Bu : Doğanın kokusunu doyasıya aldığın bir duş seansı ile modunu yükseltmen için sana önerimiz: Pure Line Sümbül & Misk Duş Jeli!
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ben sonbaharda yağmur sonrası , ağaçlardaki yapraklar sararmış ve birazı yere dökülmüş fazla rüzgarşı değilde hafif rüzgarlı bir havada kulağımda kulaklık ile yürümeyi severim. O an çevredeki insanların telaşlı halini izler kendimi düşünürüm
00 Yorumla
+1 yılTam bir temizlik havası , temizliğini bitirdikten sonra da keyif yapıcaksın mis gibi 🌻
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
234Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 738 cevap paylaştı.
u +1 yılKuruyan yaprakların sesini özlemiş bir doğa aşığı ve Sonbaharın olmazsa olmazı sıcak içeceklerin tadını çıkaran keyif düşkünü
00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılKuruyan yaprakların çıtır çıtır sesini özleyen bir insanım gadası
00 Yorumla Son bahar benim favori olanımdır. Aşırılıktan uzak, sade, sessiz, yalın ve kült bir hisle yağan yağmuru sakinliğinde, uykuya girmiş ağaçların dallarının arasından geçen hafif meltem eşliğinde, soğuğun hafif hafif ısırdığı, boş sokaklarında yürüdüğüm İstanbul 'un bir sonhahar akşamına hangi mevsim kafa tutabilir ki. Yılışık yaz mı. Soğuk kış mı. Cıvık ilkbahar mı. Yalnızlığın sembolüdür sonbahar. Yapraklar bile solmuş. Kendi halinde salınır hafif rüzgarda. Tıpkı benim gibi arka sıraların çocuklarının sallandığı gibi. Yalnız bir yürüyüş, hayatın akıp gitmesi gibi.
00 Yorumla
+1 yılEkim doğumlu bir İstanbul kızı için sonbahardan daha sevilesi hangi mevsim olabilir?
Ruhum, tenim, her şeyim sonbaharken başka mevsimi sevsem şaşırırdım kendime🍂
Kendimi en çok dinlediğim, bağışladığım, iyileştirdiğim, melankoliye doyurduğum aylar
Sıcak çikolatamı içerken cam kenarında yağmuru izleyip gökkuşağını beklemek güzel🌈
Bir sonbahar gününde, akşamüstü, tiyatrodan çıkıp sağanak yağmurda ıslanmaksa paha biçilmez.00 YorumlaAgacin dallarini gövdesini süsleyen yapraklarin agactan rengareng düsülmeye baslamasi, gökyüzü ile birlikte rüzgarin bir ahengin ortaya cikmasindan dolayi, beni büyülemeye devam etmekle yetinmeyip, ayni zamanda dallarin ayaklarimin altinda yok olmasi bir o kadarda hüzünlendirir...
00 Yorumla
+1 yılSonbarın yeri bende çok ayrıdır, yaz mevsiminde alerjim oluyor ve sonbaharı sabırsızlıkla bekliyor halde buluyorum kendimi, sonbahar ruh bakımından da iyi geliyor dışarı hafif güneş ve serin bir havayla birlikte buna yağmur da eşlik ederse alırım kahvemi ve saatlerce kitabımı okuyabilirim.
00 YorumlaHepsinden zaman zaman barındırıyorum kendimde. Sanırım tam bir sonbahar aşığıyım ah.🤎
Bazen sıcak kahvemle ve pofuduk tetkiklerimle balkonda oturmayı tercih ediyorum.
Bazen mandalina soyarak ve yiyerek tv karşısında uzanıp tembellik yapmayı.
Hepsinin tadı ayrı resmen.00 Yorumla
+1 yılGenelde melankolik dışında, modum düşük oluyor, halim olmuyor, uykudan kalkasım gelmiyor pek. Yani nedendir bilmem yağmurun dozu fırtınaya dönünce içim kararıyor sıkılıyor. Pandemi sebebiyle bu sene bu kadar şiddetli hissetmiyorum alıştım ama yinede çalıştığım için enerjim düşüyor haliyle havanın baskın ve sert oluşundan.
00 Yorumla
+1 yılKeyfine düşkünler için tabiki de tercihiniz pure line olsun. Benim tercihim kendime özel reaksiyon göstermeyen ince insanların tercihi olan duş jelleri #Herinsanbirdeğildir Farklı hastalığı olan, çocuk, bebek, sorunları olan, obez olan insanlar için de geliştirilmeli, dönüştürülmeli, uygulanmalı, faaliyete geçilmelidir, bunlar olmadığı halde benim pure line markasına oyum 4 yıldız kalacaktır.
