Gün boyunca üzerime sinen kokulardan ve yorgun düşen bedenimi rahatlatmak için akşam eve gelince duş alırım.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
kışları 2 ayda bir yazin haftada 2 defa girerim. terlersem her turlu girerim. simdi kiş olayini şaka sanabilirsiniz ama konforlu bir evim yok. pislik beni hasta etmez ama o soguk bana cok seyler cektirir. disari da cikmiyorum.
Sabah duşun verdiği serinlik ve dinçlik güne enerjik başlamamı sağlıyor :)
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
3 günde 1 duş alıyorum. tarlada taş taşımadıktan sonra her gün almaya gerek yok bence saçın kendi yağıyla beslenmeye de ihtiyacı var saç dökülmesi ve kepeğe davetiyedir her gün saç yıkamak
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
579Cevap
Annem kolumdan tutup zorla banyoya firlattiginda beni 😂😂😁
Duş almak dünyanın en rahatlatıcı şeylerinden biri benim icin
İyi öyleyse
Dusun vakti zamanı olmaz işten gelince sabah kalkınca seks yapınca iş yapınca her zaman yapılabilir bence
Gün boyunca üzerime sinen kokulardan ve yorgun düşen bedenimi rahatlatmak için akşam eve gelince duş alırım.
kışları 2 ayda bir yazin haftada 2 defa girerim. terlersem her turlu girerim. simdi kiş olayini şaka sanabilirsiniz ama konforlu bir evim yok. pislik beni hasta etmez ama o soguk bana cok seyler cektirir. disari da cikmiyorum.
2 günde bir aksam alirim.
Mevsime gore her gunde alabilirim bence sabah yerine disardan gelir gelmez almak daha mantikli
Aslında güne zinde başlamak için sabah ve gün sonunda negatif enerjiyi atmak adına akşam iki duş desem daha doğru olur.
Sabah evden çıkmadan önce en iyisi, gece duş alıp uyuduğumda sabah saçlarım dağınık oluyor o yüzden sabah evden çıkmadan önce en iyisi 😊
Zaman zaman hepsi olabiliyor
Duruma göre ya eve gelir gelmez ya yatmadan önce ya da çok ter atmadıysam belki sabah uyanınca da olabilir
Her Allah'ın günü maalesef 😞 havalar sogusa bile (ki hala sıcak) korona var diye hergün almak zorundayım. :/
duş almıyorum, apış aramı kolonyayla silerim tamam, o da korona var diye, önceden ıslak mendil kullanırdım.
Sabah kalkınca akşam yatınca bazen gün arası özellikle canım sıkkın olduğunda soğuk su altına girmek favorimdir.
Bunun belli bir şey yok canım ne zaman isterse alıyorum bazen her gün bazen günde 2 kere bazen iki günde bir değişebiliyor canıma bağlı.
Zamanina göre degisir yaz ayı daha sık tabi çok terleme oldugu icin ama kışın evden hic cikmazsam 4 güne kadar
Her sabah güne duş alarak başlıyorum. Ayrıca akşam vakti spordan dönüşümde de duş alma ihtiyacı duyuyorum. Baya huzur verici bir şey temizlenmek...
İşten güçten vakit bulunca duş alıyorum. Dün duşumu aldım rahatladım.. Çok zor bu şartlarda kendimize vakit ayırmak..
Her sabah duş alırım. Sıcak yaz aylarında ya da gün içinde dışarıda olduğum zamanlarda, birden fazla duş alırım.
İki günde bir duş alırım. Temizliğime dikkat ederim ama duş almak temiz olmak değil benim için farklı detaylarda var
Genelde akşamları duş alıyorum. Sabah uyandığımda terlemiş ya da kendimi yorgun hissediyorsam tekrar duş alıyorum
Aslında duş almaya bayılmıyorum, çok sık duş almam. Ama haftada bir iki defa alıyorum yavaş hareket ettiğim için uzun sürüyor
Genelde işten geldiğimde duşa giriyorum. Bu geliş şeklim ve zamanımla değişiklik gösterebiliyor. Vaktim olursa sabah da alıyorum.
