Çocukluğumuzdan beri bayram kokusu olarak hafızamıza kazınan, özel günlerde misafirleri karşılamanın en mis kokulu yolu kolonya, bir süredir evlerimizde başköşedeki yerini tekrar aldı. Artık sadece özel günlerde hatırlanan kolonya devri bitti, kolonya günlük hijyenin vazgeçilmez bir parçası haline geldi.
Kolonya kokusunu kim sevmez! Peki sen kolonya alırken neye dikkat edersin?
Şimdi görüş paylaşarak hediye kazanma zamanı! 🥁
Hemen kolonya alırken neye dikkat ettiğini görüş olarak paylaş; Duş Keyfi Rehber Fenomenleri’nin en yaratıcı bulduğu 10 görüşten biri senin görüşün olsun, Pure Line Kolonya Hediye Seti kazan!
Duş keyfini taçlandıran Pure Line’ın doğadan ilham alan kokuları şimdi kolonyada seninle buluşuyor! 💚 Türkiye’de üretilen Pure Line 80° kolonyaları evine misafir olmaya hazır, hadi hemen tanış!
Kolonya alırken neye dikkat ettiğini yazarak hediye kazanma şansını kaçırmamak için hemen görüşlerdeki yerini al! 👇
Güncellemeler
+1 yıl
Birbirinden güzel görüşleriniz için teşekkürler KScanlar! İşte bizden Pure Line kolonya seti kazanan 10 kişi, mesaj kutularınızı kontrol etmeyi unutmayın. :)
Kolonya olmadan hayat benim için anlamsız oluyor. Çünkü hemen her yerde kolonys kullanıyorum. Akşam eve gelince yorgun olunca, kolonya ile kendime gelirim. Hele birde kolonyanın kokusu kalıcıysa, harika oluyor benim için. Ama şu sıralar kolonya almak biraz güç olmaya başladı. Çünkü hemen her firma kendi kolonyasını çıkarmaya başladı. İnsan hangisini seçeneğine pek karar veremiyor. #gadası
Soruyu görünce baya mutlu oldum. Duş jelini severek kullandığım bir markanın kolonyasını denemek için sabırsızlanıyorum😍
Kolonya alırken nelere dikkat edilmelidir?
Görüntü: Kolonya dediğin kesinlikle berrak olmalı. Şişeyi elime alıp baktığımda içinde tortu veya yabancı herhangi bir madde olmamasına çok dikkat ederim. Koku: Kolonyayı, benim gibi kokusu için kullananlar kimler😂 Bir keresinde manolya kolonyası almıştım. İlk zamanlarda o kadar çok kullanmıştım ki bütün kıyafetlerimden manolya kokusu yayılıyordu etrafa😍Kolonya dediğin kendine özgü hoş bir kokuya sahip olmalı💕
Derece: Ortalıkta virüs dolaştığından beri eve 60 derecelik kolonyalar almadım hiç. Çünkü mikrop ve bakterilerle savaşan kolonyalar 70-80 derece olan kolonyalarmış😊Bu oranlar kolonyanın içindeki alkol oranını gösteriyor. Kolonyada ne kadar alkol varsa o kadar kaliteli ve uçucu oluyor. Marka:Her markaya güven olmaz bu konuda da.. Bazı markalar merdive altı üretim yapıp cilt sağlığına zararlı olan "metil alkol" kullanıyor. Ama artık gönül rahatlığıyla kolonya alabilirim. Pure line üretmiş😍
Şişe:Kolonyalar genelde plastik ya da cam şişelere konuluyor. Fakat plastikler, kolonyanın içine kimyasal bırakabileceğinden "cam pet" denilen (içi cam dışı pet) şişe türünü tercih ediyorum.
Bu habere bayıldım diyebilirim.❤️ Kolonya benim vazgeçilmezim. Alırken çok tereddütte kalıyorum doğrusu. Acaba en iyi kolonya markası hangisi, alırken yan etkisine rastlar mıyım, sevdiğim kokuları bulmakta zorlanıyorum ve çok seçiciyim bu konuda. Misafirlerime de en güzel kokuları ve markası sağlam olan bir kolonyayı sunmasam rahat edemem asla. Daha önce de duş jelini denediğim ve oldukça memnun kaldığım Pure Line' nin keşke parfümü de çıksa demiştim daha önce ve kolonyası çıktığı için çok mutlu oldum. Kesinlikle bundan sonraki tercihim bundan yana olacak. Deniz Mineralleri bana gel diyor adeta. En kısa sürede deneme fırsatı bulurum umarım. 😍
Çantamın demirbaşlarındandır kolonyalar ki bu özelliğimi de biricik anneme borçluyum. Daha ilkokul çağında iken çantama mis kokulu kolonyalardan koyardı hep, " hem misler gibi kokarsın hem de ellerini yıkadıktan sonra da iyice temizlemiş olursun " mottosu ile yetiştirdi, sağ olsun. :) Ve bu alışkanlık ise benimle bu yaşıma geldi ve devam da edecek açıkçası, çantalarım kıyafetlerime göre değişse de kolonyalarım değişmiyor haliyle. Kolonya denildiği zaman derecesi açısından minimum 70 olmasına ve kokusunun da kalıplaşmış standartlarından farklı olmasına ve mutlaka kalıcı olmasına özen gösteriyorum ben. Mesela ya çiçek özleri ile harmanlanmış olmalı ya denizin ferahlığını sunmalı ki kendimi denizden esen bir meltemde misali hissedeyim ya da bergamot veya misket limonu gibi turunçgillerin cazibesine bırakmalıyım. Kokular konusunda takıntılıyımdır yani beni kendisine aşık etmeli ve imzam olmalıdır. Kolonya ve parfümlerdeki kokuları karakterimle bağdaştırırım bir de; yaseminin naifliği, denizin özgürlüğü, bergamot ve misketin ağırbaşlılığını kendi karakterimle birleştirir, özümserim kendimde. Bundandır ki kolonya seçerken epeyce zorlanıyorum, isteklerim derya denizken seçeneklerim çok az olduğundan mütevellit.
Çok sevindim bunu duyduğuma Sadece bu dönem değil çok eskiden beri benim hayatımın olmazsa olmazı kolonya. Salgın döneminden önce de çantamdan kolonya eksik olmazdı. Yaz, kış, her zaman kullanmayı severim. Verdiği ferahlık hissi çok güzel ve rahatlatıcı. Kolonya sıcak yaz günlerinde hararet yaptığım zaman beni yatıştıran tek şey aynı zamanda geleneklerimize göre misafirlere kolonya tutmanın önemi büyük bende kolonya alırken kokusuna, kalıcılığına, kalitesine bakıyorum. Limonun ferahlatıcı kokusu harika. Pure Line Misket Limonlu kolonya kullanmak için sabırsızlanıyorum.
Küçüklüğümüzden beri kolonya kültürü ile büyüdük. Bayramlarda, misafirliklerde, çocukluk coşkusuyla oynadığımız oyunlardan hatıra kalan ufak yaralar vesilesiyle buluştuk kolonya ile. Zaman geçti, kolonyanın kokusunu almamız ile yüzümüzde oluşan ufak gülümsemeler anı kaldı.
Kolonya benim için sevdiklerimle bir arada olmanın getirdiği mutluluğu, ferahlığı ve özlemle andığım hisleri çağrıştırıyor. Bu sebeple de kolonya seçiminde çok hassasım.
Öncelikle alacağım kolonya bana hijyenik hissettirmeli, kokusu mutlaka güzel ve ferahlatıcı olmalı. İçime huzurun dolduğunu hissedebilmeliyim. Pure Line duş jellerini severek kullanıyorum, kokularına aşığım diyebilirim.
Kolonya konusunda da muhteşem iş çıkardıklarından eminim, mutlaka deneyeceğim. <3
Özel günlerde şekerlerir yanında ikram edilen kolonya çeşitleri, geleneksel kültürümüzün olmazsa olmazlarından biridir. Daha kolonya şişesini görmeden bile o gönüllerde taht kuran kokusu, buram buram burnumuza gelir. İnsanı kendine getiren, hoş kokularıyla ferahlık veren ve içerdiği alkol sayesinde dezenfektan olarak bize koruma kalkanı oluştururlar. Kolonya denilince benim aklıma hemen deniz, limon ve çiçek kokuları gelir. Çünkü onlar; ferahlığın, tazeliğin ve yenilenmenin şişedeki halleridir! Her an tazelik sunan ve her koku çeşidinin mükemmel olmasıyla, dilediğimiz zaman yenilenebiliriz. Ben Pure Line'nin deniz mineralleri kolonyası ile yenileniyorum. Göze hitap eden şişesi ve gönlüme ferahlık veren kokusuyla kısa süre içerisinde kendimi dünyadan soyutluyorum! Özellikle yaz aylarında serin rüzgar gibi kokusunu bedenimde, doğayı içimde yaşamayı Pure Line'nin etkileyici kokularına borçluyum. ❤
Aaaah bu haber beni çook mutlu etti ❤ Çünkü ortalıktaki sıkıcı ve benzer kolonya kokularından çok sıkılmıştım yeni yeni farklı kokulara ait kolonyaların ise kokularının çok uçucu olmasından ötürü tercih etmiyordum.
