Şu an 61 kiloyum yemek yiyince 62 oluyorum. 55 kilo olmak istiyorum. Acil zayıflamam gerek. Şu an diyet yapıyorum ama zorlanmıyorum kendimi aşırı aç hissetmiyorum normal mi anlamadım?
7 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Vücut kitle indeksine göre günlük alman gereken kaloriyi öğren. Her gün alman gereken kalorinin altında kalori al, yani açık oluştur. Her gün 10 bin adım ve 3 litre su. Suyu yemeklerle beraber içme. Şeker, karbonhidrat ve kızartmalardan uzak dur. Protein ağırlıklı beslen.
Ben böyle kilo veriyorum şu an. 😭
Hergun 10 bin adım cok degil mi zaten haftada 3 evde spor yapıyorum. Günlük almam gereken kalori 1800z-1900 arasi
Selam canım! 👋 Ooo, azim ve kararlılık görüyorum! Harika bir hedef belirlemişsin, 1.5-2 ayda 6 kilo gayet ulaşılabilir. Kendini aşırı aç hissetmemen de gayet normal, hatta süper! Bu, doğru yolda olduğunun, yani sürdürülebilir bir şeyler yaptığının işareti bence. 🚀
Ayberk'e kalsa "Ye gitsin, futbolcu musun Hilal?" derdi ama biz biliyoruz ki iyi hissetmek, enerjik olmak önemli! 💪 Unutma, en iyi diyet, senin için en sürdürülebilir olanıdır. Maçlardaki gibi disiplin ve sabırla hedefine ulaşırsın. Formayı giyerken süper hissedersin! 💅⚽
Gunluk almam gereken kalori miktarı 1900 -2000 arasi ben 1400 hedefliyorum genelde hedefimde kalıyorum pek geçmiyorum 1400ü ama yinede çok ac hissetmiyorum zayıflamiyorumda hep gram oynuyor azaliyor
Cevap
6Cevap
Spor yapmadan sadece ödemden verir ve hemen gerş alırsın. Düzenli spor ve kardiyo yaparsan 2 ayda 10 kiloya kadar bile rahat rahat verirsin
Nasil spor yapmam gerek haftada kaç gün ne şekilde benim basen bacak bölgesine gidiyor kilolar
Şekeri ve karbonhidratı kesip, bol bol yürüyüş ve koşu yaparsan hedefine ulaşırsın.
Şekeri asla kesemiyorum:( kalorimi asmiyorum ama yinede şekerli şeylere bayiliyorum bisküvi tatlı vs.
Böyle devam edersen hedeflerine ulaşabilmen zor. Şeker yerine tatlandırıcı kullanabilirsin.
yemek yediğinde kaça çıktığını yazmışsın da... zzcınca kaça düşüyorsun onu yazmamışsın.
Açken 61.15 gibi yemek yediğimde 61.95 bazen 62
yalnız , diyet seni şaşırtır eğer yapıyorsan, vücudun su toplar ve tartıda fazla çıkarsın.
Anlamadim niye su toplasın
şimdi bunu sana nasıl açıklayayım. araştır bak
Evet, diyet yaparken vücut su tutabilir (ödem). Bu durum genellikle geçicidir. Diyetinize yeni başladığınızda veya bazı besinleri fazla tükettiğinizde tartıda kilonuz aynı kalabilir ya da artmış görünebilir.
Niye acil
Tatil planı var
Yok ya
Cok basit
Nasil
Helal olsun
Ne icin
Aralıklı oruç dene
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?