01 Yorumla
+1 yılBen sonbaharda baya baya melankoliğim, Hindistan Cevizi ve vanilya da enn sevdiğim iki koku gerçekten🎈
10 Yorumla
+1 yılBen doğa aşığı modundayım. Sonbahar bana enerji veriyor güzel hissediyorum kendimi. Asfaltları kaplayan o renk renk yaprakların çıtırtısında yürümek, kulaklıkla müzik dinlemek, sakinlik ve huzur olarak özetleyebilirim. 😍
20 Yorumla
+1 yılB diyorum imkanım olsa C derdim sonbaharın her gününu çatırdayan yaprak sesleri altında geçirmek isterdim insan dünyaya bir kere geliyor her anın tadını çıkarmak gerekir 😏
10 Yorumla
+1 yılsonbaharın en sevdiğim özelliklerindne birisi duş aldktan sonra havanın serinliği ile çayın sıcaklıgını aynı anda hissederken ufak ufak çerez atıştırması
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSonbaharın olmazsa olmazı sıcak içeceklerin tadını çıkaran keyif düşkünü ❤️ Bu tam benlik 🌺
20 YorumlaYa yazın sıcak şeyler yemeyi sevmiyorum. Sıcak şeyler içmeyi sevmiyorum. ama kışın insanın icesi geliyor sürekli camdan uzaklara bakıp insan hayatını sorguluyor falan aslında pek keyif değil bu insan iyiyi güzeli değil kötüyü sorguluyor çünkü , bence beni anladınız.
00 Yorumlakesinlikle katılıyorum gerçekten bence c vitamini sağlıklı yaşam yani Sonbaharda C vitamini zengini portakalla hastalığa meydan okuyan sağlıklı yaşam tutkunu
00 YorumlaÇay, kahve vs gibi sıcak içeceklere bel bağlayarak yaşamsal fonksiyonlarımı korumaya çalıştığım bir mevsim sonbahar, fakat yaprakların sararıp döküldükten sonra tekrar yeşerdiğini görerek hayatın anlamını anlamama yardımcı olması bakımından hastalanmaya değer diyorum❤️
00 Yorumla
+1 yılYe ic yat mevsimi 😂 bence ama en guzel yazdir cunku havalar sogudukca disardaki kimsesiz evsiz insanlar uzuyor beni bi evimizde isiniyoruz ama onlar disarda usuyorr
00 YorumlaGeriye zamanın da güzel hep yaz ya da kış olsa ne olurdu düşünün bi o yüzden nasıl her yaşın ayrı güzelliği varsa doğanın kanunu bu her mevsimin kendi özgü güzelliği var
00 YorumlaSoğuk ve kış aylarını kapalı havaları sevmiyorum çünkü benim kodumu çok düşürüyor en güzeli capcanlı sıcak renkli yaz ayları günleri geceleri insanın içi kıpır kıpır oluyor
00 Yorumla
+1 yılHiç sevmem bu mevsimi :/ şıkların hiç biri beni tatmin etmediği için cevap veremedim. Sonbaharı cidden hiç sevmem. Aslında sonbaharı değilde, kapalı hava ve o havada yağan yağmuru hiç sevmem, nefret ederim. Çok karamsar hissettirir bana. Yaşama hevesimi alır götürür içimden. Depresyonda hissederim kendimi hep.
00 YorumlaSonbahar hazan mevsimi .. Hüznün şiirin mevsimi Sararan kuruyan yere dökülen yapraklar ile birlikte , çicek kuş yaprak târümâr olur..
En iyi mevsim Baharın mujdecisi Nisan 'dır00 YorumlaSaç uçlarımdan tırnaklarıma kadar yorgun ve mutsuzum yani portakal mortakal kurtarmaz beni😕
30 Yorumla
+1 yılSonbaharı seviyorum aslında tum mevsimler ayrı guzel ama havalar sogumaya başladığı zamanda insanın yaşayacağı bir evi olduğunu bilmesi guzel.
10 Yorumla
+1 yılSonbaharı ve Kışı oldum olası sevmedim hep içimi karartan mevsimlerdir. Hep kapalı bir hava kat kat giyinmek filan beni hep depresif hallere sokar
10 YorumlaHer boş vaktini yatakta geçiren tembellerdenim. :D Sakinleştirici etkili Pure Line'yi denemeliyim, belki uykum düzene girer. :p
10 YorumlaSonbaharın sıcak renklerine bayılıyorum, fotoğraf makinemi alıp dışarı çıkarım kuru yaprak çekerim, turunculaşmış ağaç çekerim. 😋
00 Yorumla
+1 yılBenzersiz doğayı izlemek yaprakların düşüşü yağmur sesi evde film sıcak içecekler ve huzur gelir aklıma 😍
00 Yorumla
+1 yıldiğer seçeneklere tiklasaydim , ne görecektim, merak ettim.
