Güzellik & Bakım Sonbaharda senin modun hangisi? (Sayfa 4) Pure Line Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 5351 Sonbaharda senin modun hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 104 kişi beğendi
Moonset98 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Pandemili sonbaharda işim: uyumak, kitap okumak, yemek, uyumak, telefon , yemek, uyumak...♾ 0 0 Yorumla
KaylaKnight Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Sonbahar en sevdigim mesvim. Yeni makinamla bir sürü Fotograf cekmek istiyorum 🥰🍂🍃🍁🌿 0 0 Yorumla
Dilasu35 Takip Et Xper 5 Yaş: 41 +1 yıl Sonbahari sevmiyorum icimi böyle kasvet kapliyor sanki 0 0 Yorumla
Grandiflora Takip Et Master Yaş: 44 , eic 46% +1 yıl Kesinlikle sıcak içeceklerle geçiyor.. 3 3 Yorumla ÖmerÖ41 +1 yıl Ben kahveciyim. Sonbahar'da içilen kahvenin tadı bir başka sanki. Yorumla Grandiflora +1 yıl @ÖmerÖ41 neden olmasın☕ Yorumla ÖmerÖ41 +1 yıl Kış aylarında daha doğrusu karlı havalarda da salep vazgeçilmezim. Yorumla
duygu1986_07 Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl güzel hasrka bir mevsim beyeniyorum 1 0 Yorumla
OğuzHankim Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Pek sevdiğim havalar değil o yüzden mutlu değilim 1 0 Yorumla
kirmiziatkilikiz Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 86% +1 yıl Yaz çocuğuysan sonbaharda yas tutarsın... 1 0 Yorumla
skazmsmss Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl kesinlikle a benimki ya.eline sağlık 1 4 Yorumla aShameless +1 yıl bir kedi olarak senin c yi seçmen gerekirdi.. Yorumla skazmsmss +1 yıl @aShameless c yi seçmeme gerek yokki onun için mevsim değişikliği fark etmiyor sjhshjsjh Yorumla aShameless +1 yıl evet doğru sdjfsdkf benim içinde c mevsim farketmez sdffdsgf Yorumla 1 yorumu gör skazmsmss +1 yıl @aShameless evet sjhsjhsjh Yorumla
İtalyankürt Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Yağmurun eşsiz sesi ile sıcak çikolata yudumlamak 1 0 Yorumla
benbendeğilimartık Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 72% +1 yıl Çoğunlukla yatağım kitap okuyorum. 1 0 Yorumla
karameleeeek Takip Et Yoda Yaş: 28 +1 yıl durgun ve biraz yorgun bi ruh haline bürünüyorum 1 0 Yorumla
gezer16 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 64% +1 yıl sonbahar; hazan ayı, şair böyle nitelemiş... 0 0 Yorumla
ecee1y Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 71% +1 yıl Sonbaharın olmazsa olmazı kesinlikle sıcacık salep 0 0 Yorumla
zodyaklısamara_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 78% +1 yıl Herzaman gibi depresif melankolik depresif 0 0 Yorumla
firsthuman Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 46% +1 yıl Eşofman üstüne eşofman, kahve fincanında ıhlamur. 0 0 Yorumla
bavullardolusuhuzur Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Mod hiç değişmez, Mallık ve yalnızlık 0 0 Yorumla
sakinolbirazaq Takip Et Xper 5 Yaş: 125 , eic 72% +1 yıl tam bir depresifim.. aşamıyorum bunu 0 0 Yorumla
kanatsızmaceracı Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 79% +1 yıl Minnoş renkte yapraklar çiseleyen yağmur 0 0 Yorumla
RubbieRolePlay Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 82% +1 yıl Depresif tavşan gibiyim sonbaharda 0 0 Yorumla
roJ49 Takip Et Xper 5 Yaş: 43 , eic 53% +1 yıl Sonbaharın depresif havasına kapılan melankolik 0 0 Yorumla
Parlamentmavi Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 61% +1 yıl Depresif havaya kapılan melankolik 0 0 Yorumla
AnEm0n Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 72% +1 yıl Sonbahar havasına kapılan melankolik oldum. 0 0 Yorumla
yookartıkknk Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 59% +1 yıl Sonbahar sevilmez mi hepsi iyi aslında 0 0 Yorumla
kartal5454 Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Hüzün duygusallık sonbaharda başlıyor maalesef 0 0 Yorumla
çağkannn Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 85% +1 yıl Son baharın en güzel modu bu olsa gerek 0 0 Yorumla
poyrazcanix Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 83% +1 yıl Kapüşonluyla kulaklık sigara sokaklarda dolaşmak 0 0 Yorumla
Lacasadepapel09 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 36% +1 yıl Kahve ve uyku benim için çok önemli 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
235Cevap
Pandemili sonbaharda işim: uyumak, kitap okumak, yemek, uyumak, telefon , yemek, uyumak...♾
Sonbahar en sevdigim mesvim. Yeni makinamla bir sürü Fotograf cekmek istiyorum 🥰🍂🍃🍁🌿
Sonbahari sevmiyorum icimi böyle kasvet kapliyor sanki
Kesinlikle sıcak içeceklerle geçiyor..