Kolonya sıcak yaz günlerinde hararet yaptığım zaman beni yatıştıran tek şey aynı zamanda geleneklerimize göre misafirlere kolonya tutmanın önemi büyük bende kolonya alırken kokusuna, kalıcılığına, kalitesine bakıyorum. Duştan sonra 12 saat kalıcı Pure Line markasının duş jellerini çok beğenmiştim eminim ki Pure Linenin kolonyası da duş jeli kadar kalıcı, kaliteli ve güzel kokuyordur. Ben Orta Karadenizde yaşayıp deniz hasreti çeken biriyim bu yüzden Pure Line Deniz Minaralleri içeren kolonyayı görünce keşke benim olsa dedim. Koronadan ötürü iyice kolonya ihtiyacımın ve denize gidemememin üzüntüsünü bu kolonya ile atlatabilirim ❤
Kolonyaların benim için yeri apayrıydı hep❤ Hele bir de limonlu kolonyaysa kendimden geçerim kokusuna. Pandemi sürecinde yanımdan, eşyalarımdan eksik etmedim. Kolonya alıren kokusunun ağır değil de genellikle mayhoş olmasına bakarım. İnsanı yatıştıracak, ferah, mis kokulu kolonya her zaman tercihimdir.🌸
Bu haber harikaaa🤩 Sadece bu dönem değil çok eskiden beri benim hayatımın olmazsa olmazı kolonya. Çocukluğumdan beri gün içerisinde sürekli kullanırım. Hem hijyen için hem ferahlamak için hem de kokusu için. Ve kolanyo deyince benim olmazsa olmazım Limon🍋🍋🍋 Kolonya dediğin 80 derece olacak ve limonlu olacak💛 Limonun ferahlatıcı kokusu harika. Pure Line Misket Limonlu kolonya kullanmak için sabırsızlanıyorum. 😍
Kolonyanın sadece bayramlarda ya da özel günlerde kullanılması gereken bir şey olmadığını hatta her an her dakika yanımızda olması ve kullanmamız gereken bir bakım ürünü olduğunu düşünüyorum özellikle de bu malum salgın günlerinde en çok ihtiyacımız olan şey kolonya.. 😊
Kolonya alırken dikkat ettiğim en önemli şey kokusudur kalıcı ve güzel kokulu kolonyalara asla hayır demem özellikle de limon kolonyası en çok sevdiğim kolonya çeşidi 💜 bunların dışında kolonya alırken dikkat ettiğim şeyler kaliteli, sağlıklı, güvenilir marka ve kimyasal zehir ve içeriklerden uzak olması, içeriğinde kullanılan alkol miktarına ve türüne dikkat ederim aynı zamanda kolonya şişesinin üzerinde yazan alkol derecesinin 80' olması benim için çok önemlidir diyebilirim.. 😊
Temiz, titiz, hijyenik ve bakımlı olmak için tek ihtiyacımız olan ürün öz ve öz yerli malı olan Türk kolonyası bize bu imkanı tanıdığın için teşekkürler Pure Line İyi ki varsın 😍❤
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Salgın döneminden önce de çantamdan kolonya eksik olmazdı. Yaz, kış, her zaman kullanmayı severim. Verdiği ferahlık hissi çok güzel ve rahatlatıcı. Şimdiye kadar limon kolonyası kullandım, ama deniz kokusuna da bayılırım. PureLine duş jelleri gibi, kolonyalarının da kokusu harikadır eminim. O yüzden denemek istiyorum 🤞 Ferahlık hissi dışında 80° olması da son derece önemli. Ben bunlara dikkat ediyorum 🌺
Kolonya eşittir insana verilen özen, dostluk, mutluluk, güzel günler bende... kolonya kokusu küçüklüğüm. güzel anılarım... ne ara kokusunu duysam huzur bulur sakinleşirim. sebebine geleyim. küçükken babanemleyim hep.çok severim hep ondayım. her gün mutlaka bir misafir ağırlanırdı mutlaka ama mutlaka.. gelen konuklar yerlerini alır almaz ilk iş hemen bir kolonya ikramıydı ve bunun babanem beni görevlendirirdi.( e ben küçüğüm). herkesin eline yeter yeter çocuğum deyip gülümseyene dek dökerdim.😊temizlik güzel kokuyla birleşir, çay da demlenir veee başlardı muhabbet saatlerce... ne güzeldi herşey. Kolonya temizdir kokusu ferahlatır. Sinek ısırsa yine kolonya, böcek soksa kolonya bizde. Şimdi kokuları da güzelleşmiş. Yeni anılarda hepbirlikte.😘
Güzel kokulara hep zaafım vardır daha çok fresh parfüm tercihim olurdu ama şu pandemi süresince tüm varlığım kolonyalar oldu😁 kolonyalar hayatıma bodoslama girdi desem yanlış olmaz. Sürekli kullanınca insan limon kokusu dışında ama güveneceği bir marka arayışa giriyor. İşte pure line gibi markalar böyle devreye giriyor. Tercihim deniz kokusu olur.
Bu habere bayıldım diyebilirim.❤️ Kolonya benim vazgeçilmezim. Alırken çok tereddütte kalıyorum doğrusu. Acaba en iyi kolonya markası hangisi, alırken yan etkisine rastlar mıyım, sevdiğim kokuları bulmakta zorlanıyorum ve çok seçiciyim bu konuda. Misafirlerime de en güzel kokuları ve markası sağlam olan bir kolonyayı sunmasam rahat edemem asla. Daha önce de duş jelini denediğim ve oldukça memnun kaldığım Pure Line' nin keşke parfümü de çıksa demiştim daha önce ve kolonyası çıktığı için çok mutlu oldum. Kesinlikle bundan sonraki tercihim bundan yana olacak. Deniz Mineralleri bana gel diyor adeta. En kısa sürede deneme fırsatı bulurum umarım. 😍
Yaz sıcaklarında ferahlamak için yanımda olmazsa olmazım! Çantamda mutlaka küçük bir şişede bulundururum, özellikle bu sıcaklarda siz de benim gibi yanınızdan ayırmayın derim. Ayrıca deniz kokusunu küçücük bir şişede sığdıranlara da bayılıyorum! Hem ferahlatıp hem güzel kokan bu ürünü sevmeyen biri var mıdır, hiç sanmıyorum :D Kolonyada koku benim için çok önemli. Örneğin misket limonlu kolonya ise bunda içindeki alkolden çok limonu kestiğinizde oluşan kokudan duymak isterim, oldukça ferah olan bu kokuyu sürekli kullanasım geliyor çünkü :D Geçirdiğimiz bu zorlu virüs döneminde etkili olsun diye baktığımız en önemli özellik derecesi aslında; kolonyanın etkili bir dezenfektan işlemi görebilmesi için de "Pure Line" kolonyaları gibi 80 derecelik olması gereklidir. Hem güzel kokan hem dezenfektan görevi görebilen bir kolonya mı? NEREDE LÜTFEN SÖYLEYİN..
Merhaba , Eve misafir geldiğinde mutlaka ikram ederiz bayram fark etmez babam kolanya getir der ikram ederim. Benim için kolanyada başı ağrıtmayan hafif kokular tercihim ve içinde tortu gibi şeyler var mı diye bakarım ve kolonya alırken huzur içinde hissetmeliyim benim tercihim limon kolonyası çok seviyorum 💜 kolanya aile olarak çok tüketiyoruz çok kullanıyor. Özellikle metil alkol ile üretilen kolonyaların görme bozukluklarına, hatta körlüğe yol açabileceğini söylüyor uzmanlar ,
Ve ayrıca çok teşekkür ederim böyle bir şey yaptığınız için mutlu oldum. Ve ayrıca şunu söylemek istiyorum corana virüsü gelince herkes kolanyaya sardı bence değeri bilindi herkes evinde kolonya bulunduracak...
