Güzellik & Bakım Hediye kazanma zamanı! Kolonya alırken neye dikkat edersin? (Sayfa 3) Pure Line Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 5163 Hediye kazanma zamanı! Kolonya alırken neye dikkat edersin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 114 kişi beğendi
_BeBeRuhii_ Takip Et Master Yaş: 28 , eic 49% +1 yıl Ferahlatması ve hijyen saglaması önemli limon kolonyası en iyisi bunu öğrendik virüs zamanı tütün de vazgeçilmezim 0 0 Yorumla
KırıKMerdane Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 63% +1 yıl Kolanya alırken en çok markasına ve derecesine dikkat ediyorum özellikle 80 derece olmasına dikkat ediyorum. 0 0 Yorumla
drifter00 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 85% +1 yıl Herkes bu kadar dikkat ediyor muymuş ya bende edecem artık eskiden alıyordum bir tane tütün kolonyası atıyordum sepete 😂 0 0 Yorumla
soruçölü Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Valla su donem kolonya aldi basini gidiyor Şu an fiyatina gore 1 0 Yorumla
justmine Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Kolonya almadan önce öncelikle hoş kokulu olmasına dikkat ediyorum. Ferahlatıcı etkisi de bir o kadar önemli🌸 0 0 Yorumla
SenBelirleİsmimi Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 83% +1 yıl Hangisi kolonya bağımlısı dedemin kokusuna yakınsa onu alırım 1 0 Yorumla
Sementa35 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 57% +1 yıl Kolonya demek limon kokusu demek benim için. O yüzden misket limonu ❤️❤️ 1 0 Yorumla
mimaradamm87 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Benim için en çok dikkat ettiğim sanırım. kaliciligi ve klasik aliskanlari farklı esanslar ve mistik olarak buluşturmak 0 0 Yorumla
selenatorsari Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 56% +1 yıl Kolonya alacak kadar hayatı sevmiyorum, geçen yıl Bursa ya gitmiştik ordan zeytinli almıştım o kadar 1 0 Yorumla
Tuğçe_biricikk Takip Et Xper 4 Yaş: 31 , eic 73% +1 yıl Kolonyanın neyine dikkat edilir ki. Limon 80° tamam işte 1 0 Yorumla
Pinar233 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 51% +1 yıl kokusuna tabiki. sonra şişesi. hediye alıyorsam mutlaka cam şise de olmalı. 1 0 Yorumla
sağduyulu1691 Takip Et Guru Yaş: 58 , eic 65% +1 yıl Kalitesine, keskinliğine, rahatlık hissi vermesine... 1 0 Yorumla
Jallet Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 94% +1 yıl Ferah hissettirmesine ve güzel kokuya takıntılıyım. Güzel bir kokusu olması kafi. 1 0 Yorumla
hakannnnaltan Takip Et Xper 7 Yaş: 34 +1 yıl Kolonya alırken markaya barkoduna saglık bakanlığından sorgulamaya maalesef gunumuzdr tonlarca merdiven altı kolonya uretılmekte bunun cogu sahlıga zararlı maddeler ıcermekte 0 0 Yorumla
Alduino Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Bizim kolanya ile bağımız hiç kopmadı Misal bugün umumi tuvalet giderseniz çıkışta elinize kolanya dökerlerMisafirliğe giderseniz yine kolanya dökerlerKısacası kolanya zengin kültürümüzün önemli parçasıdır 0 0 Yorumla
BeşiktaşlıHatunnn_ Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Limonlu olca. gül kolonyaları yaşlı dedeler gibi kokuyo 😂 0 0 Yorumla
_Deniz_kızı__ Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Şu sıcak günlerde bazen iki kez alıyorum. Biri gündüz biri akşam... 0 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl Güzel kokmasına ve ferahlığına dikkat ederim. Bayıcı bir koku olmamalı 0 0 Yorumla
Mervvvee Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 43% +1 yıl En çok dikkat ettigim şey kokusu. Ferah bir kokusu olmalı, temizlik kokmalı. 0 0 Yorumla
saygılısevgi Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 63% +1 yıl Farklı yeni kokular olması cildime zarar vermemesi 0 0 Yorumla
mnays Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 88% +1 yıl Alkol derece oranına, mikropları öldürmesi bakımından. 0 0 Yorumla
