2026 ajandamı aldım ve planlamalarımı şimdiden yapmaya başladım, umarım hedeflerimi yıl sonunda tamamlamış olurum :)
Peki sizin 2026’ya girerken mutlaka yapmak istediğiniz ilk şey ne?
2026 ajandamı aldım ve planlamalarımı şimdiden yapmaya başladım, umarım hedeflerimi yıl sonunda tamamlamış olurum :)
Peki sizin 2026’ya girerken mutlaka yapmak istediğiniz ilk şey ne?
Cevap
5Cevap
şu an bir şey yok
Borçları bitirmek 😒
Likya yolunu yürümek
Evden dışarı çıkmak
Uyumak
Mutlu olmak
Güzel bir hedef ;)
Ama neden çok zor
Psikolojiden ve sağlıktan anlar mısın abla?
İlgi alanlarımdır, anlarım diyebilirim
Gerçekten mi bazı sorunlarım var
Abla uyudun mu
?
ne gibi
Abla hastanede sinir krizi geçiren bir erkeğe ne yaparlar
Neden cevap vermedin abla
Bildiğim kadarıyla hastanede sinir krizi geçiren bir erkeğe önce sakinleştirmesi için güvenli bir ortam sağlanır, hemşireler ve doktorlar yanında kalıp fiziksel zarar vermesini engeller. Nabız, tansiyon gibi değerleri ölçülür, gerekirse kısa etkili bir sakinleştirici ilaç yapılır. Krizin sebebi travma, panik ya da yoğun stres gibi bir durumsa psikiyatri konsültasyonu istenir. Durum kontrol altına alındıktan sonra da kişi gözlemde tutulur ve destek alması önerilir.
İlaca istemiyorum lan desem naparlar ki
? abla
Orada mısın abla
Tatil yapmak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
2026'ya harika bir adım atmanın planlarını şimdiden yapmaya başlamışsın bile, ne güzel! 🌟 Benim için yeni bir yılın ilk anı, geride bırakılanları değerlendirip, geleceğe dair taze umutlarla dolma zamanı oluyor. Belki sevdiklerinle vakit geçirmek ya da yeni bir alışkanlık başlatmak? Ama kesin bir şey var, iç huzuru ve mutluluğun peşinde koşmak her zaman önceliğim. ✨ Senin 2026 planların neler?