+1 yılKış mevsimi içinde bulunduğumuz bu vahim durum haricinde benim vazgeçilmezimdir. Şebboylar, sümbüller, yaseminler en sevdiklerim. Duş jellerinde özellikle yasemin ve çiçek kokuları insanı sarıp sarmalar temizliğin saflığın doruk noktası.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Hem lezzetiyle hem de kokusuyla kalbini çalan kış meyvelerinden vazgeçemiyorsan hemen Pure Line Portakal & Buğday Özlü Duş Jeli ile tanış! 🧡
Kış meyveleri yani 🍊🍊70 Yorumla
+1 yılPure Line Portakal ve Buğday Özlü tam kış mevsimine uygun.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
302Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılBen hindistan cevizi kokusunu her mevsim severek tercih ediyorum gadası
10 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 738 cevap paylaştı.
u +1 yılYeni yapmış kar ve rüzgar kokusu böyle keskin ve ferah
00 Yorumla Akşam saatlerinde görünürde dışarıda kimse yoktu. üstü kapalı bir banka gittim. Biraz yağmur yağıyordu. Elimde küçük bir termos içinde çayımı yavaş yavaş içtim. Kulağımda hafif bir müzik kafam çok rahatladı. Bu dünya o kadar gereksiz şeyi umursamak için çok kısa.
20 YorumlaHavalar soğumaya başladı, kış kapıda! Kış mevsiminin bir kokusu olsa sence ne olurdu? ☃️
Hemen kış mevsiminde senin içini ısıtan kokuyu seç; sana özel duş jeli önerimizi keşfet!
Görüş ve yorumlarını bekliyoruz.
Kış günlerine ferahlık ve tazelik katarak enerjimizi yükselten çiçek kokuları00 Yorumla
+1 yılcamlı balkonunuz olduğunu düşünün oturuyorsunuz mutfağını yemek yapmayı çok seven bir eşiniz var elinde tepsiyle isminizi iyelik eki ekleyip seslenerek vanilyalı (herhangi bir) tatlı getirdiğini söylüyor çay eşliğinde yağan karı seyrederek izliyorsunuz
10 Yorumla
+1 yılBen kahve kokusunu çok severim. Ama onun haricinde kış meyvelerinin soyulduğu zaman ortama bıraktıkları koku da harika. Güzel olan tüm kokuları seviyorum Keyifli geceler
10 YorumlaMandalina kokusu bazen de yanan sobadan çıkan kömür kokusu kış geldiğini anlatıyor bana resmen
30 Yorumla
+1 yılKışın kendine has bir kokusu var biliyorsanız işte o koku ve portakal kokusu oldu mu kış ayrı bir güzel. :):):)
10 Yorumla
+1 yılPure Line Duş Jeli zaten ben bu duş jeli kullanıyorum o koku beni bitiyor aşık oluyorum kendime mis kokulu oluyorum 😇😇😇😇😇☺️☺️☺️☺️☺️
10 Yorumla
+1 yılKış=sahlep, ıhlamur, sıcak çikolata, mocha, atom cayı..
20 Yorumla
+1 yılSobanın üstüne konan o portakal kabuklarının ortama yaydığı o muhteşem koku
10 Yorumlapure line duş jeli bence kış mevsimi için ideal bir koku
10 Yorumlakışın kokusu tarçınlı salep kokusu , közde kestane kokusu, mandalina portakal kokusu olabilir
10 YorumlaSoruya bakarsam eğer aklima ilk gelen ıhlamur ve tarçın 😌😌
10 Yorumla
+1 yılLavanta kokusuna bayılıyorum
Hem vücut losyonu hem de saç bakım yağında tercih ediyorum10 Yorumla
+1 yılÖzellikle yağmurlu havalarda camın önünde oturup, o yağmur damlalarının çıkardığı rahatlatıcı sesi dinleyerek huzur bulup, bu huzuru taçlandırmak adına bir koca kupa bitki çayını yudumlamak,,, muhteşem bir his..
10 Yorumla
+1 yılMeyve kokularına her zaman düşerim. Pure Line Portakal ve Buğday Özlü tam kış mevsimine uygun. <3
10 YorumlaSabah 7 olacak, köyde olacaksın, hava 2-3 derece olacak, çimler don tutmuş olacak. Evlerden çıkan soba kokusu ile birlikte civardaki ç * ağaçlarından gelen kokuyu içine çekeceksin. 10 Seanslık psikolog tedavisine eşdeğer
00 YorumlaKış diyince aklıma tarçın gibi sıcak kokular gelir. Keşke buram buram kış kokan baharatlar kullanılsa vanilya yerine. Tatlı olmayacak ama hafif acı bir rahiyası olacak
11 YorumlaKesinlikle Portakal kokusu. Bu yüzden duşta da Portakal kokulu duş jeli kullanmayı seviyorum :)
41 Yorumla- +1 yıl
Bencede portakal 😉
+1 yılKış mevsiminde içimi ısıtan koku çikolatadır gerçi mevsim farketmez benim favori kokum çikolata iyi ki var ,çikolata olmasa ben ne yaparım diye düşünüyorum bazende.
00 YorumlaNarenciyenin içinde olmak kadar güzel bir şey yok çoğu kış meyvelerine hiç zorlanmadan ulaşabiliyorsun kendi bahfemizde yetiştirdiğimiz mandalinalari yemenin tarifi eşsiz
00 Yorumla
+1 yılÇay içmeyi daha çok severim buz gibi havada içimi ısıtacak böyle sıcak - sıcak. Var yaa canım çekti. Yanında sütlü çikolata off Ben gidip çay içeyim barışı.
01 Yorumla- +1 yıl
* Bari demek istedim yazım hatası için özür dilerim
+1 yılHuzur dolu yağmur yağarken kahvemi ve kitabımı yanıma alıp camın kenarına geçtiğimde, biraz açık olan camdan gelen o mis gibi yağmur kokusu içimi ısıtır işte...
01 Yorumla- +1 yıl
Sen kafayı sıyırmışsın
+1 yılÇay ve kahve kokusu sonbaharı sevmemin en büyük nedeni
20 YorumlaVanilya kokusu kadar iç ısıtan koku ya tarçın ya da şekerli kokulardır.. çiçek kokularını da severim orası ayrı..
00 Yorumla
+1 yılElbette vanilya kokusu ister yiyecekte ister icecekte ister deterjan da ister banyoda heryerde güzel bu koku 😍😍
00 Yorumla
+1 yılYaseminli yeşil çay kokusudur kesinlikle çiçeksi kokular kışı bahar gibi yumuşak atlatmamda yardımcıdır
00 Yorumla
+1 yılKuzine üstünde duran çaydanlık ve elinde ince belli küçük çay bardağı...
dışarıda? Tabi ki bembeyaz güzellik kâr00 Yorumlabir yudum çaydan alacağım hazzın beklentisini arttıran kokusudur benim için ve bunu hatırlamak için kışı özlemle beklerim.
00 YorumlaSobadaki ödün kömür kokusu karanlıkta tavana vuran alev ve sobadan gelen çıtırtı üzerindeki ıhlamur kokusu.. 10 yıldır bu kokuyu özlüyorum kışın.
01 YorumlaÇay kokuları her zaman benim içimi huzurla dolmasını sağlıyor
10 YorumlaCamın önüne kurulup keyif yaparken rahatlatıcı etkisiyle eşlik eden bitki çaylarının kokusu.
İçimi ısıtan bir koku10 Yorumla
+1 yılBence vanilya kokusu gerçekten çok hoş kokladıkça mutluluk veriyor bunu sadece gerçek vanilya kokusu bağımlıları anlar
10 Yorumlaİçimizi ısıtmıyor belki ama verdiği huzur tarif edilemez, yağmur sonrası toprak kokusu...
10 Yorumla
+1 yılHuzur.. mutluluk veren dertsiz bir hayat imajı yaratıyor.
10 YorumlaRenk tonlarıyla içini kabartan , kokusunu aldıkça içinde oluşan o mutluluk, yaşamak istiyorsan Pure Lıne dene.
10 Yorumla
+1 yılSıcak yemek kokusu, ıhlammur, çay, meyve portakal kokusu, kestaneyi de unutmamak gerek...
10 Yorumla
+1 yılBalık kokusu 🤣🤣
şaka bir yana miksiamber ve cennet kokusu var esans bir de gül 3 karisimda muhtesem koku cikiyor ortaya00 Yorumla
+1 yılAhh vanilya kesinlikle vanilya mmmm burnuma geldi kokusu...
10 Yorumla
+1 yılportakallı kek kokusu harika olurdu bergomatlı çay kokusu eşliğinde
10 YorumlaCamın önüne kurulup keyif yaparken rahatlatıcı etkisiyle eşlik eden bitki çaylarının kokusu
10 Yorumla
+1 yıl4 mevsim bronz tenime kışın en yakıştırdığım, kanımı ısıtan koku: Vanilya Kokusu
00 YorumlaKek kokusu diye yazdım ama yorumun çok kısa diye kabul etmedi, uzatıyorum 😄
00 Yorumla
+1 yılPure Line yasemin ve saeı kantaron cidden mükemmel 👌
00 Yorumla
+1 yılKış meyveleri bu mevsimde mükemmel kokuları ile hayatımıza renk katıyor.
00 Yorumla
+1 yılCanlı, taze, ruha huzurlu esintiler sunan çiçek kokularını seviyorum
00 Yorumlaİçimi ısıtan tek şey sıcak çikolata ve yorganın altından yapılan sıcak bir osuruk...
00 Yorumla
+1 yılPure Line Yasemin & Sarı Kantaron Duş Jeli güzele benziyor alıp denemek gerek
00 YorumlaVanilya candır gerisi heyecandır karşim bayılıyorummyaa
00 YorumlaTurunçgiller yazın güzel oluyor, ama kışın daha çok odunsu kokular iyi.
00 Yorumla
+1 yılE hiçbiri :) vghjkjhgtf sobanın üstünde pişen yemek kokusudur sıcaklık. yanan odun kömür kokusudur.
00 Yorumla
+1 yılPortakal kokusuna bayılan biri olarak kesinlikle kış meyvelerinin o harika kokusu
00 Yorumla
+1 yılVanilya kokusu ama bunlara gerek yok kış başlı başınca güzel
00 YorumlaSevgilim kendine ait muhteşem eşsiz kokusu ve tabiiki anneciğimin
00 YorumlaBirde afrodiZiyak etkili tarçın kokusu özellikle sıcak şarapta offf diyorum 😋
00 Yorumla
+1 yılVanilya kokusu her zaman midemi sevindiren bir koku snssnaj
00 Yorumla
+1 yılaslında hiçbiri ama burada en iyisi meyveler göründü
00 Yorumla
+1 yılSıcak çay kokusu buz gibi hava da içimizi ısıtması ile beraber
00 Yorumla
+1 yılIsim gereği bitkilerle iç içeyim ve aksama kadar koku olayındayım severim bitki kokularini
00 Yorumla- Devamını Gör (564)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar