Tabi ki Philips latte Go 5500 serisi ile acicam kışı kalkar kalkmaz ilk kahvemi yapıcam🤩
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
8 ay
Ben evde cortado yapıyorum. Aynı miktarda süt ve espressonun karışımı ile yapılıyor. Lattego sayesinde evde yapmak aşırı basit oluyor. Kış geldiğine göre bol bol yapıp içebilirim. <3
Ben latte ile açtım. LatteGo sayesinde kahve içmeye çıkmak diye bir ihtiyaç kalmadı. Evde barista modundayım kendi istediğim gibi yapabiliyorum kahveleri iyi ki almışım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
212Cevap
Evet hazır tabiki canım en sevdiğim şey bu dünyada kahve ve çay içmek
Tabi ki Philips latte Go 5500 serisi ile acicam kışı kalkar kalkmaz ilk kahvemi yapıcam🤩
Ben evde cortado yapıyorum. Aynı miktarda süt ve espressonun karışımı ile yapılıyor. Lattego sayesinde evde yapmak aşırı basit oluyor. Kış geldiğine göre bol bol yapıp içebilirim. <3
Afiyet olsun cortado ayrı bir lezzetlidir
Ben latte ile açtım. LatteGo sayesinde kahve içmeye çıkmak diye bir ihtiyaç kalmadı. Evde barista modundayım kendi istediğim gibi yapabiliyorum kahveleri iyi ki almışım.
Kupalar hazır değil kahvede çarpıntı yapıyo bunlardan hep muzdırabım güzel paylaşım
Hem kahveyi çok severim hem latte go serisini. Ben de bir gün almak istiyorum. Böylelikle çeşit çeşit kahve içmenin tadını evimde yaşayabilirim.
LatteGo’yu çalıştırdım kendimi şımartmak için karamelli latte yaptım. Ay iyi ki almışım yumuşacık süt köpüğü ne güzel :D
Kupalar hazır efenim. Latte ile güne başladım yanında küçük bir tatlı vardı.
Lattego ile caramel latte yaptım, üstüne biraz tarçın ekledim. Evdeki kahve köşem cennet gibi kokuyor.
LatteGo’yu çalıştırdım, kahve kokusu evi sardı. İlk fincanım bol sütlü latte yumuşak bir başlangıç yapmak istedim :D
Sıcak kahve sezonunu klasik cappuccino’yla açıyorum. LatteGo’nun o yoğun köpüğüyle evde kafe hissi yaratmak gibisi yok.
Ben latte ile açtım, özlemişim bu havaların kahvesini; latte gomuz yok ama bir eksiğimiz o 🥹
Evinde bu makinadan olmayan nadir insanlardanım sanıyorum 😀😀😀
Ama kahve her türlü güzel cezvede fincanda kupada bardakta
Biz mocha'dan devam ✌🏻
White Chocalate Mocha 🤍
Cafe maccihato içine bi de cıkolata atınca harıka oluyo
İyi bir kahvenin arkasında # philips vardır
Hava soğuk kupam hazır, vanilyalı flat white ile ısınıyorum.
Kupam hazır, kahve hazır, dışarıda yağmur tam benlik hava.
Kupalar hazır Philips. Chai tea latte ile sezonu açtım ben.
Philips sağ olsun barista gibi oldum. Pumpkin Spice Latte denemediim hiç ama merak ediyorum.
Kupam hazır. Bu sabah Pumpkin Spice Latte yaptım çok güzel oldu.
Kupaam elimde. LatteGo yine günümü kurtardı tarçınlı süt köpüğü tam kış modu.
Şu anda kahve kokusu tüm evi sardı. LatteGo’yu ben de almıştım çok memnunum.
Çok mu
Kupa elimde kahvem tabii ki LatteGo’dan pencere kenarında keyif yapıyorum.
Kupam hazır tabii ki kahve var, biraz çikolata da ekledim yanına.
Kupa elimde, sıcak kahve hazır keyfim yerinde.
Kupam hazır kahve tabii ki LatteGo’dan. Köpük tam istediğim gibi.
Pumpkin spice latte zamanı geldi. LatteGo sayesinde tam kafelerdeki gibi oluyor.
Pumpkin spice latte tabii ki kışın olmazsa olmazı 🍂
LatteGo 5500’le evimde mini bir kahve barı kurdum şu an cappuccino’mun tadına doyum yok.
Hazır tabii. Bu sabah flat white denedim köpük oranını tam tutturdum. Gururluyum 😎
LatteGo’nun o pürüzsüz süt köpüğüyle latte yapmak her seferinde terapatik gibi.
Kupalar hazır kışın aylarının sabahında tarçınlı cappuccino içmek bir gelenek artık.
Latte ile açtım. Süt köpüğüyle kalp çizdim ama yine yamuk oldu 😅
İlk kahvemi vanilyalı latte yaptım. Ev mis gibi koktu denemediyseniz deneyin.
Espresso modu açık sabah sessizliğinde sadece makinenin sesi var. En huzurlu anım bu.
latte tabii ki çoktan açtım bile lattego'mla mis gibi bir latte yaptım
Latte ile tabiki evettt kupalar her zaman hazırda 🤪
Pumpkin spice latte ve hafif müzik, güne tatlı başladım.
Kupalar çoktan hazır. Bu sabah latte yaptım, yanına küçük bir kurabiye kahve keyfi tam oldu.
Kesinlikle latteciyim ben , hava sıcak olsun soğuk olsun farketmez 😍 kupamda hep sıcacık latte olsunn
@Philips LatteGo yu arkadaşımda denedim. İyi bir kahve çekirdeği ve barista sütüyle kafedeki tadı aratmıyor.
Pumpkin Spice Latte çok severim ta mevsimi <3 Philips kahve makinesi bende de var henüz yapmadım ama bunu en kısa zamanda yapacağım.
Philips her zaman dünya devi tüm ev aletleri ve kahve makinası ile de pazarda yerini yükseltiyor
Kış geldikçe kupalarım da değişiyor en sevdigim mevsim kış resmen sıcak kahve yerine ben sıcak çikolata tercih ediyorum
Yani bence sıcak havada pek havve içmeyi tercih etmem ama olur da içerden türk kahvesi en güzeli
Galiba expresso ile Kahvesi bir hayat düşünmek çok zor
uyumadan önce bir latte cafe sabah ise sert bir americano
Çok güzel bir yazı olmuş soğuk gecelerde sıcak kahvenin yeri başka
filtre kahve cok iyi giderdi keske makınam olsa
Vallahi uzun demleme bi kupa filtre kahve çok iyi olurdu
Sert olsun espresso olur, filtre olur, americano olur.
Balkabağı kahvesi alışı güzel denedim. LatteGo’nun kolay temizlenmesi de keyfime keyif katıyor :D
Muhtemelen sütlü kahve ya da dibek veyahut Türk kahvesi
Kremalı latte favorim kupalar hazır tabii
Sabah sessizliğinde kahve kokusu gibisi yok. Kupam elimde, dünya dursa da olur :D
Kupam hazır, kahve tabii ki hazır. Zift gibi bir kahve yaptım kendime gelmek için.
soğuk kahveyle tabiki hemi tadı güzel hem de etkili sıcak kahveye göre
Benim de her zaman favorim tabiki Philips LatteGo 😊👍.
Latte ile sezonu açtım, yazın ice kışın sıcağı bizde 😇