• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Güzellik & Bakım

Hediye kazanma zamanı! Kolonya alırken neye dikkat edersin? (Sayfa 2)

Pure Line
Pure Line Takip Et
Sponsorlu
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
5163
Hediye kazanma zamanı! Kolonya alırken neye dikkat edersin?
Beğen
Paylaş
Takip Et
114 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

588

Cevap

678

Cevap

Popüler Cevapları Göster(60)
  • P1embe
    P1embe Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 72%
    +1 yıl

bir kolonyanın önce kokusuna bakarım rahatsız edici yakıcı bir kokusu var mı diye sonra sürdüğümde elimde bıraktığı hisse bakarım bazı kolonyalar sürüldüğünde tabaka gibi kalıyor bunu sevmiyorum son olarak da derecesine bakarım

0
    0 Yorumla
  • Wierdo
    Wierdo Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 48%
    +1 yıl

Kolonya alırken ilk önce dezenfekte etmesiyle birlikte cildime ne kadar zararlı ona bakarım sonra, kokusuna... 15 dk sonra sidik gibi kokan kolonyalardan nefret ederim :)
    Bergamot aromalı benim favorim :)

0
    0 Yorumla
  • Yuuffffx
    Yuuffffx Takip Et
    Xper 7 Yaş: 29 , eic 73%
    +1 yıl

şimdi eğer ben bu karantina döneminde dışarı çıkamıyorsam ve doğayı özlemişsen burnumda tütüyorsa bu bulunmaz bir fırsattır. hem virüsten korunacam hemde doğanın ortasında hayallere dalacam e daha ne isterim ki.

0
    0 Yorumla
  • elus1919
    elus1919 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 86%
    +1 yıl

Önceden sadece kokusuna dikkat ediyordum. Sıcaklarda ferahlamak için kullanıyordum. E malum artık daha sık ve önemli hale geldi 80⁰ olmasına ferahlatıcı etkisine ve mis gibi kokusu olmasına dikkat ediyorum

0
    0 Yorumla
  • _Volkan--Aslan_
    _Volkan--Aslan_ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35 , eic 94%
    +1 yıl

genelde kaliteli olmasına dikkat ederim Bir de kokusu dikkatimi çok çeker özellikle bizim tanıdığımız bir kolonyacı vardı Serdar abi Ankara 'da rahmetli Dedem de ondan alırdı onun kolonyası çok güzel oluyor

0
    0 Yorumla
  • _Ayşe99
    _Ayşe99 Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 62%
    +1 yıl

Kolonya seçerken kokusuna bakıyorum genelde kararsız kalıyorum ama sonrasında klişe olan o mis gibi limon kokulu kolonyayı sepetimde buluyorum😅 şu zamanlar dolayısıyle 80derece olmasına dikkat edilmeli benceeee🤣😇😅😁

0
    0 Yorumla
  • IClementine
    IClementine Takip Et
    Bilge Yaş: 30 , eic 31%
    +1 yıl

Kolonya alırken beni bulunduğum ortamdan farklı bir ortama götürebilmesi çok önemlidir. Örneğin mandalina kokulu bir kolonya beni bodruma, limon kokulu bir kolonya ise limon bahçesine götürebilmeli. :)

0
    0 Yorumla
  • dixsvassr
    dixsvassr Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28 , eic 96%
    +1 yıl

Hassas bir cilde sahip olduğum için alkol oranının az ve alerjik olmamasına dikkat ederim. Kokusu ve verdiği his de önemli. Sık sık da kolonya kullanmam zaten. Ellerim kurumaya başlar. Nemlemdirici kullanma seviyem maksimuma çıkar.

0
    0 Yorumla
  • mavivosvos10
    mavivosvos10 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37 , eic 97%
    +1 yıl

Tütün kolonyası ise alırım, ben küçükken bayramlarda rahmetli büyükbabam sürerdi camiden geldikten sonra beni öperdi o koku burnumdan hiç çıkmıyor. Ne zaman tütün kolonyasının kokusunu içime çeksem aklıma rahmetli büyükbabam gelir.

