Duş keyfini taçlandırmanın yolu kendine uygun bir duş jeli seçmekten geçer! 🚿
Hemen, sana uygun bir duş jelinde bulunması gereken özelliği seç; mis kokulu önerimizi kap!
Sana özel önerimizi öğrendikten sonra görüşünde belirtmeyi de unutma!
Duş keyfini taçlandırmanın yolu kendine uygun bir duş jeli seçmekten geçer! 🚿
Sana özel önerimizi öğrendikten sonra görüşünde belirtmeyi de unutma!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
281Cevap
Aslında HEPSİ! İçeriği, aroması, kolay durulanması, köpürmesi... Ama en çok da kalıcı kokusu önemli. Hepsi için tek tercihim var, PureLine 🌺
Bir kere kokusu çok fresh olmalı ki beni canlandırabilsin. Daha sonra da cildimi kurutmasın. Güzelce nemlendirsin istiyorum. :)
evet
aynen haklısın
Ben üye almak istiyorum
Üye diil yanlış yazdım almak için
Neler var
Bakım
Peki teşekkür ederim hanfendi
Ikimizde xper 1
@ahmetkonya42058 Konyalı online
Benim için duşta önemli olan şey tazelenmek, ferah hissetmek ve canlanmak bunun için de ihtiyacım olan tek şey mükemmel bir duş jeli..
Doğanın tazeliğini vücudumda hissetmek için Pure Line Portakal&Buğday Özü Duş Jeli benimle teşekkürler Pure Line iyi ki varsın #KokunHalaÜzerimde ✌🏻😍❤❤
Tenimi rahatlatmasini, yumuşak ve nemli olmasini istiyorum. Kolayca köpürmesi ardından çabuk durulanmasi benim için harika bir his. Taze bir cilt, gün boyu yüksek motivasyon ve ayrıca hoş kokusunun olmasida en vazgeçilmez tercihlerim arasında🥰😍 peki adresin neresi dediğinizi duyar gibiyim 😍 elbette PurLine🥰😍🙏
Temiz içerikli olması şart. Kalıntı bırakmayacak, hafif kokulu olacak ve en azından bir süre nemlendirici etkisi olacak
Kalıcı kokusuyla beni prensesler gibi hissettirmeli🤩🤩🤩
bir jel insanı prenses gibi hissettiriyorsa ne mutlu sana kadınları mutlu etmek biraz zor oluyor o yüzden bunu yazmak istedim
Cilt tipime göre seçerim eğer cildim yağlıysa jel formunda olanları seçerim kuru ise kremli olanları tabi kokusuda önemli
Hem cildimde bıraktığı his ile hem de harika kokusuyla beni benden alıyor. PureLine, incir beyaz gül kullanıyorum çok güzel kokuyor. Gerçekten ve şimdi deniz mineralleri & deniz yosunu deniyeceğim yaz insanı olduğum için. ✂️
#KokunHalaÜzerimde
Bence en iyisi katı olan sabunlar. Hem daha temiz hissediyorum hem de kokusu kalıcı oluyor. Duş jelindeyken ne yaparsam yapayım sabun tam durulanamamış gibi hissediyorum.
KS reklamlarını o kadar çok vurguluyor ki. Bütün gündür bu aptal reklamı görüyorum yeter artık. Pure Line ürünlerini aha NAH kullanırım soğuttunuz Kadın ürünü müdür erkek ürünü müdür bilmiyorum. Ne inatçıymış be arkadaş habire aynı reklam
😂😂 bunlar ne böyle ben sabun severim güzel güzel köpüğü olsun temizlesin kokusu hiç önemi yok
En güzeli asıl temizliği bunlar sağlıyor
Hem cildimde bıraktığı his ile hem de harika kokusuyla beni benden alıyor. PureLine, incir beyaz gül kullanıyorum çok güzel kokuyor. Gerçekten ve şimdi deniz mineralleri & deniz yosunu deniyeceğim yaz insanı olduğum için.#KokunHalaÜzerimde
Aslında son seçenekle gidip geldim ikisi de bana uyuyor çünkü. Hindistan cevizi kokusunu çok seviyorum eğer kullandığım oysa kesinlikle 3. seçenek bana uyar.