Portakali tıkladım portakal kokulu duş jeli çıktı00 YorumlaGüz demek hüzün demek...
"Dünya geçici
Ruhun buralara ait değil
Göç var
Hazırlıklı ol" diyor tabiat, insana...00 Yorumla
+1 yılSonbahar bana acayip kasvetli bş hava getiriyor ya. Şarkı dinleyip durmadan ağlayasım falan geliyor jdkdkdkkxkdkxkdkdkkdkddk
00 Yorumla
+1 yıl01 Yorumla- +1 yıl
Yağmur yağmur..💜
+1 yılBoğazlı kazağımı üstüne de deri ceketimi giyip rüzgara karşı şarkılar mırıldanma mevsimi geldi. Hoşgeldin sayın güzcüğüm. 😊
00 Yorumla
+1 yılSonbaharda çekerim battaniyemi alırım elime nescafemi müziğimi dinlerim ya da kitabımı okurum en güzel sonbahar modu
01 Yorumla- +1 yıl
Oh ne güzel kanka 😊
+1 yılKuruyan yaprakların sesi, yağmur sesi, sıcak içecekler, kahve, yumoş yumoş battaniye..
Anne kızın mevsime aşık oldu 🍁🍁00 Yorumla- 00 Yorumla
En sevdiğim mevsimdir, sonbahar. Evde oturup keyif yapmanın da, doğa gezilerinin tadı da, en güzel sonbahar da çıkar.
00 YorumlaHer mevsimin kendine göre bir güzelliği var. Ben şu konuyuda anlamış değilim her mevsimde depresyona girenler var bu arkadaşlar bu depresyona girme işini baya kanıksamışlar depresyona girmeden duramıyorlar. :))
00 Yorumlasicak içecekler kasvetli havalar hafif yağmur ve serin hava...
10 YorumlaHafif hafif esen rüzgar, yağmur, yaprak sesi.. Tam bir sonbahar 🍂
10 Yorumla
+1 yılSonbahar bir hüzün ayı gibi. Yaprak döker bir yanımız, bir yanımız bahar bahçe...
10 Yorumla
+1 yılo kuruyan yaprakların üstünden yürümek apayrı bir zevk
10 Yorumla
+1 yılSonbaharın olmazsa olmazı sıcak içeceklerin tadını çıkaran keyif düşkünü
10 Yorumla
+1 yılDepresif havasinda Sıcak bitki çayı içmek keyfime düşkünümdür ☕🌸
10 Yorumla
+1 yılElimiz de bi kahve yağmurun yağışını izlemek vardi simdi ama ne yağmur yağıyor nede sen varsın 🙄
10 YorumlaYiyip içip gezmek ve yatmaktan başka bi şey yapmıyorum dkjskdk
10 YorumlaKuruyan yaprakların üzerinde yürümek, birazda hüzün...
10 Yorumla
+1 yılKuruyan yaprakların üzerine basarak ormanda dolaşan doğa aşığı
10 Yorumlaelimde şarap dökülen yaprakları izliyorum büyük bir hüzün içinde
10 Yorumla
+1 yılMeyve sıcak içecekler cipsi çikolata çay kalorifer yaslanip tadın cikarirdim😋
13 Yorumla- +1 yıl
Gelin sizde beyefendi paylaşırız sorun yok.
Kahvenin tadı tam hissedilir bı baskadr sonbahar benim için..
10 YorumlaBen tam bir sonbahar insanıyım. Kahvemi alıp, cam kenarında yağmuru izlemeyi çok seviyorum.
10 YorumlaMelankolik sanırım biraz, kışla birlikte daha da artıyor
00 Yorumla
+1 yılBir mevsimi hem bu kadar sevip hemde bu kadar nefret etmek
00 YorumlaBu mevsim tam sıcacık yatağında battaniyene rulo gibi sarınıp yatmalık mevsim. Daha ne isterim ki...
00 YorumlaDepressed mode on with the hot drinks, when my heart is black.
00 Yorumla
+1 yılSıcak içecekler ve camdan yağmurun yağışını izlemek toprak kokusunu hissetmek gayet huzurlu 😊
00 Yorumla
+1 yılBen güneşli yaz günlerini severim. Sonbahar hep hüzün getirir.
00 YorumlaYağmurun altında yürüme keyfini hiçbir şeye değişmem.
00 YorumlaEn çok sevdiğim mevsim doğayla iç içe kahvaltı yürüyüș. Yağmurlu günlerde kitap kahve
00 Yorumla- Devamını Gör (410)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar