Eğitim & Kariyer 11 gü Evli bir kadin için markette calismak cok mu zor? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Evliyim ve sonuçta ev içinde sorumluluklarım da var. Market işine gireceğim. Yarın çalışmaya başlayacağım. Çok zorlanır mıyım? Evli bir kadin için markette calismak cok mu zor? Cevapla İş Soruları Evlilik Soruları Market Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
55Muatafaa55 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 11 gü Saatleri kaç kaç olacak her evli bayan için zor zaten çalışmak ama insanlar mecbur çalışıyor işte eşin anlayisliysa evde yardım eder zaten 0 24 Yorumla Soran 11 gü Sabah 9 da burada ol dediler akşam da 9,10 gibi çıkış Haftalık 1 gün de izin Yorumla 55Muatafaa55 11 gü Oo mesaisi uzun Muş baya hangi markede gireceksin ki BİM falan mı zor olacak senin için Yorumla Soran 11 gü 101 Yorumla 55Muatafaa55 11 gü Vardiya yokmuymus onlarda evli bayan için zor ya geç eve gitmen ev işi de olacak sonuçta çok yorulursun eşin nasıl yardımcı olur mu evde Yorumla Soran 11 gü Eleman eksikliği varmış o yüzden vardiya yok Esim yardımcı olmak zorunda ama ev isi olsun yemek olsun elinden hiç gelmiyor bu işler. Hep baştan savma🤦♀️ Yorumla 55Muatafaa55 11 gü Ee nasıl yardımcı olacak ya 😀evi temizleme begenmesen kızarsın da ona ,😀 Yorumla Soran 11 gü Bilmiyorum ya🤦♀️ Yorumla 55Muatafaa55 11 gü Bı başla hayirlisiyla belki daha dikketli yapar ev işini kim istedi çalışmak Yorumla 55Muatafaa55 11 gü Sen mi istedin eşin mi Yorumla Soran 11 gü Esim istedi Yorumla 55Muatafaa55 11 gü Ozamn çamaşır bulaşık onda 😀kacari yok Yorumla Soran 11 gü Bakalım ya bilmiyorum Yorumla 55Muatafaa55 11 gü Kaç yıllık evlisin Yorumla Soran 11 gü 1 yıl olacak Yorumla 55Muatafaa55 11 gü Himm daha yeni evlisiniz ne güzel Yorumla 55Muatafaa55 11 gü Yaşlar kac Yorumla 55Muatafaa55 11 gü Sohbet ediyorum ama sorun yok dimi varsa yazmim Yorumla Soran 11 gü Ben 25 esim 29Önemli değil Yorumla 55Muatafaa55 11 gü İyi yaş uyumlu eşin ne iş yapıyor Yorumla Soran 11 gü O memur Yorumla 55Muatafaa55 11 gü Onun iş iyi 5 de çıkar o Yorumla Soran 11 gü Evet saatleri falan belli Zaten masa basinda Yorumla 55Muatafaa55 11 gü Yorulmaz da ozamn okadar sen eve gidince uzan o çalışın 😀 Yorumla 55Muatafaa55 11 gü Ekle istersen mesaj sohbet edelim Yorumla
winteryawa Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 11 gü Eğitim & Kariyer konusunda 1,3b cevap paylaştı. İhtiyacın varsa mecbur gideceksin bir süre git olmadı bırakırsın denemedin bilemezsin 0 0 Yorumla
SAblaK Takip Et Master Yaş: 31 , eic 42% 11 gü Eğitim & Kariyer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Çalışan evli tanıdığım çok var. Zor alanı çalışma saatleri olabilir. 0 0 Yorumla
kaancan_7 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% 11 gü Sanmam sadece bazı dikkat edeceğim şeyler olur o kadar öncesinde konuşman 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 10 gü evet zor çalışma saatleri kötü + iş zaten kötü ama başka seçeneğin yoksa mecbur 0 0 Yorumla
Berk114 Takip Et Xper 1 Yaş: 26 11 gü Benim yanımda asistanlık yap sadece telefona bakıcaksın 0 0 Yorumla
Lina_aaa Takip Et Xper 4 Yaş: 23 11 gü Marketlerin temposu falan yorucu oluyor ama parası için yapılır gibi 0 0 Yorumla
darkcastle34 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 11 gü Cok yorulursun narin birimisin 0 2 Yorumla Soran 11 gü Yani evet bünyem zayıf biraz Yorumla darkcastle34 11 gü Minyonsun biraz bu da seni zorlar. Zaten hassassin Sen birde lafa soze gelemiyosun Yorumla
Simulakra06 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% 11 gü Evet eşinle paylaşın İşleri 0 1 Yorumla Soran 11 gü Öyle olur tabi Yorumla
psicoach Takip Et Master Yaş: 42 , eic 47% 11 gü Eğitim & Kariyer konusunda 411 cevap paylaştı. Helal yoldan çalışmanın ne zararı var aferin size 0 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% 11 gü Eğitim & Kariyer konusunda 3,1b cevap paylaştı. Marketler yorucu ama paraya ihtiyacın varsa yap 0 0 Yorumla
black_knight_ Takip Et Yoda Yaş: 30 11 gü Ne işin var bacım git evine 0 3 Yorumla Soran 11 gü Yani bende evde olmayı isterdim tabi Yorumla black_knight_ 11 gü Rızkın ayağına geliyor zaten Yorumla Soran 11 gü Geldigi yok Yorumla
Gizli Üye (30-35) 11 gü niyeki calisiyon kocan calismiyomu 0 1 Yorumla Soran 11 gü O da çalışıyor ama benimde çalışmamı istediBekarken hiç çalışmadım bir yerde ilk kez calisicam nasıl olur bilmiyorum 🤦♀️ Yorumla
Sivaslisivasli5858 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 11 gü Evet 0 1 Yorumla Sivaslisivasli5858 11 gü Çocuk olana kadar çalışırsında sonrasında isterse sıkıntı çocuk için düşün bence eşini çalıştıran adamdan hayır gelmez sen istesen neyse Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% 11 gü Eğitim & Kariyer konusunda 844 cevap paylaştı. Zorlanırsın 0 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 11 gü Eğitim & Kariyer konusunda 1,6b cevap paylaştı. hangi market 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 11 gü Kaç yaşındasın ki. 0 10 Yorumla Soran 11 gü 25 Yorumla Cevap sahibi 11 gü Erken mi evlendin Yorumla Soran 11 gü 1 yıl oluyor daha evleneli Hatta 1 yıl bile tam olmadi Yorumla Cevap sahibi 11 gü 24 yaşında yani Yorumla Cevap sahibi 11 gü Vay be bende 24üm Yorumla Soran 11 gü Evet Yorumla Cevap sahibi 11 gü 01 li misin Yorumla Soran 11 gü Evett Yorumla Cevap sahibi 11 gü İyiiii Yorumla Cevap sahibi 11 gü Bende 02 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 11 gü Üç harfli marketlere mi 0 3 Yorumla Soran 11 gü Evet Yorumla Cevap sahibi 11 gü Zorlanırsın ağır oluyo illa işler Yorumla Soran 11 gü Evet bir arkadaşımda çalışıyor çok zor ben cikicam hatta falan dedi 🤦♀️ Yorumla
Gizli Üye (30-35) 11 gü Çoluk çocuk var mı 0 16 Yorumla Soran 11 gü Hayir yok Yorumla Cevap sahibi 11 gü Öyleyse şimdilik çok zorlamaz. Mesai saatleri ne Yorumla Soran 11 gü Sabah 9 da burada ol dediler akşam da 9,10 gibi çıkış Haftalık 1 gün de izin Yorumla Cevap sahibi 11 gü Mesai biraz ters öyleyse. Kocan yardımcı olur mu? Yorumla Soran 11 gü Ne bakımdan yardımcı Yorumla Cevap sahibi 11 gü Ev işleri Yorumla Soran 11 gü Yani ev işlerinde mecbur yardımcı olmalı birde o benden çok daha önce çıkıyor işten Memur kendisi. Benim gibi aksama kadar calismiyor Yorumla Cevap sahibi 11 gü Öyleyse bırak yemeği o yapsın. Temizliği haftalık sen yap, basit temizliği de akşamları o yapsın Yorumla Soran 11 gü Yemekten hiç anladigi yok ki🤦♀️ Yorumla Cevap sahibi 11 gü Alışacak öyleyse Yorumla Soran 11 gü Temizligi de benim yaptığım gibi yapmıyor. Baştan savma yani 🤦♀️ Yorumla Soran 11 gü Mecbur Yorumla Cevap sahibi 11 gü Calismani o istediyse, o rahat işte 8 saat çalışıp sen 12 saat yoğun tempoda çalışırken yapacak her şeyi Yorumla Soran 11 gü Evet eşim istedi Yorumla Cevap sahibi 11 gü Öyleyse acıma, kendini de fazla yorma. Akşam yemeği kesin onda, günlük temizlikleri de kitle. Bulaşık çamaşır vs sen ayarla sadece Yorumla Soran 11 gü Yemek falan yapmaz ki kesin. Hazır alir ya da yer gelir biliyorum benTemizlik desen özenerek yapmaz 🤦♀️ Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Saatleri kaç kaç olacak her evli bayan için zor zaten çalışmak ama insanlar mecbur çalışıyor işte eşin anlayisliysa evde yardım eder zaten
Sabah 9 da burada ol dediler akşam da 9,10 gibi çıkış
Haftalık 1 gün de izin
Oo mesaisi uzun Muş baya hangi markede gireceksin ki BİM falan mı zor olacak senin için
101
Vardiya yokmuymus onlarda evli bayan için zor ya geç eve gitmen ev işi de olacak sonuçta çok yorulursun eşin nasıl yardımcı olur mu evde
Eleman eksikliği varmış o yüzden vardiya yok
Esim yardımcı olmak zorunda ama ev isi olsun yemek olsun elinden hiç gelmiyor bu işler. Hep baştan savma🤦♀️
Ee nasıl yardımcı olacak ya 😀evi temizleme begenmesen kızarsın da ona ,😀
Bilmiyorum ya🤦♀️
Bı başla hayirlisiyla belki daha dikketli yapar ev işini kim istedi çalışmak
Sen mi istedin eşin mi
Esim istedi
Ozamn çamaşır bulaşık onda 😀kacari yok
Bakalım ya bilmiyorum
Kaç yıllık evlisin
1 yıl olacak
Himm daha yeni evlisiniz ne güzel
Yaşlar kac
Sohbet ediyorum ama sorun yok dimi varsa yazmim
Ben 25 esim 29
Önemli değil
İyi yaş uyumlu eşin ne iş yapıyor
O memur
Onun iş iyi 5 de çıkar o
Evet saatleri falan belli
Zaten masa basinda
Yorulmaz da ozamn okadar sen eve gidince uzan o çalışın 😀
Ekle istersen mesaj sohbet edelim
İhtiyacın varsa mecbur gideceksin bir süre git olmadı bırakırsın denemedin bilemezsin
Çalışan evli tanıdığım çok var. Zor alanı çalışma saatleri olabilir.
Sanmam sadece bazı dikkat edeceğim şeyler olur o kadar öncesinde konuşman
evet zor çalışma saatleri kötü + iş zaten kötü ama başka seçeneğin yoksa mecbur
Benim yanımda asistanlık yap sadece telefona bakıcaksın
Marketlerin temposu falan yorucu oluyor ama parası için yapılır gibi
Cok yorulursun narin birimisin
Yani evet bünyem zayıf biraz
Minyonsun biraz bu da seni zorlar. Zaten hassassin Sen birde lafa soze gelemiyosun
Evet eşinle paylaşın İşleri
Öyle olur tabi
Açık verme kasada gerisi boş
Helal yoldan çalışmanın ne zararı var aferin size
Daha çok yorulacaksin
Marketler yorucu ama paraya ihtiyacın varsa yap
Ne işin var bacım git evine
Yani bende evde olmayı isterdim tabi
Rızkın ayağına geliyor zaten
Geldigi yok
niyeki calisiyon kocan calismiyomu
O da çalışıyor ama benimde çalışmamı istedi
Bekarken hiç çalışmadım bir yerde ilk kez calisicam nasıl olur bilmiyorum 🤦♀️
Zorlanirsin kocanla evde bolusun
zorr
Evet
Çocuk olana kadar çalışırsında sonrasında isterse sıkıntı çocuk için düşün bence eşini çalıştıran adamdan hayır gelmez sen istesen neyse
Zorlanırsın
hangi market
Kaç yaşındasın ki.
25
Erken mi evlendin
1 yıl oluyor daha evleneli
Hatta 1 yıl bile tam olmadi
24 yaşında yani
Vay be bende 24üm
Evet
01 li misin
Evett
İyiiii
Bende 02
Üç harfli marketlere mi
Evet
Zorlanırsın ağır oluyo illa işler
Evet bir arkadaşımda çalışıyor çok zor ben cikicam hatta falan dedi 🤦♀️
Tabiki her iş zordur
Çoluk çocuk var mı
Hayir yok
Öyleyse şimdilik çok zorlamaz. Mesai saatleri ne
Sabah 9 da burada ol dediler akşam da 9,10 gibi çıkış
Haftalık 1 gün de izin
Mesai biraz ters öyleyse. Kocan yardımcı olur mu?
Ne bakımdan yardımcı
Ev işleri
Yani ev işlerinde mecbur yardımcı olmalı birde o benden çok daha önce çıkıyor işten
Memur kendisi. Benim gibi aksama kadar calismiyor
Öyleyse bırak yemeği o yapsın. Temizliği haftalık sen yap, basit temizliği de akşamları o yapsın
Yemekten hiç anladigi yok ki🤦♀️
Alışacak öyleyse
Temizligi de benim yaptığım gibi yapmıyor. Baştan savma yani 🤦♀️
Mecbur
Calismani o istediyse, o rahat işte 8 saat çalışıp sen 12 saat yoğun tempoda çalışırken yapacak her şeyi
Evet eşim istedi
Öyleyse acıma, kendini de fazla yorma. Akşam yemeği kesin onda, günlük temizlikleri de kitle. Bulaşık çamaşır vs sen ayarla sadece
Yemek falan yapmaz ki kesin. Hazır alir ya da yer gelir biliyorum ben
Temizlik desen özenerek yapmaz 🤦♀️