Yeme & İçme 🧊 Az buzlu ➡️ Bol buzlu! Soğuk kahve tercihin ne? (Sayfa 3) Philips LatteGo Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2824 🧊 Az buzlu ➡️ Bol buzlu! Soğuk kahve tercihin ne? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 52 kişi beğendi
İncecrpsver Takip Et Xper 1 Yaş: 31 1 yıl Buz gibi sıcaklarda harika oluyor kesinlikle denenmeli 0 0 Yorumla
Suveyda11 Takip Et Xper 1 Yaş: 32 1 yıl Buzlu latte seviyorum. serinletici etki çok daha yoğun hissediliyor. 0 0 Yorumla
031pikacu Takip Et Xper 5 Yaş: 24 1 yıl Az buzlu severim cünku cok buzlu olunca buz içiyoz gibi oluyo😁😁😁 0 0 Yorumla
Thanoss017239 Takip Et Xper 2 Yaş: 22 1 yıl Buzlar eriyip kahveyi su gibi ettiği için az buzlu tercih ediyorum. 0 0 Yorumla
Baran98283 Takip Et Xper 2 Yaş: 25 1 yıl Az buzlu sjsjsj8emixemixekexikiexxeik xe eş esese 0 0 Yorumla
48Yaseminn Takip Et Xper 1 Yaş: 35 1 yıl soğuk veya buzlu kahveyi bir türlü sevemedim benim için vazgeçilmezim sıcak kahve 0 0 Yorumla
Justrihanna Takip Et Xper 1 Yaş: 31 1 yıl Bol buzlu tercih ederim özellikle yazın nefes aldırmayan Sıcaklarda 0 0 Yorumla
KaracaOglan42 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 1 yıl Az buzlu tabiki. Kahvenin sonlarına doğru su içmeyi sevmiyorum 0 0 Yorumla
Azazel944 Takip Et Xper 3 Yaş: 31 1 yıl Az buzlu tabiki çok buz kahveyi açıyor su iciyorsun resmen 0 0 Yorumla
Dirtyone Takip Et Xper 4 Yaş: 22 1 yıl Kahve içen birisi değilim ama soğuk kahve hoşuma gidiyor zaman zaman 0 0 Yorumla
Xxmen2626 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 1 yıl Kahve dediğin Türk kahvesidir onunda buzlusu olmaz 0 0 Yorumla
EdizK Takip Et Xper 1 Yaş: 19 1 yıl Yazın bol buzlu kışınsa sıcacık machiato bayılırım hem de karamelli 😋 0 0 Yorumla
Corruption Takip Et Xper 5 Yaş: 21 1 yıl Denemek gerek herkes olumlu yorum yapmış buzlu soğuk kahve içiyorum zaten sıcak sevmem pek 0 0 Yorumla
Pierna Takip Et Xper 1 Yaş: 26 1 yıl Hiçbiri ben sıcak severim,, insanlarda da öyle sıcakkanli olmali 0 0 Yorumla
ToTooTwoTutu2 Takip Et Xper 2 Yaş: 27 1 yıl Dürüst olmak gerekirse, kahve içmiyorum. Ama sanırım biraz buz tercih ederim. 0 0 Yorumla
semesjken Takip Et Xper 1 Yaş: 20 1 yıl Çok kahve içen birisi değilim önüme gelmediği sürece içmem ama mis gibi görünüyor.. 0 0 Yorumla
baahaarr0 Takip Et Xper 3 Yaş: 24 1 yıl Bol buzlu bir de eriyip daha soğuk oluyor ya efsanee 0 0 Yorumla
zhenyanınköpeğimk Takip Et Xper 2 Yaş: 28 1 yıl ben kahveden daha çok buzlu ferahlatııcı içeceklerim tercih ederim 0 0 Yorumla
Reallyyy Takip Et Xper 1 Yaş: 22 1 yıl Bol buzlu ferah mükemmel olur yeter ki kahve olsunnnnnnn 0 0 Yorumla
lordofthenoob Takip Et Xper 1 Yaş: 25 1 yıl bol buzlu bence. ben öyle seviyorum sizi bilemem 0 0 Yorumla
bigfaggots Takip Et Xper 1 Yaş: 25 1 yıl Az buzlu kesinlikle agxixjsjdjje yoksa yarisi buz 0 0 Yorumla
isimsizkadınxxz Takip Et Xper 4 Yaş: 29 1 yıl sıcak havalarda tercih edeceğim ilk içecek bol buzlu bir kahve şekersiz💕💕 0 0 Yorumla
aiqjqskkmsmekfkk Takip Et Xper 2 Yaş: 20 1 yıl Az buzlu cok buzlu olujca fazla durunca bogaz agritiyo gereksiz sekile ve su oluyo 0 0 Yorumla
Canncık Takip Et Xper 1 Yaş: 26 1 yıl Kesinlikle herşeyi bol buzlu tüketirim hem sağlıklı hemde lezzetli 0 0 Yorumla
tahaa1626 Takip Et Xper 1 Yaş: 19 1 yıl buzlu olmalı ama buzlar erimeden içmek önemli yoksa buz eriyince su kahveyle birleşiyor kötü oluyor 0 0 Yorumla