DımtısDabadum Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 38% +1 yıl Lavanta en sevdiğim hem kokusu hemde hijyeni önemli 0 0 Yorumla
joeblack18 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 43% +1 yıl Saf kokusuna ve %80 alkol oranına çok dikkat ederim. 0 0 Yorumla
_2fast4u Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Haydi inş. Çiçek çikolata içinde bir çekiliş olursa bu iş tamam @_faerie 0 0 Yorumla
SON_ŞANS00 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 94% +1 yıl Kokusuna daha cok dikkat ederim hafif ve guzel kokmali 👍 0 0 Yorumla
root9 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 68% +1 yıl Cildi tahriş etmeyecek kadar kaliteli olması ilk sırada yer alır benim için. 0 0 Yorumla
Cocukkalin109 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 91% +1 yıl Ferahlık ve insana mutluluk vermesi lazım o kokunun ve hemen kokusu gitmemeli... (: 0 1 Yorumla TakımElbiseliii +1 yıl Aynen Yorumla
turabsmt Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 35% +1 yıl Kolonya alırken en çok dikkat ettiğim nokta kokusunun keskinligi ve kalitesi 0 0 Yorumla
bahtsızromeo Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Alkol derecesi önemli kolanya dediğin hijyen sağlamalı 0 0 Yorumla
Pabucumunçaycısı Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 90% +1 yıl valla kolonya bulamıyorduk bir ay öncesine kadar Kolonya bize lüks geliyor artık :D 0 0 Yorumla
ramazansoyar28 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 48% +1 yıl Kolonya aldığın zaman kolay keskinliği benim için çok önemlidir 0 0 Yorumla
geceninsiyahpaleti Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kokusuna dikkat ederim, özellikle limon ve zeytin kolonyası çok güzel. 0 0 Yorumla
TufanEfe-s Takip Et Xper 3 Yaş: 27 , eic 57% +1 yıl Derecesine çünkü corona yı güçlü kolonya lar yener sonra kokusuna süsüne püsüne 0 0 Yorumla
EclipseOfTheSun Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 85% +1 yıl kolonya güzel kokmalı, rahatsız etmemeli. sonra ayık gezemeyebilirsiniz :D 0 0 Yorumla
kimolsamben Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 71% +1 yıl Limon kolonyası pek sevmem ama bu dönemde sevmesek te delisi olduk mecbur... 0 0 Yorumla
unutulanbiri Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl derecesi kokusu. bazıları mesela yapışıyor eline gitmiyor 0 0 Yorumla
üye-ismi-bulamam-hiç Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 44% +1 yıl 80 derece olmalı. Kokusu güzel olmalı. Fiyatı ortada olmalı: Ne ucuz ve pahalı, uygun olmalı. 0 0 Yorumla
mastergreeneyes Takip Et Master Yaş: 49 , eic 57% +1 yıl kaliteye.. o kadar cok merdıven altı urun varkı ıspırtoya benzıyor.. 0 0 Yorumla
ayberkrodoplu Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 32% +1 yıl %60 oranında alkol olup olmadığına malesef korona yüz0nden en önemlisi bu. 0 0 Yorumla
Saglamkoc Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 83% +1 yıl Genelde kokusuna ve derecesine.Fiyatı uçuk olmamalı :) 0 0 Yorumla
m_ayaz Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 45% +1 yıl markası önemli değil kokusu güzel olsun ve ağır olmasın yeterli 0 0 Yorumla
TürkKızıyız Takip Et Master Yaş: 30 , eic 42% +1 yıl Deniz kokusu limanları Pure line zamanları... 😂😂 0 0 Yorumla
Erronblack41 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 52% +1 yıl Derecesine bakarım, markalı olmasına bakarım birde şişesi güzel olsun 0 0 Yorumla
Zekaikirişçi Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 56% +1 yıl Güzel kokmasi kalite olması alkolün dibine vurmaması 0 0 Yorumla
stoper91 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 39% +1 yıl Ozellikle kokusuna cunku cesitli kokulu olanlar var sonra alkol oranina bakarim. 0 0 Yorumla
İşi-biliyor Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Genelde limon tercih ederim mikrobu daha fazla öldürdüğüne inanıyorum :) 0 0 Yorumla