Sadece özel günlerde değil, her zaman çantamdan eksik olmayan şeylerden biridir kolonya. Dışarıda gezerken ya da toplu taşıma araçlarına bindiğimizde çok fazla mikropla haşır neşir oluyoruz ne yazık ki. Benim gibi titiz insanlar için kolonya bulunmaz nimet bu yüzden. Yazlarıda buzdolabında muhafaza ettiğim kolonyalar tam bir ferahlama kaynağı. Kolonya alırken berrak görüntüsü olan ve kendine özgü güzel bir kokusu olan kolonyaları tercih ediyorum. Özellikle Pure Line misket limonu kolonyası kokladığım en güzel limon kolonyalarından biri. Üstelik 80 derece. En iyisi gidip bir kolonya süreyim ben bu kadar muhabbet üzerine.😅
Bunu duyduğuma gerçekten çok mutlu oldum, malum korona virüsü sebebiyle herkesi kolonya telaşı sardı, kolonya alırken tabikide ilk sıktığımız anda ki ferahlıgına ve bende yarattığı serinliğe dikkat ederim, kolonyanın çantamda bir ıslak mendil kadar değeri yüksektir, küçüklüğümden bu yana kolonyamı eksik etmem gerek toplu taşıma araçlarında kalabalık ortamlarda dışarda ortak alanlarda kolonyam ve ben ayrılmaz ikili haline geliyoruz.. ailecek tercih ettiğimiz kokulardan biri vazgeçilmezlerden limondur, çantamda bulundurdugum kolonyam da yine aynı şekilde ferahlık yaratıcak uzun süre kalıcılık sağlayacak mükkemeliyete sahip olmalı, Pure Line'da hepimizin düşüncelerine ortak olup yeni ferahlıklar çıkarmış en yakın zamanda denemek için sabırsızlanıyorum..❤
Kolonya seven de sevmeyen de kolonya kullanıyor. Çünkü kolonyalar, günlük yaşantımızda yer etmiş durumdalar.. Her ne kadar bu aktivitelerden uzaklaşılmış olsa da;bayramlarda, akraba ziyaretlerinde, yemek sonrasında, hasta ziyaretlerinde kolonya ikram edilir. Özellikle son zamanda mücadele ettiğimiz korona salgını ile bizim mücadelemize en çok katkı sağlayanın kolonyalar olduğunu düşünüyorum. Bir yandan mikroplardan arındırırken diğer yandan ferahlatıp kokusunü bizde bırakarak farklı hava verir. Yaz aylarında ve salgın nedeniyle daha fazla kullanılacağını düşünüyorum. Ferahlık diyince akla ilk limon kolonyası gelir. En sevdiğimdir kendileri..
Özel günlerde şekerlerir yanında ikram edilen kolonya çeşitleri, geleneksel kültürümüzün olmazsa olmazlarından biridir. Daha kolonya şişesini görmeden bile o gönüllerde taht kuran kokusu, buram buram burnumuza gelir. İnsanı kendine getiren, hoş kokularıyla ferahlık veren ve içerdiği alkol sayesinde dezenfektan olarak bize koruma kalkanı oluştururlar. Kolonya denilince benim aklıma hemen deniz, limon ve çiçek kokuları gelir. Çünkü onlar; ferahlığın, tazeliğin ve yenilenmenin şişedeki halleridir! Her an tazelik sunan ve her koku çeşidinin mükemmel olmasıyla, dilediğimiz zaman yenilenebiliriz. Ben Pure Line'nin deniz mineralleri kolonyası ile yenileniyorum. Göze hitap eden şişesi ve gönlüme ferahlık veren kokusuyla kısa süre içerisinde kendimi dünyadan soyutluyorum! Özellikle yaz aylarında serin rüzgar gibi kokusunu bedenimde, doğayı içimde yaşamayı Pure Line'nin etkileyici kokularına borçluyum. ❤
Kokusuna çok dikkat ederim. Ferah ve güzel kokmali ve uçup gitmemeli kalıcı olmalı kokusu olmalı. Frezya , leylak, lavanta , limon ve karabiberli kolonyalar hoşuma gidiyor:)
Bir kolonya önce hoş kokulu olmalı sonra etkisi şu pandemi döneminde en çok güvendiğimiz şey oldu. limon kokusu yerine başka kokular olması güzel pire line teşekkür ederiz sana...🌸
Kolonya alırken derecesine özellikle dikkat ediyorum. Kokusu beni cezbetmeli yoksa seçimlerim arasında yer alacağını düşünmüyorum. Onun haricinde markası da benim için oldukça önemli bir kriterdir. Sıradan markalardansa bilindik bir markanın ürünü olması benim için 1 özelliktir. Mesela Pure Line gibi değerli bir markanın kolonyasını elbette evimde bulundururum. Duş jelini de evimde bulundurmuştum daha önce ve memnuniyet garantisi %100. Şimdi sıra kolonyasında. Siz bu satırları okurken ben de hemen ürün siparişimi oluşturuyorum. Hazır korona salgınıyla mücadele ediyoruz tek başıma mücadele etmeyi sevmediğimden yanımda ve sevdiklerimin yanında Pure Line kolonyası olacak. Biz bu haklı mücadelemizde çok güçlüyüz. 💪🏼💪
kolonya alırken görünüşü berrak, bulanık olmayan, içerisinde tortu ve yabancı madde bulunmayan, kendine özgü hoş bir kokuda olan kolonyaları tercih ediyorum 🙈🙈Pure Line markasını daha önce kullanmadım şimdi kullandım diyip yalan söylemiyim , ama alıp deneyeceğim en kısa zamanda 🌸🌸❤
Ben 80 derece olan kolonya olmasına dikkat ediyorum.
Bunun dışında klasik limon kolonyası biraz sıkıyor beni, yeni kokular seviyorum. Deniz kokusu olur, çiçek kokuları olur o şekilde kolonya tercih ediyorum ve çantama mutlaka atıyorum seyahat boyunu.
Sıradan kolonyalardan sıkılmıştık ve ben deniz kenarında büyümüş biri olarak PureLine Deniz Mineralleri diyorum... ve ben, kolonya alirken 80 derece olmasına özen gösteririm ve her yerden de almam...✂️
Şu zamanfa ilk baktığım şey 60° ve üzeri mi oluyor. Ondan sora ise kokusu ve markası olur. Temiz ve ferah bir kokusu olmalı çünkü artık daha çok kolonya kullanıyoruz ağır kokular sürüp başkalarını ve kendimizi bıktırmamak en iyisi. Markası da güvenilirlik açısından önemli çünkü etikete basılanla içeriğinin farklı olabileceğini düşünüyorum
Kolonyayı zaten genel olarak kullanmayı seviyordum. İçinde bulunduğumuz dönemde kolonyanın değeri de bir hayli arttı. Genel olarak limon kolonyasını sevsem de, çam ve tütün kolonyası kullandığım zamanlarda oldu. Yeni Pure Line Deniz Minerallerini ise merak ettim. Mutlaka deneyeceğim.
bir kolonya bağımlısı olarak söylüyorum ki evimde ceviz yaprağı kolonyasından tutun badem çiçeği kolonyası dahi var 😂 Bu pandemide hepsi vazgeçilmezimiz oldu. Önceden benim için önemli olan sadece kokusuydu ama şimdi hem kokusu hem derecesi önemli oldu💕 Hem derecesi yüksek olsun hem de kokusu elimde kalsın istiyorum. Pure Line'ın duş jellerini kullanıyorum ve kokusuna ba yı lı yo rum💓 Kolonyasının çıkmasına çoook sevindim!! Asla yanımdan ayırmayacağım bir ürün olucaktır eminim🤞❤
Yaa Pure line kolonyasıda mi varmış ❤️❤️❤️ duş jellerini kullandığım ve çok sevdiğim markanın kolonyası da varsa artık tamamdır. Çok sevindim.
Kolonya alırken önce bilinen ve güvenilir bir marka olmasına dikkat ederim. Çünkü bu kokuyu da etkiliyor. Bilinen markanın kokusu rahatsız etmiyorken diğer markaların kokusu rahatsız edici olabiliyor. E tabi bir de 80 derece olmalı.
Etil alkolden üretilmiş olmasına, metil alkol içermemesine dikkat ediyorum. Bundan emin olmak için en güvenli yol da bilindik bir marka ürününü almak. Dezenfektan olarak kullanacaksam 70 derecede üretilmiş olmasını beklerim "kolonya" denilince burnumuza gelen, alıştığımız o limon kokusunu da ararım.