0
    0 Yorumla
  • zeynep____
    zeynep____ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 98%
    +1 yıl

Markasina , kokusuna , derecesine , son kullanma tarihine hatta şisesinin cam olmasina dikkat ediyorum. Ve guvendigim yerlerden almaya ozen gosteriyorum.

1
    0 Yorumla
  • Muazzez28
    Muazzez28 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26
    +1 yıl

Aslında bu dönemde unutulmaya yüz tutulmuş kolanyayı daha iç içe kullanmamızı sağladı sadece büyüklerimizin ellerinde ya da bayramada gördüğümüz kolanyalar toplumda herkes in kullanması beni mutlu etti Kolonya üretiminde temel ham madde etil alkoldür bunun olmasına dikkat ederim ve kendi özgü hoş kokuda olması ve merdiven altı olmaması gerekir.

1
    0 Yorumla
  • GeriDöndümBebek
    GeriDöndümBebek Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 32%
    +1 yıl

Kolonya kokusunu seviyorum kolonyalı mendil kokusunu , kolonya kokulu mendili burnuma götürüp götürüp koklamayı çok seviyorum. Benim için güzel kokması ve uygun fiyatlı olması önemli

1
    0 Yorumla
  • erkeksihayvan
    erkeksihayvan Takip Et
    Master Yaş: 43
    +1 yıl

Önce büyüklerime ikram edilip edilmediğine dikkat ederim, eğer hepsine kolonya tutulmuş ise bende alırım. Aksi durumda ''önce misafirlere tut kızım'' diye uyarır düzeni sağlarım

1
    0 Yorumla
  • banayaklaşma
    banayaklaşma Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 65%
    +1 yıl

Valla ben hic kolonya almadim. Babam alir onu hep bayramlarda. ben alacak olsaydim sanırım markasina bakardim. fiyatına bakardim. bakabiliyorsam da kokusuna

0
    0 Yorumla
  • eylullbsk
    eylullbsk Takip Et
    Xper 6 Yaş: 43 , eic 98%
    +1 yıl

Kokusu hoşuma gitmeli evvela, sonrası ambalajı. Kullanımı nasıl, kolay mı ve kalıcı mı? Çiçeksi kokular kolonyada başarılı. Neroli dediğimiz turunçgiller de yazın ferah bir iz bırakıyor insanda.

0
    0 Yorumla
  • bekleyeninim
    bekleyeninim Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 46%
    +1 yıl

Yenilikçi olmasına dikkat ederim. Mesela diyelim kolonya alman gerekiyor ve yeni bir ürün gördüysem riske girer onu alırım. Yeni şeyler denemek cesaret işidir. 😉

0
    0 Yorumla
  • Cool_Whip
    Cool_Whip Takip Et
    Xper 3 Yaş: 37
    +1 yıl

Kolonyaların benim için yeri apayrıydı hep❤ Hele bir de limonlu kolonyaysa kendimden geçerim kokusuna. Pandemi sürecinde yanımdan, eşyalarımdan eksik etmedim. Kolonya alıren kokusunun ağır değil de genellikle mayhoş olmasına bakarım. İnsanı yatıştıracak, ferah, mis kokulu kolonya her zaman tercihimdir.

0
    0 Yorumla
  • Barnistik
    Barnistik Takip Et
    Xper 3 Yaş: 24
    +1 yıl

Kolonya alırken ilk dikkat edilmesi gereken şey Pure Line olması hahah. Şaka bir yana; Kolonya şu günlerde insana güven veren en önemli eşyalardan birisidir. Bunun yanında, şu dönemde insanların ve benim düzenli olarak kullanacağımız kolonyanın derecesi ve kokusu benim için en önemli unsurlardır. Bir sıvının dezenfektan özelliğe sahip olması için minumun yüzde 70-95 arası alkol oranı gerekir. Ve koku olarak ferah koku olmasına dikkat ederim.

