Gizli Üye(18-24)8 ay1 yıl içinde 7 kız yinede azmış, ilişkimiz varken ben dışında başka kızları takip etmeyen eski sevgilim ayrıldıktan sonra 3 ay içinde 38 kızla karşılıklı takipleşmişti birde yüzsüz gibi tekrardan takip isteği atmıştı. Yaşça büyük olsada ergen olduğunu düşünüp ona yoruyorum
01 Yorumla
Soran8 ayBenimkide yaşça büyük. Birde yaşı büyük olunca insan diyor ki bari benden sonra ciddi ilişki yap
Yapay Zeka Cevapladı
Belli ki eski sevgilinin sosyal medyada yeni bir başlangıç yapma zamanı gelmiş gibi görünüyor. İnsanlar, ayrıldıktan sonra sosyal medya platformlarında yeni arkadaşlıklar kurmak ya da ilgilerini keşfetmek için adımlar atabiliyor. O 5-6 kızı Instagram’da eklemiş olması, illa romantik bir anlam taşımıyor. Belki iş, hobi ya da sosyal çevre kaynaklı eklemeler yapmıştır.
Açıkçası insanların sosyal medya seçimlerini fazlaca düşünmek bazen bizi gereksiz şekilde yorabiliyor. Sen kendi hayatına, kendine odaklan derim. 💫 Unutma, sosyal medya her zaman görüneni yansıtmayabilir. 😉00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 478 cevap paylaştı.
8 ayBir yıl olmuş ayrılmışsın hala amaç ne diyorsun sen de takılı mı kalsın çocuk elbette hayatına bakacak...
17 Yorumla
Soran8 ayYa baksın ama neden tek bir tane birisi değil de böyle farklı farklı kızlar
- 8 ay
O zaman şunu demen lazım iyi ki kurtulmuş... Farklı kızları ekleme amacı da belki de farklı heyecanlar..
Soran8 ayEvet işte zaten iyi ki kurtulmuşum. Ama insanlar çok karektersiz. Bunu hazmedemiyorum
- 8 ay
Bence artık hazmetmelisin karaktersizlik moda olmuş,..
Soran8 ayDoğru diyorsun
- 8 ay
Esen kal tatlım takma artık 💝
Soran8 ayTeşekkür ederim hoşçakalın
Artık yoluna bakıyor 1 yıl olmuş sende kurcalama kendi hayatına odaklan
21 Yorumla
Soran8 ayYa bir kaç kızla konuşmasına şöyle diyorum. Ben onu hiç tanımamışım. Kendime kızıyorum. Yoksa sevgi aşk falan değil hissettiklerim
8 ayO 1 sene içinde tanışmış ve arkadaş olmuş olamaz mı? Niye eski sevgilinin takip ettiği insanları kurcalama gereği duyuyosun kk
015 Yorumla
Soran8 ayMerak insani bir şey. Çok büyük konuşuyorsunuz ya. İnsan arkadaşını bile merak edebiliyor. Zamanında bir şeyler paylaştığın insanıda edersib merak. Çok garip bir şey miş gibi söylüyorsunuz. Ben ayrıldıktan sonra bir kere iletişime geçmemişim.
- 8 ay
Merak edebilirsin de bunu buraya amaç nedir? şeklinde bi soru soracak kadar kafaya takmak sıkıntı. Bir kere bile iletişime geçmemiş olman takılı kalmış olduğun gerçeğini değiştirmiyor. "Aynı anda birden fazla kızla konuşuyor demek ki püüü karaktersiz" falan yazmışsın da belki sadece yeni bi arkadaş çevresi yaptı niye bilip etmeden günahını alıyosun niye çıkarımda bulunuyosun. Hadi diyelim hoşuna gitti ve yürüme amaçlı takip ediyor, bu seni ne ilgilendirir ki ayrılalı bi sene olmuş artık sal ya
Soran8 ayBeni şüpheden bırakıp açıklama yapmadan ayrıldı. Merak etmem normal. Hiç bir narsistle ilişki yaşamamışsın. Bir gün yaşarsan anlarsın.
- 8 ay
Merak etmene anormal diyen olmadı. Kafana takman anormal. burada gösterdiğin davranışlar senin de en az onun kadar sorunlu birisi olduğunu gösteriyor
Soran8 ayPardonda burada ne davranış gösterdim. Bu sitenin konsepti zaten bu. Soru sordum. Başka gözlerden de yorum bekledim. Çünkü merak ettiğim bir konuydu. İnsanlar senelerce unutamayabiliyor. . Yani bir soru üzerinden pskolojik bir tezde bulunmam asıl komik.
Soran8 ayBulunman *
- 8 ay
Seçtiğin kelimeler, kurduğun cümleler, tavırların sorunlu. Normal bi soru sormamışsın takıntılı birisiymişsin gibi soru sormuşsun ki bence öyle, bahsettiğin senelerce unutamayan kişi sensin gibi
Soran8 ayYoo yine yanlış bir varsayım. Ben değilim. Hangi seçtiğim kelimeler yanlış söylede farkındalık kazanayım bari
- 8 ay
Sorundaki "5,6 tane hiç tanımadığım kız vardı? Amaç nedir?" Yazman çok kabadayı hesap sorması "sen hayırdır oğlum" der gibi mesela. Benim zaten sana merak etmenin normal olduğunu söylememe rağmen senin ısrarla merak etmenin normal olduğunu savunman, kendim için "ben asla böyle bi şey yapmam" gibi cümleler kurmamışken, seni yargılamamışken, sorunu anlamaya çalışıyorken senin birden savunma ve saldırıya geçip alakasız bi şekilde "çok büyük konuşuyosunuz, hiç narsistle ilişki yaşamamışsın bi yaşa da gör o zaman beni anlarsın" demen. Oysaki sadece sana soru sordum sen niye benim kötülüğünü istedin ki durup dururken. Bu çok kötü kalpli bi yaklaşım... Şu an diğer yorumları net göremediğim için kelimesi kelimesine yazamıyorum ama "aynı anda birden fazla kızla konuşuyor kesin şu an, eminim biz sevgiliyken de beni aldatmıştı" gibi doğruluğunu asla bilemeyeceğin çıkarımlarda bulunup bunlar kesinmiş gibi konuşman...
Soran8 ayNiye eski sevgilinin takipçilerini takip ediyorsun diye sen sorguladın ilk başta. O yüzden burada sen yargıladın. Bir çok kişiye cevap yazmışım. Senin gibi yargılayanlara yaklaşımım daha farklı olmuş empati yapıp yaklaşanlara daha farklı olmuş. burada karşı tarafa karşı belki yeni bir sosyal çevre edinmiştir diye konuşurken bana karşı hiç empati yapmadan konuşman seni ne ilgilendirir halen takip ediyorsun gibi konuşmana karşılık karşı tarafın narsist olduğunu vurguladım. Çünkü narsist mağdurları genelde evet takıntı yapabiliyorlar. Karşı kim olduğunu benim kadar iyi bilmeden onu savunmaya geçtin. Bende büyük konuşup beni yargıladığın için bir gün narsistle ilişki yaşarsan anlarsın dedim. Burdaki amacım sana sert bir şekilde tepki gösterip büyük konuştuğunu göstermekti. Yoksa seni tanımam etmem sana ne gibi bir garezim olabilir. Neden mutsuzluğunu isteyeyim. Senin gibi yorum yapan çok oldu. Ve buna üzüldüm.
Soran8 aySana empati yaptırmaya çalıştım bir gün yaşarsan anlarsın diye. Evet söylemim yaşamanı temenni etmek gibi olmuş. Kusura bakma. Öyle bir isteğim yok
- 8 ay
Yargılayıcı bi tonda yazmamıştım hiç ama sen bunu yargılayıcı bi tonda okumuşsun, insan başkaları hakkında nasıl düşünüyosa başkalarının da o şekilde düşündüğünü sanıyor ya, demek ki içinde bi yargılama ve yargılanma problemin var çünkü amacım asla bu değildi. Karşı tarafı savunmadım, senin tarafını da tutmadım ve tamamen tarafsız davrandım. İnsan olayın içindeyken (ki bence hala o ilişkiden çıkamamışsın kafa yapısı olarak) asla objektif bakamıyor ben de sana objektif bi bakış açısıyla neler olabileceğini söyledim, niye hemen yürüme amaçlı düşünüyosun belki de yeni bi arkadaş çevresi oldu dedim ama sen bunu bile bi karşı taraf savunması olarak algıladın. Yoksa dediğin gibi ben ne seni ne eski sevgilini ne de ilişkinizi biliyorum. Ama sizi normal birer insan olarak düşünüp yorum yaptım. Normal insanların arkadaşları olabilir sonuçta dimi? Çok büyük bir aşağılık kompleksin var ve herkes seni haklı bulsun, herkes seni onaylasın istiyosun. Pozitif olmayan, olayı anlamak için soru soran bi yorumu bile bi saldırı, yargılama olarak algılayıp karşı atağa geçiyosun. Bu zaten eskiden bi narsistle de birlikte olma sebebin. İlişkin bitmiş olabilir ama o psikolojiden çıkamamışsın. Yani sen de en az eski sevgilin kadar sorunlusun. İnsanlara ona da terapi lazımdı sana da terapi lazım gibi yorumlar yapmışsın ya. Asıl narsistle ilişki kuran bi insana terapi lazım yoksa senin örneğinde gördüğümüz üzere üzerinden bi yıl geçmiş olmasına rağmen toparlanamıyolar.
Soran8 ayBak halen daha sorunlusun falan diyorsun. Bu tartışmada kazanan olmak istiyorsun. Ben atlatamamış olabilirim kabul ediyorum. Asla empati yapabilen biri değilsin. Çünkü yaklaşımın çok sert. En az onun kadar sorunlusun diyorsun. Onuda tanımadığını benide tanımadığını söylüyorsun. O zaman nerden bilebilirsin ki kimin daha sorunlu olduğunu? Burada benim verdiğim cevaplarla öngörüde bulunabilirsin sadece. Ayrıca ben sana karşı yaklaşımımda kurduğum cümledeki yanlışı fark ettim. Ama sende oda yok. O tavırla sormadığını hissettim sadece bir his ama söylemin beni ilgilendiriyor. O niyetle söylemediğini söylüyorsun. Eyvallah sıkıntı yok. Ayrıca Bu konuda hassas olup tepki göstermem aşağılık kompleksim olduğu anlamına gelmez hassasiyetim olduğunu gösterir. Beni özelde tanımıyorsun çünkü.
- 8 ay
Tartışmada kazanan olmak gibi bi amacım yok çünkü zaten haklı olduğumu biliyorum ve senin de bunu görmeni, anlamanı sağlamaya çalışıyorum. Sert bi mizacımın olması, senin gibi narsistlere kaptıracak derecede aşırı empatik bi insan olmadığım ve objektif, soğukkanlı kalabildiğim için mi özür dilemeliyim, yanlışım bu mu? Bazen senin gibi "fazla hassas" kişilerin suratına bunun bu şekilde çarpılması gerekiyor ki anlayabilsinler. Bir musibet bin nasihattan iyidir diye bir atasözü var ya, bin kişi gelip sana nasihat verse de sen bu "aşırı hassaslıkla" bunu anlayamazsın ki şimdiye kadar da anlayamamışsın. O yüzden birisinin acı gerçekleri söylemesi lazım. Yanlış bi şey söylemediğim için herhangi bi şeyi düzeltemem. Sen şu an benim söylediklerimi anlamasan da, kabul etmesen de bi gün anlayabilecek olgunluğa geldiğinde haklı olduğumu göreceksin. O zaman bi önceki yorumumu gelip tekrar oku.
Soran8 ayYorumlarından farkındalığı yüksek biri olduğunu anladım. Birazda ilişki yaşamadan önceki halimi gördüm. Bende arkadaşlarıma böyle konuşurdum. Soğukkanlı ve özgüvenli. Bu halimi hatırlattın bana. Ben sadece sana bir narsistle ilişki yaşarsan anlarsın dediğim için özür dilerim. Beni anlayabilmen için söylemiştim. Gerçekten gözüm kararıyor bazen bunu fark ettim. Böyle söylemlerde bulunmamalıyım. Yardımcı olmaya çalıştığın için sağ ol. Vakit ayırdın kırdıysam kusura bakma.
- Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
u 8 ay1 yil olmuş napsin kimse ile konusmayacak mi
15 Yorumla
Soran8 ayTek bir kişi değilde neden bir kaç tane? Hayal kırıklığı yaşıyorum. Bu kadar rahat biri miydi
- 8 ay
Ne alakasi var? Iliski biter bitmez 500 kiz eklemiş gibi konusuyorsun
Soran8 ayBaşına gelirse anlarsın. Hiç bir şey demeyecem
- 8 ay
Bakıp üzme kendini herkes yoluna bakiyor ben sana kötü bir şey demedim💖
Soran8 ayBir anlık baktım oda meraktan görünce üzüldüm o kadar. Sorun değil
Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Amaç mı abla 1 yıl olmuş biteli bunun önemi var mı sence
01 Yorumla
Soran8 ayYok tabiki saçmaladım
- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
u 8 ayAyrılmışsınız bitmiş 🔚 gitmiş neyi sorguluyorsunuz ki 🤔
06 Yorumla
Soran8 ayBöyle birimiydi gerçekten diyorum. Aynı aynda bir kaç kızla konuşuyor ya
- 8 ay
Canım benim bırak karaktersiz, doyumsuz bir erkek için üzülme. Seven tek kişiye bakar harem kurmaz sağda solda. Sdff
Soran8 ayZaten ordaki kızlardan herhangi birine saygısı olsa diğerleri olmazdı. Gerçi banada saygısı yoktu. Karektersizdi dediğin gibi
- 8 ay
Kurtulduğuna sevin şimdi seninle olsa arkandan iş çevirirdi öyle düşün 🤔
Soran8 ayÖyle tabiki şükrediyorum sağ ol
- 8 ay
Şimdi git kendine bir kahve yap ve o salğı unut 🥂🥳💟
Gizli Üye(25-29)8 ayAdam 1 fındık yerine 7 fındıkla takılıyor. Haftanın her günü dolu geçiyordur. birisi naz mı yaptı vurur k*çına tekmeyi başka kız alır haremine. Sen de onu kıskandırmak için yi yiyebildiğin kadar kefali, çeşit çeşit boy boy, rengarenk boynuz tak ona
00 Yorumla
8 ayhala onu mu izliyorsun. yazık sana. 1 yıl olmuş. bu ne eziklik böyle :)
06 Yorumla
Soran8 ayBüyük konuşuyorsun. Kınamaya devam et başına gelince anlarsın
- 8 ay
:) geldi cnım. ama beni bırakana defol git derim :)
Soran8 ayBende öyle söyledim zaten. Ama merak etmek normaldir. İnsan eski bir arkadaşını bile merak edebiliyor şu anda ne yapıyor acaba diye. Benim kadar hiç bir kız dik duramazdı ayrılık sonrası emin ol
- 8 ay
arkadaşımı merak ederim ama bırakan sevgiliyi asla :)
o mu seni bıraktı?
Soran8 ayO ayrılığa itti beni bende ayrıldım. O sebep oldu. Yani soğuk yaptı değersizleştirdi ilgisini çekti falan
- 8 ay
anladım planlı bir ayrılış. e iyi olmuş işte. aranızda yakınlaşma oldu mu?
Aşk İlişkileri konusunda 745 cevap paylaştı. Neden hala irdeliyorsun ki baksana önüne 1 yıl olmuş takılı kalmışın
04 Yorumla
Soran8 ayZoruma gitti bir kaç tane kız görünce. Ben bu adamı nasıl tanımamışım dedim. İrdelemiyorum sadece meraktan baktım. İnsani bir şey. Arkadaşını bile merak edebiliyorsun. Ayrıldıktan sonra bir kere bile iletişime geçmedim
Soran8 ayPeki teşekkürler sağ ol
Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı. Amaç yedek kulübesi oluşturmak arkadaş boş geçirmek istemiyor anladığım kadarıyla
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,8b cevap paylaştı. mesala ne istiyordun 90 yaşına kadar yas tutmasını filanmı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 733 cevap paylaştı. Ne yapacak ölene kadar kimseyle görüşmeyecek mi?
05 Yorumla
Soran8 ayGörüşsün ama neden bir kaç tane tek biri değil
Soran8 ayBöyle biri diye tanımamıştım onu. Ciddi bir ilişkisi olsa eyvallah derdim. Ama bi kaç kızla konuşuyor. Demek benleykende yapmış
Soran8 ayYok ya eminim olmadığına tanıdım o kadar onu
Aşk İlişkileri konusunda 779 cevap paylaştı. asıl senin amacın ne bir yıl olmuş
11 Yorumla
Soran8 ayHiç eski sevgilini merak edip stalklamadın mı? Amacım yok. Sadece bir kaç kız olması böyle ciddiyetsiz olması onu tanıyamamış olmak zoruma gitti.
Aşk İlişkileri konusunda 451 cevap paylaştı. Normal hayatina dönüyor
08 Yorumla
Soran8 ayBir kaç kızla mı
Soran8 ayEvet çok masumca
Soran8 ayHahahahahahha 😀😀😀 gülüyorum sadece
Soran8 ayÖnerebildiğine göre gitmişsin
Gizli Üye(18-24)8 aySeni ilgilendirmez ki
11 Yorumla
Soran8 ayZaten ilgilendirmez ama hayal kırıklığına uğradım. Tek bir kişi değilde bir kaç kişi
Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Ayrıldıysan defter kapanmış. Neyin peşindesin.
07 Yorumla
Soran8 ayHayal kırıklığı yaşadın mı hiç? Bir kaç kızla birden konuşuyor. Tek bir kişi olsa normal karşılardım
Soran8 ayBak cidden onun hakkında yanılmak zor geliyor. Benimle konuşurkende belki konuştu birileriyle şimdi dank ediyor. Bı tarafını görünce. Sevmiyorum ama hazmedemiyorum kendi yanılmış olmama
Soran8 ayTabikide öyle. Yoksa Allah korumuş diyorum. Gelse kabul bile etmem. Ama hoşuma gider mi gelmesi evet. Kazanmış gibi hissederim. Böyle duygularım var aşk sevgi değil
Soran8 ayOnunla alakalı kazandım aslında ona bir kere bile yalvarmadım. Barışmaya yönelik hamle yapmadım. Tatmin olmadı egosu o bile bana yeter
8 aysenin amacın ne
011 Yorumla
Soran8 ayBir amacım yok ya. Adamı tanıyamamışım onu yediremiyorum
- 8 ay
sen de yoluna bak adamın aklında bile yoksun
Soran8 ayZaten o kadar kızdan aklına gelmem 😅😅
- 8 ay
sen niye takıntılısın bu kadar
Soran8 ayYahu merak ettim baktım. Sonra dedim ki bu adam benleykende belki konuştu birileriyle. Tanıyamamış olmak zoruma gitti. Başkalarınında başına gelmiştir illa ondan sordum
- 8 ay
hayır bu durumu içine sindiremediğin için ve hala ona karşı bir şeyler hissettiğin için böyle bir konu açtın yoksa şimdi bunları konuşuyor olmazdık bence
Soran8 ayYani hissetmediğimi söylemem için yeminler etmem gerekiyor. Hissetmiyorum ya. Yediremiyorum arkadaşlar kendime kızıyorum ona kandığım için. Dönse kabul etmem ama kazanmış gibi hissederm. Aşk ve sevgi yok
Soran8 ayEtmem mi*
- 8 ay
o zaman stalklamayı bırak konusunu dahi açma aklına illaki gelir ama önüne bak sen
Soran8 ayBencede benim de artık bırakmam lazım. Merak etmemem gerek. Bu sondu inşallah
- 8 ay
inşallah be güzelim
8 ayDefet gitsin daha neyi bekliyon
01 Yorumla
Soran8 ayÇoktan defettim zaten sadece merak
- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
8 ayPazara çıkmış
01 Yorumla
Soran8 ayAynen öyle
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
8 ayYoluna bakıyordur
04 Yorumla
Soran8 ayAma neden bir kaç tane kız neden bir tane tek değil
- 8 ay
Deniyordur
Soran8 ayKarektersiz çünkü iyi ki kurtuldum
- 8 ay
Peki
8 ayBence takma, hem sanane. İyiliğin için söylüyorum
00 Yorumla
8 ayBiz nerden bilelim 1 yıl olmuş sende hayatına bak
00 Yorumla