Yeme & İçme Kupalar hazır mı? ☕️🍂 Sıcak kahve sezonunu hangi kahveyle açacaksın? (Sayfa 3) Philips LatteGo Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2419 Kupalar hazır mı? ☕️🍂 Sıcak kahve sezonunu hangi kahveyle açacaksın? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 43 kişi beğendi
burakdemirsuga Takip Et Xper 1 Yaş: 33 8 ay Tabii ki flat white, hem sütlü hem de kahvenin tadı sağlam geliyor 0 0 Yorumla
Busesyn Takip Et Xper 1 Yaş: 33 8 ay Offf vanilya latte bağımlısı olarak kış geldiği için aşırı mutluyum 0 0 Yorumla
YnsYunus Takip Et Xper 5 Yaş: 36 8 ay Her zaman Türk kahvesi'ni tek geçerim. Teşekkürler Philips.. 0 0 Yorumla
aslibalim Takip Et Xper 5 Yaş: 20 8 ay ben dumduz filte veya americano tarafindayim sanirim 0 0 Yorumla
CanYamanWotan Takip Et Xper 2 Yaş: 42 8 ay Her zaman sert kahveleri sevmişimdir • Kenya A gibi espresso gibi Americano gibi 0 0 Yorumla
Hasankılıçefe Takip Et Xper 3 Yaş: 24 8 ay Daha sert bir içim tercih ediyorum ve Philips bunu sağlıyor 0 0 Yorumla
Ela___0 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 8 ay sütlü kahve özellikle sıcak olcak veya çikolatalı çok iyi gider 0 0 Yorumla
sevilllay Takip Et Xper 2 Yaş: 23 8 ay çoktandır içiyorum hazır havalar soğumuşken stoğumu yeniledim 0 0 Yorumla
teslimiyetOO Takip Et Xper 4 Yaş: 23 8 ay Misssler gibi kahvem olsa şimdi yağmur da yağıyor 0 0 Yorumla
Aylakkedi3 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 8 ay Kışların vazgeçilmezi çok iyi sıcak bir kahve yazı çok güzel olmuş 0 0 Yorumla
Elff05 Takip Et Xper 3 Yaş: 21 8 ay Kahveyi pek sevmesemde baş ağrısı için iyi geliyor.. tercihim sütlü türk kahvesi 0 0 Yorumla
fıstıklıbaklavaaaaa Takip Et Xper 1 Yaş: 20 8 ay ben sanırım her zamnakı gıbı tğürk kahvesinden devam 0 0 Yorumla
Büşşroşşş Takip Et Xper 3 Yaş: 19 8 ay Bu soğuk havalarda bi kupa sıcak kahve iyi gider bencedee❤️ 0 0 Yorumla
ɯҽɗɳҽʂɗαყ Takip Et Xper 3 Yaş: 20 8 ay Her türlü kahve yapılır bunun da zaten Philips kahve makinesini çok seviyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 8 ay Lattego'yu arkadaşımda görüp aldım iyi ki almışım. Bugün kahvemi bal ve tarçınla yaptım küçük bir Cafe Miel havası 🐝 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 8 ay Burada sürekli karşıma çıkıyordu bu makine dayanamadım aldım. Latte ile başladım. Çok memnunum tam istediğim gibi yapıyor. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 8 ay Bugün kahvemi lattego ile hazırladım köpüğü tam istediğim gibi oldu. Dışarıda kahveye para vermiyorum güzel bir duygu :D 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 8 ay İyi ki almışım dediğim makine. LatteGo’nun tek tuşuyla kahve hazır istediğim bütün kahveleri yapıyorum harika bir şey. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 8 ay tabikide sütlü köpüklü kahve, latte, expresso , amircano bunlardan biri bile cok güzel tad veriyor ve çok iyi rahatlatıyor 0 0 Yorumla
ciileklimilkshakee Takip Et Yoda Yaş: 19 , eic 100% 8 ay Türk kahvesi sade miss şu an yapacağım galiba.. 1 0 Yorumla
dorukcantas Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 94% 8 ay Kupalar hazır 87 tane farklı kupam varrr 1 0 Yorumla
UfukAlabay Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 68% 8 ay Her gün içiyorum kahve benim işim zaten 1 0 Yorumla
jackass1903 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 8 ay Sıcak soğuk fark etmez. Ben americanodan devam 1 0 Yorumla
MmartKedisi Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% 8 ay Phlips güzel ama kahve sevmiyorum işte :P 1 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% 8 ay Her kahve olabilir tadi güzel olsun ve kaliteli 1 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 8 ay Kupa hazır bro. Bugün kahveme biraz fındık aroması ekledim iyi oldu. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 8 ay Bu sabah sade ama güçlü bir Americano içtim, güne enerjiyle başlamak şart. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 8 ay Sıcak kahve sezonunu klasik cappuccino ile açıyorum. Basit ama mükemmel. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 8 ay Kupam hazır da keşke kahve kadar ben de enerjik olsam :D Latte içiyorum. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 8 ay Kupam hazır, kahve de sıcacık. Gün kötü başlasa bile o ilk yudum her şeyi unutturuyor. 0 0 Yorumla
tuğrulefe Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% 8 ay Hazır ne içiyoruz aşkım kahve içelimmi beraber 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
212Cevap
Tabii ki flat white, hem sütlü hem de kahvenin tadı sağlam geliyor
Offf vanilya latte bağımlısı olarak kış geldiği için aşırı mutluyum
kremalı latte, ya da sütlü tüm kahveler diyim :)
Her zaman Türk kahvesi'ni tek geçerim. Teşekkürler Philips..
1 senede parasını çıkarır dışarda kahveye son
Ben kahve tuketmiyorum fazla ama latte güzeldir
ben dumduz filte veya americano tarafindayim sanirim
Her zaman sert kahveleri sevmişimdir • Kenya A gibi espresso gibi Americano gibi
Daha sert bir içim tercih ediyorum ve Philips bunu sağlıyor
sütlü kahve özellikle sıcak olcak veya çikolatalı çok iyi gider
çoktandır içiyorum hazır havalar soğumuşken stoğumu yeniledim
Hepsiyle acicam bütün kahveleri çok seviyorum
Misssler gibi kahvem olsa şimdi yağmur da yağıyor
Gofretli latte gördüm onu denemek istiyorum
Kışların vazgeçilmezi çok iyi sıcak bir kahve yazı çok güzel olmuş
Kahveyi pek sevmesemde baş ağrısı için iyi geliyor.. tercihim sütlü türk kahvesi
türk kahvesinden vazgeçebileceğimi sanmıyorum
ben sanırım her zamnakı gıbı tğürk kahvesinden devam
latte go çok iyi bence bunu almalıyım. Diyorsun.
Bu soğuk havalarda bi kupa sıcak kahve iyi gider bencedee❤️
Her türlü kahve yapılır bunun da zaten Philips kahve makinesini çok seviyorum
Kahve severim. Hangisi olursa olsun seviyorum
Ben de alacağım bu makinedenn çok övdünüz valla :))
Lattego'yu arkadaşımda görüp aldım iyi ki almışım. Bugün kahvemi bal ve tarçınla yaptım küçük bir Cafe Miel havası 🐝
Burada sürekli karşıma çıkıyordu bu makine dayanamadım aldım. Latte ile başladım. Çok memnunum tam istediğim gibi yapıyor.
Evet, espresso ile güne hızlı başladım.
Bugün kahvemi lattego ile hazırladım köpüğü tam istediğim gibi oldu. Dışarıda kahveye para vermiyorum güzel bir duygu :D
İyi ki almışım dediğim makine. LatteGo’nun tek tuşuyla kahve hazır istediğim bütün kahveleri yapıyorum harika bir şey.
tabikide sütlü köpüklü kahve, latte, expresso , amircano bunlardan biri bile cok güzel tad veriyor ve çok iyi rahatlatıyor
Canım kahve istiyo ama süt yokk
Ben türk kahvesi tercih ederim 😊
yaşşa sen @Philips LatteGo yaşa
Türk kahvesi sade miss şu an yapacağım galiba..
Hep hazırdı Zaten kupam 😂😂😂
Kupalar hazır 87 tane farklı kupam varrr
Her gün içiyorum kahve benim işim zaten
Sıcak soğuk fark etmez. Ben americanodan devam
Hep favorim latte ve sıcak çikolata
Türk kahvesi tercih ederim
Phlips güzel ama kahve sevmiyorum işte :P
Kupalar hazır filtre kahve
Çok güzel ellerine sağlık Philips
Sadece Türk kahvesi iyi geliyor
Soğul kahve ve candır gerisi heyecandır
Her kahve olabilir tadi güzel olsun ve kaliteli
Tek içtiğim kahve türk kahvesi
Sade severim kahveyi
...
Kupa hazır bro. Bugün kahveme biraz fındık aroması ekledim iyi oldu.
Bu sabah sade ama güçlü bir Americano içtim, güne enerjiyle başlamak şart.
Sıcak kahve sezonunu klasik cappuccino ile açıyorum. Basit ama mükemmel.
Bu sabah klasikle başladım amerikano yaptım kendime.
Kupam hazır da keşke kahve kadar ben de enerjik olsam :D Latte içiyorum.
Kupam hazır, kahve de sıcacık. Gün kötü başlasa bile o ilk yudum her şeyi unutturuyor.
Cappucşno ile açacağım canım
Denemek lazım güzel ürüne benziyor 👍
Her zaman sade ve bol telveli kahve...
Hazır ne içiyoruz aşkım kahve içelimmi beraber
LatteGo sağ olsun istediğim kahveleri yapabiliyoruz.
Pumpkin spice latte ile sabahı açmak yılın favori anı 🎃
Tabii ki kupam elimde ve espresso shot ile sabahı açtım.