ben teşekkür ederim 😃
Ben yaparım en iyi kahveyi 😃
Philips LatteGo işini iyi bilir