Gittiğim yerin havasına göre ve etkinliğine göre değişir. Ama maks 3 4 günde 1. Ama şu an her gün yatmadan önce :)
her sksam dus alinmasi lazim illede bu durumda. eve gelfiginkibi dogru cepleri bosalt camasirlar girliye dogru dusa
Duş aldıktan sonra onun rahatlığını yaşamam lazım onun için genelde eve geldiğim zaman duşumu alır öyle otururum
Bura adana , her fırsatta hızlı bir serinlemek şart. Evdeysen ya da işdeysen su bulduğun yere atlican
Her sabah ve her akşam... bu ara o kadar çok sıcak ki.. gün içinde bile imkanım olsa duş alınabilir..:)
Şu sıralar dışarı çıkmadığım için olmazsa olmazım değil ama hava ısınınca da çıkarabilene aşk olsun 😃
Sabah evden cikmadan mutlaka alirim onun dışında sicak bir gun olduysa eve gelincede mutlaka duşa girerim
Aslinda dusda yasamak isterim. Yatagim yastigim yorganim alip dusda uyiyasim var
Sıcak yaz aylarında bazen günde 2 kere. Rahatlatıyor iyi geliyor ama kışın çok fazla değil
Neden
Akşam vakti genelde. Bazen sabah da ama çoğunlukla akşam
Saçlarım kuru olduğundan iki günde bir yapıyorum. Günün temposuna göre değişebiliyor da.
Yazın her gün alırım özelikle akşamları duş almayı çok seviyorum böyle bir rahatlama gelio bna
Hiçbiri ya. Öğlen/ikindin alıırım. Uyanıp kahvaltımı yaparım sonra.
Hemen hemen her gün alıyorum, antalyada yaşadığım için mecburum
sıcak günlerde sabah ve işten gelince , kış mevsiminde sadece uyumadan önce :)
Uyumadan önce rahatlamak için güzel bir duş alırım.
Sabah akşam mutlaka duş yaparım. Bu sıcaklarla başka türlü baş edilmiyor
Yeni güne tertemiz başlamak için sabah uyanır uyanmaz kendimi duşa atarım. Missss
Sabah kahvaltı hazırlamaya bile üşenirken nasıl duş alabilirim ki 😅 Yatmadan önce alırım
Ooo kahvaltı en güzel öğün hazırlamaya üşenme:)
Vücudumu ne zaman iyonize etmem gerekiyorsa o zaman alırım
2 günü geçmez sürekli alırım ve meyveli duş jellerimle mutluyummm
Tabii ki akşam vakti! Deliksiz bir uyku için yatağa gitmeden önce soluğu duşta alırım.
Saçlarım çok uzun zor açılıyor ne kadar krem sprey kullansamda taranması zor evdeyim de zaten çalışmıyorum o yüzden 2 ya da 3 günde duş alıyorum
Dışarıya çıkmadan önce ya da uyumadan önce alırım
S az bah uyanır uyanmaz ve akşam iş dönüşü eve gelir gelmez
"sabah"
Tertemiz mis
Farketmiyor gün aşırı alırım duşumu. sabah ya da gece farketmiyor benim için
Sabah duşun verdiği serinlik ve dinçlik güne enerjik başlamamı sağlıyor :)
3 günde 1 duş alıyorum. tarlada taş taşımadıktan sonra her gün almaya gerek yok bence saçın kendi yağıyla beslenmeye de ihtiyacı var saç dökülmesi ve kepeğe davetiyedir her gün saç yıkamak
Yazın da mı 3 günde bir 🥺🥺🥺
@bahtsızkraliçee Hayır yazın mecbur her gün. ama 3 aylık bir dönem geri kalan zamanda hep 3 günde 1
Sabahları buz gibi insanı dinç yapan duş en sevdiğim
İşten eve geldiğim zaman, sokaktan eve geldiğim zaman, dışardan eve her geldiğimde
Genelde gece alıyorum. Hem gününyorgunluğu da derken tertemiz olup uykuya dalıyorum.
Yeni güne tertemiz başlamak için sabah ve günün yorgunluğunu atmak için akşam duş alırım
Yeni güne tertemiz başlamak için sabah uyanır uyanmaz kendimi duşa atarım.
Günün yorgunluğunu geride bırakmak için eve gelir gelmez duş alırım
Coronadan ötürü sabah akşam 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
spor yaptığım için ertesi gün leş gibi kokmamak için alıyorum. bu kadar egzotikleştirmeye gerek yok
Günün yorgunluğunu geride bırakmak için eve gelir gelmez duş alırım 😊
günlük alırım acil bi durum olursa sayı yükseliyor tabi
Hergün duş alırım hava sıcak çünkü mis gibi kokmalıyım.
2 günde bir duş alıyorum. Hergün duş almak için zararlı
Ben her gün alıyorum
Zararı nedir acaba