Ben kahveciyim. Sonbahar'da içilen kahvenin tadı bir başka sanki.
@ÖmerÖ41 neden olmasın☕
Kış aylarında daha doğrusu karlı havalarda da salep vazgeçilmezim.
Kahvesini alıp film izleyen
güzel hasrka bir mevsim beyeniyorum
Pek sevdiğim havalar değil o yüzden mutlu değilim
sonbahar psikolojimi bozuyor
Herşey güzel olacak sonbahar da 😊👍.
Sıcak kahvem kitabım ve ben
Vanilyalı kokuları seviyorum...
Yaz çocuğuysan sonbaharda yas tutarsın...
kesinlikle a benimki ya.
eline sağlık
bir kedi olarak senin c yi seçmen gerekirdi..
@aShameless c yi seçmeme gerek yokki onun için mevsim değişikliği fark etmiyor sjhshjsjh
evet doğru sdjfsdkf benim içinde c mevsim farketmez sdffdsgf
@aShameless evet sjhsjhsjh
Modumuz kalmadı be abicim
Keyif düşkünü ve doğa aşığıyım 🧡🧡
yaprak sevgim var benim...
Yağmurun eşsiz sesi ile sıcak çikolata yudumlamak
Eee bunların hepsi moduum😂❤️
Çoğunlukla yatağım kitap okuyorum.
Vanilya ve hindistancevizine bayılırım
durgun ve biraz yorgun bi ruh haline bürünüyorum
C vitamini mühim mesele 😃👍🏻
7/24 depresifim mevsimsel değil
c şıkkı tam benlik olduğu için
Uyku ve sıcak ev sıcak içecekler
sonbahar; hazan ayı, şair böyle nitelemiş...
Sonbaharın olmazsa olmazı kesinlikle sıcacık salep
Herzaman gibi depresif melankolik depresif
Portakal iyi gibi duruyor
Eşofman üstüne eşofman, kahve fincanında ıhlamur.
Hepsini aslında hepsi benlik
Mod hiç değişmez, Mallık ve yalnızlık
Doğa aşığı benim kesinlikle
Depression mooddd genelde
tam bir depresifim.. aşamıyorum bunu
Bu aralar modum düşük iyi değilim.
Melankolik sıcsj duş c vitamini
Ne yazık ki aslında hiç biri değil...
Minnoş renkte yapraklar çiseleyen yağmur
Depresif tavşan gibiyim sonbaharda
Kahvem nerede 🖤🖤 sıcak değil mi
Daha huzurlu hissediyorum
Sonbaharın depresif havasına kapılan melankolik
Depresif havaya kapılan melankolik
Sonbahar havasına kapılan melankolik oldum.
Düşük ve bunalımlı o yüzden
Sonbahar sevilmez mi hepsi iyi aslında
Hüzün duygusallık sonbaharda başlıyor maalesef
Son baharın en güzel modu bu olsa gerek
Sicak suyla duş keyfi yapmak
En güzeli ilk bahar bence
Modsuz mod modu benimkisi.
Bu kokuyu seviyorum o yuzden
Kapüşonluyla kulaklık sigara sokaklarda dolaşmak
teşekkürler bilgi içerikli paylaşım
Sıcak içecekler tabi ki.😍
Kahve ve uyku benim için çok önemli