CDGSEXYBOY Takip Et Xper 3 Yaş: 19 1 yıl Buzlu su tekler hemde suyun kendine öz bi buzlu küp şeklinde su 0 0 Yorumla
cnylmzxx Takip Et Xper 6 Yaş: 25 1 yıl Soğuk kahveyi tercih ederim gündüzleri ama gece sıcak bir kahve gibisi yok 0 0 Yorumla
fumezth Takip Et Xper 1 Yaş: 25 1 yıl Tercihim bu sıcak havalarda bol buzlu bir kahve olurdu. 0 0 Yorumla
_Deniz_mavisi_ Takip Et Xper 2 Yaş: 32 1 yıl kesinlikle bol buzlu. O ilk yudumdaki ferahlık bambaşka bir boyut 0 0 Yorumla
ozlem_tsn Takip Et Xper 2 Yaş: 19 1 yıl Benim fikrim kesinlikle az buzlu çok buz olunca hasta oluyorum 0 0 Yorumla
constantin3434 Takip Et Xper 1 Yaş: 41 1 yıl Kahve seven biriyim, almayı da düşünüyorum açıkçası 0 0 Yorumla
İncikayaan96 Takip Et Xper 1 Yaş: 29 1 yıl Azbuzlu Philips kahvesi seviyorum :) ama sıcak olarak en sevdiğim filtre kahve canikolarim 0 0 Yorumla
sordum05 Takip Et Xper 1 Yaş: 29 1 yıl Havaya göre değişir o ya kışın bol buzlu içmem mesela 0 0 Yorumla
krulmukemmel Takip Et Xper 3 Yaş: 22 1 yıl baya bata buzlu kesinlikle sicak kahve içemiyorum tercihim ice latte ama cok aci olmuycak 0 0 Yorumla
Hayvansever6363 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 1 yıl Benim türk kahvesi ile aram. Var soğuk kahve sevmiyorum 0 0 Yorumla
İsmimNeOlaKiBenim Takip Et Xper 5 Yaş: 28 1 yıl soğuk kahve genelde içmem ama bu özendiriyor 0 0 Yorumla
Visha3 Takip Et Xper 1 Yaş: 23 1 yıl Soğuk, net bence. Bol buzlu olacak. Kışın bile soğuk seviyorum ben. Gerçi ben direk soğuğu seviyorum 0 0 Yorumla
Anticollaşion Takip Et Xper 2 Yaş: 38 1 yıl Buzu çok olan bol sutlu bazen aci olanida icerim 0 0 Yorumla
Hayat1995 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 1 yıl Yazın sıcaklığını en güzel bol buzlu bol sütlü ve içimi hafif bir kahve giderir bence 0 0 Yorumla
Cosmossss Takip Et Xper 1 Yaş: 27 1 yıl Tek sayılı buz :/ mmmmmm müthiş kahve yoğun olmalı tabi 0 0 Yorumla
cevizoynamayageldin Takip Et Xper 2 Yaş: 19 1 yıl kıs yaz farketmiyor her zaman buz gibi iceceklerden devam 0 0 Yorumla
GececiEfe Takip Et Xper 3 Yaş: 27 1 yıl Ofiste kullanıyorum ve müşteriler gelince hemen kahve hazır oluyor harika 0 0 Yorumla
woomaaniizeer1 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 1 yıl Az buzlu , çok buzluda kahvenin tadını alamazsın 0 0 Yorumla
deryaa9797 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 1 yıl Az buzlu iyidir ya, çok buzlu su gibi yapıyor kahveyi 0 0 Yorumla
Ahemetsjsjs Takip Et Xper 1 Yaş: 23 1 yıl Tahava ilimine göre değişir hava soğuksa sıcak. Kahve hava soğuksa sıcak kahve 0 0 Yorumla
gelmemeyegidennurum Takip Et Xper 4 Yaş: 23 1 yıl Philips olsunda nasıl olduğu pwk umrjmda olmaz kalite çok iyi 0 0 Yorumla
masör_masör Takip Et Xper 5 Yaş: 45 1 yıl ıce latte ama her kahveciden dedğil.. iyi bir kahveciden 0 0 Yorumla
Walt3rBishop Takip Et Xper 1 Yaş: 41 1 yıl mevsimine göre diyelim yazın bol buzlu kısın sıcak olsun. 0 0 Yorumla
Biyokahve Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 97% 1 yıl Çok buzlu tadı bozuyor az buzlu tabii ki 1 1 Yorumla Buz_Yanığı33 1 yıl Katılıyorum Yorumla
the_gokce Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 95% 1 yıl Tabi ki tercihim philips’ten ice latte😍 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
285Cevap
Buz gibi sıcaklarda harika oluyor kesinlikle denenmeli
Buzlu latte seviyorum. serinletici etki çok daha yoğun hissediliyor.
