AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
64Cevap
psikolojik durum iyi olmadığı zaman spor ve sağlık konsantre olamıyoruz
Maluum artik tavuğu bile marketten aliyoruz yogut vs hep hazir saglikli mi bari bunlar evde yapamaz herkes sonuctaaa
Makinelerdeki metabolizma yaşı gerçeği ne kadar yansıtıyor? Benim bir ara 26 dıydı. Zayıfladım 18 e kadar düştü. Ne alaka?
Annemin yaptığı yemekleri nasıl reddedeceğim? Yeterince fazlam var karantina çıkışı 200 kilo olmak istemiyorum.
Merhaba genetik. olarak kilo alamıyorum nasıl alabiirim?
Kilo almak için nasıl beslenmeliyim. hangi gıdalar hızlı kilo almamı sağlar acaba
cici bebe inanılmaz kg yapar onu tüketebilirsin
Boyum 1.60 kilom 56 yasım 19 sızce idal bı kılomu bılemıyorum zayıflamakta ıstıyorum ama nasıl olcak bilemıyorum
Bugünler bir an önce geçsin yeter ya
Kendimi inceliyorum ama karantina günleri çabucak herşeyi kazanıyor. Bundan çok endişeliyim.
Son, gunlerde biraz fazla yiyorum napitim bis bis durunca acikasim geliyo kendimi yemege veriyorm ve kilo, aliyorum ozellikle belim incecik ama kalca ve bacaklarim cok kalin napabilirim
Hocam helikobakteri pylori den kurtulma şansımız var mı
Canım canımm zehra ablam herzaman seninle sağlıklı beslenmeyi ve spor yapmayı çokk seviyorum ❤️❤️❤️
Merhaba benim kilo kaybim cok oluyo ne yesem alamiyorum aksine dahada zayifliyorum?
Merhabalar, eskisine göre daha fazla yemek fakat spor yapmaya devam etmek zararlı mıdır?
bir tek kilo derdini takmayan benim herhalde 😂
Evde nasıl egzersizler yapabiliriz acaba?
İlgi ve alakanıza. teşekkürler takip ediyoruz
Hoşgeldiniz :) 20 kg dambıllar beni zayıflatır mı?
Karantinada film izlerken en çok atıştırdığım 🍿
Karantina gunluklerinde guzel etkinlik
Var ki yiyoruz. Ben göbeğimle mutluyum.
Ben günde 2 ogun yemek yiyorum
Ortalama 20 km yürüyüş yapiyorum
Sizce dogru mu?
şu an bir sorum yok teşekkürler :)
En mukemmel sekilde nasil fit olunur msncmdkdksk
Zehra Bora çok doğal bir kadın. :)
nasıl kilo alabilriiz
Ekrem İmamoğlu olarak canlı bağlanmak isterim
Unutmazsam gelirim o saatlerde
Zehra bora harikasınn.
Nasıl kilo alırım acep😁
Bol sıvı tüketilmeli...
51 kiloyum, nasıl kilo alabilirim?
Bol su içip zayıflanılır mı hocam?
İshal ağırlıklı ibs de beslenme nasıl olmalıdır?
Herkes demek kilo almış evde
Güzel paylaşim elinize sağlık
en sağlıklı şekilde nasıl kilo verilir
Göbeğim yok ama sanki kilo alicam bu günlerde 😂
Ajlıkta ne bulsak onu yiyok
Güzel paylaşım elinize sağlık
FakFakiriz be canısı
Allah ne verdiyse yiyoz
Gece calisiyorum kilo kaybediyorum
Gıdı için egzersiz var mı?
Yüz bölgesinden nasıl kilo verebiliriz?
Biz saldık ya :)
Ac kalaraka zayıflamanın bir sakıncası olabilir mi
Çok teşekkürler
İrade çok önemli.
Teşekkürler
Süper ötesi
Kilo aldım ne güzel
Gelicem yayına
Nasıl kilo verilir
Bakalım
İzliycemmm
Nasıl kilo verecez
Uzun zamandır fitnesi eğitmenligi yapıyorum. Söyleyeceğim şekilde yaparsan kilo vermememen imkansız çünkü kilo vermenin en sağlıklı ve en doğru şekli şu sekildedir;
İlk önce alman gereken kalori miktarını öğreniyosun, öğrendiğin bu kalori değeri senin alman gereken kaloridir bu kaloriden 400-500 kalori daha az alarak yavaş yavaş kilo vermeye başlayacaksın. Sporun çok önemi yok spor bu işin yüzde 10'u bile değildir. Ancak yapmak istiyorsan bodybuilding (vücut gelistirme) dışın da bişey yapma. Cardio yapma mesela Gereksiz. Bu söylediğimin dışına kilo vermeye calisirsan (saçma sapan diyetler yaparsan) kilo verdigini dusunebilirsin ancak o verdiğin kilolarin çok çok az bir kısmı yağdan gider. Geneli ödem ve kas kaybıdır. İnternette gördüğün ve ya herhangi bir diyetisyenin verdiği diyeti kullanma gerek yok.
Kilo verdiren ve ya aldiran yiyecekler de yoktur.
Herşey tamamen kalori miktarina bağlı, sadece cips ve ya baklava yiyerek bile kilo verebilirsin.
Ne öğrenmek istiyorsan sor cevaplarım :)
@Y1gTT_ Cipsten aldığım bir kalori ile sebzeden aldığım kalori aynı olamaz ki bunun yap protein karbonhidrat dağılımı önemli değil mi
Şu şekilde, Kalori değerleri aynı olan sağlıklı bir yiyecek ile sağlıklı olmayan bir yiyecek var diyelim. Sen "saglikli" olduğunu düşündüğün bir yemeği de çok yersen kilo alırsın, sağlıksız yemeği de yersen kilo alırsın. İstersen sadece proteinden oluşan bir yemek ye ancak alman gereken kalori sınırını geç kilo alırsın. Onemli olan yenek değil miktarı. Kalori dağılımı çokta önemli değil. Ben çok fazla kişiyi zayiflattim. Diyetimde sagliksiz denecek yemekler az değildi ama birçoğu 20'nin üzerinde kilo verdi.
@Y1gTT_ ya hocam sporsuz kilo vermemi olur? Karşıyı gereksiz olsaydı ben kilo veremezdim
@MuhammedAliSavat kilo vermenin sebebi spor değildir. Yağ yakımini sağlayan şey diyettir. Kilo alip-verme olayı tamamen diyette biter.
@Y1gTT_ hareket ettikçe enerji elde etmek için ilk glikojenleri daha sonra yağları harcamaz mıyız spor da yağ yakmış olmuyor mu
♥️♥️♥️♥️♥️♥️