Kokusu onemlo kalici olmali. Parfum kullanmayo sevmem. Bu yuzden dus jelimin kokusu guzel olmali ve kalici. Ve arayis icindeyim hangi marka guzeldir diye
Avon al mükemmel
Tadına bakarak 😁 evet harbi diyorum böyle de bir değişirim kokusu ve tadı önemli benim için bir ara markette ağzım köpürmüştü tatlarına bakmaktan ahhahhahaa bu da böyle bir saçma anımdır.
Sabun değil de duş jeli kullanmanın en öne çıkan nedenlerinden biri de duş jelinin tazeleyici ve modunu yükseltici etkisi olmasıdır. Sabunun kokusu daha kalıcıdır, yaz/kış kullanılabilir, hassas ciltler için de seçenekleri mevcuttur. Fakat duş jelinin jelimsi tazeliği ve mod yükselticiliğine sahip değildir.
müge kokulu her duş jeli benimdir şu an pure line müge&matcha aromalı jelini kullanıyorum ama kullanmaya da kıyamıyorum bitecek korkusuylaa
Bana en uygun duş jelini okyanus esintilerini tenime getirip getiremediğine göre seçerim.
"Pure Line"ın benim için önerdiği ürünü: Deniz Mineralleri & Deniz Yosunu🌊🚿🛀
Gün boyu kalıcı kokusuyla hem tenimi hem de ruhumu prensesler gibi şımartmalı. Ama ben duş jeli gibi şeylere çok fazla takılmam temiz hissetmek yeterli şampuan ve sabun ne olursa olsun fark etmez
koklayarak seçerim. sadece duş jeli de şampuanı da böyle seçerim. bir türk geleneğidir bu. zengin olmak istiyorsanız en güzel kokan duş jelini üretmeniz lazım pure life.
Organik sertifikalı bir ürün müdür. Benim önceliğim budur. Marketlerden veya internetten kimyasal içerikli sabun, şampuan, duş jeli almamaya özen gösteririm.
Cildimi nemlendirmeli ve kokusu gün boyu tenimde kalmalı ☺️ Ayrıca Pure Line İncir ve Beyaz Gül aromalı duş jelini zaten kullanıyorum ve kokusu ve kalıcılığı çok güzel 😊
Gün boyu kalıcı kokusuyla hem tenimi hem de ruhumu prensesler gibi şımartmalı. <3
Gün içinde yoruluyorum. Duş jeli beni tazelemeli ve arındırmalı
Duştan çıkmadan uçup giden kokular ve sanki hiç banyo yapmamışsın hissi. Buna karşı en önemli faktör kalıcı ve güzel koku 💓💓💓💓
Güzel köpürmeli öncelikle. Duşta güzel bir koku yaymakla birlikte duştan sonra da tenimde kalmalı, kendime dokunma isteği vermeli bana.
Önce şişesine bakarım al beni diyomu diye sonra konusuna bakarım lan ben bunu yerim kokusu yoksa almam
Ya 😂😂😂
Mesela en son iki gün önce kırmızı meyveler aldım baktım kokusuna hafif bir ısırmalık tat var hemen aldım iyikide almışım 😂 kokusu kalıyo vücutta 😂
Valla pek duş jeli kullanan erkek görmedim 😂😂😂
Sen bana ne demek istiyosun 🤔🧐😂
Sana değil diğer erkeklere diyorum 😂😂😂 bakımlı olsunlar
Beni ilgilendirmiyolar 😂
Ten kokumu bastrmamalı çünkü bütün parfümlerden daha güzel insanın kokusu. Temizlesin kurutmasın yeterli
12 saat kalıcılığıyla hassas ciltler için üretilmiş yasemin özlü duş jelini deniyeceğim. #PureLine#KokunHalaÜzerimde
tasfiye ederim canim
Kokusu tenimde kalsın ve tenime uysun istiyorum zaten hepsinin kokusu çok güzel. 💜
Genelde tercih etmiyorum cildim hassas ve kaşıntı yapıyor.. Temizlenmiş hissetmiyorum tenimde kalıyor
Kesinlikle olan ama bilmiyorum diğeri olabliri. Yaz insanıyım ama cildin hassas ayrıca uzun koku önemli 😂
Alerjik bir cilde sahip olduğum için minimum oranda katkı maddesi içeren duş jelleri tercih ediyorum.
