Havanın kapalı olması ve yaprakların dökülüyor olması hüzünlü hissettirebilir ancak esinti ve temiz hava melankoliyi dağıtır 👍 pozitif düşün kendine zaman ayır bu dönemlerde sahil taraflarına git deniz her zamankinden daha güzel olur
Ağaçların yapraklarını döktüğü bir patika yolda, rüzgarın hafifçe yüzümüzü okşadigi ve yağmurun hafif çiselemesinin altında sevgilimle birlikte el ele tutuşarak öylece yürümek geliyor aklıma... Tahmin edin ne yok!
Etkiliyor ister istemez kapalı havalarda insanların ister istemez modu, enerjisi düşüyor ama açık hava da öyle değil daha enerjik daha mutlu insan oluyor
Evet kesinlikle etkiler bu bilimsel olarakta kanıtlanmış birşey zaten. Kapalı ve yağışlı havalarda insanlar daha sıkıntılı ve stresli hiseder açık havada ise bunun tam tersi durum ortaya çıkar.
Hafif bir huzun verir bu mevsim bana ozellikle kasim ayi.. onun disinda sicak icecekler hafif ruzgarlar ve kitaplar cennet benim icin... love sweather weather cunku
Havalar yavaş yavaş soğumaya başlamış giymişsin sweati takmışsın kapşonu bi de onu sana hatırlatan müziği açıp yürüyorsun üşüyorsun ama eve asla dönmek istemiyorsun ya aynı o şekil işte sonbahar
Sabah gözümü açar açmaz yağmur sesini duyunca camları açıp kahve yapıp ders çalışmak için masaya koşuyorum yağmur bitip güneş açtığında yatağa geri dönüyorum
benim modum D. arkadaşım ebubekir atabeyin kızının karakalem çalışmasını gördüm pinterest te. aslında tam beni anlatıyor. isteyen olursa özelden link atayım.
Kapalı havalarda sessiz bir mekanda veya evde oturup sadece gökyüzünü izlemek ve sıcak bişeyler içmek çok huzur verdiği için bunu çoğu şeye değişmem :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
235Cevap
Benim ki yok burda sinirli efkarlı hüzünlü birşey koysaydın
Ben en çok kahvemi sıcak çikolatamı alır show keserim 😂
Duş jellerinin hepsini seviyorum çok hoşuma gidiyor
Nasıl bir var oluş varsa sonbahar ile bir bitişi izlemek güzel oluyor anck soğugu sevmiyorum
Melankolik bir havaya bürünebiliyorum zaman zaman bu seçeneği söyleyebilirim
Ben de bipolar olduğu için hiç iyi olamıyorum maalesef
sonbahar sonbaharrrr bence portakalla hasta olmamaya calismak
İçinden çıkmak istemem, hemde güzel kokular içinde.
Sonbaharın matemine kendimi kaptırmamam mümkün değil.
kapalı gökyüzü devamli surette bende kasvet duygusu uyandırır.
Sonbahar demek renk cümbüşünün alemine dalmak demek
Ben en çok duşta keyif yaparmış gibi yüzümü okşayan sonbahar yağmurlarını özledim.
Dökülen kızıl tonlarındaki yaprakların arasında uzun yürüyüşler yapmak favorim..
Eşofmanı giyiyorum çoraba onu sokuyorum sonra kapşonlu giyip yorganın altına giriyorum
Sonbahar günü turuncu kahverengi takımı tercih ederim.
Bi modum yok dengem farklı benim herkesin dengesine ve moduna
göre değişken
Battaniye film ve çay üçlüsü harika, depresyon da yapabilir dikkat
Sonbahar havası sahlep alıp battaniye altında film seyretmelik bi dönem ☺️
Valla benim modum: Kış geldi, bu sene de tek başıma üşüyecem oluyor.😁😁😂😂
Sonbahar ve kış akşamları evde sıcak içecekler içmek stres alıp rahatlatıyor.
Taze meyve suyu veya sıcak bir içecek, yağmur kokusu ve loş gökyüzü. Tam benlik 😍🙂
Üstümde battaniyen, elimde mercimek çorbam, arka fonda hafif bir şarkı ve yağmur.
Son bahar benim icin ilkbahar gibi heyecan vericidir.
Tek modumuz maske dezenfektan ve kolonya şu sıralar :)
Sıcak renklere bürünmüş ağaçları fotoğraflamak mükemmel. ♥️
Şöyle sıcak bi çayın sonbaharda içimi ısıtması kadar güzel pek bişey yok.
Sıcak içecekleri içip, Allah'a şükrederek geçiyor..
Sonbaharda benim modum sıcak içeceklerin tadını çıkaran keyif düşkünü olur
Depresyon yapıyor bende günler oldu güneşi görmeyeli :(
En sevdiğim mevsim yaa. Hafif hafif üşüyoruz hava esiyor ooh miis 🥰🥰
Sonbaharın kızıllığını saçımda taşıyan bir kızım. 🧡
Sonbaharın olmazsa olmazı sıcak içeceklerin tadını çıkaran keyif düşkünü
Sonbaharın olmazsa olmazı sıcak içeceklerin tadını çıkaran keyif düşkünü :)
Yazmış, baharmış sizin olsun
Ben sonbahardeki hüzne aşığım
Sakin kendi halinde ve yaşama uygun olugorum son bahar ve kış aylarında
Veyve şölenleri çok güzel oluyor bu mevsimde. Neden bilmem en çok sonbaharda meyve yiyorum.
