Duş alıp ferahlığın tadını çıkardığımız anlar paha biçilemez. 🛀
Hemen, ne zaman duş aldığını seç; gün boyu devam eden duş keyfinin sırrını keşfet!
Görüş ve yorumlarınla aramıza katılmayı unutma. 😉
Duş alıp ferahlığın tadını çıkardığımız anlar paha biçilemez. 🛀
Görüş ve yorumlarınla aramıza katılmayı unutma. 😉
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
579Cevap
İşten eve gelince kendimi hemen Pure Line duş jelinin kollarına bırakıyorum gadası. Çünkü;
• Vücutta 12 saate kadar kalıcı koku sağlar.• Cildinin normale göre çok daha yumuşak olmasını sağlar.• Cildini pürüzsüzleştirir ve bebeksi bir cilt oluşturur.• Ph değeri düşük olduğu için tahriş riski azdır.• Sabunda oluşacak kızarıkları oluşturmaz daha beyaz bir cilt tonu vaat eder.• Kaygan yapıda olduğu için kir ve teri daha iyi temizler.• Rahatlatıcı ve ferahlatıcı etkiye sahiptir.• Günün yorgunluğunu daha hızlı alır biraz masaj etkisi oluşturur.• Vücudun neminin kaybolmasına müsade etmez.• Cildinin sürekli taze kalmasına yardımcı olur.• İçerisinde alkol, paraben ve yapay renklendirici içermez. Bu yüzden Pure Line bana her akşam eşlik ediyor.
Sabah kalkar kalkmaz duş alanlara hep imrenirim :D Ben yatmadan önce alıyorum, böylelikle daha rahat uyuyabiliyorum. Yatmadan duş aldığımda nedense sabah kalkmak biraz daha zor oluyor ama hallediyorum :D
Bende duşu hep yatmadan alırım ve çok zor uyanırım aynı şekilde:D sabah duş almam imkansız çünkü daha işe gitme saatimde zor kalkıyorum duş için hayatta kalkamam. Ayrıca kışın sabah sabah duş alsam felç olurum millet. kafayi yemiş
Ben günün yorgunluğu atmak için eve gelir gelmez duş yapanlardanım. Dışarının kirinden hemen temizlenmek iyi bir hissiyat veriyor. Yorgunluğumu da atmış oluyorum. Pure Line ile daha da keyifli hale geliyor.
günün sonunda mutlaka duş alırım..
Hergünmu
@_muslera_fernando_ hergun mu
hemen hemen dus alirim adim sedat 36 yasindayim bekarim serbes meslek 80 kilo 1.68 boy benimle tanismak isteyen bayanla tanisa bilirim itibat tel05418358154
Ne zaman istersem o zaman duş alıyorum
Akşam vakti genelde. Bazen sabah da ama çoğunlukla akşam
Bende ya aynı her ayın 6sında aksam vakitlerinde duş alıyorum
Aslinda sicak havalarda iki defa aliyorum. Havalar serinlemeye basladigi zaman gunde 1 defa havalar soğuduktan sonra üç gunde 1 defa... Ayrıca duş jeli kullanmiyorum krem içerikli cilt için sağlıklı olduğunu düşündüğüm faydali yaglar barindiran sabunları tercih ediyorum. Dus jeli ne kadar durulanirsam durulanayim asla temizlemis gibi hissettirmiyor. En güzeli klasik yöntem sabun ve anne lifi. İki üç güne bir duş sonrasi vucut kremi kullaniyorum gayet başarılı sonuçlar alıyorum size de tavsiye ederim millet :)
Kullandığın ürünleri paylaşır mısın?🙂
Yatağa girmeden önce tertemiz olmak şart. Güzel bir uyku için de gevşemek gerekir. Bu sebeplerden dolayı gece yatmadan duş alıyorum. Pure Line gece gündüz her duşta yanımda.
yatmadan alınan duş gibisi yok
Cok severim duşu akşam bide mis
Ne zaman duş almamı istersin sayın Pure Line
Bu ne özgüven😄
Hiçbir şık bana uymadı aslında. 2-3 günde bir duş alırım. Sabah vakitleri dinç tuttuğu için daha tercih edilesi
Hayır terleme sorunum yok. Vücut temizliğimi zamanında yaparım vr her duş sonrası vücudumu bol bol nemlendiririm. Ter sıkıntım yok
2 günde bir ya da 3 gğnde bir anlamımda yazmıştım
Sadece terliyoruz diye dus alınmıyor zaten o zaman kışın hic dus almayalim sacma ayrica kadınlar özel dönemler de erkeklerden daha beter kokuyor
iyi de terlemeyen bir insan her gun dus almasini gerektirecek kadar kirlenmez ki. sen kirleniyorsan bilemem ne tur bir tenin var (?)
Beni ne zaman duş aldığım seni ne ilgilendirir pardon? Adet olunca da LEŞ gibi felan kokmuyıruz. Bu kişisel bakımına özen göstermeyenkerin soeunu. Benim böyle bir problemim yok bir. İkincisi regl günlerimde de keza önem veririm. İstersem terlerim istersem terlemem seni neden bukadar rahatsız etti anlamadım. Dm den yürüyosun yetmemiş gibi burada artistlik taslıyosun. Ayıp denilen bişey var. 2 günde bir duş almam meden seni rahatsıx etti. Sanane?
Çalışmıyorum mevzunum 7/24 evdeyim yemekleri ben pişirmiyorum çok kirlenmiyorum. Neden vücudumu hergün yıpratayım? Kızların duş alması ile erkeklerinki bir mi? Saçlara ayrı bakım yapıyorum maske sonrası yağla masajıdır duştan sonra her yerimi nemlendirmektir her saat başı uğraşabilir misin?
İnan bana güzel kokmak ya da temizlikte benden öteye geçmen mümkğn değil @BoksKing
@Denizefee iki hesap kullanıyosun demek
Hayir tek hesabim var oda bu hayal mi görüyon Allah yardimcin olsun bu kafayla yaşamak zor
@Denizefee hayır ben bokskinge yorum yaptım sen cevap verdin?
@BoksKing ben yönetici arkadaşımla bir konuşayım bisaniye
izinli olduğum zaman 2 veya 3 günde bir çalıştığım zaman günük duş alırım standart
Bak ne zaman alcan duşunu biliyonnu, böyle hazirliycan malzemelerini cikarcan ustunu uzerinde sadece boxer kalacak basliycan spora, boyle tam 40 dk falan heryerin sırılsıklam olana kadar yuzundeki ter damlası squat yaparken yere damlayana kadar yapcan sporunu, işte o zaman alcan havlunu gircen duşa
Çok kötü bir özelliğim var. Diyelim ki duş aldım, liflendim vs. Dışarı çıktım hava sıcak, terledim. Muhakkak gelirim tekrar banyo olurum ve o yeni kıyafeti kirliliğe atarım. Duş aldıysam tekrar yeni giymeliyim. Ayrıca günde istediğim kadar duş alayım, terlediysem kesin tekrar duşa giriyorum. Su kuşu oldum çıktım.
Duş almamın zamanı yok. Gecede olabiliyorum.
Her gün duş almam. Cilt kurur.
Biraz da vücudu kendi yağıyla bırakmak gerek. Tabi ki giyimine ve kokularına bakımına dikkat edeceksin. Parfüm sprey deo ve roll on !
Gfazla spor salonlarına karışmadığım için günü gününe almadığım oluyor işim gereği temiz bir yerde bulunduğum için terleme vs toz sorunum olmuyo ama genede akşamı olmasa bile ertesi sabahına direk alıtyom düşümü:)
Ben sabah kalktığımda duş almayı severim. Güne temiz ve enerjik başlamak için harika. Yaz kış kış demeden girerim soğuk suyun altına. Soğuk su cildi diri tutar. Genç yaşta bunu alışkanlık haline getirmekte fayda var. Tavsiye ederim.
Aslinda butun duşu soguk suyla yapmamak lazım duş bittikten sonra tamamen soguk suyu açıp bir dakika kadar durmak lazım şok etkisi yaratıyor
Canım ne zaman isterse o zaman girerim zaruri durumlar olmadıkça geciktirmem kesinlikle sabahları duş almayı seviyorum ama üşeniyorum çoğu zaman 😅Akşamüstü girmek zevkli hem bakımlarımı da yapmış oluyorum iyi oluyor..
Ya ne tür bir manyaksın defol git burda bari huzur ver ya!
bir gel bişey diyorum
Yatmadan önce güzel bir şekilde rahatlama 1 saat tabikide o suyun altında yumuşacık hafif müzik bazen uykuya dalma olabilir ama sonrası güzel bir bakım ve mis gihi kokan bedenle uyku erkekler de bakımlıdır kızlar😂
Haftada 1 kez ve akşam çok rahatlıyorum akşamları alınca okadar rahatki anlatamamm, hayatımda hiç sabah almadım sevmem bide okula islak saçla felan gelen kızlar güzel bile durmuyor ve hiçmi donmuyorlar yaw millet kafayı yemiş vallah
Islak saç modası var mı okulda daha
Uyku öncesi sıcağa yakın çok da sıcak olmayan bir duş vazgeçilmezim. Birde kokulu jellerim, şampuanım... Canım çekti valla. Su grubu burcunda olanlar nedense sudan çıkmak bilmez. Bir leğen su verin bana oynarım o derece severim suyu, sabunu.
Benimde canım çekti 🤣
@DüşünenDeli33 😂hadi banyoya:))
Hadi 🤣
Yazları özellikle neredeyse her gün. Bazı günler 2 kere duş aldığım oluyor. Terlemeyi hiç sevmiyorum aşırı rakatsız hissediyorum kendimi o yüzden yazları özellikle sık duş alırım. Kışın da haftada 2 ya da 3
Her günün başında alırım, stajım gereği kış zamanında erken saatlerde kalktığım günlerde bile her gün her sabah duş almayı ihmal etmedim. Duş almadan dışarı çıkınca kendimi temiz ve rahat hissetmiyorum.
Her günün gecesinde Duşa girerim ben gececiyim. Sabahları kedi gibi oluyorum sudan nefret ediyorum zorunda olmasam yüzümü yıkamam o kadar :)
Sabah duş alırım niye niyetleniyorum ama hep yatmadan önce duş alıyorum çoğunlukla böyle yani. Gündüz duş almayı dışarıdan geldi isem tercih ederim evde iem akşam alırım
Günüm dışarda geçerse eve gelince ama evdeysem gece alırım
Her akşam gün sonunda duş alıp hem cildimi hemde kendimi şımartıp rahat bir uykuya zemin hazırlıyorum.💫
Cilt tamamda kendini nasıl
@Chnckmk ne duymak istiyorsun awsu bir git şurdan
Bulunduğum yer çok sıcak ve çok nemli olduğundan dolayı sabah aksam demeden kendimi düşta buluyorum🚿🛁
Dışarı çıkacaksam çıkmadan hemen önce eğer evdeysem akşamüstü yemek sonrası veya gece duş almayı sevmiyorum..
Sabah 9 - Akşam 9 antrenmanlarından sonra duş alıyorum.
Evde değilsem ya da terletecek bir antrenman yapmışsam
gün içindeki antrenmanlardan sonra da duş aldığım oluyor.
Pek her gün yıkanmayı hoş bulmuyorum. Vücut kirleniyorsa her gün ona bir şey diyemem ama bence 2-3 günde bir yıkanmak daha doğru. Hem her gün duş almak saçların yağlanmasına sebep oluyor diye biliyorum. Yani iyi değil her gün yıkanmak. Duşumu da genellikle akşam vakitleri yaparım. Gündüz çok nadir yaparım. Akşam yıkanır, tertemiz bir şekilde yatağıma uçarım ve büyük bir mutlulukla yatarım 😅
Antalya gibi bir memlekette 24 saat duş alabilirim. Hatta bazen parkların, sitelerin fıskiyelerine bile musallat oluyorum:)) Ama paraben alerjim var. Pure Line sende var mı paraben canım?
