evet var ve onların sayesinde dönüyor bu dünya.çevremizdekiler kötü olabilir karanlıkta olabiliriz ama unutmayın ki gecenin en karanlık anı şafağa en yakın anıdır
link
sizce de iyiler hala var mı
link
sizce de iyiler hala var mı
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer bu sorunun aynısını yazdım tam soruyodum ki benzer sorular var çıktı. aynı cümle yaa :D tabi sormaktan vazgeçtim artık ;)
:) olsun sorsaydın yine
kendim de dahil herkesin kötü olduguna inanıyorum aynı şekilde ve derecede degil ama kötüyüz
yani melek değiliz ama içi fesat olmadan hata yapanlarda vardır.yok mudr hiç?hepimiz mi kötüyüz
bu videoyu bugün izlemiştim ağladım ya :/ evet iyi insanlar var bende onlardanım mesela ;)
ben de video hiç bitmesin istedim.o kadar süper bir histi ki o insanları izlemek
aynen çok etkilendim bende
Olmaz olurmu ben varım :)
genelde benim bildiğim iyiler mütevazilerdir ama öyle olsun:)
aman kendini iyi koru o zaman:)etraf kötü kaynıyor.
Cevap
5Cevap
Evet, kesinlikle hala iyi insanlar var. Mesela her ay Türkiye'deki STK'lara 2-3 bağış yapıyorum, miktarlar 75 ile 200 TL arasında nispeten küçük ama elimden geldiğince başkalarına yardım etmeye çalışmam önemli.
olması gereken şeylerin adını iyilik yapmak koymuşlar.
(Sagopa Kajmer)
hala var. ama gene de en karanlık dönemdeyiz ve hayale kapılmayın,daha da kötü olacak..
en karanlık dönemde değilizdir belki de
net bir kehanet yok aslında bu konuda. sanırım 250 senelik ömrü yok dünyanın. yani son bir düzelme olacak mı yoksa zaten onun içindemiyiz bilinmez
yok bence düzelmeye çok var kıyametten bahsediyorsan 300-400 sene daha var deniliyor.daha deccal Hz.İsa(R.a.) ve mehdi gelecek.daha oralara çok var deniyor.güneşin batıdan doğduktan sonra bile baya süre geçecek.derin mevzu ama sanırım kıyameti kasettin ben mi yanlış anladım.
evet onu kastettim. dediğin ko-nularda ihtilaf var işte.. ama tabi düzelmeyi biz zaten görürmüyüz bilemem.. mezarda oluruz heralde :-)
kıyamet nesli değiliz çok şükür orası belli.çünkü mehdi yüzyılın ilk yarısnda gelcekti gelmediğine göre bir 66 sene daha gelmez.ve şuan burada yazan çoğu kişi ölmüş olur büyük ihitmal.
mehdi sence nası bir şahıs peki? mesela ne olduğunda anlarız onu?
kimse tamamen iyi ya da kötü değil ki ^_^
bence arası yok ya.senin o hem iyi hem kötüler az kötü olanlar benim kriterime göre.
nerde o eski insanlar ? Demek geldi içimdem :)
Var evet..
di mi yani olmalı?unesco onların neslini korumuş olmalı bir yerlerde
çok az da olsa var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar