Güzellik & Bakım Sonbaharda senin modun hangisi? (Sayfa 3) Pure Line Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 5351 Sonbaharda senin modun hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 104 kişi beğendi
anneliyse Takip Et Xper 6 Yaş: 40 +1 yıl Sonbaharin kokusu, düşen yapraklarin arasinda yürümek kamp cadirimi kurup keyifle cayimi içmek uyumak👌😀 1 0 Yorumla
kimkibumerve Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Sonbahar benim için her zaman yeni kararlar aldığım ve kendimi yenilediğim en çok motive olduğum mevsimdir. 1 0 Yorumla
morcivcivv Takip Et Xper 6 Yaş: 23 +1 yıl Sonbaharda millet evde otururken gezeceksin sokaklarda 0 0 Yorumla
gizllik78 Takip Et Xper 5 Yaş: 47 +1 yıl Son baharla birlikte kış gelitor c vitaminineihtiyaç var 0 0 Yorumla
Deniz27284 Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Moduma uygun olduğu için bu şekil olmak güzel ve iyi geliyor 2 0 Yorumla
Piperka Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Sonbaharda yağmur eşliğinde sıcak çikolata vazgeçilmezim 0 0 Yorumla
1982yearDead Takip Et Xper 7 Yaş: 44 +1 yıl Abiiiii kesinlikle o havanın rengi melankoli offfffff varyaaa 0 0 Yorumla
Tasoobeyx Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Nedeni bellidir sonbaharda insan geçmişini gözden geçirir melankolik bir şarkı açar geçmiş yılları yaşar 0 0 Yorumla
rascoln25 Takip Et Xper 1 Yaş: 50 +1 yıl doğa, ve bitkiler insanin yaşama belirtileridir doğa demek hayat demek yasa m demek mutluluk sevgi demek , 0 0 Yorumla
angelllll478433 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl O yağmurun sesiyle kitap okumayı müzik dinlemeyi herşeyi düşünmeye bayılıyorum resmen bütün sıkıntılarım o yağmurla beraber akıpp gidiyor 0 0 Yorumla
aycnfdnn Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Mis gibi bir yağmur kahve ve bir kitap ya da kulaklıkları takıp Tom Waits dinlemek.. Mükemmel bir duş sonrası harika olabilir.. 0 0 Yorumla
cansu3320 Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl sonbahar sakinlik ve huzur temsili bence bu huzur dolu mevsimde ofisimde sakin müzik ve sıcak kahvemle ruhumu dinlendirmyi severim 0 0 Yorumla
Ateşgentlmen Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl Sonbaharda size tavsiyem güzel sahili olan sevdiğiniz tatil yerlerine gidin, sonbaharda tadı daha da başka oluyor ❤️😌😌 0 0 Yorumla
SaintCsV Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Ben doğa aşığı biriyim. Yaşadığım şehirde pek doğa yok gerçi ama yine de çıkar gezerim, çekerim o kokuyu. 0 0 Yorumla
fatihher Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl nedenini bilmiyorum ama bu mevsim beni hüzünlendiriyo galiba yazın bittiği için bitmiş bişey var ya ortada ondan 0 0 Yorumla
sidalburçak0011 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Böyle alcan çayını kahveni termosa yürüyüş yapcaksın sevgilinle veya arkadaşınla bir sahilde veya ormanda oturcan içicen 🍂🍁 0 0 Yorumla
Seyyid_ali21 Takip Et Xper 3 Yaş: 41 +1 yıl son baharın gelişini iliklerine kadar yanlizlikla dolduran bir bahtsızım sayende mutluluğunu yaşıyor musun... 0 0 Yorumla
AlyssaSmyrna Takip Et Xper 3 Yaş: 50 +1 yıl Sonbahar bana her zaman diğer mevsimlerden fazla keyif verir ve ben de bu keyifli dönemin tadını sonuna kadar çıkarmak isterim. 0 0 Yorumla
_ebr__ Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Sonbaharda içimi ısıtan sıcacık çaylarla rahatlığın zirvesine ulaşıyorum. Tam beni anlatiyor :) 0 0 Yorumla
Sumtor Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Çünkü uyku zaafım var ve 6 yıl üniversite de uyumadım şimdi 6 yılı doldurmak için uyuyacağım uyuyorum da ve en güzel uyku sonbahar ve kışta olur😍 0 0 Yorumla