Günde yaz aylarında 4 5 i buluyor çok seviyorum duş almayı kendimi daha çok özgür hissediyorum duş esnasında kendimi en çok orada olunca iyi hissediyorum
Sabah uyanınca 3 dakika ılık suyun altında duruyorum. Sonrada bornozla birlikte sert bir filtre kahve. Sonra giyinip doğru işe daha doğrusu sabah trafiğinin içine. 😁👍
Duş almak ta her şey de olduğu gibi aşırıya kaçılmadıkça herkesin kendini iyi hissetiği bir harekettir. Kendimi terli ve kirli hissettiğimde duş ve iyi bir banyo çok iyi oluyor.
hergun dus alırım ya gunduz ya gece bazen rahat uyumak ıcın bazen kendıme gelmek ıcın bazen ıyı hıssetmek ıcın bazen temız hıssetmek ıcın zamanı yok benım ıcın
Sabah gecenin terinden ve vs... sebeplerden duş alırım. Akşam ise günün negatifliğinden kurtulmak için.
Ayrıca her fırsatta yine alırım.
Ürünü merak ediyorum ve deneyeceğim.
Günden güne değişiyor bazen akşamları bazen sabahları bazen gün arası :) yani her gün farklı yazları her gün kışları 2-3 günde bir işimin yoğunluğuna nazaran değişiyor
tamamen pasaklı olunca saclarımdan yag damlayınca ter kokusu sarımsaktan daha beter kokunca deodorant bile etki edemeyince
Ne zaman vaktim varsa o zaman yapıyorum. 21. Yüzyıl problems
Asla sabah erken saatte duş alamam her gece yatağa girmeden hemen önce alıyorum mis 🌸🌺
çok duş almam diyen %15lik kişi kendini yaksın anca arınır
Akşam yatmadan önce almayı severim dışardan geldiğinde de spor sonrası her durumda duş almak güzel şey
Normalde her gün alıyordum ama bu saça zarar veriyor diye saçın yağına da ihtiyacı var diye eski düzen iki günde bir almaya karar verdim.
En iyisi
terlemek ustume agirlik verir 2 gunde 1 dus aliyorum mutlaka
Yazın günde 2 3 kere duş almadım mı rahatsız oluyorum kışın da ekstra durumlsr olmadığı sürece sadece akşamları
uykuma bağlı valla çok yorgunsam sabah alırım yoksa akşam alır yatarım
Temiz olmayı ve her zaman bakımlı olmayı seviyorum çünkü
Hergün her sabah uyanınca 😊Haftada bir günde banyo 😉
Gece alıyorum sakin sessiz oluyo malum şey yapinca rahatsız eden olmuyo
Temizlik herzaman iyidir terkokusu kirli ortam toz toprak mikroplardan kurtulmanın yanısıra mis gibi kokmak varken leş gibi kokmak asla olmaz
Her gün duş almayı doğru bulmuyorum onun dışında gün içinde istediğim zaman alırım gece daha keyifli oluyor tertemiz yatağa girmek.
Bende
Kesinlikle günün yorgunluğunu ve gün içinde üzerime sinen kötü koku ve tozlardan arınmak için eve gelir gelmez kendimi duşa atarım
Sabahları hep üşürüm çünkü yaz kış değişmez akşamları işten gelince yorgunluğumu atmak için iyi gelir
Saçlarimi hemen hemen hergün yıkıyorum, duş iki güne bir ama spor yapınca hergün :) bici bici yapmak💓😬
Spor yapınca sart zaten 😊
Sabah duş alsak bizim fesat abimiz neler dusunur hdjskdishd ben genelde öyle günun yorugunlugunu atmak için aliyorum
Sabahları duş alırım çünkü günümü daha enerjik gecirecrgimi düşünürüm 😊
2 günde bir gece duş alıyorum. Her gün almıyorum çünkü cildim zaten kuru ve egzamam var sabun tetikliyor.
Ayda bir alıyorum yetiyor. Sen ne zaman duş alırsın bebeğim?
Ahahaha
Sabah kalkar kalmaz, çünkü daha dinç olurum uykum açılır gün boyu temiz hissederim
Çok sık duş almak iyi değil aslında uzmanlar öyle söylüyor 🤷🏻♀️
Sabah duş almak güne zinde başlamanın ilk kuralıdır..