süperbenn Takip Et Master Yaş: 37 , eic 41% +1 yıl Başta kokusu sonra ise derecesi önemli benim için. Ama süreçten önce pek kullanan biri değildim :) 0 0 Yorumla
Femen3535 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 42% +1 yıl Derin tek bir nefes olarak severim ama sonraki kokusunu pek sevmiyorum bende 0 0 Yorumla
Aşkın_Sonu Takip Et Master Yaş: 41 , eic 63% +1 yıl Kokusu tabiki. Ben genelde limon ve tütün kolonyasından yana reyon dikizliyorum. 0 0 Yorumla
Fatih2134 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 79% +1 yıl Kolonya, kokusu, etkisi bide kaliteli olması benim için şart 0 0 Yorumla
xbabyx Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 89% +1 yıl Kolonyayı sevmem😊 Alerjim oldugu icin de kullanmam 0 0 Yorumla
Soyersoyer Takip Et Master Yaş: 38 , eic 51% +1 yıl Alkol oranı çok yüksek ve koku oranı düşüktü son aldığım kolonyanın, orantılı olmalı 0 0 Yorumla
getafix Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Kokusu ve verdiği ferahlığa. Kokusuyla baymamalı insanı 0 0 Yorumla
WetKoala06 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 94% +1 yıl Derece ve kokusu. Mesela limon yerine zeytin çiçeği gibi. 0 0 Yorumla
Attarlıkadın Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 40% +1 yıl Derecesi önemlidir iyi bir marka yapmışsa bile güvenli olmasına bakarm 0 0 Yorumla
Ankaunicorn Takip Et Xper 4 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kokusuna dikkat ederim tabi ki ama ben pek klasik kokuları değilde deniz kokusu vb sevenlerdenim 0 0 Yorumla
Aslengerizekalıyım Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Ben bir şeye dikkat etmem açıkcası, kolonya kolonyadır benim için.. 0 0 Yorumla
Allamee Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 52% +1 yıl Limon kokusu vazgeçilmezim, bayramları hatırlatır hep bana 🍋💛 0 0 Yorumla
bahardan Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 41% +1 yıl Hiç almadım. Görmedim de. Ama alsam, temizleme gücü ve kokusu herhalde. 0 0 Yorumla
Eagle19855 Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 87% +1 yıl Tütün kolonyasini daha çok seviyorum nedense limon kolonyası ağır kokuyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
678Cevap
Ferahlatması ve hijyen saglaması önemli limon kolonyası en iyisi bunu öğrendik virüs zamanı tütün de vazgeçilmezim
Kolanya alırken en çok markasına ve derecesine dikkat ediyorum özellikle 80 derece olmasına dikkat ediyorum.
Herkes bu kadar dikkat ediyor muymuş ya bende edecem artık eskiden alıyordum bir tane tütün kolonyası atıyordum sepete 😂
Valla su donem kolonya aldi basini gidiyor Şu an fiyatina gore
Kolonya almadan önce öncelikle hoş kokulu olmasına dikkat ediyorum. Ferahlatıcı etkisi de bir o kadar önemli🌸
Hangisi kolonya bağımlısı dedemin kokusuna yakınsa onu alırım
Kolonya demek limon kokusu demek benim için. O yüzden misket limonu ❤️❤️
Benim için en çok dikkat ettiğim sanırım. kaliciligi ve klasik aliskanlari farklı esanslar ve mistik olarak buluşturmak
Kolonya alacak kadar hayatı sevmiyorum, geçen yıl Bursa ya gitmiştik ordan zeytinli almıştım o kadar
Kolonyanın neyine dikkat edilir ki. Limon 80° tamam işte
kokusuna tabiki. sonra şişesi. hediye alıyorsam mutlaka cam şise de olmalı.
Kalitesine, keskinliğine, rahatlık hissi vermesine...
Ferah hissettirmesine ve güzel kokuya takıntılıyım. Güzel bir kokusu olması kafi.
Kolonya alırken markaya barkoduna saglık bakanlığından sorgulamaya maalesef gunumuzdr tonlarca merdiven altı kolonya uretılmekte bunun cogu sahlıga zararlı maddeler ıcermekte
Bizim kolanya ile bağımız hiç kopmadı
Misal bugün umumi tuvalet giderseniz çıkışta elinize kolanya dökerler
Misafirliğe giderseniz yine kolanya dökerler
Kısacası kolanya zengin kültürümüzün önemli parçasıdır
Limonlu olca. gül kolonyaları yaşlı dedeler gibi kokuyo 😂
Şu sıcak günlerde bazen iki kez alıyorum. Biri gündüz biri akşam...
Güzel kokmasına ve ferahlığına dikkat ederim. Bayıcı bir koku olmamalı
En çok dikkat ettigim şey kokusu. Ferah bir kokusu olmalı, temizlik kokmalı.
Farklı yeni kokular olması
cildime zarar vermemesi
Alkol derece oranına, mikropları öldürmesi bakımından.
Lavanta en sevdiğim hem kokusu hemde hijyeni önemli
Saf kokusuna ve %80 alkol oranına çok dikkat ederim.
Haydi inş. Çiçek çikolata içinde bir çekiliş olursa bu iş tamam @_faerie
Kokusuna daha cok dikkat ederim hafif ve guzel kokmali 👍
Cildi tahriş etmeyecek kadar kaliteli olması ilk sırada yer alır benim için.
Ferahlık ve insana mutluluk vermesi lazım o kokunun ve hemen kokusu gitmemeli... (:
Aynen
Kolonya alırken en çok dikkat ettiğim nokta kokusunun keskinligi ve kalitesi
Alkol derecesi önemli kolanya dediğin hijyen sağlamalı
valla kolonya bulamıyorduk bir ay öncesine kadar Kolonya bize lüks geliyor artık :D
Kolonya aldığın zaman kolay keskinliği benim için çok önemlidir
Kokusuna dikkat ederim, özellikle limon ve zeytin kolonyası çok güzel.
Derecesine çünkü corona yı güçlü kolonya lar yener sonra kokusuna süsüne püsüne
kolonya güzel kokmalı, rahatsız etmemeli. sonra ayık gezemeyebilirsiniz :D
Limon kolonyası pek sevmem ama bu dönemde sevmesek te delisi olduk mecbur...
derecesi kokusu. bazıları mesela yapışıyor eline gitmiyor
80 derece olmalı. Kokusu güzel olmalı. Fiyatı ortada olmalı: Ne ucuz ve pahalı, uygun olmalı.
kaliteye.. o kadar cok merdıven altı urun varkı ıspırtoya benzıyor..
%60 oranında alkol olup olmadığına malesef korona yüz0nden en önemlisi bu.
Genelde kokusuna ve derecesine.
Fiyatı uçuk olmamalı :)
markası önemli değil kokusu güzel olsun ve ağır olmasın yeterli
Deniz kokusu limanları
Pure line zamanları... 😂😂
Derecesine bakarım, markalı olmasına bakarım birde şişesi güzel olsun
Güzel kokmasi kalite olması alkolün dibine vurmaması
Ozellikle kokusuna cunku cesitli kokulu olanlar var sonra alkol oranina bakarim.
Genelde limon tercih ederim mikrobu daha fazla öldürdüğüne inanıyorum :)
Başta kokusu sonra ise derecesi önemli benim için. Ama süreçten önce pek kullanan biri değildim :)
Derin tek bir nefes olarak severim ama sonraki kokusunu pek sevmiyorum bende
Kokusu tabiki. Ben genelde limon ve tütün kolonyasından yana reyon dikizliyorum.
Kolonya, kokusu, etkisi bide kaliteli olması benim için şart
Kolonyayı sevmem😊
Alerjim oldugu icin de kullanmam
Alkol oranı çok yüksek ve koku oranı düşüktü son aldığım kolonyanın, orantılı olmalı
Kokusu ve verdiği ferahlığa. Kokusuyla baymamalı insanı
Derece ve kokusu. Mesela limon yerine zeytin çiçeği gibi.
Derecesi önemlidir iyi bir marka yapmışsa bile güvenli olmasına bakarm
Kokusuna dikkat ederim tabi ki ama ben pek klasik kokuları değilde deniz kokusu vb sevenlerdenim
Ben bir şeye dikkat etmem açıkcası, kolonya kolonyadır benim için..
Limon kokusu vazgeçilmezim, bayramları hatırlatır hep bana 🍋💛
Hiç almadım. Görmedim de. Ama alsam, temizleme gücü ve kokusu herhalde.
Tütün kolonyasini daha çok seviyorum nedense limon kolonyası ağır kokuyor