Yeme & İçme “En iyi kahveyi kim yapar?” yarışmasına katıldın ama rakibin Baristina... Pes mi, devam mı? 🤔 (Sayfa 3) Philips LatteGo Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 3737 “En iyi kahveyi kim yapar?” yarışmasına katıldın ama rakibin Baristina... Pes mi, devam mı? 🤔 Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 74 kişi beğendi
BeyazAdam21cm Takip Et Xper 1 Yaş: 30 6 ay Her zaman her yerde tek tavsiyem Philips Philips Philips!!! 0 0 Yorumla
Volf9009 Takip Et Xper 2 Yaş: 45 6 ay Elimizden geleni yapmaya çalışırız kaybedersekde tecrübe etmiş oluruz o da bir kazanım 0 0 Yorumla
babayaga1349 Takip Et Xper 3 Yaş: 30 6 ay Sonuna kadar giderim ne olursa olsun pes etmek olmaz 0 0 Yorumla
olgunÜye Takip Et Xper 7 Yaş: 35 6 ay PHİLiSP’ le karşılıklı kahve keyfi ellerine sağlık PHİLİSP 0 0 Yorumla
Mehmedemrem Takip Et Xper 5 Yaş: 27 6 ay Pes ederim EN AZINDAN kazanamıyacağımı bildiğim halde zaman harcamamış olurum 0 0 Yorumla
betercocuk Takip Et Xper 1 Yaş: 43 6 ay Bu daha başlangıç mücadeleye devam...:) her zaman sonuna kadar 0 0 Yorumla
MustafaCakmak Takip Et Xper 4 Yaş: 25 6 ay Kesinlikle pes der çekilirdim çünkü kahve yapma konusunda pek maharetli sayılmam... 0 0 Yorumla
UzunKasli34 Takip Et Xper 2 Yaş: 25 6 ay En iyi değil en kötü kahveyi yapardım , o şekilde tarihe yine geçerdim 😁 0 0 Yorumla
akin0636 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 6 ay Kahve makinesi yapar en iyi kahveyi bir de tuzlu kahvedir en iyisi bence 0 0 Yorumla
Yeninesilciftci Takip Et Xper 7 Yaş: 30 6 ay O kimmiş yahu ben her zaman en iyisini yaparım 0 0 Yorumla
Ardauckbs Takip Et Xper 1 Yaş: 19 6 ay Devam çünkü bende bir baristayım asla ama asla kazanamaz 0 0 Yorumla
GarterGirl Takip Et Xper 2 Yaş: 27 6 ay Sonuna kadar devam en iyi kahveyi ellerin değil yüreğin ve kalbin yapar 0 0 Yorumla
Walminamxx Takip Et Xper 2 Yaş: 19 6 ay Bu makine elindeyse barista bile duramaz karşımda 0 0 Yorumla
çaylakpingui Takip Et Xper 1 Yaş: 34 6 ay Devam ederim. Emek verdiğim sürece her daim en iyisi benimdir 0 0 Yorumla
zamansızöpenhorozz Takip Et Xper 5 Yaş: 18 6 ay Bukemedigin eli ( burada kolu) öpersin.. Atalara verdiğimiz söz 0 0 Yorumla
Canlivideocom Takip Et Xper 1 Yaş: 18 6 ay maalesef kahve yapmayı bilmiyorum. Pes ederdim. 0 0 Yorumla
mlsks Takip Et Xper 4 Yaş: 38 6 ay Evde Philips latte go kullanıyorum en iyi kahveyi Philips latte go yapar. 0 0 Yorumla
duşmus_melek Takip Et Xper 1 Yaş: 25 6 ay Benimde belgem oldugu için 2 barista olması durumu eşitler 0 0 Yorumla
Sezgiisu Takip Et Xper 1 Yaş: 21 6 ay Tabiiki ben çok güzel bol köpüklü kahve yaparım ve herkes tarafından da oldukça beğenilir.👉🏻☕🌠 0 0 Yorumla
Aylin09060504 Takip Et Xper 3 Yaş: 19 6 ay Devam. Kahve konusunda harikayımm aşkım kimse beni geçemez ♥️🌈💐💅🏻 0 0 Yorumla
oncebirdinle Takip Et Xper 1 Yaş: 31 6 ay Kahve içmek çok güzel faydalı bir paylaşım olmuş. 0 0 Yorumla
OkanSelvili Takip Et Xper 5 Yaş: 30 6 ay Muükemmel kahve yaparim turk usulu bakir cezvede 0 0 Yorumla
LacivertSürücü Takip Et Xper 5 Yaş: 21 6 ay Philips süt köpürtücü Barista makinesi harika görünüyor 👍🏻 0 0 Yorumla
Siriusalegori Takip Et Xper 5 Yaş: 37 6 ay PES Demem tabi benim işim mücadele işin ucunda kaybetmek olsa bile DEVAM jdjdjdj 0 0 Yorumla
yenibiri39 Takip Et Xper 4 Yaş: 44 6 ay En iyi kahveyi kız kardeşim yapıyor kahve makinesi yanında halt etmiş 🙂 0 0 Yorumla
sebepsizea Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 97% 6 ay Ben içmeyi severim. O yapsın ben içerim 😂 3 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 6 ay Yeme & İçme konusunda 679 cevap paylaştı. pes etmem tabikide.. devam ederim 1 0 Yorumla
d1laraaaaaaaa Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% 6 ay ben yaparim yani normaldir 1 1 Yorumla dogukannnnnnn01 6 ay Eline sağlık Yorumla
damaratiz7 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 86% 5 ay Kahve en sevdiğim anlatım için teşekkür ederiz 0 0 Yorumla
RareAmz Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% 5 ay Çok güzel yaparım ama baristayla boy ölçüşemem 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
281Cevap
Çok eğlenceli bir bence olmuş buzlu latle tercihim
Her zaman her yerde tek tavsiyem Philips Philips Philips!!!
Elimizden geleni yapmaya çalışırız kaybedersekde tecrübe etmiş oluruz o da bir kazanım
Sonuna kadar giderim ne olursa olsun pes etmek olmaz
PHİLiSP’ le karşılıklı kahve keyfi ellerine sağlık PHİLİSP
Pes ederim EN AZINDAN kazanamıyacağımı bildiğim halde zaman harcamamış olurum
Bu daha başlangıç mücadeleye devam...:) her zaman sonuna kadar
Kesinlikle pes der çekilirdim çünkü kahve yapma konusunda pek maharetli sayılmam...
İnsan eli her zaman daha güzel yapar bebeğim
En iyi değil en kötü kahveyi yapardım , o şekilde tarihe yine geçerdim 😁
Kahve makinesi yapar en iyi kahveyi bir de tuzlu kahvedir en iyisi bence
O kimmiş yahu ben her zaman en iyisini yaparım
Devam çünkü bende bir baristayım asla ama asla kazanamaz
Sonuna kadar devam en iyi kahveyi ellerin değil yüreğin ve kalbin yapar
Bu makine elindeyse barista bile duramaz karşımda
Devam ederim. Emek verdiğim sürece her daim en iyisi benimdir
Bukemedigin eli ( burada kolu) öpersin.. Atalara verdiğimiz söz
Tabiki de devam pes emek bizim kanımızda yok
maalesef kahve yapmayı bilmiyorum. Pes ederdim.
Evde Philips latte go kullanıyorum en iyi kahveyi Philips latte go yapar.
Benimde belgem oldugu için 2 barista olması durumu eşitler
Tabiiki ben çok güzel bol köpüklü kahve yaparım ve herkes tarafından da oldukça beğenilir.👉🏻☕🌠
Devam.
Kahve konusunda harikayımm aşkım kimse beni geçemez ♥️🌈💐💅🏻
Kahve içmek çok güzel faydalı bir paylaşım olmuş.
Muükemmel kahve yaparim turk usulu bakir cezvede
Philips süt köpürtücü Barista makinesi harika görünüyor 👍🏻
PES Demem tabi benim işim mücadele işin ucunda kaybetmek olsa bile DEVAM jdjdjdj
En iyi kahveyi kız kardeşim yapıyor kahve makinesi yanında halt etmiş 🙂
Ben içmeyi severim. O yapsın ben içerim 😂
Devam ederm bennn dogrusu
Ben en baştan kaybettim😅🥳
Barista yapar o unla yarışamam
En güzel kahveyi ben yaparım
Pes. Onun kadar iyi yapamam
Kahve yaparsan denemiş bulunuruz :(
Devam tabii ki kendime güveniyorum
Ben kaliteye bakarım. Kalite önemli 💟
pes etmem tabikide.. devam ederim
ben yaparim yani normaldir