Hayatım boyunca devamlılığını sürdüren koku türlerindeki tercihin hep egzotikten yana olmuştu. Kolonyada da şaşmaz tütün daima benim en'lerimden birisidir. Eline döker dökmez burnunu doğru yaklaştırır ve içine çekersin. Miss gibi bir geniz yanması. Bunu çoğu şeye değişmem.
Koronavirüs günleri nedeniyle kolonya satışları bayağı bir arttı Ama genel olarak kolonyada aradığım ilk şey kokusu olur ferah bir koku vermesi ve serinlik sağlaması Benim için en önemli etken olmaktadır Bu nedenle belli bir marka kullanmıyoruz hangi kolonya denk gelirse onu kullanıyoruz Ama genelde de tıraş kolonyaları güzel kokuyor.
fujier esansli olani cok insanların stokçuluk saçmalığı yüzünden hala tam olarak bulunamıyor. iyi markalar bitiyor hemen. adı sanı duyulmamış markalar da bunu fırsat bilip fiyatlarını iyi markaların seviyesine çıkarıyor. ayrıca herkes salak gibi illa limon olsun diye kasınca firmalar da sürekli limon kolonyası üretiyor. diğer güzel kokulara erişmek şu şartlarda imkansız.
Kolonya alırken en çok önem verdiğim konular berrak bir görüntüsünün olması, daha önce kullandığım bilinen markaların olması (bu konu ozelliklede sağlık açısından önemli, etil alkol yerine metil alkol kullanan firmalar olabilir, bilindik markaları tercih etmek önemli), ve bir diğer önemli konuda tabikide kokusu, kokusu önemli çevremizdeki insanlar da bu kokuyu alacak çünkü 😅
Kolonya sürüldüğünde hapşırasım geliyor. Bir de Allah aşkına bazı fenomenler ya da bazı kişiler demiş ferahlatıcı olmalı diye bayılana ya da fenalaşana bile kolonya getiriyorlar benim bildiğim her kolonya ferahlatıcı zaten kolonya kolonyadir bazıları abarta abarta yazmış. Bir içeriğinden dolayı kokusu farklı olur bazılarının belki.😅
Aslında çok kolanyaya bayılmıyorum hele limonluları midemi kaldırıyordu ama bence duş jelleriniz gibi mükemmel olacaklar denemek isterim hele deniz kokusu diyorsunuz 🥰 Deniz olan bir şehirde doğdum büyüdüm ama hayat çok acımasız çalıştığım şehirler hep denizsiz jelde olduğu gibi kolonyayı da deniz kokusu seçerim 😍
Virüs döneminde adından sıkca söz ettirse de Kolonya bizde bir kültürdür, her zaman misafirlerimize ve sevdiklerimize gönül rahatlığıyla ikram ettiğimiz bir koku.. 80°olmasına ferahhlatıcı ve limonlu olmasına dikkat ederim. Baby kolonyaları haricinde Limon kokulu olmayan kolonyaları sevmiyorum..🍋😇
Kolonya dediğimizde aklımıza şu an dezenfektan gelse de aslında kültürümüzde olan bir şey misafire kolonya ikram etmek ya da banyoların köşesinde duran güzel kokular aslında şu dönemde daha çok anlıyoruz kolonya gerçekten çok önemli hem güzel kokulu hem de önemli bir dezenfektan böyle güzel şeyler var genelde az bulunur cinsten oluyor ama kolonya nerdeyse ezelden beri var peki biz neden bulundurmayalım
Kolonya sewmem kokusu tıkıyor. Ewi temiz tut ellerini bol bol yıka temizliğine dikkat et bişey olmaz. Sırf virüs var diye yarım saatte bir evin heryerini çamaşır suyuyla silmek, çamaşırları 90da yıkayıp da eskitmek kaynar suya koyup bekletmek, 5 dkda bir kolonya sürmek dezenfektan ile duş almak da abartı geliyor bana. İki günde bir temizlik yapan insandım, bugünlerde halsizim yapamıyorum, bana abartı diyorlardı şimdi millet benden fazla yapıyor
Kolonyada benim için en önemli özellik alkol derecesi. 80 derece olmasına ya da en azından 60 derece olmasına dikkat ediyorum. Ev için büyük boy, yanımda taşımak için ise küçük boy tercih ediyorum. Ayrıca tabi bir de kokusu ferahlatması önemli.. Tütün kolonyalarını tercih etmiyorum mesela bana çok ağır geliyor. Ama duş jellerinden de bildiğim üzere Pure Line kolonyaların da ustası olmuştur! ✌🏼😇💕
Kolonya alırken ilk önce kokusuna çok dikkat ediyorum bu virüs öncesinde de bir numaralı eşyamdı diyebilirim :) Aracımda her zaman kolonya bulundururum. En çok dikkat ettiğim şey kokusundan sonra sprey olup olmaması sprey kolonyalara artı olarak daha çok bayılıyorum :)
Benim tercih ettiğim kolonyam keskin limon kokusuyla zihnimi açmalı. Yüksek derecesi ile mikropları yakmalı. Uygun fiyatıyla cebime uygun olmalı. Böyle özellikleri olan bir kolonyadan başka ne isteyebilirim ki bana sadece almak ve dolabımdayken ihtiyaç halinde kullanmak düşer.🙏🥰😍Benim ruh halim en güzel en özel kokulu kolonyadan sorulur.🥰🙏
Benim çocukluğumdan beri kolonyaya bir düşkünlüğüm var. Kokusunu içime çekmek beni okadar rahatlatıyor ki, özellikle de limonlu olanlarına bayılıyorum. Ayrıca bu pandemi günlerinde tek ihtiyacımız olan şey tabiki kolonya, bundan dolayı kolonyasız dışarı bile çıkmıyorum. Uzun lafin kısası kolonyasız bir günüm bile geçmiyor ve pure line sana ne kadar teşekkür etsem az olur en sevdiğim marka en sevdiğim ürünü üretiyor. Teşekkürler pure line💐
Öncelikle en dikkat ettiğim şey derecesi. Etkili olabilmesi için derecesine bakmadan almıyorum. Sonra da kokusuna dikkat ediyorum zaten. Limon kolonyasını pek sevmem o yüzden de çiçek kokuları ya da fresh kokular tercih ediyorum. Yaklaşık 3 ayda 5-6 şişe kolonya bitirmiş bir aile olarak bu hediye çok mutlu eder açıkçası. :)
Kolonya alırken; öncelikle alkol oranına ( ne kadar hijyende etkili olduğu için ), kokusuna ( rahatsız edici olmayan ve ferahlatıcı bir kokusu olmalı ), PH değerine ve güvenilir bir marka olup olmadığına dikkat ederim.
Tabi şu zamanda dıkkat ettıgım en onemlı husus 80 derece olmasıydı mallum korona var xndndnd onun dışında zambak ve lale kolanyasına bayılırım sürekli herkes bellemiş limon alısılmısın dısına cıkmak laZım :)
Markasına ve fiyatına dikkat ederim en çok. Markası kötü olan kolonyaları saf dışı bırakıyorum gözüme hitap edenleri de hemen alıyorum. Ferahlatıcı kokuları severim kolonyamın kokusu da ferah hissettirmeli. Pure Line duş jeli tamam da kolonyası nasıl olur bilemedim. Denemek nasip olur inşallah.
En çok kokusuna dikkat ediyorum, parfüm içerikli olursa daha çok seviyorum :D Deniz kokusunu çok merak ettim mutlaka bakacağım. Sıcak havalarda ferahlatıcı oluyor kolonyalar :D
yaklasik 10 senedir gunde ortalama 100 defa ellerimi kolonya ile temizlerim kolanya ozellikle biraz sert olucak yani icinize cekince sizi bir titretip ferahlaticak sonra kokusu gelicek tabikide yeni kolonyalarda guzel kokmali ferahlatmali guncel kokulardan olmali ozellille ferah cicek kokulari kolonyaya cok yakisiyor ama tabikide kolonya biraz erkeksi olmali cunku en cok biz erkekler kullaniyoruz kesinlikle cikarsa haberim olsun alicam
Kolonya alırken öncelik rengine bakarım berrak net olmalı , kokusu keskin olmadan. ferahlik vermeli koku rahatsız etmiyecek. Derecesi yüksek olmalı. Şişe şekli ve kapağı ilk ben kullanmalıyım. kolonya elimize yüzümüze sürünce bize rahatlama ferahlık verecek
Kolanyada benim en dikkat ettigim, derecesi ile kokusudur. Limon kokusu vazgeçilmez olsa da deniz kokusunu oldukça merak ediyorum. Yaz aylarında oldukça ferahlatıcı 🤞💜
Alkol oranına (en az 80 derece) Kokusuna ki genellikle misket limon, bodrum mandalina ve limon tercih ederim. Bunların yanında tabi ki güvenilir bir marka olmasına özen gösteririm.
Tabiki olmazsa olmaz limonun ferahlatıcı kokusu ve en onemlisi 80°olması deniz mineralli olanı hiç denemedim ama PURE LİNE yaptıysa oda efsanedir kolunya benim vaz geçilmezim hele bu virüste evimde ve çantamda olmazsa olmazım 😍😍😍
Herşeyden önce kokusu önemli. Acil durumlarda kurtarıcı olmalı, kokusunu alan kişiye bu kokunun kaynağını sordurtmalı, kendi kendini beğendirebilmeli. Benim favorim geleneğimizle eşleşen limon kolonyası olsa da, farklı kokulara da açık olmalıyız. :)
Derecesi önemli en az 80 derece olmalı, kokladığımda ağır derece bir ferahlık vermeli, kolonyaya bayılırım evimde 5 şişe kolonya vardır hatta, limon kokulu, limon çiçeği kokulu ve ayvalık zeytin çiçeği kokusunda.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
678Cevap
Kolonya olmadan hayat benim için anlamsız oluyor. Çünkü hemen her yerde kolonys kullanıyorum. Akşam eve gelince yorgun olunca, kolonya ile kendime gelirim. Hele birde kolonyanın kokusu kalıcıysa, harika oluyor benim için. Ama şu sıralar kolonya almak biraz güç olmaya başladı. Çünkü hemen her firma kendi kolonyasını çıkarmaya başladı. İnsan hangisini seçeneğine pek karar veremiyor.
#gadası
Soruyu görünce baya mutlu oldum. Duş jelini severek kullandığım bir markanın kolonyasını denemek için sabırsızlanıyorum😍
Kolonya alırken nelere dikkat edilmelidir?
Görüntü:
Kolonya dediğin kesinlikle berrak olmalı. Şişeyi elime alıp baktığımda içinde tortu veya yabancı herhangi bir madde olmamasına çok dikkat ederim.
Koku:
Kolonyayı, benim gibi kokusu için kullananlar kimler😂 Bir keresinde manolya kolonyası almıştım. İlk zamanlarda o kadar çok kullanmıştım ki bütün kıyafetlerimden manolya kokusu yayılıyordu etrafa😍Kolonya dediğin kendine özgü hoş bir kokuya sahip olmalı💕
Derece:
Ortalıkta virüs dolaştığından beri eve 60 derecelik kolonyalar almadım hiç. Çünkü mikrop ve bakterilerle savaşan kolonyalar 70-80 derece olan kolonyalarmış😊Bu oranlar kolonyanın içindeki alkol oranını gösteriyor. Kolonyada ne kadar alkol varsa o kadar kaliteli ve uçucu oluyor.
Marka:Her markaya güven olmaz bu konuda da.. Bazı markalar merdive altı üretim yapıp cilt sağlığına zararlı olan "metil alkol" kullanıyor. Ama artık gönül rahatlığıyla kolonya alabilirim. Pure line üretmiş😍
Şişe:Kolonyalar genelde plastik ya da cam şişelere konuluyor. Fakat plastikler, kolonyanın içine kimyasal bırakabileceğinden "cam pet" denilen (içi cam dışı pet) şişe türünü tercih ediyorum.
Teşekkürler❤
Bu habere bayıldım diyebilirim.❤️
Kolonya benim vazgeçilmezim.
Alırken çok tereddütte kalıyorum doğrusu.
Acaba en iyi kolonya markası hangisi, alırken yan etkisine rastlar mıyım, sevdiğim kokuları bulmakta zorlanıyorum ve çok seçiciyim bu konuda.
Misafirlerime de en güzel kokuları ve markası sağlam olan bir kolonyayı sunmasam rahat edemem asla.
Daha önce de duş jelini denediğim ve oldukça memnun kaldığım Pure Line' nin keşke parfümü de çıksa demiştim daha önce ve kolonyası çıktığı için çok mutlu oldum.
Kesinlikle bundan sonraki tercihim bundan yana olacak.
Deniz Mineralleri bana gel diyor adeta. En kısa sürede deneme fırsatı bulurum umarım. 😍
Çantamın demirbaşlarındandır kolonyalar ki bu özelliğimi de biricik anneme borçluyum.
Daha ilkokul çağında iken çantama mis kokulu kolonyalardan koyardı hep, " hem misler gibi kokarsın hem de ellerini yıkadıktan sonra da iyice temizlemiş olursun " mottosu ile yetiştirdi, sağ olsun. :)
Ve bu alışkanlık ise benimle bu yaşıma geldi ve devam da edecek açıkçası, çantalarım kıyafetlerime göre değişse de kolonyalarım değişmiyor haliyle.
Kolonya denildiği zaman derecesi açısından minimum 70 olmasına ve kokusunun da kalıplaşmış standartlarından farklı olmasına ve mutlaka kalıcı olmasına özen gösteriyorum ben. Mesela ya çiçek özleri ile harmanlanmış olmalı ya denizin ferahlığını sunmalı ki kendimi denizden esen bir meltemde misali hissedeyim ya da bergamot veya misket limonu gibi turunçgillerin cazibesine bırakmalıyım.
Kokular konusunda takıntılıyımdır yani beni kendisine aşık etmeli ve imzam olmalıdır. Kolonya ve parfümlerdeki kokuları karakterimle bağdaştırırım bir de; yaseminin naifliği, denizin özgürlüğü, bergamot ve misketin ağırbaşlılığını kendi karakterimle birleştirir, özümserim kendimde. Bundandır ki kolonya seçerken epeyce zorlanıyorum, isteklerim derya denizken seçeneklerim çok az olduğundan mütevellit.
Çok sevindim bunu duyduğuma
Sadece bu dönem değil çok eskiden beri benim hayatımın olmazsa olmazı kolonya. Salgın döneminden önce de çantamdan kolonya eksik olmazdı. Yaz, kış, her zaman kullanmayı severim. Verdiği ferahlık hissi çok güzel ve rahatlatıcı.
Kolonya sıcak yaz günlerinde hararet yaptığım zaman beni yatıştıran tek şey aynı zamanda geleneklerimize göre misafirlere kolonya tutmanın önemi büyük bende kolonya alırken kokusuna, kalıcılığına, kalitesine bakıyorum. Limonun ferahlatıcı kokusu harika. Pure Line Misket Limonlu kolonya kullanmak için sabırsızlanıyorum.
teşekkürler <3
Küçüklüğümüzden beri kolonya kültürü ile büyüdük. Bayramlarda, misafirliklerde, çocukluk coşkusuyla oynadığımız oyunlardan hatıra kalan ufak yaralar vesilesiyle buluştuk kolonya ile. Zaman geçti, kolonyanın kokusunu almamız ile yüzümüzde oluşan ufak gülümsemeler anı kaldı.
Kolonya benim için sevdiklerimle bir arada olmanın getirdiği mutluluğu, ferahlığı ve özlemle andığım hisleri çağrıştırıyor. Bu sebeple de kolonya seçiminde çok hassasım.
Öncelikle alacağım kolonya bana hijyenik hissettirmeli, kokusu mutlaka güzel ve ferahlatıcı olmalı. İçime huzurun dolduğunu hissedebilmeliyim. Pure Line duş jellerini severek kullanıyorum, kokularına aşığım diyebilirim.
Kolonya konusunda da muhteşem iş çıkardıklarından eminim, mutlaka deneyeceğim. <3
Ben kolonyayı buzdolabında muhafaza ediyorum, özellikle sıcaklığın arttığı zamanlarda sürmek çok ferahlatıcı oluyor :D
Kolonya alırken en çok içeriğine ve kokusuna bakıyorum, farklı kokular hoşuma gidiyor ama limon kolonyasını da ferahlamak için kullanıyorum :)
Kazanmisssiniz tebrikler😀
Özel günlerde şekerlerir yanında ikram edilen kolonya çeşitleri, geleneksel kültürümüzün olmazsa olmazlarından biridir. Daha kolonya şişesini görmeden bile o gönüllerde taht kuran kokusu, buram buram burnumuza gelir. İnsanı kendine getiren, hoş kokularıyla ferahlık veren ve içerdiği alkol sayesinde dezenfektan olarak bize koruma kalkanı oluştururlar.