0
    0 Yorumla
  • Meriaxix07
    Meriaxix07 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25 , eic 78%
    +1 yıl

Kolonya benim icin ilk olarak güzel kokmalı sonra derece si çok önemli ve içinde gerçekten saf limon olmalı bence bunlar bana yeter
    Ama en onem eli olan dedigim gibi esansları..🍋💐💦

0
    0 Yorumla
  • Baleman
    Baleman Takip Et
    Guru Yaş: 44 , eic 99%
    +1 yıl

Japon kiraz çiçeği gibi farklı esansları tercih ederim. En az %60 alkol olmalı ve ilginç konular olmalı. Misafirlerime ikram ettiğimde, aaa bu nedir, ilk defa gördüm demeleri de güzel olur :)

0
    0 Yorumla
  • Tuğberk_Bey
    Tuğberk_Bey Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 48%
    +1 yıl

Bir kolonya önce hoş kokulu olmalı sonra etkisi şu pandemi döneminde en çok güvendiğimiz şey oldu. limon kokusu gerçek ve esanslı olması tercihim diğer kokular da kalitesi olması yeterli..🌸

0
    0 Yorumla
  • Bunasılsoruaq
    Bunasılsoruaq Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 72%
    +1 yıl

Kolonya dediğin %80 alkollü olmalı şu dönemde özellikle dikkat edilmesi gereken şeylerden bir tanesi bu 2'ncisi de kokusu tabii ki parfümlü kolonya o kadar da iyi değil limonlu kolonya en güzeli ♥️

0
    0 Yorumla
  • nenasıl
    nenasıl Takip Et
    Guru Yaş: 41 , eic 84%
    +1 yıl

Sirf hijyen icin kolonya kullanimi bagisikligi bozuyor onemli olan sabunla hijyen.
    Kolonya alirken neye dikkat edecem?
    Aldigim seyin kolonya olup olmamasina.

0
    0 Yorumla
  • Öpsünseniamcan
    Öpsünseniamcan Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 41%
    +1 yıl

Koronadan korumasına dikkat ederdim :D
    Bu arada bu soru KizlarSoruyor'da en çok görüş ve beğeni gelen soru olabilir. Benim bence bile 47 beğeni almıştı bu 62 beğeni almış :o

0
    1 Yorumla
    • Öpsünseniamcan
      Öpsünseniamcan
      +1 yıl

100 like geçmiş @mekansahibisahmaran tebrikler

Yorumla
  • Qwertyuioopdjje
    Qwertyuioopdjje Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26
    +1 yıl

Küçüklüğümden beridir çok severim kolonyalari özellikle limonlu olanlarına zaafim vardır. Virüs çıktığından beridir de alkollü olmasına çok dikkat ediyorum. Öyle önüme gelen her kolonyaları da almıyorum güvendiklerini alıyorum sadece. Bunlardan biri de Pura Line. Çok teşekkür böyle güzel kolonyalar için.🥰🥰

0
    0 Yorumla
  • cookthetranslate
    cookthetranslate Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36 , eic 99%
    +1 yıl

Kimi kolonyaların içine tatlandırıcı koyuyorlar koku için. Bunun olmamasına özen gösteriyorum. Böcek türlerini çeken bir kolonya olabilir mi? Oluyor işte. :D

0
    0 Yorumla
  • MR_President
    MR_President Takip Et
    Bilge Yaş: 46
    +1 yıl

Kolonya dedinmi zambak olacak... zambak ve az miktarda tütün esansı da muhteşem sonuçlar çıkarıyor kiraz çiçeği de güzel.. ama 72-80 derece olmalıki hijyen görevinide yerine getirsin ayrıca şisesi havalı olmalı ve sağlam olmalı

0
    0 Yorumla
  • umutlt
    umutlt Takip Et
    Xper 3 Yaş: 24
    +1 yıl

Bir çok açıdan senelerdir evlerimizdr kullandığımız vazgeçilmez bir ürün alırken bir çok açıdan incelerim öncelikle derecesine bakarim yuksek dereceli kolanyalar tartisilmaz dezenfekte acisindan onemlidir eger yaziyorsa alkol oranini kontrol ederim. Bunlar hijyenik acidan onemli noktalardir. Keyfi durumlara bakarsak kokusuna bakarim. Ne diyebilirim baska bilmiyorum ama evlerimizde vazgecilmez oldugu kesindir.

0
    0 Yorumla
  • nirhamm
    nirhamm Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 41%
    +1 yıl

80 derece olmasına çok dikkat ederim bu sağlık için çok önemli bir durum birde kokularına kokusu istediğim olmazsa almam hiç. Çiçek ve oryantal kokularını çok seviyorum.

0
    0 Yorumla
  • вeвιѕkolodjd
    вeвιѕkolodjd Takip Et
    Xper 4 Yaş: 27 , eic 37%
    +1 yıl

Keeeesinlikle deniz kokusu. Enn huzur verici olan yüzde 100 o.. Abartı ağır kokmaması, ferahlatıcı olması kolonyayı 58 adım öne çıkarır. Ellere, kollara boyna sırta kolonya banyosu yapmak gerek :D

0
    0 Yorumla
  • KıvırcıkMarul__
    KıvırcıkMarul__ Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30 , eic 87%
    +1 yıl

Basta alkol oranina dikkat ederim.
    Malum gundemimiz korona, ve kolonya artik surekli kullandigimiz bir sey oldu.
    Sonrasinda kokusuna, cok kesin olmamali, ferah kokmali

0
    0 Yorumla
  • emrkc0
    emrkc0 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 25
    +1 yıl

Kokusuna dikkat ederim ilk başta benim için en önemli etkenlerden birde 80 C° klasiği'ne dikkat ederim. Sonuçta bakterileri öldürmesi dez avantajı; Edit:bakterileri öldürmek olsa kolonya almaktaki amacım , ya da biz şuna korunmak diyelim gider dezenfektan alırım:)

0
    0 Yorumla
  • Simar89
    Simar89 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 52%
    +1 yıl

Eski teknikler ile üretilen kolonya tercihim. icinde parfüm ve kimyasal olmayan gerçek esanslar ile uratilen kolonya alıyorum. favori kokularim tutun, zeytin çiçeği ve beyaz zambak.

0
    0 Yorumla
  • Bets_
    Bets_ Takip Et
    Xper 7 Yaş: 25 , eic 56%
    +1 yıl

Kolonya dediğin kokusunu içine çektiğinde hacı evinde hissettirecek, eline döktüğünde elin soğuyup ferahlayacak, ellerini zımparalasan da o koku oraya kazınacak.

0
    0 Yorumla
  • coronavar
    coronavar Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 60%
    +1 yıl

Kokusuna bakarak alıyorum. Bazen limon kolonyası sevmiyorum. Bazen hosuma gidiyor bu yoğunluğa bağlı oluyor. Farklı kokuları da severim deniz minaralleri nasıl merak ettim.

0
    0 Yorumla
  • MasterMagician
    MasterMagician Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 59%
    +1 yıl

Ben kolonya alırken kokusuna bakarım. Kokulara karşı çok hassasım çünkü. Sinirlendiğimde güzel kokan bir kolonyayı alır elime yuzüme sürerim ve cidden rahatlatır

0
    0 Yorumla
  • AsabiMarul
    AsabiMarul Takip Et
    Xper 7 Yaş: 42 , eic 98%
    +1 yıl

Limon kolonyasi
    Tütün kolonyasi...
    En çok bu ikisini kullanıyorum
    Değilse çeşit çok fazla mandalina kolonyası Çam Kolonyası zeytin çiçeği kolonyası kertil kolonyası gibi çok fazla çeşit var

0
    0 Yorumla
  • TuncerDemirim
    TuncerDemirim Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 78%
    +1 yıl

Et yakıyor mu diye bakıyorum uzun süre etkisi kalacak 😀 askeriyede elime bir kolanya döktüler öyle böyle etkili kolonya değil eve gelene kadar elimden etkisi gitmedi. Bizim evdekiler hemen uçuyor

0
    0 Yorumla
  • gurbetci85
    gurbetci85 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 40 , eic 93%
    +1 yıl

herkesin vazgecimezse vazgecilmezidir kolonya. kolonya her zaman ferahlatir, farkli ama essiz biri kokusu vardir.

1
    0 Yorumla
  • Şeymaşeval
    Şeymaşeval Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26
    +1 yıl

Benim için çok şey ifade ediyor kokusu ferahlığı bide bu salgın dümeninde birazcık ta olsa içimi rahatlatiyo purelineden 3 tane var evde bunu üretenden yapandan ALLAH razı olsun elerine emeklerine sağlık size teşekkürlerimi sunuyorum

0
    0 Yorumla
  • Oturayımdayiyin
    Oturayımdayiyin Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 79%
    +1 yıl

Küçüklüğümden beri kolonyayı oldum olası sevmem. 🌸

2
    3 Yorumla
    • eylemyiğit
      eylemyiğit
      +1 yıl

Rebul yasemin dene fikrin değişebilir

Yorumla
    • Oturayımdayiyin
      Oturayımdayiyin
      +1 yıl

@eylemyiğit denerim 🌸

Yorumla
    • Demaciaa
      Demaciaa
      +1 yıl

Yeşilçay kolonyası denemelisin 😊 ben de sevmezdim şimdi aşık oldum

Yorumla
  • bensherlock
    bensherlock Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 77%
    +1 yıl

Kolonyanın tahriş etmemesi burnumu yakacak şekilde kokması gerekir

2
    0 Yorumla
  • Golge0133
    Golge0133 Takip Et
    Bilge Yaş: 33 , eic 36%
    +1 yıl

Kolonya alırken ilk dikkat ettiğim şey 80°olması. Sonra ise kokusuna bakarım. Genelde limon tavsiye edilir ama ben incir kolonyasini çok seviyorum.

0
    0 Yorumla
  • Sufficient
    Sufficient Takip Et
    Xper 5 Yaş: 103 , eic 100%
    +1 yıl

kolonya alınırken de dikkat mi ediliyormuş? bir yaşıma daha girdim. belirli bir iki marka var, onu görünce alırsın bu kadar easy.

0
    0 Yorumla
  • adrenalin64
    adrenalin64 Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 39%
    +1 yıl

80 derece limon, limon çiçeği olursa daha iyi. Diğer kolonyalar parfüm gibi. Bir de yerleşik köklü firmalardan alırım genelde.

0
    0 Yorumla
  • axbxcxdx
    axbxcxdx Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

Tenime sıktığımda, kokusunu aldığımda hem bana temizlik hissini verebilmeli, hem de kokusuyla içimi ferahlatabilmeli

0
    0 Yorumla
  • Serkan_yyk
    Serkan_yyk Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 82%
    +1 yıl

Ruh halime göre o an kokusunu daha içime cekmeden aldigim kolonyayi alırım adina markasına bakmam hissime güvenirim kokusu yaniltmaz..

0
    0 Yorumla
  • arayyli_joseph
    arayyli_joseph Takip Et
    Bilge Yaş: 35 , eic 77%
    +1 yıl

Kafa yapiyomu, icimi guzel mi tadi yerinde Limonunda uckagit mi yapmislar bakmak gerek yoksa sabun gibi oluyo cakma parfum gibi

0
    0 Yorumla
  • GamerEngineer
    GamerEngineer Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 66%
    +1 yıl

Bu soru karantina sürecinden önce sorulsaydı kokusu derdim ama şu an etil alkol derecesine bakarak alırım.

0
    0 Yorumla
  • 7even7
    7even7 Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 40%
    +1 yıl

Kokusu en önemli detay elbette onun dışında kalıcı olması ve ferahlık hissi benim dikkat ettiğim hususlardır.

