Duş Keyfi Sana en uygun duş jelini nasıl seçersin? (Sayfa 6) Pure Line Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 5150 Sana en uygun duş jelini nasıl seçersin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 101 kişi beğendi
AROMATERAPİ Takip Et Guru Yaş: 57 , eic 57% +1 yıl Yazı hissettirmeli ferah ve deniz kokmalı. 0 0 Yorumla
rapunzel026 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 38% +1 yıl Kendimi prensesler gibi hissetmeliyim☺☺☺ 0 9 Yorumla hayalperest_99 +1 yıl Duş jeliyle prenses gibi hissetmek ne alaka ya :)) Yorumla rapunzel026 +1 yıl @hayalperest_99 küçük şeylerle bile her türlü mutlu olabilen insanların hissedebileceği şeyler bunlar🤭 Yorumla hayalperest_99 +1 yıl Hmm güzelmiş :) Yorumla 6 yorumu gör rapunzel026 +1 yıl @hayalperest_99 🤗 Yorumla hayalperest_99 +1 yıl En son ne zaman prenses gibi hissettin Yorumla rapunzel026 +1 yıl @hayalperest_99 babaevinde prensesler gibiyim ki 🤭🤭 Yorumla hayalperest_99 +1 yıl Prenses kadar da güzelsindir heralde :)) Yorumla rapunzel026 +1 yıl @hayalperest_99 göreceli bir kavram orasını bilemem🤭🤭 Yorumla hayalperest_99 +1 yıl Yani ben öyle tahmin ediyorum :) Yorumla
senaysexgirl Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 73% +1 yıl Çilekli duş jeli yeterli oluyor benim için🥰 0 0 Yorumla
yasemenxx Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 32% +1 yıl Koku benim için çok önemli güzel ve tatlı kokmalı 0 0 Yorumla
alone__wolf__ak Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 31% +1 yıl ferahlatması önemli mentöllü falan olabilir 0 0 Yorumla
_birhatuniştee_ Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 66% +1 yıl Kokusu icerigi önemli doğallığı 💕✌💕.. 0 0 Yorumla
MrsSümer Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 76% +1 yıl Guzel kokular aldığımda enerjim yerine gelirr. 0 0 Yorumla
SleepyPotato Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 46% +1 yıl en iyisi pure line çünkü neden olmasın 0 0 Yorumla
Belçim45 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 92% +1 yıl Valla direk en güzel koku hangisindeyse onu alırım 0 0 Yorumla
Bluedabadi Takip Et Master Yaş: 41 , eic 47% +1 yıl Temizlik önemi genelde sabun tercihim. 0 0 Yorumla
Corona_Antivirüs Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 56% +1 yıl cildime gore secerim. her jeli kullanmam 0 0 Yorumla
Eczacılıkisteyenbiri Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 60% +1 yıl Kalıcı koku önemli benim için 0 0 Yorumla
_womaninblack_ Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 50% +1 yıl Rebul Ice gibi kalıcı ve fresh kokmalı 0 0 Yorumla
Aşkkolik07 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 75% +1 yıl Kokusu , ferahlık hissi ve kalıcı etkisi önemli. 0 0 Yorumla
Tralfamadorian Takip Et Master Yaş: 28 , eic 91% +1 yıl Güzel bir ürüne benziyor teşekkürlerㅤ 0 0 Yorumla
Nurseeldgl Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl Deneyerek, ciltte verdiği etki ve kokusu tabiki ☺️ 0 0 Yorumla
Turkyurttas Takip Et Xper 7 Yaş: 28 +1 yıl Kepeğe karşı olması en önemlisi gerisi tırı vırı 0 0 Yorumla
izmirjdjsjsjs Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Gün boyunca kalıcı olmalı kokusuda iyi olmali 0 0 Yorumla
yyupiiyaskkk Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Zeytinyağlı doğal sabun kullanıyorum 1 1 Yorumla Efkaann +1 yıl Bende bazen kullanıyorum ama sertleştiriyormuş gibi his veriyor saçlarıma onun dışında vucudumu onunla yıkayınca daha çok temizlenmiş hissediyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
281Cevap
güzel kokmalı uygun fiyatlı olmaşı
Yazı hissettirmeli ferah ve deniz kokmalı.
Rastgele gider alır gelirim
Kokusunun kalıcılığı uzun olmalı🌸
Kendimi prensesler gibi hissetmeliyim☺☺☺
Duş jeliyle prenses gibi hissetmek ne alaka ya :))
@hayalperest_99 küçük şeylerle bile her türlü mutlu olabilen insanların hissedebileceği şeyler bunlar🤭
Hmm güzelmiş :)
@hayalperest_99 🤗
En son ne zaman prenses gibi hissettin
@hayalperest_99 babaevinde prensesler gibiyim ki 🤭🤭
Prenses kadar da güzelsindir heralde :))
@hayalperest_99 göreceli bir kavram orasını bilemem🤭🤭
Yani ben öyle tahmin ediyorum :)
Çilekli duş jeli yeterli oluyor benim için🥰
Son şıkkın erkek versiyonu
Koku benim için çok önemli güzel ve tatlı kokmalı
ferahlatması önemli mentöllü falan olabilir
Kokusu icerigi önemli doğallığı 💕✌💕..
Cok güzel bir yazı olmuş beğendim
Kokusuna önem veriyorum. 🙂
Kurutmasın be mümkünse kremli olmalı
Genellikle kokusuna gore secerim
Guzel kokular aldığımda enerjim yerine gelirr.
kokluyorum ben genelikle almadan
en iyisi pure line çünkü neden olmasın
Valla direk en güzel koku hangisindeyse onu alırım
Temizlik önemi genelde sabun tercihim.
cildime gore secerim. her jeli kullanmam
Ferahlatıcı olması tercihimdir
kesinlikle kokusuna göre secerdim
Benim için kokusu önemliii
Kalıcı koku önemli benim için
Rebul Ice gibi kalıcı ve fresh kokmalı
Beni prensesler gibi şımartmalı.
Kokusu , ferahlık hissi ve kalıcı etkisi önemli.
Fresh etkisi olmalı , ferahlatmali
Gün boyunca etkisini sürdürmeli.
Güzel bir ürüne benziyor teşekkürlerㅤ
kalıcı kokulu ferahlatıcı olmalı
Cildimi ferah ve canlı tutmalı :)
Lavanta koksun yeter Benim için 💜❤️💙
Güzel bence eline sağlık.
duş alarak seçerim muhtemelen
Deniz kokusu harikaa💙💙💙
Çiçek gibi kokmalı mis gibi
Deneyerek, ciltte verdiği etki ve kokusu tabiki ☺️
Kokusu cok onemlidir benim icin
kalıcı olmalı yaz kokularini hissettirmeli
Mis gibi kokmalı cildimi nemli bırakmalı
Serin ve ferah hissettirmeli
Yaz aylarindaki sicaklikdan
Hindistan cevizli olmalıı muhakkak
Kepeğe karşı olması en önemlisi gerisi tırı vırı
Ferahlığı ve güzel kokuyu tüm gün sağlamalı
Kalıcı ve güzel kokması çok önemli
Nane kokulu, kimyasal içermeyen
Kokusunun tende kalıcı olması ve kolay köpürmesi
Gün boyunca kalıcı olmalı kokusuda iyi olmali
Kokuuuuu ve kalıcılık mühim
Hangisi ucuzza önü alıyorum
Zeytinyağlı doğal sabun kullanıyorum
Bende bazen kullanıyorum ama sertleştiriyormuş gibi his veriyor saçlarıma onun dışında vucudumu onunla yıkayınca daha çok temizlenmiş hissediyorum
Gün boyu kalıcı kokusu bu önemli..
Duş jeli kullanmıyorum 😀
Kokusu etkisi ve maliyeti önemli.
Ferahlatıcı gözenekleri açanlar daha güzel
Güzel kokusu olsun mis gibi
mükemmel severek kullanıyorum
Kalıcı kokusu ve rahatlaması çok dah iyi