KızlarSoruyor tarafından bu yıl 7.si düzenlenen Yılın Enleri anketlerinde, yaklaşık 550 bin kişi oy kullandı ve anket sonuçlarına göre "En Yakışan Dizi Çifti" Kardeşlerim dizisinin güzel çifti Asiye ve Doruk yani Su Burcu Yazgı Coşkun & Onur Seyit Yaran seçildi! 🥰
Herkesin gönlünde anlaşılan o ki #AsDor çiftinin yaşadığı "Sevdik, sevdalandık. Kör düğümle bağlandık!" modundaki aşk yatıyor! 😍

Dizideki aşklarıyla çiftlere örnek olan, "ben neden böyle bir aşk yaşamıyorum?" dedirten, uyumları ve enerjileriyle insana aşkı hissettiren, genç yaşlarına rağmen birçok oyuncuya örnek bir oyunculuk teşkil eden, her senaristin hayalindeki uyumlu çifti olan, Kardeşlerim dizisinin başrol oyuncuları Su Burcu Yazgı Coşkun & Onur Seyit Yaran oyların %65’ini alarak birinci oldu. 🥳
Gelecekleri ışıl ışıl olan, oyunculuk kariyerlerinde çok güzel yerlere geleceği şimdiden herkesin kabul ettiği, yeni projelerini merakla beklediğimiz iki muhteşem oyuncu Su Burcu Yazgı Coşkun & Onur Seyit Yaran'ı tebrik ediyor, başarılarının devamını en içten bir şekilde diliyoruz! 💜
Oyuncularımızdan ödülleriyle gelen teşekkür fotoğrafı da gecikmedi! 💥

Anketin sonuçlarını görmek için buraya tıklayabilirsin! 🎉
Yetenekli oyuncularımızın Instagram hesapları: 🥁
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Kaç sezondur devam etmesine rağmen hala ilk günkü gibi heyecanla izlenmesi başarılarının göstergesidir. Çok uyumlu bir çift. <3
İstemezdim komik çünkü. Tebrik ederim
Oyunculuklarını gerçekten çok beğeniyorum, çok başarılı ve uyumlu bir çiftler. Su Burcu Yazgı Coşkun & Onur Seyit Yaran seçildikleri için tebrik ediyorum. daha çok ödül almaları dileği ile başarılar dilerim hayatlarında. Tabi ki bende aşk yaşamak isterdim hayalim, umarım daha çok bu tarz Yılın Enleri anketleri görebiliriz <3
Böyle vefalı seven gerçek kadınlar oldu da biz mi sevmedik her zaman için gerçek anlamda sevdik gerçek anlamda değer verdik bir insana on yıldan fazla değer verdik sonucun ne oldu hep üzülen biz olduk hep ezilen biz olduk, Ben artık kadınlardan korkuyorum abi kadınlar istediği adamı elde ediyor istediği adamı kullandıktan sonra bir kenara atıyor sonra da ne olduğunu hangi duygular içerisinde olduğunu nasıl toparlanacağını düşünmüyor o yüzden bu diziden ibaret keşke hayatta diziler kadar senaryoya bağlı kalsa ama hiçbir kadın bu kadar bağlı kalmıyor
Beslediğimiz köpek gibi sadık olsalar keşke...
Bunların ki mi destansi aşk destansı aşk görmesek inancaz
Pick me bir kız ve kendini kasmaktan mimigi bı yerlerde çocuk aşırı kasıntı 2 tıp kız sürekli ben haklıyım tavırlarında sanki her an herkes onun önünde ekmeğini alacakmis gibi ağlamaklı bı suratı var çocuk desen sürekli kim ve ne olduğuna bakmadan asiyeyi haklı bulan ama onun dışında burnu arsta olan 2 göz yaşı döküyor diye herşeyin düzeleceğini sanan bı tipitip bunun gibi dostun olacağına bin düşmanın olsun iyi değil kötü değil tarafı belli değil dansöz gibi Asiye ne tarafa dese o tarafa oynuyor
Birkaç bölümde denk gelmiştim ve oyunculuklarını çok beğenmiştim. Aşırı oy alarak kazandılar, tebrikler. Umarım daha da başarılı olurlar. <3
Böyle vefalı seven gerçek kadınlar oldu da biz mi sevmedik her zaman için gerçek anlamda sevdik gerçek anlamda değer verdik bir insana on yıldan fazla değer verdik sonucun ne oldu hep üzülen biz olduk
Çok yakışıyorlar. Gerçekten son 2 yıldır uyumlarıyla, başarılarıyle ve oyunculuklarıyla listelerden düşmeyen 2 yetenekli genç oyuncular. Uyum, kimya, enerji ve sinerji ne ararsan var. Fanlarına olan sevgileri ve samimiyetleri de çok fazla. İkisinin de yolu açık ve parlak umarım başka projelerde de partner olarak izleriz bu ikiliyi.🤍🌟
Kız şu an 19 yaşında adam ise 29 yaşında
20 yaşındaki erkeğin 10 yaşındaki çocuğu sevmesi ile aynı... Sübyancılık yani
destansı aşk mı şaka mı bu daha kaç kere ayrılıp barışacaklar acaba istemem böyle bi aşkı kalsın :p
Yorumlara bakıp böyle bir yorum arıyordum knk, İyiki varsın. Diğer yorumlar ayarımı kaçırdı benim ya😮💨 böyle boş dizileri izleyip birde beğenen kesimin yapacak daha faydalı işleri yok mu acaba? Ellerindeki zaman sermayesini çöpe atıyorlar.
@Vâkıf1358 bende baktımda nasılda övmüşler hayret ettim tamam kız güzel çocuk yakışıklı çokta yakışıyorlar ama sırf bu yüzden destansı aşkda denmes ki. d diziyide sırf biz ağlayalım diye yapmışlar
Geçen bizimkiler izlerken denk geldim kaynanası ayırmaya çalışıyor bunları
böyle bir yorum görmeyi beklemiyordum çok güldüm 😂😂
😄😄
Favoru çiftimiz benim başka hic bir dizide böyle çift görmedim ben başarılarının devamını da dilerim.
Destanları sevemem zaten ve bence bu zaman da aşklı destan yazmak için baya bir teknolojiye sahipsiz ne yaziki
Sosyal medyada aşk mı? Sezon başına fiyatta anlaşırsak neden olmasın? Ama birde partner lazım, cast ekibi onu da ayarlarsa lütfen.
İzlediğim tek dizi her konusuyla ayrı bir heyecan yürütüyor umarım final yapmaz ve yıllarca izlemeye devam ederiz
Kızın ismi ve soy ismi o kadar uzunki 3 kişiye çift söyleniyor sandım
Mezardan izinmi aldın kral?107 yaşındasın burada ne işin var (!)
Zorla soru mu uyduruyosun kardeşim? Niye onlar gibi destansı bir aşk yaşamıyorum diye düşünen mi varmış? Varsa gelsin yaşatalım mk
Görüntü aldatır. Yılın aşkıymış. Nasıl ölçtün de bunu anladın KS? Hep boş işler bunlar.
Gerçekten çok güzeldi final yaptı kim istemez ki
Ya son yıllardaki ne şarkılar, ne diziler sarmıyot artık beni şahsen, ilgilenmiyorum
Valla bana göre gönül dağı ramazan ve asuman derim.
Dizide hikayesi en güzel olan çift çok da destekçisi var tebrikler ama diziyi sevmiyorum ben ikisinin sahnelerine bakıyorum sadece dizi bitince çok değerlenirler
Istemezdim. Kendimddn 10 yaş büyüklerden hoşlanmıyorum
Dizide öyle değillerdi ne alaka Azdır farklıydı oyuncular farklı
Doruk atakul gibi cocugu bulmuş tabi alır ödül mk Asiye ayrıca çok mıymıy
Hayır istemem. Mutsuz insanları özendirmeyi sevmiyorum. Destansı bir aşka gerek yok.
İsterdim tabiki neden olmasın
Asdor çok tatlı uyumlu çift
Ya güya bunlar liseye giden çocuktu ne aşkı
Abi en kral dizi ilişkisi #WedTyl
(Wednesday & Tyler)
Bayiliyorum şu filme seneryosu falan muhtesem
Anca rüyamda yaşarım , yaşatacak varsa yaşatsın
İsterdim tabiki neden olmasın güzel olurdu.
Tebriklerimi sunuyorum ☺️☺️😄
Kadınlar aklen ve dinen eksiktir.
Sonunda kavusamiyorlar ama kshsksjs
Hımmmm KS nelerede ödül veriyomuş
Kendi halinde aşkımız yeter bize. :D
İstemezdim, istemezdim, istemezdim.
İlgilenmiyorum zaten kız Onur ile yakışmıyor
Ergen aşkı değil yasmein ahmet aşkı istiyorum ben
İlk kez görüyorum bunları.
Kız çocuğun yanına yakışmıyo hiç ya😂
Bunlar kim ya tanımıyorum bile
Atv de yayınlanan Kardeşlerim dizisi oyuncuları