Az buzlu severim cünku cok buzlu olunca buz içiyoz gibi oluyo😁😁😁
Buzlar eriyip kahveyi su gibi ettiği için az buzlu tercih ediyorum.
Azbuzlu soft tercihim ama duruma gore degisiyor
Az buzlu sjsjsj8emixemixekexikiexxeik xe eş esese
soğuk veya buzlu kahveyi bir türlü sevemedim benim için vazgeçilmezim sıcak kahve
Bol buzlu tercih ederim özellikle yazın nefes aldırmayan Sıcaklarda
Az buzlu tabiki. Kahvenin sonlarına doğru su içmeyi sevmiyorum
Az buzlu tabiki çok buz kahveyi açıyor su iciyorsun resmen
Kahve içen birisi değilim ama soğuk kahve hoşuma gidiyor zaman zaman
En iyi İtalyan kahve makinası biraz daha kaliteli
Kahve dediğin Türk kahvesidir onunda buzlusu olmaz
Yazın bol buzlu kışınsa sıcacık machiato bayılırım hem de karamelli 😋
Yoğun aramalı espresso her zaman tercihimdir.
Denemek gerek herkes olumlu yorum yapmış buzlu soğuk kahve içiyorum zaten sıcak sevmem pek
Hiçbiri ben sıcak severim,, insanlarda da öyle sıcakkanli olmali
Dürüst olmak gerekirse, kahve içmiyorum. Ama sanırım biraz buz tercih ederim.
Bol Buzlu tabikide Aydın sıcağında iyi gider
Çok kahve içen birisi değilim önüme gelmediği sürece içmem ama mis gibi görünüyor..
Bol buzlu bir de eriyip daha soğuk oluyor ya efsanee
ben kahveden daha çok buzlu ferahlatııcı içeceklerim tercih ederim
Bol buzlu ferah mükemmel olur yeter ki kahve olsunnnnnnn
bol buzlu bence. ben öyle seviyorum sizi bilemem
Az buzlu kesinlikle agxixjsjdjje yoksa yarisi buz
sıcak havalarda tercih edeceğim ilk içecek bol buzlu bir kahve şekersiz💕💕
Az buzlu cok buzlu olujca fazla durunca bogaz agritiyo gereksiz sekile ve su oluyo
bol buzlu bir americano ya kimse hayır demez
Kesinlikle herşeyi bol buzlu tüketirim hem sağlıklı hemde lezzetli
buzlu olmalı ama buzlar erimeden içmek önemli yoksa buz eriyince su kahveyle birleşiyor kötü oluyor
Buzlu su tekler hemde suyun kendine öz bi buzlu küp şeklinde su
Soğuk kahveyi tercih ederim gündüzleri ama gece sıcak bir kahve gibisi yok
Tercihim bu sıcak havalarda bol buzlu bir kahve olurdu.
kesinlikle bol buzlu. O ilk yudumdaki ferahlık bambaşka bir boyut
Benim fikrim kesinlikle az buzlu çok buz olunca hasta oluyorum
Kahve seven biriyim, almayı da düşünüyorum açıkçası
Azbuzlu Philips kahvesi seviyorum :) ama sıcak olarak en sevdiğim filtre kahve canikolarim
Havaya göre değişir o ya kışın bol buzlu içmem mesela
baya bata buzlu kesinlikle sicak kahve içemiyorum tercihim ice latte ama cok aci olmuycak
Benim türk kahvesi ile aram. Var soğuk kahve sevmiyorum
soğuk kahve genelde içmem ama bu özendiriyor
Soğuk, net bence. Bol buzlu olacak. Kışın bile soğuk seviyorum ben. Gerçi ben direk soğuğu seviyorum
Buzu çok olan bol sutlu bazen aci olanida icerim
az buzlu bol buzlu eriyince su gibi tad geliyor
Yazın sıcaklığını en güzel bol buzlu bol sütlü ve içimi hafif bir kahve giderir bence
Tek sayılı buz :/ mmmmmm müthiş kahve yoğun olmalı tabi
kıs yaz farketmiyor her zaman buz gibi iceceklerden devam
Ofiste kullanıyorum ve müşteriler gelince hemen kahve hazır oluyor harika
Az buzlu , çok buzluda kahvenin tadını alamazsın
Az buzlu iyidir ya, çok buzlu su gibi yapıyor kahveyi
Tahava ilimine göre değişir hava soğuksa sıcak. Kahve hava soğuksa sıcak kahve
Philips olsunda nasıl olduğu pwk umrjmda olmaz kalite çok iyi
ıce latte ama her kahveciden dedğil.. iyi bir kahveciden
mevsimine göre diyelim yazın bol buzlu kısın sıcak olsun.
harika olur kahve severim ben.
Az olsun öz olsun yeterli 😂
Sıcak kahveyi seviyorum🥺
Çok buzlu tadı bozuyor az buzlu tabii ki
Katılıyorum
Tabi ki tercihim philips’ten ice latte😍
Cok buzlu kahve her zaman iyidir