Duş Keyfi Sana en uygun duş jelini nasıl seçersin? (Sayfa 5) Pure Line Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 5150 Sana en uygun duş jelini nasıl seçersin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 101 kişi beğendi
kaygılıkiz23 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl Kokusu kalıcı olmalı cildimi kurutmamali 0 0 Yorumla
Nazlıı_Tesfaye Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl kokusundan secerim kokusu guzel ise 0 0 Yorumla
AtmosphericDriver Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Kokusu güzel olmalı, ferah ferah kokmalı. :D 0 0 Yorumla
umay8272616 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 75% +1 yıl Kokusu beni prensesler gibi hissetirmeli 0 0 Yorumla
Kazanovanuh Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 44% +1 yıl Biraz mentollü biraz da güzel kokulu oh miss😂 0 0 Yorumla
Skopje1 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Kokusu tenimde kalsın ve tenime uysun istiyorum. 0 0 Yorumla
iarien Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 81% +1 yıl Duş jelini genellikle kokuya gören tercih ediyorum 0 0 Yorumla
serendi_pity_ Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 90% +1 yıl kalıcı bir kokusu var mı diye bakarım 0 0 Yorumla
Kantarma Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 70% +1 yıl Herrhangi birini kullanirim hic onemsemem 0 0 Yorumla
ruhanikadın Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 37% +1 yıl kokusu ve köpürtme oranına göre :d 0 1 Yorumla Berkemrekorkmaz +1 yıl Köpük köpük iyi oluyor 😋😄 Yorumla
Lovess_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl C dedim çok güzel çalışma olmuş bu teşekkür ederim 0 0 Yorumla
Cengiz9090 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 75% +1 yıl Hoş kokulara köle olmayı kabul ediyorum 0 0 Yorumla
Figendoruk Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Paraben içermesin ona çok dikkat ediyorum 0 0 Yorumla
Tuna90 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Gün boyu kendimi koklamaya çalışıyorsam o benimdir 0 0 Yorumla
BuDogruu Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Güzel öneri aklıma gelirse denerim bir ara 0 0 Yorumla
bunasııladam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 34% +1 yıl Kaygan ve tahriş etmiyorsa tamamdır 😂 0 0 Yorumla
kaktüslüçorap Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 46% +1 yıl Ten uyumu çok önemli buna dikkat ederim 0 0 Yorumla
Sherlockunbeyni Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 60% +1 yıl Kokusu güzel olmalı tahriş edici olmamalı 0 0 Yorumla
HerDerdeDevayım13579 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 67% +1 yıl Kalıcı kokusuyla beni etkilesin 0 0 Yorumla
gece_mavisi0 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 43% +1 yıl Saçlarıma göre seçiyorum, yumuşatması lazım 0 0 Yorumla
tastycock Takip Et Master Yaş: 40 , eic 95% +1 yıl Modumu yükseltmeli vücudumu tazelemeli 0 0 Yorumla
EmircanBozkurt Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 52% +1 yıl Cildim hassas ve bu yüzden A diyorum 0 0 Yorumla
mrt_y Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 95% +1 yıl Öyle seçmiyorum. Normal bir duş jeli olsun yeterli 0 0 Yorumla
eskilerdenbirtanidik Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 40% +1 yıl Denize aşık biriyim desem ;) 0 0 Yorumla
aheste_06 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 60% +1 yıl kara düzen biz duş jeli falan yok şampuandan devam 0 0 Yorumla
Neyzenahmet Takip Et Yoda Yaş: 52 , eic 32% +1 yıl Kokusu tenimde kalmalı. O koku benle özdeş olmalı 0 0 Yorumla
GoldenFlash Takip Et Xper 4 Yaş: 32 , eic 64% +1 yıl Kokusu herşeyden önemli bana göre dus alırken 0 0 Yorumla
PaintMotors Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 63% +1 yıl En yakin olanı secerim hep deysik kullanırım 0 0 Yorumla
Sornsjkl Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 41% +1 yıl Kalıcı kokusu ile prensesler gibi hissettirmesi 0 0 Yorumla
_Huzursuzhayaller_ Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 79% +1 yıl Güzel paylaşım olmuş emeğe saygı 0 0 Yorumla
İfurkanm Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 79% +1 yıl Temizlesin yeter daha me beklionuz anlamadım 0 0 Yorumla
RealMichaelScofield Takip Et Xper 6 Yaş: 126 , eic 92% +1 yıl Kokusu erkeksi olsun kalıcı olsun! 😎 0 0 Yorumla
merakliogrenci01 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Moodumun yukselmesi binim icin cok onemli 0 0 Yorumla
masalınsonuu Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 54% +1 yıl Köpürtüyorsa ve hoş kokusu varsa tamamdır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
281Cevap
Yıkasın da fark etmez gerisi
mükemmel benim de görüşüm o şekildeydi
Kokusu kalıcı olmalı cildimi kurutmamali
Kokusuna bakarım yeter bana
kokusundan secerim kokusu guzel ise
Kokusu güzel olmalı, ferah ferah kokmalı. :D
Kokusu beni prensesler gibi hissetirmeli
Biraz mentollü biraz da güzel kokulu oh miss😂
Kokusu tenimde kalsın ve tenime uysun istiyorum.
Cildimi ferahlatmasını istiyorum
elime hangisi gelirse alıyorum
Duş jelini genellikle kokuya gören tercih ediyorum
Parasına göre seçerim gardaşım
kalıcı bir kokusu var mı diye bakarım
Valla bana kokusu guzel olsun yeter
Kalıcı kokulu olan tabikide
Herrhangi birini kullanirim hic onemsemem
kokusu ve köpürtme oranına göre :d
Köpük köpük iyi oluyor 😋😄
Deniz ferahlığı gibisi var mı?
C dedim çok güzel çalışma olmuş bu teşekkür ederim