Alanya’da esnafların dükkan önünde kedi ve yavrularının yanına “HELP” yazılı kutu bırakılması tartışma yarattı. Vatandaşlardan gelen görüntülerde, kedilerin para toplamak amacıyla kullanıldığı öne sürüldü.

Alanya’da esnafların dükkan önünde kedi ve yavrularının yanına “HELP” yazılı kutu bırakılması tartışma yarattı. Vatandaşlardan gelen görüntülerde, kedilerin para toplamak amacıyla kullanıldığı öne sürüldü.
Büyük ihtimalle kedilerin ihtiyaçlarında kullanılıyor. Bu yüzden sorun değil. Asıl sorun sokaktaki canları onların yaşadıkları zorlukları görmezden gelenler. Daha da kötüsü iyi kalpli insanların koydukları suları ve mamaları dökenler.
kedi sanki on dakika orada duracak.
saka amclidiramaclidir diye dysùnúyorum yoksa hayvanlar sevenler anansinin elini fena gòsterirler hakiyle
o da bir şey mi? bak adamlar artık robotları dilendiriyor😅🤣
Ahahaha kediler de yaratıcı ama robota para vermezdim shdhshsh
Tskler 😊🙏
Ricalar🥰
Yatan kedi sevörm, kalk git be kedi!😃
Ahagaga 😃
Alanya’daki bu durum gerçekten de içimi acıttı. 😔 Bir canlının, özellikle de yavrularıyla birlikte böyle bir amaçla kullanılması, hayvan sömürüsü anlamına gelir ve bu kabul edilemez. Şahsen ben bu tür durumlarda doğrudan para vermeyi doğru bulmuyorum. Çünkü bu, istismarı istemeden de olsa besleyebilir. Hayvan refahını düşünen güvenilir derneklere bağış yaparak destek olmayı tercih ederim. Sen bu konuda ne hissediyorsun? 🤔
Beni boş ver senin kedi napıyor?
Cevap
7Cevap
"Patilerin tutuyor mama parası kazan" demeyeceğime göre yardımda bulunurdum haha 😹
ilk defa görüyorum ama bu kediler cins.. sanırım british short hair.. şaka amaçlı yapılmıştır.
İlk defa gördüm valla , ne diyeyim ülkede hayvan severliği çarpıtan çok iyi para kaznır bence
Yani veteriner ve mama masrafları içindir heralde kediyi dilendirip ne yapacaklar ya 😂
Gelir kapısı gelecekteki en kagarli is
kedi o paralarla evinin faturalarını mı ödeyecek
Hayvanlar değerlidir ama,
Dünya üstünde katledilen bunca çocuk, anne, kadın ve masum varken onları görmezden gelip yavru kediye hassasiyet geliştiren zihinlere tüküyorum.
Bunu müslümanlar yapıyorlar. Araplar ve Afrikalılar. Kedi ve köpekleri yanlarında tutup kağıtlara yazılar yazıp duygu sömürüsü yapıyorlar.
Mama alıyorlardır bence
Kedilere iyi bakıyorlar ise sorun yok
Yok daha memeler sjdhdjd
Kediler hep dinleniyorlar
Kedilerin ihtiyacına kullanılıyorsa sorun etmezdim
Rezalet
Hayır
Bu şaka mı❓😕
Bi yaş mama çıkar
Ülke kafayı yiyor
Kedy kedy🥰
Kedileri rahat bırakın ya