İce latte ama bol buzlu olucak birde espressoyuda severim ama genellikle espresso'yu kışın içerim yani kısacası her mevsime göre kahve zevkim değişiyor :D !
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
Az buzlu tercihimdir bu çok olunca bardakta içecek kalmaz
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Az buzlu ben öyle seviyorum. Buz eriyip kahvenin tadını kaçırıyor.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
az buzlu tabikiiii öbür türlü içecek içiyorum buzların eriyen kısmını mı belli değil
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
Kalite böyle bişey işte, gerçekten parasının hakkını veriyor
Çok buzlu olduğu zaman yavaş yavaş içersin ama kahvenin tadını almak isteyen gurmeler buzu ayarında tutar Serin ve gerçek kahve tadını alabilmeyi hedefler
Benim tercihim kesinlikle bol buzlu! O ilk yudumdaki ferahlık bambaşka oluyor. Az buzlu da güzel ama bol buzla o serinletici etki çok daha yoğun hissediliyor. 🫶
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Sıcak, az buzlu ya da bol buzlu: Artık tüm kahveler senin kontrolünde!
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
Az buzlu tadı değişiyor öbür türlü çok azda değil ama 4 5 tane olcak
Az buzlu soğuk kahve seviyorum. Çünkü bol buz koyduğum zaman buz erdikten sonra kahvem sadece su haline geliyor ve kahvenin tadı gidiyor sadece suyun tadı kalıyor. Bu yüzden az buz tercihim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
285Cevap
Bilgiler süper markası dünya markası bilgilerde süper emeğinize sağlık
Gayet bilgilendirici tavsiyeler var. Teşekkürler
Bence sıcak kahve taraftariyim hiç sevemedim soguk kahveleri /
Tercihim buzlu gibi soğuk ama içinde buz olmasın. Tadını bozuyor.
Elbetteki americano sicak soguk degismez, hızlı secenek olarak filtre
Bol buzlu tercihimdir. Sonuzta yazda geliyo gerçi ben ksinimda çok buzlu severim
Bir gün alıp kullanmak kısmet olur inşallah mükemmel bir ürün herkesin dilinde
Yoğun kahveli bol buzlu severim. Buz eridikçe kahvenin tadı azalmasın diye.
Soğuk kahve güzel oluyor yaz aylarında
#Hükümdar
fark etmez o an ne varsa içerim buzu viskiyle kullanırım
Ben kahveyi buldu hiç içmem normal kahve içerim
Az buzlu uzun çekim ekstra shot lı americano
az buzlu tercihim çok buzlu olunca kahvenin tadı kaçırıyor gibi hissediyorum
Bol buzlu tercihim, ürünler için teşekkürler.
Güzel bir bence olmuş.
Az buzlu hemen hasta olabilirm ve eriyince su gibi olsun istemiyorum. Çünkü yavaş yavaş keyifle içiyorum.
İçmedim hiç soğuk kahve sevmem bence kahve denilen şey sıcak olmalı
Bence soğuk kahve olarak az buzlu iyi degil soguk olacaksa tam buzlu olcak o soğukluğun tadını alcaksın yoksa hiçbir anlamı kalmaz (benim fikrim)
İce latte ama bol buzlu olucak birde espressoyuda severim ama genellikle espresso'yu kışın içerim yani kısacası her mevsime göre kahve zevkim değişiyor :D !
Az buzlu tercihimdir bu çok olunca bardakta içecek kalmaz
Az buzlu ben öyle seviyorum. Buz eriyip kahvenin tadını kaçırıyor.
az buzlu tabikiiii öbür türlü içecek içiyorum buzların eriyen kısmını mı belli değil
Kalite böyle bişey işte, gerçekten parasının hakkını veriyor
Çok buzlu olduğu zaman yavaş yavaş içersin ama kahvenin tadını almak isteyen gurmeler buzu ayarında tutar
Serin ve gerçek kahve tadını alabilmeyi hedefler
Benim tercihim kesinlikle bol buzlu! O ilk yudumdaki ferahlık bambaşka oluyor. Az buzlu da güzel ama bol buzla o serinletici etki çok daha yoğun hissediliyor. 🫶
Sıcak, az buzlu ya da bol buzlu: Artık tüm kahveler senin kontrolünde!
