Yeme & İçme 🧊 Az buzlu ➡️ Bol buzlu! Soğuk kahve tercihin ne? (Sayfa 4) Philips LatteGo Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2824 🧊 Az buzlu ➡️ Bol buzlu! Soğuk kahve tercihin ne? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 52 kişi beğendi
TɪᴛʀᴇᴋKᴀʀʏᴏʟᴀ Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl Philips lattego ile bu sıcaklarda çok iyi olur 0 0 Yorumla
HzFloki Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 95% 1 yıl Ben buzu kokteylde kullanıyorum sorun olur mu 😄 0 0 Yorumla
elifnaz09 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 95% 1 yıl Hava sicaksa bol buzlu hatta buzlari da yerimm 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Az buzlu hatta hiç buz olmasın lan belki de şu an biraz boğazım ağrıyor diye böyle saçmaladım 0 0 Yorumla
Arkadaşım_m Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl İçikir, özellikle de sıcak havalarda çok iyi gider 0 0 Yorumla
greenflaghayalurunu Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Ne fark eder ya Buzlu kahve işte 0 0 Yorumla
NavistaTatarov Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kesinlikle bol buzlu! Her derde deva 0 0 Yorumla
Nicksizeleman567 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Az buzlu iyidir. Çok buzlu tadını bozuyor 0 0 Yorumla
Maykılevdeoturuyor Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Kahve kültürüm yok ama az buzlu daha iyi 0 0 Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et Master Yaş: 102 , eic 97% 1 yıl Az buzlu veya soğuk Nescafe iyidir. 0 0 Yorumla
hayat-_-bombos Takip Et Xper 4 Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Az buzlu buz kahvenin tadını bozuyor. 0 0 Yorumla
Kağannnn1 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 96% 1 yıl Az buzlu yoksa direk insanın boğazlarını ağrıtıyor 0 0 Yorumla
Yalnızzw Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 95% 1 yıl Az buz bence çok buz olunca kahveyi hissedemiyorum 0 0 Yorumla
Açelyadeam Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 69% 1 yıl Bol buzlu kahve içmek yazın çok keyifliddir 0 0 Yorumla
MadamLila Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Bol buzlu tercihim benim kahvede tabi ki 0 0 Yorumla
sexuallifecoach Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl Az buzlu herzaman tadı yerinde bırakıt. 0 0 Yorumla
avicenna90 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% 1 yıl Yazın bollll buzlu olmalı aşağısı kesmez 0 0 Yorumla
35g0kay Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Latte go aldık kahve bağımlısı olduk kral be 0 0 Yorumla
Gizlidedikdaaa Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 87% 1 yıl Az buzlu severim çok buzlu dişimi sızlatır 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Az buzlu tabisi kahve içmek isterim su değilll 0 0 Yorumla
Luciannwr Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl 3 buz takıntım var genellikle 3 buzlu istiyorum 0 0 Yorumla
Sebnemkerimm Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Az buzlu iyi ya da cok buzluu sadece buzluu 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
285Cevap
Az buzlu olmasını tercih ederim
Philips lattego ile bu sıcaklarda çok iyi olur
Bol buzlu americano kesinlikle !
Bol buzlu daha güzel oluyor
Az olsun dişler rahat etsin 😄
Bol buzlu kahve mis
Üstünede philipsden
Az buzlu kahve içelim su değil demi
Ben buzu kokteylde kullanıyorum sorun olur mu 😄
Hava sicaksa bol buzlu hatta buzlari da yerimm
Hiç fark etmez buzlu kahve olsunda😍
Bol buzlu tercih ederim ben
Az buzlu hatta hiç buz olmasın lan belki de şu an biraz boğazım ağrıyor diye böyle saçmaladım
Kahve dediğin sıcak olur.
İçikir, özellikle de sıcak havalarda çok iyi gider
3 buz küpü yeterli herhalde
Ne fark eder ya Buzlu kahve işte
Yazın genelde Soğuk kahve bol buzlu
Kesinlikle bol buzlu! Her derde deva
Az buzlu iyidir. Çok buzlu tadını bozuyor
Bol buzlu bir kahveye hayır demem
Philips LatteGo en iyisi🤗
Az buzlu iyidir ya çok buzlu olunca içecek az okuyor
az buz soğutmaz çok buzda sulandırır o yüzden ortası tercihim
Kahve kültürüm yok ama az buzlu daha iyi