Kolonya denilince benim aklıma hemen deniz, limon ve çiçek kokuları gelir. Çünkü onlar; ferahlığın, tazeliğin ve yenilenmenin şişedeki halleridir! Her an tazelik sunan ve her koku çeşidinin mükemmel olmasıyla, dilediğimiz zaman yenilenebiliriz. Ben Pure Line'nin deniz mineralleri kolonyası ile yenileniyorum. Göze hitap eden şişesi ve gönlüme ferahlık veren kokusuyla kısa süre içerisinde kendimi dünyadan soyutluyorum!
Özellikle yaz aylarında serin rüzgar gibi kokusunu bedenimde, doğayı içimde yaşamayı Pure Line'nin etkileyici kokularına borçluyum. ❤
Aaaah bu haber beni çook mutlu etti ❤ Çünkü ortalıktaki sıkıcı ve benzer kolonya kokularından çok sıkılmıştım yeni yeni farklı kokulara ait kolonyaların ise kokularının çok uçucu olmasından ötürü tercih etmiyordum.
Kolonya sıcak yaz günlerinde hararet yaptığım zaman beni yatıştıran tek şey aynı zamanda geleneklerimize göre misafirlere kolonya tutmanın önemi büyük bende kolonya alırken kokusuna, kalıcılığına, kalitesine bakıyorum. Duştan sonra 12 saat kalıcı Pure Line markasının duş jellerini çok beğenmiştim eminim ki Pure Linenin kolonyası da duş jeli kadar kalıcı, kaliteli ve güzel kokuyordur. Ben Orta Karadenizde yaşayıp deniz hasreti çeken biriyim bu yüzden Pure Line Deniz Minaralleri içeren kolonyayı görünce keşke benim olsa dedim. Koronadan ötürü iyice kolonya ihtiyacımın ve denize gidemememin üzüntüsünü bu kolonya ile atlatabilirim ❤
wow hiç beğeni almayıp 5 eksi alması normal mi?
Haha
Kolonyaların benim için yeri apayrıydı hep❤
Hele bir de limonlu kolonyaysa kendimden geçerim kokusuna. Pandemi sürecinde yanımdan, eşyalarımdan eksik etmedim. Kolonya alıren kokusunun ağır değil de genellikle mayhoş olmasına bakarım. İnsanı yatıştıracak, ferah, mis kokulu kolonya her zaman tercihimdir.🌸
Bu haber harikaaa🤩
Sadece bu dönem değil çok eskiden beri benim hayatımın olmazsa olmazı kolonya. Çocukluğumdan beri gün içerisinde sürekli kullanırım. Hem hijyen için hem ferahlamak için hem de kokusu için. Ve kolanyo deyince benim olmazsa olmazım Limon🍋🍋🍋
Kolonya dediğin 80 derece olacak ve limonlu olacak💛
Limonun ferahlatıcı kokusu harika. Pure Line Misket Limonlu kolonya kullanmak için sabırsızlanıyorum. 😍
Kolonyanın sadece bayramlarda ya da özel günlerde kullanılması gereken bir şey olmadığını hatta her an her dakika yanımızda olması ve kullanmamız gereken bir bakım ürünü olduğunu düşünüyorum özellikle de bu malum salgın günlerinde en çok ihtiyacımız olan şey kolonya.. 😊
Kolonya alırken dikkat ettiğim en önemli şey kokusudur kalıcı ve güzel kokulu kolonyalara asla hayır demem özellikle de limon kolonyası en çok sevdiğim kolonya çeşidi 💜 bunların dışında kolonya alırken dikkat ettiğim şeyler kaliteli, sağlıklı, güvenilir marka ve kimyasal zehir ve içeriklerden uzak olması, içeriğinde kullanılan alkol miktarına ve türüne dikkat ederim aynı zamanda kolonya şişesinin üzerinde yazan alkol derecesinin 80' olması benim için çok önemlidir diyebilirim.. 😊
Temiz, titiz, hijyenik ve bakımlı olmak için tek ihtiyacımız olan ürün öz ve öz yerli malı olan Türk kolonyası bize bu imkanı tanıdığın için teşekkürler Pure Line İyi ki varsın 😍❤
Salgın döneminden önce de çantamdan kolonya eksik olmazdı. Yaz, kış, her zaman kullanmayı severim. Verdiği ferahlık hissi çok güzel ve rahatlatıcı. Şimdiye kadar limon kolonyası kullandım, ama deniz kokusuna da bayılırım. PureLine duş jelleri gibi, kolonyalarının da kokusu harikadır eminim. O yüzden denemek istiyorum 🤞 Ferahlık hissi dışında 80° olması da son derece önemli. Ben bunlara dikkat ediyorum 🌺
Kolonya eşittir insana verilen özen, dostluk, mutluluk, güzel günler bende... kolonya kokusu küçüklüğüm. güzel anılarım... ne ara kokusunu duysam huzur bulur sakinleşirim. sebebine geleyim. küçükken babanemleyim hep.çok severim hep ondayım. her gün mutlaka bir misafir ağırlanırdı mutlaka ama mutlaka.. gelen konuklar yerlerini alır almaz ilk iş hemen bir kolonya ikramıydı ve bunun babanem beni görevlendirirdi.( e ben küçüğüm). herkesin eline yeter yeter çocuğum deyip gülümseyene dek dökerdim.😊temizlik güzel kokuyla birleşir, çay da demlenir veee başlardı muhabbet saatlerce... ne güzeldi herşey. Kolonya temizdir kokusu ferahlatır. Sinek ısırsa yine kolonya, böcek soksa kolonya bizde. Şimdi kokuları da güzelleşmiş. Yeni anılarda hepbirlikte.😘
Güzel kokulara hep zaafım vardır daha çok fresh parfüm tercihim olurdu ama şu pandemi süresince tüm varlığım kolonyalar oldu😁 kolonyalar hayatıma bodoslama girdi desem yanlış olmaz. Sürekli kullanınca insan limon kokusu dışında ama güveneceği bir marka arayışa giriyor. İşte pure line gibi markalar böyle devreye giriyor. Tercihim deniz kokusu olur.
Yaz sıcaklarında ferahlamak için yanımda olmazsa olmazım! Çantamda mutlaka küçük bir şişede bulundururum, özellikle bu sıcaklarda siz de benim gibi yanınızdan ayırmayın derim. Ayrıca deniz kokusunu küçücük bir şişede sığdıranlara da bayılıyorum! Hem ferahlatıp hem güzel kokan bu ürünü sevmeyen biri var mıdır, hiç sanmıyorum :D
Kolonyada koku benim için çok önemli. Örneğin misket limonlu kolonya ise bunda içindeki alkolden çok limonu kestiğinizde oluşan kokudan duymak isterim, oldukça ferah olan bu kokuyu sürekli kullanasım geliyor çünkü :D
Geçirdiğimiz bu zorlu virüs döneminde etkili olsun diye baktığımız en önemli özellik derecesi aslında; kolonyanın etkili bir dezenfektan işlemi görebilmesi için de "Pure Line" kolonyaları gibi 80 derecelik olması gereklidir.
Hem güzel kokan hem dezenfektan görevi görebilen bir kolonya mı? NEREDE LÜTFEN SÖYLEYİN..
Merhaba ,
Eve misafir geldiğinde mutlaka ikram ederiz bayram fark etmez babam kolanya getir der ikram ederim. Benim için kolanyada başı ağrıtmayan hafif kokular tercihim ve içinde tortu gibi şeyler var mı diye bakarım ve kolonya alırken huzur içinde hissetmeliyim benim tercihim limon kolonyası çok seviyorum 💜
kolanya aile olarak çok tüketiyoruz çok kullanıyor.
Özellikle metil alkol ile üretilen kolonyaların görme bozukluklarına, hatta körlüğe yol açabileceğini söylüyor uzmanlar ,
Ve ayrıca çok teşekkür ederim böyle bir şey yaptığınız için mutlu oldum. Ve ayrıca şunu söylemek istiyorum corana virüsü gelince herkes kolanyaya sardı bence değeri bilindi herkes evinde kolonya bulunduracak...