Az buzlu tadı değişiyor öbür türlü çok azda değil ama 4 5 tane olcak
Az buzlu soğuk kahve seviyorum. Çünkü bol buz koyduğum zaman buz erdikten sonra kahvem sadece su haline geliyor ve kahvenin tadı gidiyor sadece suyun tadı kalıyor. Bu yüzden az buz tercihim
Hemen içilecek ise bol buzlu olabilir çünkü o buzlar eridikten sonra suyun kahveye karışması kadar kötü bir şey yok benim hoşuma gitmiyor en azından
Kahve dediğin acı olur. Aciyi da sevmeyi öğreneceksin bu hayatta.
Fazla buzlu olunca eriyince kahvenin tadını biraz kaçırıyor o yüzden az buzlu tercihim her zaman
benim tercihim tabiki az buzlu olur o kahvenin içinde az ve öz olup tadını bozmaması çok güzel
Havanın sıcaklığına göre az ya da çok buzlu tercih ediyorum. Çok sıcak olduğu zaman buza kahve koyuyorum diyebilirim 😄
havaların ısınmasıyla birlikte soğuk buzlu içeceklere yönelim arttı ama sade Türk kahvesinin yerini hiç bir şey tutamaz
soğuk kahve sevmem, ille de içersem çok şekerli olmayan kahve aroması yoğun bir şey tercih ederim.
Caramelli buzlu latte en sevdiğin ve bence çok güzel ama buzlu olması şart her zaman heryerde üçerim yani
Kahvede bile samimiyet arayanlardanım kahve dediğin sıcak olur.. İçine buz girince farklı bir hal alıyor.
Soğuk kahveye ev çok sütlü kahveler yakışıyor bence. Mümkünse buzu blenderdan geçirmek lazım ayrı bir güzel oluyor
İçeceklere buz yakistirmiyorum ben çok rahatsız edici oluyor dümdüz soğuk sütle hazırlanmış bir kahve tercihimdir
ben kesinlikle bol buzlu kahveyi tercih ederim az buzlu olunca bana yetmiyor icimi sogutmasi lazim bir kere
Buzsuz sadece soğuk olması daha iyi çünkü buz eridikçe kahveye su bırakıyor ekstra su da kahvenin tadını bozar
Az buzlu tercihim her zaman. Çok buzlu kahvenin buzu eriyince kahve sulanıyor ve aroması kötü oluyor. İçtiğim kahveden asla keyif alamıyorum.
Pumpkin spice latte orta derece buzlu güzel gidiyor.
buzzzz gibi tabii ki bir de yaz geliyor. ice latteler havaya!
bir ice caramel machiatto olsa nefis giderdi...
orta buzlu bence çünkü az olursa soğumuyor çok olursa kahve tadı kalmıyor
Bol buzlu bol sütlü seviyorum ben. Yazın vazgeçilmezimdir.
Bol buzlu benim tercihim ama zevkler farklı
Değil mi?
Kahve çok aradığım bir şey değil ama olursa bol buzlu olsun :))
az buzlu tercih ediyorum fazlası eriyor kahveden su tadı almaya başlıyorum
Az buzlu daha iyi olur. En iyisi sıcak kahve.
az buzlu tabii ki. çok buzlu olunca hep su içiyor gibi hissediyor insan
Soğuk kahve az buzlu şekilde kahvenin tadı baskın olsun diye
Benim soguk kaxve yaptim yari bardak buz yari bardak kahve super oluyo
sabahları normal bi kahve içer keyfime bakarım o kadar
ben buzlu ice latte tercih ediyorum sıcak ice latte icmem iyyyy
Çok buzlu ancak günde bir iki tane Türk kahvesi
Soğuk kahve sevrim ama az buzlu olacak kahvetin tatını bozmıyacak
Soğuk kahvede ayrım yapmak o kadar ama o kadar zor ki evlat ayırıyormuşum gibi geliyor…
Bol buzlu olmasi benim tercihim her yudumda ferahlik
sıcaklar yakında 50 dereceye doğru gidecekken bol bol buzlu :)