Mod : meyve diyorsun yani 🤔
Her mevsimin kendine göre güzelliği, anlatımları var...
Sonbaharın depresif havasına kapılan melankolik.🍂🍁
En güzel havalarda melankolik olmak mı 🤔
@CemDuman sonbahar bana biraz hüzün gibi hissettirdiği için olsa gerek.
Sonbahar sıcakların bittiği serin havanın insanı ferahlattığı harika bir dönem değil mi 🙂
@CemDuman öyle tabiki ama hüzünlü bir tarafı da var
Havanın kapalı olması ve yaprakların dökülüyor olması hüzünlü hissettirebilir ancak esinti ve temiz hava melankoliyi dağıtır 👍 pozitif düşün kendine zaman ayır bu dönemlerde sahil taraflarına git deniz her zamankinden daha güzel olur
@CemDuman Ankara da denizi nerden buluyum.😄
İzmir e gel ne olacak çok uzak sayılmaz 🙂👍
@CemDuman teşekkürler.😌
Düşün derim çeşme tarafına gidip 2 gün takıl ne demek istediğimi anlarsın ya da urla yı dene 🙂
@CemDuman ayrıca ben zaten pozitif biriyim ama bu mevsim geçişlerinde biraz değişkenlik gösteriyor.😌
Çok normal aslında ama biz İzmir'de o sorunu yaşamıyoruz işte 🙂
@CemDuman yapıcak bişi yok.😊
Geçişlerde bu taraflarda olmaya çalış derim ben 🙂
İşle ilgili bir problemin yoksa tabi
@CemDuman nasip kısmet diyeyim o halde.
Aynen iş problemin yoksa kolay herşey
@Acid_Qeenn 🙄👀🤔👍
@hürdeli aynada kendine bakman yeterli bence.
Dur bi bakıp geleyim
Sonbahar da istem dışı bir tembellik moduna giriyorum doğrusu
Kuruyan yaprakların sesini özlemiş bir doğa aşığı biriyimdir 😊
Doğaya gidip keyif yapmak sonbahir en güzel aktivitedir diye dunusunuyorum.
Yazın yoğunluğunu atmak için tatil. İstediğin kadar yalnızlık. Soğuktan gelen sıcaklık.
melankonik... aslında kendime uygun olanı tam bulamadım
Ağaçların yapraklarını döktüğü bir patika yolda, rüzgarın hafifçe yüzümüzü okşadigi ve yağmurun hafif çiselemesinin altında sevgilimle birlikte el ele tutuşarak öylece yürümek geliyor aklıma... Tahmin edin ne yok!
Sevmem sonbaharı. Ama sonrasında kısa kış ve ilkbahar geldiği için katlanıyorum🤣😂
Kuruyan yaprakların çıkarttığı ve yağmurlu serin havaları özledim
Etkiliyor ister istemez kapalı havalarda insanların ister istemez modu, enerjisi düşüyor ama açık hava da öyle değil daha enerjik daha mutlu insan oluyor
Evet kesinlikle etkiler bu bilimsel olarakta kanıtlanmış birşey zaten. Kapalı ve yağışlı havalarda insanlar daha sıkıntılı ve stresli hiseder açık havada ise bunun tam tersi durum ortaya çıkar.
Yalnızım dostlar yalnızım şimdi. Mutsuzluğum umutsuzluğum boğazımda hıçkırık şimdi.
Sabah soğuk olduğu için kalkmak istemesem de ananem. cay yaptirdigine
Hafif bir huzun verir bu mevsim bana ozellikle kasim ayi.. onun disinda sicak icecekler hafif ruzgarlar ve kitaplar cennet benim icin... love sweather weather cunku
Havalar yavaş yavaş soğumaya başlamış giymişsin sweati takmışsın kapşonu bi de onu sana hatırlatan müziği açıp yürüyorsun üşüyorsun ama eve asla dönmek istemiyorsun ya aynı o şekil işte sonbahar
Sabah gözümü açar açmaz yağmur sesini duyunca camları açıp kahve yapıp ders çalışmak için masaya koşuyorum yağmur bitip güneş açtığında yatağa geri dönüyorum
benim modum D. arkadaşım ebubekir atabeyin kızının karakalem çalışmasını gördüm pinterest te. aslında tam beni anlatıyor. isteyen olursa özelden link atayım.
Kapalı havalarda sessiz bir mekanda veya evde oturup sadece gökyüzünü izlemek ve sıcak bişeyler içmek çok huzur verdiği için bunu çoğu şeye değişmem :)
Ruhumuz dinleniyor karanlığa yakın aydınlıkta , rüzgarı soğuğu yağmuru seviyoruz biz. Çay ı kahveyi diğerlerini en güzel sonbarda yaşayabiliyoruz. sanırım üşümeyi değilde samimiyeti seviyoruz.
Kuruyan yaprakların sesini özlemiş bir doğa aşığı..
Kuruyan yaprakların sesini özlemiş bir doğa aşığı...
Sonbaharda C vitamini zengini portakalla hastalığa meydan okuyan sağlıklı yaşam tutkunu
Ben aldigimi çuvalla ve toptan alıyorum, en güzeli bu