Tüm çiçek kokularını anında tanıyan bir koku uzmanıyım kesinlikle 🤩 Duşta mis gibi kokular olunca hiç çıkasım gelmiyor, bu yüzden duş jeli seçimi benim için çok önemlidir. Pure Line yasemin kokulu favorim ♥
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Pure line ile ferahlığın eşliğinde huzurla devam eden bi rahatlama eylemine girmek istiyorum🧖♀️Cildimin taze kalmasını istediğim, içerisinde katkı maddesi bulunmayan bi duş jeli isterim🌼Sanırım bana en yakın koku çiçek ferahlığı sanırım❤️Tahriş yapmayan, cildimi bebeksileştirmeye faydası olan , vücudumun nemini kaybetmeyen, cildimde kızarıklık oluşmasını engelleyen daha önemlisi ise ferahlatan bi duş jeli pure line💕Sende dene bizde deneyelim hepimiz ferah kalalım ❣️#kokunhalauzerimde
00 Yorumla
+1 yılDuş benim için bir terapi. Kendimi kötü hissettiğimde hemen duş ile gevşemek isterim. Yanında mis kokulu Pure Line varsa terapi keyfe dönüşür 🛀🏽
00 Yorumla
Duş benim için başlı başına bir terapi..
@Pure Line portakal ve buğday özlüyü denedim, gayet güzeldi.
İncir & Beyaz gül ve yasemin & sarı kantaron ise en merak ettiğim.. :)
Büyüleyici ve ferahlatıcı kokulara sahip duş jelleri ise en vazgeçilmezim #KokunHalaÜzerimde11 Yorumla- +1 yıl
@Pure Line misket limonu ve karanfilli olanı kullanıyorum şu an. Mükemmel ötesi.. :)
Eig için teşekkürler :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
226Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılDuş sırasında beni rahatlatan duş jelini tercih ediyorum gadası. Hatta hangi duş jeli olduğundan da bahsetmek istiyorum.
• Vücutta 12 saate kadar kalıcı koku sağlar.
• Cildinin normale göre çok daha yumuşak olmasını sağlar.
• Cildini pürüzsüzleştirir ve bebeksi bir cilt oluşturur.
• Ph değeri düşük olduğu için tahriş riski azdır.
• Sabunda oluşacak kızarıkları oluşturmaz daha beyaz bir cilt tonu vaat eder.
• Kaygan yapıda olduğu için kir ve teri daha iyi temizler.
• Rahatlatıcı ve ferahlatıcı etkiye sahiptir.
• Günün yorgunluğunu daha hızlı alır biraz masaj etkisi oluşturur.
• Vücudun neminin kaybolmasına müsade etmez.
• Cildinin sürekli taze kalmasına yardımcı olur.
• İçerisinde alkol, paraben ve yapay renklendirici içermiyor.
Tüm bu özellikleri içinde barındıran Pure Line duş jelini tercih edebilirler.10 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 738 cevap paylaştı.
u +1 yılSu eşliğinde günün stresiyle en iyi şekilde baş eden bir terapist
00 Yorumla
+1 yılBen duş jeli tercihimi çoktan yaptım bile.. Benim için en uygun olan duş jelini deneyerek öğrendim.
Pure Line portakal ve buğday özlü duş jeli kullanıyorum.
Kokusu belli bir süreye kadar kalıcı. Köpürmesinden de çok memnunum.
Duşta sabun kullandığımda kuruluk ve kaşıntıya sebep olabiliyor. Fakat Pure Line duş jeli kullandığımda hiç böyle bir problemle karşılaşmadım. Çünkü vücudun doğal pH dengesini bozmuyor ve bu nedenle de cildi tahriş ederek kuruluk ve kaşıntıya sebep olmuyor.
Yumuşacık yapıyor cildimi.
Hem tertemiz oluyorum hem de vücudum nemini kaybetmiyor ve kokusu gerçekten muhteşem.
