Güzellik & Bakım Sonbaharda senin modun hangisi? (Sayfa 5) Pure Line Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 5351 Sonbaharda senin modun hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 104 kişi beğendi
Voice-Vibes Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Çınar yapraklarını görmeyi özledim yerlerde. 0 0 Yorumla
Mirsadaslan Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Çok severim güzel olur harika hissedersin 0 0 Yorumla
AnAlien1 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Doğanın yalın yağmurlu halini seviyorum sonbaharda 0 0 Yorumla
Clairvoyante Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Depresif, hiç sevemem ne sonbaharı ne de kışı. 0 0 Yorumla
esrarengizdenizz Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Anlatılmaz yaşanır 😉hemde nasıl 0 0 Yorumla
tutunamayanadam10 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 85% +1 yıl Dökülen o sarımtrak kırmızı yapraklar 😊🤗 0 0 Yorumla
Ahcer Takip Et Xper 5 Yaş: 49 , eic 100% +1 yıl Sonbahar ve ilkbahar zamanlarını çok severim 0 0 Yorumla
AdilOlmayanYıldırım Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 68% +1 yıl Sonbaharda içecek içmek daha keyifli 0 0 Yorumla
kyrat Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 51% +1 yıl Hava ne kadar soğuksa ben de o kadar mutluyumdur 0 0 Yorumla
HürreemSultaaN Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 48% +1 yıl Sıcak içeceklerin keyfini çıkarırım bu mevsimde 🌺 0 0 Yorumla
beyazyakalıanarşist Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 94% +1 yıl Değişik bir huzur kaplıyor içimi 0 3 Yorumla beyazyakalıanarşist +1 yıl Solmuş yaprakları tekmelemeyi seviyorum Yorumla HateMyself +1 yıl Bende öyle dostum seninle beraber doğada yürüyüşe çıkıp yaprakları tekmelemek isterdim Yorumla beyazyakalıanarşist +1 yıl 👍👍 Yorumla
etheral Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl A şıkkı benim ama doğanın turunculugunu özledim 0 0 Yorumla
Delirttiniz0beni Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl Yatağında geçiren tembelim heralde 🤣🤣 0 0 Yorumla
Драгон_Кинг Takip Et Guru Yaş: 105 , eic 92% +1 yıl Hepsi bence, tadını çıkarıyorum anın..🙂 0 0 Yorumla
aimPediatrician Takip Et Master Yaş: 32 , eic 60% +1 yıl Beni her daim tutan C vitamini kaynağı portakal 0 0 Yorumla
lastcomert Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 88% +1 yıl Sonbahar ayları yılın en sevdiğim zamanlarıdır. 😍 0 0 Yorumla
obirrocky0 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 91% +1 yıl Kurumuş yapraklar birde rüzgarın savurması. 0 0 Yorumla
unpredictable06 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 72% +1 yıl Sabahın köründe kalkan bana c vitamini lazım. 0 0 Yorumla
u fangoria Takip Et Master Yaş: 46 +1 yıl bir melankoliklik var oluyor genelde sonbaharda 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
235Cevap
Melankoliye bağlarım genelde
Modum sabit değil değişken
Çınar yapraklarını görmeyi özledim yerlerde.
B olmali daha guvir hisstettiyi
Hiç bir şey durduramaz beni 😉
ah şu kuru yapraklar ne güzel
Kuruyan yaprakların sesini özlüyorum
Çok severim güzel olur harika hissedersin
Doğanın yalın yağmurlu halini seviyorum sonbaharda
Keşke tembelleşicek zamanım olsa
Dogal taze harika kokulu olmasi
Depresif, hiç sevemem ne sonbaharı ne de kışı.
Sıcak şeylerin tadını çıkartırım
Yapraklar gibi solgun oluyorum
Yaprakların çıkardığı sesi seviyorum..
Anlatılmaz yaşanır 😉hemde nasıl
Dökülen o sarımtrak kırmızı yapraklar 😊🤗
Sonbahar ve ilkbahar zamanlarını çok severim
Sıcak çikolata batağına düşen ben
Sonbaharda içecek içmek daha keyifli
Hava ne kadar soğuksa ben de o kadar mutluyumdur
Evet aynen doğru doğru yani
Kahvemi kitabımı alır keyif yaparım
Sıcak içeceklerin keyfini çıkarırım bu mevsimde 🌺
Değişik bir huzur kaplıyor içimi
Solmuş yaprakları tekmelemeyi seviyorum
Bende öyle dostum seninle beraber doğada yürüyüşe çıkıp yaprakları tekmelemek isterdim
👍👍
A şıkkı benim ama doğanın turunculugunu özledim
Hüzünlenirim her sonbahar
Bunalım aslında her mevsimde bunalım
Yatağında geçiren tembelim heralde 🤣🤣
Hepsi bence, tadını çıkarıyorum anın..🙂
yazdan daha enerjik diyelim
Çünkü yaz bitiyor depresiflesiyorum.
Beni her daim tutan C vitamini kaynağı portakal
valla en güzeli evde oturmak
Melankolik oluyorum bu aylarda
Boş saatlerimde uzanıp kitap okumak
Sonbahar ayları yılın en sevdiğim zamanlarıdır. 😍
Kurumuş yapraklar birde rüzgarın savurması.
Son bahar güzeldir iyidir
Aslında yaz bitiyor diye de üzülüyorum.
Melonkolikim pek keyfim olmuo.
Ben sonbahar kış insanıyım.
sonbaharın keyfi bir başka
Hastalığa meydan okuyan kişiyim
Sabahın köründe kalkan bana c vitamini lazım.
Çok güzeller bencee bende alacağım
Ben çilekli kulanıyorum pure line
Sonbaharda dökülen yaprak modundayım
Miskinlik mevsimi sanki dimi
Sonbahar bile geldi ama hala acılar çok taze
D sonbahar da C vitamini zengini
Sonbahar kışın habercisidir
özlemişim sonbaharıbeeeee
Bu sonbahar yatıştayım yapacak bir şey yok
Harika öneri. Teşekkürler.
koronadan dolayı ruh kalmadı bende.
Deniyecem bakalım uygun olanı