-boksorkaan_ Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl Papatya kokulu benim için vazgeçilmez kullanıyorum hep ve cildime en uygunu gözenekleri açıyor rahatlıyor um🙇 0 0 Yorumla
enginen Takip Et Xper 4 Yaş: 49 +1 yıl Sonbahar duygu seli yaşadığım bir dönemdir havada aşk kokusunun sindigi heryer insani heyecanlandiriyor 0 0 Yorumla
gkcsnds Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl Sonbahar mevsimlerin en güzeli bence çok romantik 😅 1 0 Yorumla
Kadınsal Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Yaani boş boş oturmam yatmam ya da ne bilim gezmem soguk havada en iyisi kendine iyi bakmak 1 0 Yorumla
TheSadrazam Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Sonbaharın olmazsa olmazı sıcak içeceklerin tadını çıkaran keyif düşkünü😊 1 0 Yorumla
Grandala Takip Et Xper 3 Yaş: 39 +1 yıl Farklı sıcak içecekler ve tatları sonbaharda benim için keyif verici. 1 0 Yorumla
emrelerrr Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Benim görünmeyen bir yanım sonbahar yaşayamadığım hayata 🙁🙁 0 0 Yorumla
mrsqueeen Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Kış her zaman kasvet dolu benim için melankolik aglama felanda normal 0 0 Yorumla
SimpleYuna Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Aslında hepsine uyuyorum ama yapraklar kadar rahatlatan birşey yok 0 0 Yorumla
elifsu237 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl depresif olurum çayımı kahvemi alır koltuğuna uzanırım en sevdiğim kitabı okurum. 0 0 Yorumla
Ahmetgirls Takip Et Xper 3 Yaş: 35 +1 yıl Sonbahar yaprakları yerlerde eserken ve müthiş bir doğa kokusunun olmazsa olmazıdır sıcak içicekler 0 0 Yorumla
aleyna35x Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Kesinlikle sonbaharın olmazsa olmazları sıcak içecekler ve kahvesiz yapamam... 0 0 Yorumla
tokmakcııı Takip Et Xper 3 Yaş: 34 +1 yıl “Sonbahar geldi, tüm boş vakitlerimi yatağımda geçiririm” diyen bir tembel :) 0 0 Yorumla
Nentr Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Sonbahar güzel bir mevsim her anını dolu dolu yaşamak 0 0 Yorumla
Serkan_asi Takip Et Xper 4 Yaş: 42 +1 yıl Dokulen kuru yapraklarin rüzgsrla savrulması yaprak sesleri hosuma gidiyor 0 0 Yorumla
benmacel Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Keyif düşküymüşüm 😂😂İşten kafayı kaldıramıyoruz ki 0 0 Yorumla
Micky_mouse93 Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl Duygusal oluyor insan, sanki pijamalarını giyip kahve içme yerinmiş gibi. 0 0 Yorumla
yusufalakis Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Sonbaharda C vitamini zengini portakalla hastalığa meydan okuyan sağlıklı yaşam tutkunu 0 0 Yorumla
xxxmel Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Uykuu uykuu uyku yapraklar sallanırken uykuya dalmak 0 0 Yorumla
fatih114114 Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl Kızıl ormanlar uçuşan yapraklar doğanın bayramıdır sonbahar. Hep derin hisssettirmiştir 0 0 Yorumla
TammbirLeydii Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Sonbaharın olmazsa olmazı sıcak içeceklerin tadını çıkaran keyif düşkünü 0 0 Yorumla
Alone82 Takip Et Xper 3 Yaş: 43 +1 yıl Sağlıklı beslenmek benim vazgeçilmez hayat felsefemdir 0 0 Yorumla
Sıskagüçsüz Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Havanın o kasvetli etkisi ile bende biraz durgunlaşır ve melankoliğe bağlarım 0 0 Yorumla
burak061878 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Kuruyan yaprakların o haşırtı sesini sakin bir yere geçip dinlemek. 0 0 Yorumla
hendrickson Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Al sıcak içeceğini ve taze kurabiyeleri aç güzel bir film... sonbahar qalp 0 0 Yorumla
Sedefooki Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Sıcak çikolata kitap ve battaniye ile tüm gün oturmak vallq 0 0 Yorumla
EzgiEvrenos Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl polen alerjimden dolayı bol bol vitamin ıhtıyacı hıssedıyorum ve tabı kı fıt vucut korunmalı (: 0 0 Yorumla
adımsanımyok Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Hırkamın kollarını çekiştirip tylolhotla yaşamını sürdürenlerdenim 0 0 Yorumla
Emre2882 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Sonbahar yağmurların başlangıcıdır, hasta olmamak için önlemi almak demektir 0 0 Yorumla
acıdostbaldır Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Melankolik bir moda giriyorum nedense ama bi yandanda huzurlu hissediyorum 😂😂😂 0 0 Yorumla
blacktuğçe Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Sonbahar içimizi üşüten kışın hişgeldini , sımsıcak yazın hoşçakalıdır 0 0 Yorumla
Generalist Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Sonbaharda çok çalışmalı ki yazda sefasını süresin. İyi beslen spor yap, çalış 0 0 Yorumla
Murt0507 Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Ben ilk baharcıyım ne güzel ne çok soğuk ne çok sıcak 0 0 Yorumla
Zehrakkk Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Ayy kuruyan yapraklara bayılırım onlar sonbaharın simgesidir, 0 0 Yorumla
FarukYılmaz39 Takip Et Xper 3 Yaş: 34 +1 yıl Sabahları uyanmakta zorluk çekiyorum öğlenleri canlı aktif akşamları tenbel 0 0 Yorumla
sadfsdsg Takip Et Xper 3 Yaş: 37 +1 yıl Sonbaharın yapraklarının çıtır-çıtır çıtırdamasını hiç bir şeye değişmem 0 0 Yorumla
Ohaohaohaoha Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Abi ya dışarı çıkıp yürüyüş yapimiyanin da ne bilem. 0 0 Yorumla
Toskaus Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Sonbahar pek sevmediğim için içimi karartır belki duş jeli beni neşelendirir🤔😊 0 0 Yorumla
Gemgemiii Takip Et Xper 4 Yaş: 109 +1 yıl ben her mevsim yatarım sonbahar ilkbahar fark etmez 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
235Cevap
Sonbaharin kokusu, düşen yapraklarin arasinda yürümek kamp cadirimi kurup keyifle cayimi içmek uyumak👌😀
Sonbahar benim için her zaman yeni kararlar aldığım ve kendimi yenilediğim en çok motive olduğum mevsimdir.
Sonbaharda millet evde otururken gezeceksin sokaklarda
Son baharla birlikte kış gelitor c vitaminineihtiyaç var
Moduma uygun olduğu için bu şekil olmak güzel ve iyi geliyor
Sonbaharda yağmur eşliğinde sıcak çikolata vazgeçilmezim
Abiiiii kesinlikle o havanın rengi melankoli offfffff varyaaa
Nedeni bellidir sonbaharda insan geçmişini gözden geçirir melankolik bir şarkı açar geçmiş yılları yaşar
doğa, ve bitkiler insanin yaşama belirtileridir doğa demek hayat demek yasa m demek mutluluk sevgi demek ,
O yağmurun sesiyle kitap okumayı müzik dinlemeyi herşeyi düşünmeye bayılıyorum resmen bütün sıkıntılarım o yağmurla beraber akıpp gidiyor
Mis gibi bir yağmur kahve ve bir kitap ya da kulaklıkları takıp Tom Waits dinlemek.. Mükemmel bir duş sonrası harika olabilir..
sonbahar sakinlik ve huzur temsili bence bu huzur dolu mevsimde ofisimde sakin müzik ve sıcak kahvemle ruhumu dinlendirmyi severim
Sonbaharda size tavsiyem güzel sahili olan sevdiğiniz tatil yerlerine gidin, sonbaharda tadı daha da başka oluyor ❤️😌😌
Ben doğa aşığı biriyim. Yaşadığım şehirde pek doğa yok gerçi ama yine de çıkar gezerim, çekerim o kokuyu.
nedenini bilmiyorum ama bu mevsim beni hüzünlendiriyo galiba yazın bittiği için bitmiş bişey var ya ortada ondan
Böyle alcan çayını kahveni termosa yürüyüş yapcaksın sevgilinle veya arkadaşınla bir sahilde veya ormanda oturcan içicen 🍂🍁
son baharın gelişini iliklerine kadar yanlizlikla dolduran bir bahtsızım sayende mutluluğunu yaşıyor musun...
Sonbahar bana her zaman diğer mevsimlerden fazla keyif verir ve ben de bu keyifli dönemin tadını sonuna kadar çıkarmak isterim.
Sonbaharda içimi ısıtan sıcacık çaylarla rahatlığın zirvesine ulaşıyorum.
Tam beni anlatiyor :)
Çünkü uyku zaafım var ve 6 yıl üniversite de uyumadım şimdi 6 yılı doldurmak için uyuyacağım uyuyorum da ve en güzel uyku sonbahar ve kışta olur😍
Papatya kokulu benim için vazgeçilmez kullanıyorum hep ve cildime en uygunu gözenekleri açıyor rahatlıyor um🙇
Sonbahar duygu seli yaşadığım bir dönemdir havada aşk kokusunun sindigi heryer insani heyecanlandiriyor
Sonbahar mevsimlerin en güzeli bence çok romantik 😅
Yaani boş boş oturmam yatmam ya da ne bilim gezmem soguk havada en iyisi kendine iyi bakmak
Sonbaharın olmazsa olmazı sıcak içeceklerin tadını çıkaran keyif düşkünü😊
Farklı sıcak içecekler ve tatları sonbaharda benim için keyif verici.
Benim görünmeyen bir yanım sonbahar yaşayamadığım hayata 🙁🙁
doğa aşığı sınıfına giriyorum
Kış her zaman kasvet dolu benim için melankolik aglama felanda normal
Aslında hepsine uyuyorum ama yapraklar kadar rahatlatan birşey yok
depresif olurum çayımı kahvemi alır koltuğuna uzanırım en sevdiğim kitabı okurum.
Sonbahar yaprakları yerlerde eserken ve müthiş bir doğa kokusunun olmazsa olmazıdır sıcak içicekler
Kesinlikle sonbaharın olmazsa olmazları sıcak içecekler ve kahvesiz yapamam...
“Sonbahar geldi, tüm boş vakitlerimi yatağımda geçiririm” diyen bir tembel :)
Sonbahar güzel bir mevsim her anını dolu dolu yaşamak
Dokulen kuru yapraklarin rüzgsrla savrulması yaprak sesleri hosuma gidiyor
Keyif düşküymüşüm 😂😂
İşten kafayı kaldıramıyoruz ki
Duygusal oluyor insan, sanki pijamalarını giyip kahve içme yerinmiş gibi.
Sonbaharda C vitamini zengini portakalla hastalığa meydan okuyan sağlıklı yaşam tutkunu
Uykuu uykuu uyku yapraklar sallanırken uykuya dalmak
Kızıl ormanlar uçuşan yapraklar doğanın bayramıdır sonbahar. Hep derin hisssettirmiştir
Sonbaharın olmazsa olmazı sıcak içeceklerin tadını çıkaran keyif düşkünü
Sağlıklı beslenmek benim vazgeçilmez hayat felsefemdir
Havanın o kasvetli etkisi ile bende biraz durgunlaşır ve melankoliğe bağlarım
Kuruyan yaprakların o haşırtı sesini sakin bir yere geçip dinlemek.
Al sıcak içeceğini ve taze kurabiyeleri aç güzel bir film... sonbahar qalp
Sıcak çikolata kitap ve battaniye ile tüm gün oturmak vallq
polen alerjimden dolayı bol bol vitamin ıhtıyacı hıssedıyorum ve tabı kı fıt vucut korunmalı (:
Hırkamın kollarını çekiştirip tylolhotla yaşamını sürdürenlerdenim
Sonbahar yağmurların başlangıcıdır, hasta olmamak için önlemi almak demektir
Melankolik bir moda giriyorum nedense ama bi yandanda huzurlu hissediyorum 😂😂😂
Sonbahar içimizi üşüten kışın hişgeldini , sımsıcak yazın hoşçakalıdır
Sonbaharda çok çalışmalı ki yazda sefasını süresin. İyi beslen spor yap, çalış
Ben ilk baharcıyım ne güzel ne çok soğuk ne çok sıcak
Ayy kuruyan yapraklara bayılırım onlar sonbaharın simgesidir,
Sabahları uyanmakta zorluk çekiyorum öğlenleri canlı aktif akşamları tenbel
Sonbaharın yapraklarının çıtır-çıtır çıtırdamasını hiç bir şeye değişmem
Abi ya dışarı çıkıp yürüyüş yapimiyanin da ne bilem.
Sonbahar pek sevmediğim için içimi karartır belki duş jeli beni neşelendirir🤔😊
ben her mevsim yatarım sonbahar ilkbahar fark etmez