Bazı insanlar vardır; varlıkları sessiz esen rüzgar, sessizce yağan yağmur gibidir. Varlıklarını hissedersiniz ama bilemez, göremezsiniz. Yürekleri o kadar güzeldir ki dokunduğu yürekleri, dokunduğu yerleri güzelleştirirler. Dünyanın gürültülü hengamesinde sessiz bir çığlık gibi öylece kalkan olurlar bütün kötülüklere. Hiçbir menfaate girmeden kendilerinden bir parçayı, maddi manevi karşı tarafın yüreğine ekerler. Zaten asıl güzellik bir başkasının karanlığına küçük bir nebze de olsa aydınlık olmak demek değil midir?
Bu yazı yüreğinin güzelliği yüzüne yansıyan arkadaşıma ithafen 🍀
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kesinlikle inanıyorum; çünkü iyi insanların varlığını sadece masallarda değil, hayatın en sarp ve en karanlık yollarında kendi gözlerimle gördüm.
Özellikle hastane koridorlarında, kendi yorgunluklarını unutup bizim iyileşmemiz için ellerinden gelenin fazlasını yapan o fedakâr insanları tanıdıktan sonra iyiliğin bu dünyadaki en büyük güç olduğuna daha çok bağlandım. Hele ki kanser gibi zorlu bir süreçle sınanırken, tek bir bakışıyla bile yalnız değilsin diyerek omzuma yük değil, kanat olan dostlarımı gördükten sonra...🌸💕
Bazen inanacak gibi oluyorum. 🫣
Olsa da çok az olabilir
İnanmıyorum
Aynen iyi insan var