İçerisinde alkol, paraben ve yapay renklendirici içermemesi takdire şayan.10 YorumlaDuş benim için bir terapi. Kendimi kötü hissettiğimde hemen duş ile gevşemek isterim. Yanında mis kokulu Pure Line varsa terapi keyfe dönüşür 🛀🏽
83 Yorumla- +1 yıl
Pure Line duş jelinden memnun musunuz? Kalıcılığı nasıl? Vücudu nemlendiriyor mu? Yoksa kurutuyor mu?
- +1 yıl
elifycdg teşekkür ediyorum. Eksik olmayın.
+1 yılTüm çiçek kokularını anında tanıyan bir koku uzmanıyım kesinlikle 🤩 Duşta mis gibi kokular olunca hiç çıkasım gelmiyor, bu yüzden duş jeli seçimi benim için çok önemlidir. Pure Line yasemin kokulu favorim ♥
10 YorumlaKoku benim için çook önemli. Hele duşta...
Pure Line yi bu yüzden uzun süredir kullanıyotum ve ćook mrmnunum. Mest oluyorum resmen duşta. Vee duş sonrası bu çekici kokumu herkes kıskanıyor, hayran kalıyor. Bu bizim sırrımız degilmi. 😉😎10 Yorumla
+1 yılTabiki Su eşliğinde günün stresiyle en iyi şekilde baş eden bir terapist duş insanı rahatlatan en iyi yöntemlerden bir tanesidir. Insan stresli olduğu zaman ağladığı zaman duşa girse insanı rahatlatır. Ve yeni bir hayata kavuşmuş gibi olur. Tabiki bunu müzikle de yapsak güzel olur. Harika bir paylaşım olmuş teşekkürler.
10 Yorumla
+1 yılMüzik hayatımın her alanında yer alır. Müziksiz hiç bir şey yapmam kulağımda her zaman çalan bir melodi vardır. Bazen kendim söylerim bazen söyleyeni dinlerim
https://www.youtube.com/embed/8CEJoCr_9UIHayatımın arka fonunda her zaman müzik var, duşta da sporda da çalışırken de..
00 Yorumla
+1 yılSu insanı stresten gerginlikten uzak tutar..
Duşta buyuzden çok gevşeriz,
Hatta bi tavsiye veriyim duşa girince 5 dk boyunca uzerinize su aksın hatta oturun yere ve basinizdan aşağı su akarken kulaklarinizi kapatın, efsane rahatlatiyor kulaklarınız kapali olduğu için, suyun başınıza döküldüğü andaki sesi duyabiliyorsunuz ve çok rahatlatiyor kesin deneyin00 Yorumla
+1 yılŞimdi duştan çıktım ve tabiki #PureLine portakal kokulu duş jelini kullandım daha önce yasemin kokulu olanını almıştım birde portakalli almak istedim miss gibi kokusu üstelik 12 saat kalici kokusuda cabasiii 🥰🍊
10 YorumlaÇok severim duş almayı. Ancak uzun yıllarca çok kısa tutuyorum duş veya banyo süremi. Duş almak veya banyo terapi değildir arkadaşlar bir ihtiyaç ve kişisel bakımdır. Tabiki duş almalıyız ama kullandığımız su asla sonsuz değil lütfen değerini bilin.
10 Yorumla
+1 yılSanırım en iyi şıkkı işaretledim, #Pureline değişmiş galiba, en sevdiğim Deniz mineralleri & Deniz Yosunu.
10 Yorumla
+1 yılStresli bir gün sonrası duşta rahatlamak benim için en büyük terapi.
#KokunHalaÜzerimde10 Yorumla
+1 yıl
Duştayken ben su eşliğinde günün stresiyle en iyi şekilde baş eden bir terapistim 🛁
Günün stresini atmama yardımcı olacak Pure Line Deniz Mineralleri & Deniz Yosunu Duş Jeli tam bana göreymiş 🌸🦋00 Yorumla
+1 yılKendi çapımda şarkı mırıldanırım ama kendi sesime ben bile katlanamıyorum 😂😂 burnum iyidir kokularda benlık fakat dus benım ıcın huzur bulabıldıgım nadır yerlerden bırı gunun stresını orda atarım gune orada başlarım gibi bişeyler yani
00 YorumlaTüm çiçek kokularını anında tanıyan bir koku uzmanı 💐
40 YorumlaSu eşliğinde günün stresiyle en iyi şekilde baş eden bir terapist 🛁
40 YorumlaSuyun sltında tüm günün stresini atmak mııı en sevdiğim hele birde sıcak suyun altında söyle süzüle süzüle yavas yavas duş alıp mis gibi giyinip ardından uyuyacaksam ufff beee tadından yenmezz
00 Yorumla
+1 yılDuş alınca, suyla bereaber günün bütün stresi ve üzerimdeki bütün ağırlıklar suyla beraber üzerimden akıp gidiyor sanki. Duş sonrası rahat ve hafif bir insana dönüyorum.
00 YorumlaDuşta genellikle şarkı söylemek yerine telefondan müzik dinlemeyi tercih ederim son ses müzik rahatlatıyor beni sadece duşta değil günün her anında son ses müzik gibisi yok kulaklıklarım hep yanımda
00 YorumlaSuyun altında öylece durup boyundan aşağı akmasını gözler kapalı hissetmek ve su sesi birleşince güne mükemmel bir başlangıç yapmış oluyorum. Adeta bir terapi.
00 YorumlaBaşım ağrısa duş alırım, sinirlenirsem duş alırım, doğayı özlersem duş alırım, üzgünsem serin serin duş alırım, su hayatın başlangıcı olduğu gibi hayatımızı devam ettirmemizi sağlayan tek mucize.. Ayrıca meyve kokulu duş jellerinden hoşlanmam tercihim çiçek kokularıdır. Meyve kokulular ciklet dolu havuza girmişim gibi absürt hissettiriyor. Aşırı yapay geliyor.
00 Yorumla
+1 yılTeşekkürler. Duş jelleri konusunda çok fazla çeşitlilik üzerinde dururum. Avrupa'dan dönüşte de birçok ürün alıyorum. Doğal çiçek kokularını çok seviyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAslında hepsi, ama en çok da 'Kokulu mumlarla duş keyfini ikiye katlayan bir romantik' #KokunHalaÜzerimde 🌺
51 Yorumla
+1 yılSu eşliğinde günün stresiyle en iyi şekilde baş eden bir terapist 🛁
20 Yorumla@Pure line yasemin özlü duş jeli favorimdir bu kokuyu bir türlü bırakamıyorum bırakamadıkçada diğer serisini deneme fırsatım olmuyor
00 YorumlaKırmızķ meyveler, güzel bir seçim olmuş, daha önce bu markayı kullanmadım, sanırım bir ilk olucak 12 saat kalıcı kokusu takdire şayan olmalı.
00 YorumlaDuşta çılgınlar gibi eğlenip kendi konserini veren bir şarkıcı 🎤
Bu seçenek tam olarak beni izah etmiş 😎👍00 Yorumla
+1 yılSu sıkıntısı başlayacağı için duşta mümkün olduğunca az vakit harcamaya bakıyorum nalum gelecek nesillere bırakacağımız miras dünya...
00 Yorumla
+1 yılDuşta günün stresini atmaya bayılan birisi olarak gerçekten deniz mineralleri ve deniz yosunu duş için efsane bir öneri
00 YorumlaArkadaş şunun cildi kurutmayanindan yapamadınız bir türlü. Bilen varsa söyler mi rica etsem, bekliyorum.
00 YorumlaSuyun altına girdiğim an günün bütün yorgunluğunun ve stresinin bedenimden akan su damlaları gibi akıp gittiğini hissediyorum.
00 Yorumla
+1 yılGirip hemen acele acele yapıp çıkıyorum, sanırım siz bu hayatı yaşamaya gelmişsiniz biz de sizi izlemeye gelmişiz. 😂
00 Yorumla
+1 yılDuş müthiş bir terapi yaa
O köpeklerin altında olmak sicak suyun seni gevşetmesi temizlik hissi
Duşta kendimi prenses gibi hissediyorum 🙂00 YorumlaPure Line Deniz Mineralleri & Deniz Yosunu Duş Jeli tam bana göreymiş.
Deneyeceğim, teşekkürler 🙏🏻🧚♀️00 Yorumla
+1 yılSuyla birlikte bütün stresiminde akıp gitmesine bayılıyorum
10 Yorumla
+1 yılSuyun bana her dokunusu ile bir keyif ve rahatlama hissi gunun yorgunlugunu ve sitresini alip goturur.
00 Yorumla
+1 yılPsikolojik galiba... Banyo kapısında içeri girdiğimde sahne havası veriyor... Belki de dekordan kaynaklanıyor olabilir, bilemiyorum...
00 Yorumla
+1 yılDuş alırken Tüm günün yorgunluğunu atmak kadar güzel bir şey yoktur. ❤️🤦❤️
10 YorumlaDuş jeli vücutta yağlanma yapıyor bu yüzden tercihim katı sabun 😊👍
10 Yorumla
+1 yılTüm çiçek kokularını anında tanıyan bir koku uzmanı
10 Yorumla
+1 yılSuyun altında rahatlamak günün tüm yorgunluğunu atmak gibisi yok
10 Yorumla
+1 yılTerapist gibi hissediyorum sanki tüm yoegunluğum ve stresim suyla birlikte gidiyo
12 Yorumla- +1 yıl
Tüm çicek kokularını anında tanıyan koku uzmanıyım ben.🌼🌺🌸🌹🌷
10 Yorumla
+1 yılDuşta çılgınlar gibi eğlenip kendi konserini veren bir şarkıcı 🎤
10 Yorumla
+1 yılben genellikle kendiyle bakım yaptığı için kendini şımartan ve rahatlayan bir kraliçeyim ahahah
00 Yorumla
+1 yılDuşla dış dünyadan bir süreliğine de olsa soyutlanıp enerjisini yenilemeye kararlı bir işkolik
00 Yorumla
+1 yılSu eşliğinde günün stresiyle en iyi şekilde baş eden bir terapist ve tam bir keyifçi
00 YorumlaSinir, stres, yorgunluğu alması için duşa giren kız
00 Yorumla
+1 yılKokulu mumlarla duş keyfini ikiye katlayan bir romantik 💓
00 Yorumla
+1 yılGenelde telefonu bir yerlere koyar müziği açar öyle eşlik ederim 😂🤣
00 Yorumla
+1 yılDuş bir arınma aroma terapi huzur mutluluk sağlık temizlik stres atma rahatlam 😉😊
00 Yorumla
+1 yılişten geldikten sonra yapmayı en sevdiğim şey sıcak bir duş ve bakım
00 Yorumla
+1 yılDuş önemli. Rahatlatıcı ve sağlıklı. Arınma gibi düşünmek lazım.
00 YorumlaDuşta çılgınlar gibi eğlenip kendi konserini veren bir şarkıcı
00 Yorumla
+1 yılDusta çılgınlar gibi eğlenip kendi konserimi vermem kadar mükemmel bir şey yok hahahah
00 Yorumla
+1 yılC şıkkı gunun yorgunluğunu bu sekilde atmak iyi olur
00 YorumlaTüm çiçek kokularını anında tanıyan bir koku uzmanı🌺🌼💮
00 Yorumla
+1 yılSuyun vücuttan inişini hissetmek , beni dinlendiriyor
00 Yorumla
+1 yılDeliler gibi şarkı söylüyorum, Şükür komşulardan şikayet gelmedi
00 Yorumla- Devamını Gör (415)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem