Ben sadece filtre kahve makinesi deneyimleyebildim düşünüyorum insanların üretmiş oldukları bir cihaz insanlardan daha başarılı nasıl olabiliyor bunu her zaman hayret etmişimdir ve hayran kalmışımdır...
Devam tabi, durmak yok Philips kahve makinesi vardı yıllarca kullandı. Harika bir şeydi. Kahveyi kendi çekiyordu. Çekirdek şeklinde alıyorduk özellikle. Harika kahve yapıyordu. Onun gibisini bulamadık.
Evde o kadar basit ekipmanlarla o kadar lezzetli kahveler yapıyorum ki, belki de birkaç tanesi şans eseri bir yarışmada olsa, der3fe alabilirdi. Çünkü ben başka hiçbir yerde kendim yaptığım kahveden daha lezzetlisini içmedim.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
6 ay
bizim evde en iyi kahveyi ben yaparım ama kahve makinem de olacak :P Baristina güzel görünüyor, tam mini kahve köşeme uyumlu.
Barışta tabikide yapar bu konuda pek seçici değilim. benim için enerji versin yeter diyorum. bu yüzden genellikle hazır kahveleri tercih ediyorum fakat makinada olan kahveler
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
6 ay
Barista değilim ama iyi kahve yaparım bir tek şekil verme konusunda iyi değilim
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
6 ay
En iyi kahveyi makina yapar barista ve pes de yardım eder
Devam ederim tabi ki de. rakip kim olursa olsun vaz geçmem. olay kazanmak ya da kaybetmek de değil. olay aslında denemek ve başarmaya çalışmak zaten. ve rakibin zor olmasını da daha çok tercih ederim.
Pes etmek mi? Tabii ki devam! Philips Baristina ile, tek hamlede mükemmel kahveyi yapmak her zaman daha iyi. Rakibim kim olursa olsun, bu kadar kolay bir zaferi kaçırmam
Devam ederim tabi ki de. rakip kim olursa olsun vaz geçmem. olay kazanmak ya da kaybetmek de değil. olay aslında denemek ve başarmaya çalışmak zaten. ve rakibin zor olmasını da daha çok tercih ederim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
281Cevap
Pes etmek bana göre değil, tabiki mücadele edeceğim
makina baristalarla yarışır o derece yani
Philips tabi ki her urununuzde ayrı bir detay var mukemmelsiniz
Kim olduğunu bilmiyorum ama kahve yapmayı pek bildiğimi sanmıyorum
En iyi kahveyi kim yapar bilmiyorum. Çünkü kahve tüketmiyorum :)
Kesinlikle devam ederdim yapım için hazır makina
@Philips LatteGo elbette evimde kullanıyorum gayet keyifli
En iyi kahveyi ben yapatım! Bakır cezvede ve kısık ateşte :)
Ya ben zaten yapamıyorum ki sjdjrj. Evde türk kahvesi yapayım dedim kum gibi geldi.
Philips makinesi varsa o kahvenin kötü olma şansı yok
Keşke pahalı olmasada alsaydık
#Hükümdar
Devam ederim tabi kii kazanmasam bile eğlenirim
philips tüm ürünlerin çok güzel yaa tabi ki de denemeye devam ederdim pes etmek yok ;)
Philips güzel bir marka en kısa zamanda bir kahve makinesi alacağım
Gelsin kapışalım ona bi nescafe gold veririm :D
Ben pes ediyorum @Philips LatteGo tek hareketle kahveye ulaşmak varken
Ben sadece filtre kahve makinesi deneyimleyebildim düşünüyorum insanların üretmiş oldukları bir cihaz insanlardan daha başarılı nasıl olabiliyor bunu her zaman hayret etmişimdir ve hayran kalmışımdır...
Devam tabi, durmak yok Philips kahve makinesi vardı yıllarca kullandı. Harika bir şeydi. Kahveyi kendi çekiyordu. Çekirdek şeklinde alıyorduk özellikle. Harika kahve yapıyordu. Onun gibisini bulamadık.
Evde o kadar basit ekipmanlarla o kadar lezzetli kahveler yapıyorum ki, belki de birkaç tanesi şans eseri bir yarışmada olsa, der3fe alabilirdi. Çünkü ben başka hiçbir yerde kendim yaptığım kahveden daha lezzetlisini içmedim.
bizim evde en iyi kahveyi ben yaparım ama kahve makinem de olacak :P Baristina güzel görünüyor, tam mini kahve köşeme uyumlu.
Henüz kahve makinem yok alabilirim neden olmasın
Barışta tabikide yapar bu konuda pek seçici değilim. benim için enerji versin yeter diyorum. bu yüzden genellikle hazır kahveleri tercih ediyorum fakat makinada olan kahveler
Barista değilim ama iyi kahve yaparım bir tek şekil verme konusunda iyi değilim
En iyi kahveyi makina yapar barista ve pes de yardım eder
Pes etmek mi? Tabii ki devam! Philips Baristina ile, tek hamlede mükemmel kahveyi yapmak her zaman daha iyi. Rakibim kim olursa olsun, bu kadar kolay bir zaferi kaçırmam
Almak lazım aslında güzel bir şeye benziyor
Bi makinem olsun hergün her saat kahve içerim ben kahvesiz yaşayamam kahve benim hayatımın bir parçası
Philips latte go kullanıcısıyım makine bsristalarla başabaş kapışır. Ver Mehteri...
Yarışmaya katılmaya karar verdiysem rakibimin kim olduğu benim için önemli değildir. Rakip, performansımı kesinlikle etkilemez.
Türk kahvesi yarışması ise devam ederim ama diğer kahve çeşitleri mevzu ise kesinlikle baristina arkadaşı tebrik eder, yoluma bakarım :)
şu an herhangi bir kahve makinemin olmayıp granül kahveye talim ettiğimi düşünecek olursak herhangi bir kahve makinesi tercihim olacaktır.
Philips latte go ile en iyi kahveyi ben yapıyorum ama makinam eskidi doğum günüm için para biriktiriyorum kendime alıcam 🙂
Umutsuzluga duserim. Ama birde sans ve el lezzeti becerisi diye birsey var o isler belli olmaz. Ya barista acemiysa :)
Baristalik sektöründe otonomlasma hoşuma gider ucube baristalarla uğraşmak yerine bir makineyi tercih ederim
Dışarıdaki kahveden kat ve kat daha iyisini yapıyor
@eloş2607 emin misin
kendi ağız tadıma göre kahveyi en iyi ben yapıyorum maalesef
Tabii ki devamm yeterli malzemem olsa baristalara tas cikartirim ajshjw
Kesinlikle pes ederdik yarısamam bu minik canavarla
valla kendim hep ateş üstünde yapmış biri olarak bence benimki güzel olur ya
Tabi ki de devam çünkü her zaman kahveyi en iyi ben yaparım 😅
Ev aletlerinde Philips çok önde zaten kesinlikle
Kahve yenilince akla hemen onun adı gelip Philips Philips Philips ✨
pes abi ben kesin bir şekilde batırırım orayıda yıkarım sakarlığım yüzünden
Müthiş kahve yaparım kışın biöe farketmeden soğuk kahveye nayılırım
Caramel lattr yaparım hava ne kadar soğuk olursa olsun vazgeçilmezim