Yeme & İçme Kupalar hazır mı? ☕️🍂 Sıcak kahve sezonunu hangi kahveyle açacaksın? (Sayfa 4) Philips LatteGo Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2419 Kupalar hazır mı? ☕️🍂 Sıcak kahve sezonunu hangi kahveyle açacaksın? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 43 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) 8 ay Kupa hazır Latte ve battaniye… soğuk havada en basit ama en tatlı kombinasyon. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 8 ay LatteGo bende de var severek kullanıyorum. Espresso shot’ımı içip enerji depoladım. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 8 ay LatteGo’da mocha yaptım, üstüne krem şanti ekledim. Harika bir şey olduuuuu. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 8 ay Kupalar çoktaaan hazır. Sabah uykusunu dağıtmak için tek çözümüm double espresso. 0 0 Yorumla
ZordurSevmeler Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% 8 ay Kupam hazır filtre kahve seviyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 8 ay Ben chai tea latte ile sezonu açtım, benim için vazgeçilmez lezzet 🥰 0 0 Yorumla
s Gözleme2002 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% 8 ay Kahve ile pek aram yok ama olunca içerim. 0 0 Yorumla
bilo_1903 Takip Et Bilge Yaş: 42 , eic 100% 8 ay kupalar hazır kahveler de hazırsa başlayalım 0 0 Yorumla
DiplomalıHavuç Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 8 ay Kahve güzel şey parası ve ahbabı olana 0 0 Yorumla
mimoza3800 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% 8 ay Kahve bende çarpıntı yaptığı için içmiyorum 0 0 Yorumla
In_flames_ Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 30% 8 ay Benim kahve takıntım yok. Hepsini içerim ben 🤣 0 0 Yorumla
Metekan07 Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 98% 8 ay Bana en güzeli latte geliyor sütlü köpüklü 0 0 Yorumla
gokantemur Takip Et Master Yaş: 52 , eic 88% 8 ay Herzamanki gibi ; Sumatra 👍👍 az sütlü.. 0 0 Yorumla
napıcanki123 Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% 8 ay Ohio acali çok oldu acı bi americano ile açtık 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 8 ay Latte tabi ki bayılırım cok iyi geliyo o sicak ve yumuşak içimi tadı 😊 0 0 Yorumla
Mayaefkan Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 100% 8 ay Türk kahvesi ve diğer kahvelerde olabilir 0 0 Yorumla
denzeden Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 30% 8 ay Türk kahvesi şekersiz ❤️ Her gün en az bir bardak 0 0 Yorumla
Ankara_Ferhat Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 100% 8 ay Sıcak kahve en güzeli kafain çok iyi 0 0 Yorumla
restinerest Takip Et Master Yaş: 46 , eic 61% 8 ay Farketmez sanırım hangisi denk gelirse 0 0 Yorumla
Sorayımbende Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% 8 ay Kaliteli ürünleri var severek kullanıyoruz 0 0 Yorumla
m Seraphina202020 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 8 ay Evet kupam hazır kahve içmek için 0 0 Yorumla
benfavor Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 94% 8 ay Lattego ile açar geçerim Philips olmazsa olmaz 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% 8 ay Latte hoş olur gibi içine birazda fındık şurubu😛 0 0 Yorumla
gejocan Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 100% 8 ay Cappicino cok severimm sonsuza kadar onu icerim 0 0 Yorumla
u sinem23__ Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 8 ay Yeme & İçme konusunda 545 cevap paylaştı. Kahveye bayılırım😇 Philips🥰 0 0 Yorumla
kitabinicindekikiz Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% 8 ay Latte perilerim geldi bu saatte😽 0 0 Yorumla
TS_QueenWolfWoman Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 8 ay Espresso az, sert, net ilk tercihim. 0 0 Yorumla
ŞeffaflığınRitmi Takip Et Guru Yaş: 95 , eic 100% 8 ay Sıcak çikolata içmek güzel oluyo kışın üşürken 0 0 Yorumla
Cooldusunce Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 8 ay Kupa sevmiyorum büyük olan normal olan 0 0 Yorumla
u _-Dream-_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 8 ay Yeme & İçme konusunda 489 cevap paylaştı. Fenerbahçe logolu kupam var onunla açarım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
212Cevap
Mocha yaptım, üstüne çikolata rendeledim çok güzel oldu.
Kupa hazır Latte ve battaniye… soğuk havada en basit ama en tatlı kombinasyon.
LatteGo bende de var severek kullanıyorum. Espresso shot’ımı içip enerji depoladım.
LatteGo’da mocha yaptım, üstüne krem şanti ekledim. Harika bir şey olduuuuu.
Kupalar çoktaaan hazır. Sabah uykusunu dağıtmak için tek çözümüm double espresso.
Kupam hazır filtre kahve seviyorum
Ben chai tea latte ile sezonu açtım, benim için vazgeçilmez lezzet 🥰
Kahve ile pek aram yok ama olunca içerim.
Kahve içmeyi pek sevmem arada içerim
Ne olur ise olsun, Filtre kahve...
kupalar hazır kahveler de hazırsa başlayalım
Kahve güzel şey parası ve ahbabı olana
Kahve bende çarpıntı yaptığı için içmiyorum
Benim kahve takıntım yok. Hepsini içerim ben 🤣
Ben bir Americano alayım efendim
Bana en güzeli latte geliyor sütlü köpüklü
Herzamanki gibi ; Sumatra 👍👍 az sütlü..
Benim tercihim latte çok severim
Ohio acali çok oldu acı bi americano ile açtık
Cappuccino 'Dan vazgeçemem