Yeme & İçme Bu yaz havan 5500! Tek tuşla sen hangi soğuk kahveyi hazırlardın? (Sayfa 2) Philips LatteGo Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 1518 Bu yaz havan 5500! Tek tuşla sen hangi soğuk kahveyi hazırlardın? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 33 kişi beğendi
peceli1624 Takip Et Xper 2 Yaş: 25 11 ay Bence gerçekten uğraşılmış bir marka tebrikler pihilips 0 0 Yorumla
Pıttıkboğann41 Takip Et Xper 1 Yaş: 20 11 ay Bence gerçekten uğraşılmış bir marka tebrikler pihilips 0 0 Yorumla
PınarHappy Takip Et Xper 2 Yaş: 19 11 ay Americano seviyorum :) Espresso da olabilir acı ve yoğun kahvelerden hoşlanırım 0 0 Yorumla
Çileklisütt9 Takip Et Xper 4 Yaş: 19 11 ay İce latte isterim hemen hazır olur valla ne güzel 😃 0 0 Yorumla
kirmizialevv Takip Et Xper 2 Yaş: 23 11 ay Soğuk kahve sevmiyorum ama yaz aylarında iyi geliyor 0 0 Yorumla
Pentegrama6134 Takip Et Xper 5 Yaş: 46 11 ay Ürünü inceledim hoşuma gitdi emeğiniz icşn teşekkürler 0 0 Yorumla
Mert____1991 Takip Et Xper 3 Yaş: 34 11 ay Çok severim kahve çeşitlerini almalı mıyım böyle bir cihaz bilmiyorum 0 0 Yorumla
ziziyag Takip Et Xper 5 Yaş: 19 11 ay Buzzz gibi machiatioo sıcak havalarda nefis gidiyor 0 0 Yorumla
nasılinanırım Takip Et Xper 2 Yaş: 19 11 ay Soğuk kahve olsun yeterli mükemmel tek tuşla hemde 😅 0 0 Yorumla
ytlbazından Takip Et Xper 4 Yaş: 28 11 ay Yaz geldi, enerjiyi yükseltecek havalı hareketler peşindeyiz 0 0 Yorumla
sizitanimiyor Takip Et Xper 4 Yaş: 35 11 ay Ice Latte Macchiato bir de Monin’in vanilya şurubuyla oldu mu müthişşş 0 0 Yorumla
Selin_Bal Takip Et Xper 1 Yaş: 34 11 ay kesinlikle latte, süt ve kahvenin uyumuna bayılıyorum :D 0 0 Yorumla
bengercekkanyewest Takip Et Xper 4 Yaş: 25 11 ay ice americano en iyisidir her zaman ya da cold brew 0 0 Yorumla
Mertoo12 Takip Et Xper 1 Yaş: 21 11 ay Yaz günleri için soğuk kahve en iyisidir Hepsine okeyiz 0 0 Yorumla
XAXAXAEEE Takip Et Xper 4 Yaş: 24 11 ay Soğuk değil sıcak kahve severim ben hatta çay severim daha çok 0 0 Yorumla
tahataa Takip Et Xper 3 Yaş: 19 11 ay yakın zamanda alınacaklar arasında sepetimde yer alan bir ürün 0 0 Yorumla
tahataa Takip Et Xper 3 Yaş: 19 11 ay yakın zamanda alınacaklar arasında sepetimde yer alan bir ürün 0 0 Yorumla
Li3xsa Takip Et Xper 1 Yaş: 19 11 ay Benim seçimim her zaman Phillips LatteGo olmuştu zatenn🫠 0 0 Yorumla
aichlibe Takip Et Xper 1 Yaş: 20 11 ay dikkatimi çekti haftasonu bu makineye bir bakınıcam 🥰🥰 0 0 Yorumla
BeyazYarasamm Takip Et Xper 3 Yaş: 20 11 ay Soğuk olsun yeter ama madem sorsun tatlı olsun acı değil 0 0 Yorumla
Pelin_akay19 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 11 ay white chocolate mocha tek sevdiğim işde dışarıda her yerde 0 0 Yorumla
damlatca100a Takip Et Xper 3 Yaş: 19 11 ay Sıcak kahve güzel soğuk kahveleri hiç beğenemiyorum 0 0 Yorumla
Haticeben41 Takip Et Xper 1 Yaş: 21 11 ay Latte hazırlardım soğuk soğuk bu havada mukemmel olurdu 0 0 Yorumla
the_gokce Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 95% 11 ay İce latte tabi ki de. Favorilerim arasında 😍 1 0 Yorumla
bayansebastiyan Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 35% 11 ay Ice Latte olabilir.. cok severim. 1 0 Yorumla
vissnee Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 80% 11 ay ice lattee tabikiii yaz kış olmazsa olmaz 1 0 Yorumla
sebepsizea Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 97% 1 yıl Sevmiyorum soğuk kahve. Türk kahvesi tercihimdir 1 0 Yorumla
Yakışıklı0763 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 91% 11 ay Philips çok teşekkür ederim her şey için 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 11 ay Philips LatteGo 5500 Serisi Espresso Makinesini bir arkadaşta gördüm, baya iyi duruyordu 0 0 Yorumla