Sadece özel günlerde değil, her zaman çantamdan eksik olmayan şeylerden biridir kolonya. Dışarıda gezerken ya da toplu taşıma araçlarına bindiğimizde çok fazla mikropla haşır neşir oluyoruz ne yazık ki. Benim gibi titiz insanlar için kolonya bulunmaz nimet bu yüzden. Yazlarıda buzdolabında muhafaza ettiğim kolonyalar tam bir ferahlama kaynağı. Kolonya alırken berrak görüntüsü olan ve kendine özgü güzel bir kokusu olan kolonyaları tercih ediyorum. Özellikle Pure Line misket limonu kolonyası kokladığım en güzel limon kolonyalarından biri. Üstelik 80 derece. En iyisi gidip bir kolonya süreyim ben bu kadar muhabbet üzerine.😅
Bunu duyduğuma gerçekten çok mutlu oldum, malum korona virüsü sebebiyle herkesi kolonya telaşı sardı, kolonya alırken tabikide ilk sıktığımız anda ki ferahlıgına ve bende yarattığı serinliğe dikkat ederim, kolonyanın çantamda bir ıslak mendil kadar değeri yüksektir, küçüklüğümden bu yana kolonyamı eksik etmem gerek toplu taşıma araçlarında kalabalık ortamlarda dışarda ortak alanlarda kolonyam ve ben ayrılmaz ikili haline geliyoruz.. ailecek tercih ettiğimiz kokulardan biri vazgeçilmezlerden limondur, çantamda bulundurdugum kolonyam da yine aynı şekilde ferahlık yaratıcak uzun süre kalıcılık sağlayacak mükkemeliyete sahip olmalı, Pure Line'da hepimizin düşüncelerine ortak olup yeni ferahlıklar çıkarmış en yakın zamanda denemek için sabırsızlanıyorum..❤
Kolonya seven de sevmeyen de kolonya kullanıyor. Çünkü kolonyalar, günlük yaşantımızda yer etmiş durumdalar.. Her ne kadar bu aktivitelerden uzaklaşılmış olsa da;bayramlarda, akraba ziyaretlerinde, yemek sonrasında, hasta ziyaretlerinde kolonya ikram edilir.
Özellikle son zamanda mücadele ettiğimiz korona salgını ile bizim mücadelemize en çok katkı sağlayanın kolonyalar olduğunu düşünüyorum. Bir yandan mikroplardan arındırırken diğer yandan ferahlatıp kokusunü bizde bırakarak farklı hava verir. Yaz aylarında ve salgın nedeniyle daha fazla kullanılacağını düşünüyorum. Ferahlık diyince akla ilk limon kolonyası gelir. En sevdiğimdir kendileri..
Kokusuna çok dikkat ederim. Ferah ve güzel kokmali ve uçup gitmemeli kalıcı olmalı kokusu olmalı. Frezya , leylak, lavanta , limon ve karabiberli kolonyalar hoşuma gidiyor:)
Uzun süre kalması baymaz mı insanı
Bir kolonya önce hoş kokulu olmalı sonra etkisi şu pandemi döneminde en çok güvendiğimiz şey oldu. limon kokusu yerine başka kokular olması güzel pire line teşekkür ederiz sana...🌸
Kolonya alırken derecesine özellikle dikkat ediyorum.
Kokusu beni cezbetmeli yoksa seçimlerim arasında yer alacağını düşünmüyorum. Onun haricinde markası da benim için oldukça önemli bir kriterdir.
Sıradan markalardansa bilindik bir markanın ürünü olması benim için 1 özelliktir. Mesela Pure Line gibi değerli bir markanın kolonyasını elbette evimde bulundururum. Duş jelini de evimde bulundurmuştum daha önce ve memnuniyet garantisi %100.
Şimdi sıra kolonyasında.
Siz bu satırları okurken ben de hemen ürün siparişimi oluşturuyorum.
Hazır korona salgınıyla mücadele ediyoruz tek başıma mücadele etmeyi sevmediğimden yanımda ve sevdiklerimin yanında Pure Line kolonyası olacak. Biz bu haklı mücadelemizde çok güçlüyüz. 💪🏼💪
kolonya alırken görünüşü berrak, bulanık olmayan, içerisinde tortu ve yabancı madde bulunmayan, kendine özgü hoş bir kokuda olan kolonyaları tercih ediyorum 🙈🙈Pure Line markasını daha önce kullanmadım şimdi kullandım diyip yalan söylemiyim , ama alıp deneyeceğim en kısa zamanda 🌸🌸❤
Ben 80 derece olan kolonya olmasına dikkat ediyorum.
Bunun dışında klasik limon kolonyası biraz sıkıyor beni, yeni kokular seviyorum. Deniz kokusu olur, çiçek kokuları olur o şekilde kolonya tercih ediyorum ve çantama mutlaka atıyorum seyahat boyunu.
Bu çok güzel bir haber.
Sıradan kolonyalardan sıkılmıştık ve ben deniz kenarında büyümüş biri olarak PureLine Deniz Mineralleri diyorum... ve ben, kolonya alirken 80 derece olmasına özen gösteririm ve her yerden de almam...✂️
Şu zamanfa ilk baktığım şey 60° ve üzeri mi oluyor. Ondan sora ise kokusu ve markası olur. Temiz ve ferah bir kokusu olmalı çünkü artık daha çok kolonya kullanıyoruz ağır kokular sürüp başkalarını ve kendimizi bıktırmamak en iyisi. Markası da güvenilirlik açısından önemli çünkü etikete basılanla içeriğinin farklı olabileceğini düşünüyorum
Kolonyayı zaten genel olarak kullanmayı seviyordum. İçinde bulunduğumuz dönemde kolonyanın değeri de bir hayli arttı. Genel olarak limon kolonyasını sevsem de, çam ve tütün kolonyası kullandığım zamanlarda oldu. Yeni Pure Line Deniz Minerallerini ise merak ettim. Mutlaka deneyeceğim.
bir kolonya bağımlısı olarak söylüyorum ki evimde ceviz yaprağı kolonyasından tutun badem çiçeği kolonyası dahi var 😂 Bu pandemide hepsi vazgeçilmezimiz oldu. Önceden benim için önemli olan sadece kokusuydu ama şimdi hem kokusu hem derecesi önemli oldu💕 Hem derecesi yüksek olsun hem de kokusu elimde kalsın istiyorum. Pure Line'ın duş jellerini kullanıyorum ve kokusuna ba yı lı yo rum💓 Kolonyasının çıkmasına çoook sevindim!! Asla yanımdan ayırmayacağım bir ürün olucaktır eminim🤞❤
Yaa Pure line kolonyasıda mi varmış ❤️❤️❤️ duş jellerini kullandığım ve çok sevdiğim markanın kolonyası da varsa artık tamamdır. Çok sevindim.
Kolonya alırken önce bilinen ve güvenilir bir marka olmasına dikkat ederim. Çünkü bu kokuyu da etkiliyor. Bilinen markanın kokusu rahatsız etmiyorken diğer markaların kokusu rahatsız edici olabiliyor.
E tabi bir de 80 derece olmalı.
Etil alkolden üretilmiş olmasına, metil alkol içermemesine dikkat ediyorum.
Bundan emin olmak için en güvenli yol da bilindik bir marka ürününü almak.
Dezenfektan olarak kullanacaksam 70 derecede üretilmiş olmasını beklerim
"kolonya" denilince burnumuza gelen, alıştığımız o limon kokusunu da ararım.
Hayatım boyunca devamlılığını sürdüren koku türlerindeki tercihin hep egzotikten yana olmuştu. Kolonyada da şaşmaz tütün daima benim en'lerimden birisidir. Eline döker dökmez burnunu doğru yaklaştırır ve içine çekersin. Miss gibi bir geniz yanması. Bunu çoğu şeye değişmem.
Koronavirüs günleri nedeniyle kolonya satışları bayağı bir arttı Ama genel olarak kolonyada aradığım ilk şey kokusu olur ferah bir koku vermesi ve serinlik sağlaması Benim için en önemli etken olmaktadır Bu nedenle belli bir marka kullanmıyoruz hangi kolonya denk gelirse onu kullanıyoruz Ama genelde de tıraş kolonyaları güzel kokuyor.
fujier esansli olani cok insanların stokçuluk saçmalığı yüzünden hala tam olarak bulunamıyor. iyi markalar bitiyor hemen. adı sanı duyulmamış markalar da bunu fırsat bilip fiyatlarını iyi markaların seviyesine çıkarıyor. ayrıca herkes salak gibi illa limon olsun diye kasınca firmalar da sürekli limon kolonyası üretiyor. diğer güzel kokulara erişmek şu şartlarda imkansız.
