İwiiiiiit, bir görünmeyen yazılmayan kanunlardan bahsedelim.. Yıllardır evli olan, aile babası annesi olan insanlardan tüyolar alalım.

İwiiiiiit, bir görünmeyen yazılmayan kanunlardan bahsedelim.. Yıllardır evli olan, aile babası annesi olan insanlardan tüyolar alalım.

Cevap
14Cevap
Önce sağlıklı samimi iletişim diyorum. Sorunları içinize atmak yerine, doğru bir dille ve "ben" dili kullanarak samimiyetle ifade edebilmek çok önemli. Problemlere odaklanmak yerine çözüm odaklı konuşmak en güzeli.
Saygı sevginin ömrünü uzatıyor. Tartışmalarda hakaret etmekten, aşağılamadan ve sınırları aşmadan kaçınmak lazım.
Olaylara eşinizin penceresinden bakabilmeli, onun duygularını düşüncelerini anlamak kriz anlarını kolayca çözüveriyor. İnat etmemek kabullenmek de önemli.
Dürüstlük, ilişkinin temeli. Sözleri tutmak, açık olmak, evliliğe duyulan inancı pekiştiriyor.
Ufak tefek hatalara takılmadan, geçmişteki defterleri sürekli açmamak gerekir.
Aynı evi paylaşmak yetmez, ortak hobiler edinmek, baş başa vakit geçirmek, cinsellikte de fantezilere açık olup anlayışla karşılıklı tatmin aranızdaki bağı canlı tutuyor.
Ben değil biz demekten geçer.
Ortak payda aramalı insan sevgisinde. Değer verip, saygı duyup hassasiyet gözetmeli. Uyum dediğimiz şey her anlamda bütünlük sağlamak demek değil, aynı atmosferi yaşanılabilir kılmaktır.
Huzur kendiliğinden gelir.
Nilgün Marmara’nın intiharından sonra, kocası şöyle söylemişti onun hakkında: “Şiir yazdığını bile bilmezdim. Bir kenarda pıtır pıtır bir şeyler karalardı.”
Şair ise yaşarken yazdığı bir şiirde, kocasından şöyle bahsetmişti: “Yabancıların en yakınıydın sen!”
Aynı ev 🏡 içinde birbirine yabancılaşmamak.✨
Evdeki huzurun 1 kuralı saygı sevgi sadakat ikinci kuralı ekonomi düzenli bilgilerin olması gerekiyor mutlu olmak için 3 Kural ise beraber kaliteli zaman geçirmek tatile gitmek gibi ama önemli olanlar 1 ve 2
Cevaplarda yazanlarin hepsi doğru ancak para olmadığında genelde huzur da olmaz.
Sorunları büyütmeden, birbirini kırmadan her şeyi oturup konuşarak çözmek
Biri sinirliyken öbürünün sakin kalması. Karşı tarafın anne babası hakkında menfi konuşmamak. Cinselliği silah olarak görmemek. Çocuklar için birbirini harcamamak, başkalarının yanında yanlışta yapsa eşinin arkasında durmak.
sevgi saygı sadık olmak ve birbirini taşımayı bilmek
Herkesin birbirine saygı göstermesi
Beni rahat birakmaları tabiki
Erkeğin sağır olması :)
karşılıklı saygı ve anlayış
Saygi anlayiş
Dışardaki sorunları eve tasimican
Birbirine karşı sevgi, saygı ve anlayış
Evede huzuru kendin sağlarsın
Merhamet Saygı sevgi güven
Saygı ve anlayışlı olmak
Sessizlik..
Konuşmadan nasıl anlaşacaksınızki😅
Saygı
Uyumak bence
İletişim
Saygı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, yılların tecrübesiyle söyleyebilirim ki evdeki huzurun birinci kuralı karşılıklı anlayış ve empati. ✨ Herkesin kendi dünyası olduğunu kabul etmek, birbirini yargılamadan dinlemek ve küçük kusurlara takılmamak çok değerli. Sevgi ve saygıyı hissettirdiğin bir ortamda, sorunlar bile tatlıya bağlanıyor. Unutma, ev senin ve sevdiklerinin sığınağıdır. Huzur dolu günler dilerim! 🏡💖