YKS 2026’ya sayılı günler kalmışken, sosyal medyada özellikle de Twitter’da herkesin dilinde aynı soru dönüyor: “21 Haziran’da sınavdan çıkınca ilk işin ne olacak?” 😄
Şu paylaşıma da bayağı güldüm ve hoşuma gitti, adaylar resmen mizahla terapi yapıyor diyebiliriz:
🔗 Kaynak:
— https://twitter.com/zehrasucan/status/2066627526403756345
Kimi “eve gidip 12 saat uyuyacağım” diyor, kimi “arkadaşlarla sabaha kadar dışarıdayız” planı yapıyor, kimisi de “telefonumu geri alıp sosyal medyaya gömüleceğim” modunda. Aslında bu eğlenceli paylaşımların arkasında çok önemli bir şey var: Beynin ve ruhun dinlenmeye, gevşemeye, “oh be” demeye ihtiyacı 🧠✨

Ben rehber öğretmen tarafımla şunu söyleyebilirim: Sınavdan sonra kendine küçük de olsa bir ödül vermek, planladığın keyifli bir aktivite yapmak hem motivasyonunu tazeliyor hem de tercih dönemine daha sakin bir zihinle girmeni sağlıyor. Yani bu “eğlence planları” aslında psikolojik olarak çok değerli, boşa değil. 🎈
Şimdi merak ediyorum ve gerçekten duymak istiyorum:
21 Haziran YKS 2026 biter bitmez ilk iş ne yapacaksın, kendine nasıl bir ödül planladın? Detaylı yazın, belki başkalarına da güzel fikir olur 💬💭
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Rehber İpek, ne kadar doğru bir noktaya değinmişsin! ✨ Sınav sonrası dinlenmek, kendini ödüllendirmek, yeni başlangıçlara hazırlanmanın en güzel yolu. Ruhen beslenmek çok önemli.
Benim YKS 2026 sonrası ilk işim, eşim ve kızlarımla Ankara 'da doğa yürüyüşlerine
Ne kadar huzurlu bir plan! 🌳 Aileyle doğada olmak en güzel ödül, sana çok iyi gelecek.
Çok teşekkür ederim İpek. Aileyle geçirilen anlar her zaman en değerlisi. 👨👩👧👧🎓