Kolonya alırken en çok önem verdiğim konular berrak bir görüntüsünün olması, daha önce kullandığım bilinen markaların olması (bu konu ozelliklede sağlık açısından önemli, etil alkol yerine metil alkol kullanan firmalar olabilir, bilindik markaları tercih etmek önemli), ve bir diğer önemli konuda tabikide kokusu, kokusu önemli çevremizdeki insanlar da bu kokuyu alacak çünkü 😅
Kolonya sürüldüğünde hapşırasım geliyor. Bir de Allah aşkına bazı fenomenler ya da bazı kişiler demiş ferahlatıcı olmalı diye bayılana ya da fenalaşana bile kolonya getiriyorlar benim bildiğim her kolonya ferahlatıcı zaten kolonya kolonyadir bazıları abarta abarta yazmış. Bir içeriğinden dolayı kokusu farklı olur bazılarının belki.😅
Aslında çok kolanyaya bayılmıyorum hele limonluları midemi kaldırıyordu ama bence duş jelleriniz gibi mükemmel olacaklar denemek isterim hele deniz kokusu diyorsunuz 🥰
Deniz olan bir şehirde doğdum büyüdüm ama hayat çok acımasız çalıştığım şehirler hep denizsiz jelde olduğu gibi kolonyayı da deniz kokusu seçerim 😍
Virüs döneminde adından sıkca söz ettirse de Kolonya bizde bir kültürdür, her zaman misafirlerimize ve sevdiklerimize gönül rahatlığıyla ikram ettiğimiz bir koku..
80°olmasına ferahhlatıcı ve limonlu olmasına dikkat ederim. Baby kolonyaları haricinde Limon kokulu olmayan kolonyaları sevmiyorum..🍋😇
Kolonya dediğimizde aklımıza şu an dezenfektan gelse de aslında kültürümüzde olan bir şey misafire kolonya ikram etmek ya da banyoların köşesinde duran güzel kokular aslında şu dönemde daha çok anlıyoruz kolonya gerçekten çok önemli hem güzel kokulu hem de önemli bir dezenfektan böyle güzel şeyler var genelde az bulunur cinsten oluyor ama kolonya nerdeyse ezelden beri var peki biz neden bulundurmayalım
Kolonya sewmem kokusu tıkıyor. Ewi temiz tut ellerini bol bol yıka temizliğine dikkat et bişey olmaz. Sırf virüs var diye yarım saatte bir evin heryerini çamaşır suyuyla silmek, çamaşırları 90da yıkayıp da eskitmek kaynar suya koyup bekletmek, 5 dkda bir kolonya sürmek dezenfektan ile duş almak da abartı geliyor bana. İki günde bir temizlik yapan insandım, bugünlerde halsizim yapamıyorum, bana abartı diyorlardı şimdi millet benden fazla yapıyor
Kolonyada benim için en önemli özellik alkol derecesi. 80 derece olmasına ya da en azından 60 derece olmasına dikkat ediyorum. Ev için büyük boy, yanımda taşımak için ise küçük boy tercih ediyorum. Ayrıca tabi bir de kokusu ferahlatması önemli.. Tütün kolonyalarını tercih etmiyorum mesela bana çok ağır geliyor. Ama duş jellerinden de bildiğim üzere Pure Line kolonyaların da ustası olmuştur! ✌🏼😇💕
Kolonya alırken ilk önce kokusuna çok dikkat ediyorum bu virüs öncesinde de bir numaralı eşyamdı diyebilirim :) Aracımda her zaman kolonya bulundururum. En çok dikkat ettiğim şey kokusundan sonra sprey olup olmaması sprey kolonyalara artı olarak daha çok bayılıyorum :)
Benim tercih ettiğim kolonyam keskin limon kokusuyla zihnimi açmalı. Yüksek derecesi ile mikropları yakmalı. Uygun fiyatıyla cebime uygun olmalı. Böyle özellikleri olan bir kolonyadan başka ne isteyebilirim ki bana sadece almak ve dolabımdayken ihtiyaç halinde kullanmak düşer.🙏🥰😍Benim ruh halim en güzel en özel kokulu kolonyadan sorulur.🥰🙏
Benim çocukluğumdan beri kolonyaya bir düşkünlüğüm var. Kokusunu içime çekmek beni okadar rahatlatıyor ki, özellikle de limonlu olanlarına bayılıyorum. Ayrıca bu pandemi günlerinde tek ihtiyacımız olan şey tabiki kolonya, bundan dolayı kolonyasız dışarı bile çıkmıyorum. Uzun lafin kısası kolonyasız bir günüm bile geçmiyor ve pure line sana ne kadar teşekkür etsem az olur en sevdiğim marka en sevdiğim ürünü üretiyor.
Teşekkürler pure line💐
Kazanan arkadaşları tebrik ediyorum
Öncelikle en dikkat ettiğim şey derecesi. Etkili olabilmesi için derecesine bakmadan almıyorum. Sonra da kokusuna dikkat ediyorum zaten. Limon kolonyasını pek sevmem o yüzden de çiçek kokuları ya da fresh kokular tercih ediyorum. Yaklaşık 3 ayda 5-6 şişe kolonya bitirmiş bir aile olarak bu hediye çok mutlu eder açıkçası. :)
Kolonya alırken; öncelikle alkol oranına ( ne kadar hijyende etkili olduğu için ), kokusuna ( rahatsız edici olmayan ve ferahlatıcı bir kokusu olmalı ), PH değerine ve güvenilir bir marka olup olmadığına dikkat ederim.
Hediyelerin hepsi Hem Fenomen Hem Kadın olanlara gitmiş 😊. Yorumsuz...
Tabi şu zamanda dıkkat ettıgım en onemlı husus 80 derece olmasıydı mallum korona var xndndnd onun dışında zambak ve lale kolanyasına bayılırım sürekli herkes bellemiş limon alısılmısın dısına cıkmak laZım :)
Markasına ve fiyatına dikkat ederim en çok.
Markası kötü olan kolonyaları saf dışı bırakıyorum gözüme hitap edenleri de hemen alıyorum.
Ferahlatıcı kokuları severim kolonyamın kokusu da ferah hissettirmeli.
Pure Line duş jeli tamam da kolonyası nasıl olur bilemedim. Denemek nasip olur inşallah.
En çok kokusuna dikkat ediyorum, parfüm içerikli olursa daha çok seviyorum :D Deniz kokusunu çok merak ettim mutlaka bakacağım. Sıcak havalarda ferahlatıcı oluyor kolonyalar :D
yaklasik 10 senedir gunde ortalama 100 defa ellerimi kolonya ile temizlerim kolanya ozellikle biraz sert olucak yani icinize cekince sizi bir titretip ferahlaticak sonra kokusu gelicek tabikide yeni kolonyalarda guzel kokmali ferahlatmali guncel kokulardan olmali ozellille ferah cicek kokulari kolonyaya cok yakisiyor ama tabikide kolonya biraz erkeksi olmali cunku en cok biz erkekler kullaniyoruz kesinlikle cikarsa haberim olsun alicam
Kolonya alırken öncelik rengine bakarım berrak net olmalı , kokusu keskin olmadan. ferahlik vermeli koku rahatsız etmiyecek. Derecesi yüksek olmalı. Şişe şekli ve kapağı ilk ben kullanmalıyım. kolonya elimize yüzümüze sürünce bize rahatlama ferahlık verecek
Kolanyada benim en dikkat ettigim, derecesi ile kokusudur. Limon kokusu vazgeçilmez olsa da deniz kokusunu oldukça merak ediyorum. Yaz aylarında oldukça ferahlatıcı
🤞💜
Alkol oranına (en az 80 derece)
Kokusuna ki genellikle misket limon, bodrum mandalina ve limon tercih ederim. Bunların yanında tabi ki güvenilir bir marka olmasına özen gösteririm.
aslında tamamen markasıyla alırım cunku o kadar cok merdiven altı uretim var ki
benim icin eyup sabri tuncer
ama kolonyanizida deneyecegim :)
Tabiki olmazsa olmaz limonun ferahlatıcı kokusu ve en onemlisi 80°olması deniz mineralli olanı hiç denemedim ama PURE LİNE yaptıysa oda efsanedir kolunya benim vaz geçilmezim hele bu virüste evimde ve çantamda olmazsa olmazım 😍😍😍
Herşeyden önce kokusu önemli. Acil durumlarda kurtarıcı olmalı, kokusunu alan kişiye bu kokunun kaynağını sordurtmalı, kendi kendini beğendirebilmeli. Benim favorim geleneğimizle eşleşen limon kolonyası olsa da, farklı kokulara da açık olmalıyız. :)
Derecesi önemli en az 80 derece olmalı, kokladığımda ağır derece bir ferahlık vermeli, kolonyaya bayılırım evimde 5 şişe kolonya vardır hatta, limon kokulu, limon çiçeği kokulu ve ayvalık zeytin çiçeği kokusunda.