Bu ürünlerin içerisinde milyon tane madde olduğu için ve bütün vücudumuzda cirit attığı için en alerji yapmayanını tercih ediyorum 😉
Giderim markete veya kozmetik mağazasına en çok göz çeken hangisi ise Kokusuna bakarım güzelse alırım. :)
Direk cilde temas eden ürünlerde mümkün olduğunca bitkisel veya hassas urunler tercih ediyorum #pureline
kokusunun kalıcı olmasını isterim öte yandan nemlendirmesni isterim kokusu öyle şekerli ağır değilde daha hafif soft olmalı
Alkolsüz olmasına dikkat ediyorum kokusu ve aroması da çok önemli dıştan sonra bırakacağı etki de çok önemli benim için
Gün boyunca kalıcı kokusuyla hem tenimi hem de ruhumu PRENSESLER gibi şımartmalı jdjdj
Annem alıyo ben kullanıyom 🤷♂️
kalıcı ve zarif kokular tercih ediyorum beni şımartsın benim zevkimi yansıtsın günüme güzellik katsın beni iyi hissetsin bu kadar ;)
Corona dan sonra artık benim için mikrop öldürücü özelliğinin olup olmaması daha önemli tabii kokusu da güzel olursa iyi olur
Duşta en kendimi en mutlu hissettiğim durum dan birisi de en güzel kokusu ile duş jelim özellikle meyveli olanı seviyorum.
Kullandıgım var tenimde kalıyor kokusu çevremdekiler de hissediyor hoşuma gidiyor
Cildimi güzel hangisi kokutursa onu seçerm başka bir şeyden seçemem
Durulanmasına ve yarattığı temizlik hissine göre seçim yapıyorum.
Koku önemli arkadaşım, aksini iddia eden beri gelsin hele bir .
Kokusu hoşuma giderse alıyorum. Bir de markasına da bakıyorum.
İçeriğine hiç bakmıyorum bilindik bir marka ve kokusu önemli sadece
orasi dogru
Ben yaz insanıyım! Çok özlediğim deniz ferahlığını sonuna kadar hissettirmeli.
Vücuduna güvenen bir dişi daha
Yenilenmek, enerji, tazelenmek önemli benim için 🙌🏼kokusu enerji vermesi gerek
Rahatlık önemli yatağa uzandığında saçların mis gibi kokacak
Kaağını açıp tek tek koklarım en güzel kokanları bir sıraya koyup en ekonomik olanını alırım
En doğru yorum
Kalıcı bir kokusu olmalı kesinlikle. Bu günlerde bulmak zor
Kokusunun kalıcı olması önemli ferah bir his bırakmalı
Kesinlikle gün içinde modumu yükseltmeli ve alkolsüz olmalı.
Kokusu ve temizlemesi önemlidir her zaman ama koku daha ön planda
Hassas ciltler olanında en az kimyasal madde kullanıldığını düşünürüm hep..
Ben güzel kokmasina içindeki içeriklere önem veriyorum
Dus jeli kullanmiyorum.. dus jeli aliyorum ve onu lavobonun kenarinda ya sus olarak ya da el yikama jeli olarak kullaniyorum
Dus almayı cok seviyorum. Dus jelleri vazgecılmzim kesınlıkle🥰