fesalem211 Takip Et Xper 4 Yaş: 22 , eic 86% 11 ay kaliteli ve uygun fiyatı ile tabiki Philips 0 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% 11 ay Soğuk amerikano tam benlik onu hazırlardım tabi ki 0 0 Yorumla
İbrahimbarann Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% 11 ay Bana chai tea latte olur çok güzel tadı 0 0 Yorumla
Jaximus_ Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% 11 ay Soğuk kahve iyi hoş da, sağlıklı mı acaba 0 0 Yorumla
Yangınsözlühüddam Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% 11 ay Kavun ve karpuz karışımı meyve suyunu tek geçerim 0 0 Yorumla
Hristiyan-1misyoner Takip Et Xper 4 Yaş: 29 , eic 100% 11 ay Fark etmez kahve hepsi sonuçta.. 0 0 Yorumla
Psikolojisigidik Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% 11 ay Kahveci değilim soğuk suların hastasıyım. 0 0 Yorumla
mühürsüzkahraman Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 100% 11 ay *Daha önceki Philips espresso makinelerine göre 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
192Cevap
Bence gerçekten uğraşılmış bir marka tebrikler pihilips
Bence gerçekten uğraşılmış bir marka tebrikler pihilips
Americano seviyorum :)
Espresso da olabilir acı ve yoğun kahvelerden hoşlanırım
Ennnn soğuk en çok kahveyi hazırlayıp içerdim
Ice Americano yeterli başka bir şeye gerek yok
İce latte isterim hemen hazır olur valla ne güzel 😃
Soğuk kahve sevmiyorum ama yaz aylarında iyi geliyor
Frost Brew
Cold Shot
Ice Pulse
Velvet Chil
Bu havada Philips ile güzel bir ıce latte içilir
Ürünü inceledim hoşuma gitdi emeğiniz icşn teşekkürler
Çok severim kahve çeşitlerini almalı mıyım böyle bir cihaz bilmiyorum
Bu havada da sıcak kahve soğuğa alışamıyorum
Buzzz gibi machiatioo sıcak havalarda nefis gidiyor
Soğuk kahve olsun yeterli mükemmel tek tuşla hemde 😅
Yaz geldi, enerjiyi yükseltecek havalı hareketler peşindeyiz
Ice Latte Macchiato bir de Monin’in vanilya şurubuyla oldu mu müthişşş
kesinlikle latte, süt ve kahvenin uyumuna bayılıyorum :D
ice americano en iyisidir her zaman ya da cold brew
Yaz günleri için soğuk kahve en iyisidir Hepsine okeyiz
Soğuk latte çok güzel bir şey özellikle yazları
Soğuk değil sıcak kahve severim ben hatta çay severim daha çok
yakın zamanda alınacaklar arasında sepetimde yer alan bir ürün
yakın zamanda alınacaklar arasında sepetimde yer alan bir ürün
Benim seçimim her zaman Phillips LatteGo olmuştu zatenn🫠
dikkatimi çekti haftasonu bu makineye bir bakınıcam 🥰🥰
Soğuk olsun yeter ama madem sorsun tatlı olsun acı değil
white chocolate mocha tek sevdiğim işde dışarıda her yerde
Sıcak kahve güzel soğuk kahveleri hiç beğenemiyorum
soğuk içecek gibisi yok gerçekten bu sıcakta
Latte hazırlardım soğuk soğuk bu havada mukemmel olurdu
İce latte tabi ki de. Favorilerim arasında 😍
Ice Latte olabilir.. cok severim.
Kesinlikle tercihim iced americano 🫠
Kahveyi soğuk sevmiyorum nedense
ice lattee tabikiii yaz kış olmazsa olmaz
Sevmiyorum soğuk kahve. Türk kahvesi tercihimdir
Philips çok teşekkür ederim her şey için
iyimiş alınır aslında ne kdr
İce filtre... americano cappuccino... ve extra kahve sulu;)
Philips LatteGo 5500 Serisi Espresso Makinesini bir arkadaşta gördüm, baya iyi duruyordu
Caramelli olanlar çok iyi oluyi
kaliteli ve uygun fiyatı ile tabiki Philips
Soğuk amerikano tam benlik onu hazırlardım tabi ki
İcedd Latte ! 😂 buz gibi 🥹
ice caramel latte seviyorum ben ya
İstemez kahve deidgin sıcak olur la
Bana chai tea latte olur çok güzel tadı
Soğuk kahve iyi hoş da, sağlıklı mı acaba
Kavun ve karpuz karışımı meyve suyunu tek geçerim
Ben dumdüz tik tok kahvesi hazırladım
Fark etmez kahve olsun yeter.
çokolatalı südlü. çok severim
Fark etmez kahve hepsi sonuçta..
Black I favorim deneyin derim soğuk ama
Kahveci değilim soğuk suların hastasıyım.
Fark etmez ki amasyada ne olursa
Philips LatteGo işini bilir..
Soğuk kahve pek tercihim değil
Soğuk kahve sevmiyorum ama iyi makina.
*Daha önceki Philips espresso makinelerine göre