0
    0 Yorumla
  • EvcilLimon
    EvcilLimon Takip Et
    Yoda Yaş: 39 , eic 97%
    +1 yıl

Limon kolonyası olmasına dikkat ediyorum tütün kolonyası da güzel hangisini gönderirseniz kabulümdür bebeğim 😂

0
    0 Yorumla
  • LetsHed
    LetsHed Takip Et
    Xper 7 Yaş: 36 , eic 35%
    +1 yıl

Eğer içine çektiğinde o gözlerini yaşartmıyor, biber gazı yemişcesine pörsütmüyorsa kaliteli kolonya değildir :D

0
    0 Yorumla
  • Nisamisram1
    Nisamisram1 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 77%
    +1 yıl

Onceden kokusuna bakarak alırdım ama şimdi bu süreçte direk kaç derece olduğuna bakıyorum ama tabikide kokuda önemli :)

0
    0 Yorumla
  • KorAteşiKızılı
    KorAteşiKızılı Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34 , eic 88%
    +1 yıl

Kolonya alırken derecesı dısında biseye dikkat etmem. Limon severim fresh kokular severim baygın kokuları sevmem bir de.

0
    0 Yorumla
  • UfukEFE16
    UfukEFE16 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29 , eic 33%
    +1 yıl

Nekadar Devir Atlasakta kolanya şu an Günden Olsada Unutanlar Olsada 9 Yaşımdan Beğri Tütün Kolanyasından Vaz geçemeyen İnsanlar var.

0
    0 Yorumla
  • Anonim_1_üye
    Anonim_1_üye Takip Et
    Guru Yaş: 105 , eic 53%
    +1 yıl

Görünüşü berrak, bulanık olmayan, içerisinde tortu ve yabancı madde bulunmayan, kendine özgü hoş bir kokuda olan kolonyaları tercih ederim..

0
    0 Yorumla
  • Dajsy
    Dajsy Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 50%
    +1 yıl

Önceden sadece kokusuna dikkat ederdim, Covid-19 ile birlikte, en az 60-70 alkollü olmasına da dikkat ediyorum.

0
    0 Yorumla
  • Thunderdome69
    Thunderdome69 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 35 , eic 85%
    +1 yıl

Öncelikle Alkol derecesinebu tercihim Pandemi önceside böyleydi, sonra ferahlatıci etkisi ve kokusuna

0
    0 Yorumla
  • GözdeNurcum
    GözdeNurcum Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 55%
    +1 yıl

80 derece olmasına dikkat ettiğimiz gibi konusu da çok önemli bazıları korkunc oluyor pure line hiç denemedim ama deneyebilirim

0
    0 Yorumla
  • çocukadam34
    çocukadam34 Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 40%
    +1 yıl

Metil alkol olmamasına dikkat etmek lazım sahte kolonyalarda ucuz olsun diye koyuyorlar ve görme kaybına neden oluyor

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (1146)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Sorular > Hediye kazanma zamanı! Kolonya alırken neye dikkat edersin?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Benzer Sorular

Yeni yılın gelmesiyle birlikte sen hangi kararı aldın? 703 cevap verildi
2021’in kokusunu seç! Yeni yıl kararlarına eşlik edecek koku hangisi olmalı? 1225 cevap verildi
Ankete katıl, sana duş jeli önerelim! Duşta sen hangisisin? 479 cevap verildi
Kış mevsiminde içini ısıtan koku hangisi? 627 cevap verildi
Sonbaharda senin modun hangisi? 473 cevap verildi
Ne zaman duş alıyorsun? 992 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Aşk mı insanı değiştirir, yoksa hayal kırıklıkları mı?
  • Dizel arabalar da Adblue hakkında ne düşünüyorsunuz devam etmeli mi sizce?
  • Gece gece misafirle köfte gömmek normal mi, siz böyle kaçamaklar yapıyor musunuz?
  • Opel Astra K mi Renault Megane 4 mu?
  • Maskülen giyimle dişil olunur mu?
  • Yaz aylarında siyah giyinir misiniz?
  • Gece müzik dınler misiniz?
  • ​Hayatta uğur getirdiğine inandığınız, 'bunu yapmazsam o günüm kötü geçer' dediğiniz bir toteminiz var mı?
  • Nasibinse gelir hintten yemenden nasip değilse ne gelir elden sözüne inanıyor musunuz? ve böyle bişey yaşadınız mı?
  • Dünya Kupası'nda ABD karşısında 2-1'lik üstünlüğümüz var! Maçı kazanır mıyız, oyunu nasıl buldunuz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